رئیس سازمان بازرسی: شرکت مخابرات در خطر ورشکستگی است
مخابرات ما – به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالاسلاموالمسلمین درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسته هدیه سازمان بازرسی را به عیسی زارع پور ارائه داد.
حجتالاسلاموالمسلمین درویشیان با اشاره به عملکرد برخی زیرمجموعههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: موضوع دیگری که بررسیهای کارشناسی سازمان بازرسی مؤید آن است، بحران مالی و خطر ورشکستگی شرکت مخابرات در خصوص تلفن ثابت است. باید شرایط مناسبی برای توسعه تلفن ثابت فراهم شود. زیرا هنوز بخش زیادی از مردم تلفن ثابت را بر تلفن همراه ترجیح میدهند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: پیشنهاد مشخص سازمان بازرسی کل کشور در خصوص مشکلات خدمات تلفن ثابت، خارج کردن شبکه مخابرات از انحصار است. انحصار آسیبهای بسیاری به بخشهای مختلف کشور منجمله این حوزه وارد کرده است.
در ادامه این نشست عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن استقبال از بسته هدیه سازمان بازرسی و همچنین تشکیل کارگروه مشترک جهت پیگیری اجرای مواد این بسته گفت: ما از رویکرد حل مسئله سازمان بازرسی کل کشور استقبال میکنیم.
با سلام
هرچقدر به زمان تقدیم لایحه ساماندهی کارکنان از طرف دولت به مجلس نزدیک تر میشویم.
کاسه نداری شرکت مخابرات ایران بیش از بیش بزرگتر و عمیق تر میشه
و حتی میخواد ورشکست بشه
که مبادا
دولت و مجلس از شرکت مخابرات بخوان در جهت ساماندهی نیروهای شرکتی اقدامات قانونی رو انجام بده
هیهات از این همه فریب کاری
بی تدبیری مدیران مخابرات و بریز و بپاش هاشون یکی از مسائل مهم هست!
یه بنده خدایی میگفت صبحانه مدیران 500 هزار تومان آب میخوره !
مگه نخواندید و نشنیده اید که امیر المومنین حضرت علی (ع) وقتی خانهنشین بودند، لباس وصلهدار میپوشیدند اما زمانی که لباس حاکمیت به تن کردند، در پنج سال حکومت خود همواره لباسهای کهنه و وصلهدار میپوشیدند تا همطراز با ضعیفترین مردم دوران خود باشند.
حتی وقتی حضرت به یکی از یارانشان فرمودند که چرا لباس وصلهدار میپوشید، پاسخ داد من به شما تأسی کردهام و حضرت در جوابش فرمود: خدا بر حاکمان عدالت واجب کرده است که زندگی خود را مانند ضعیفترین مردم قرار دهند تا فقر مردم بر گرده شان گران نیاید.
متاسفانه برخی تنها این سادهزیستی و ژندهپوشی حضرت را در جامعه گسترش دادند و آن را یک فضیلت عمومی دانستند و این تفکر را ایجاد کردند که حضرت علی (ع) طرفدار چنین زندگی بوده است در حالی که اگر چنین زندگی را در جامعه نشر دهیم یا اینکه بگوییم شیعیان علی ابن ابیطالب (ع) باید اینگونه زندگی کنند، خود به خود به ذهن مردم می آید که با این وضعیت نمیتوان حکومت را اداره کرد به ویژه در عصر تجدد و تمدن امروز. در حالی که حضرت حتی نمیگویند که حاکم باید لباس وصلهدار بپوشد بلکه میگوید حاکم باید مساوی فقیرترین مردم باشد.
آخ جون دولتی شدیم !
البته همش همش همش همشا همش کششششششششششششکــــــه !
میدونی چرا چون حرف هست و عمل نیست!
یا سلام ، اگر ره نگاشت 5 ساله آقای سراییان مدیر عامل وقت اجرایی میشد و سیار با مخابرات یکجا میشدند ، این اتفاق نمی افتاد و مخابرات با پرداخت معوقات پرسنلی ، کارکنانش را با رضایت مندی بازنشسته می کرد و بسمت چابک سازی و با مدیریتی نوین می توانست بسمت پیشرفت حرکت کند. دو مشکل اساس مخابرات را از درون و بیرون رنج می دهد.اول کارکنانش هستند که ناراضی از وضعیت میشعت و دوم خسارات های سرقتی هاست ، برای اولی باید همکاران مخابراتی را از نظر پرداخت معوقات و تمام حقوق ناشی از خصوصی شدن را جامع عمل پوشاند و برای دومی می توان با شرکتهای حفاظتی یا خود نیروی انتظامی قرارداد نگهبانی و حراست از تاسیسات و شبکه مخابراتی منعقد نمود و بخشی از مبلغ خسارت را برای این منظور هزینه کرد که حداقل رضایت مشترکان و دوم توان پرسنل را برای بر طرف نمودن خسارت ناشی از دزدی خرج نکنیم.