مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

اینترنت اشیا، دلیل ضرورت توسعه در بخش تلفن ثابت

مخابرات ما- مشاور سامانتل و مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران در سال های ۸۲ تا ۸۵: اینترنت اشیا، دلیل ضرورت توسعه در بخش تلفن ثابت
مخابرات ما- شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام 2021، گفتگویی داشته است با مهندس رضا رشیدی، مخابرات ما- مشاور سامانتل و مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران در سال های ۸۲ تا ۸۵. این گفتگو از بعدی فنی به بخش ارتباطات ثابت پرداخته است.دلایل ضرورت  رسیدگی به بخش ثابت.
به شما توضیه می کنیم آن را بخوانید.
***********
مشاور سامانتل و مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات ایران در سال های ۸۲ تا ۸۵، با حضور در رسانه تی وی ما نمایشگاه تلکام ۲۰۲۱، با بیان اینکه با تعرفه های فعلی، مخابرات در نگهداری هم مشکلات اساسی دارد ؛ گفت : به موازات ای اصلاحات باید وارد سطوح جدید فناوری مانند اینترنت اشیا و هوشمند سازی فرایندها شویم.
به گزارش ستاد خبری مخابرات در نمایشگاه تلکام تهران ۲۰۲۱، مهندس رضا رشیدی، ضمن اعلام مطلب فوق، افزود: اپراتورهای ثابت وسیار باید به صورت متوازن رشد کنند. چون ورود فناوری های ۵G و هوشمند سازی که امروز مطرح است، به جز با توسعه شبکه ثابت و سیار ممکن نیست .

وی افزود: در ورود به حوزه اینترنت اشیاء ، هوش مصنوعی و واقعیت مجازی ، عقب هستیم و راهکار اصلی برای خروج از این عقب ماندگی ، توجه به مخابرات به عنوان اپراتورزیرساختی حوزه ارتباطات کشور است .

وی با تاکید بر اهمیت صنعت مخابرات به عنوان پیشران توسعه در تمام بخش ها گفت : هیچ راهی نیست جز اینکه کارآفرین ها و بخض خصوصی به دور از شعارزدگی وارد حوزه ارتباطات شوند.

مدیرعامل وقت شرکت فناوری اطلاعات گفت : استارتاپ ها نیاز به حمایت اساسی دارند و تمام شرکت های خصوصی این حوزه توانمندی های موفقی دارند که در صورت توجه به آن ها دگرگونی اساسی در حوزه ارتباطی کشور ایجاد خواهد شد.

وی افزود: کارآفرینی های صنعت مخابرات برای هوشمند سازی شهرها باید مورد استفاده قرار بگیرد به عنوان مثال ۳۰ میلیون مشترک تلفن ثابت بهترین پتانسیل برای ارایه آخرین فناوری های حوزه ارتباطات ثابت در سطح جهانی است.

این پیشکسوت حوزه ارتباطات و مخابرات اظهار داشت: از تمام علاقه مندان دعوت می کنم از نمایشگاه تلکام بازدید کنند و با آینده ارتباطات در بخش های مختلف آشنا شوند.

وی افزود: اکنون ثروت سازی در دنیا در دست صنعت آی سی تی است وامیدواریم که در کشور ما نیز یک حرکت اساسی در بخش ارتباطات وفناوری های مخابراتی برای دستیابی به لبه تکنولوژی ایجاد شود.

1337390cookie-checkاینترنت اشیا، دلیل ضرورت توسعه در بخش تلفن ثابت

Please rate this

0 1 2 3 4 5
6 نظرات
  1. همكار می گوید

    سلام
    ميخواهم از اين خبر شما بصورت متفاوت بهره بگيرم.

    در عكس پشت سر آقاي مهندس رشيدي ارتباط فراگير را Inclusive connection معنا كرده است. هيچ جا بجز اين عكس تا بحال نديده بودم كه روابط عمومي شركت مخابرات ايران، معناي لاتين اين شعار را ذكر كرده باشد.
    قبلا ارتباط فراگير كه مخابرات بعنوان شعار انتخاب كرده است را بمعناي اينكه مخابرات به طور فراگير به همه آحاد مردم و در تمام جغرافياي كشور ارايه سرويس مي كند در نظر مي گرفتم يعني براي فراگير معناي universal را استفاده مي كردم. در اين معنا، مخابرات دولتي بيشتر نمود داشت و تصور مي كردم كه در مخابرات خصوصي شده انتخاب اين شعار اشتباه است.
    ولي اگر فراگير را Inclusive در نظر بگيريم معنا متفاوت و مرتبط تر و البته درست تر مي شود. ارتباط فراگير در اين معنا يعني اينكه ارتباطات و اتصالاتي كه مخابرات براي مشتريان فراهم مي كند شامل تمام خدمات مورد نياز آنان مي شود. بعبارت ديگر ارتباط مخابرات مشمول تمامي اتصالات و خدماتي مي شود كه مشتريان نياز دارند. در اين معنا، فراگيري شامل اتصال سيم، بي سيم و فيبر يا بطور كلي مديا نيز مي شود.
    در معناي دوم بايد به مبتكر ارايه اين شعار تبريك گفت چراكه مخابرات را بعنوان شركتي دانسته است كه قادر است تمام فناوري هاي ارتباطي را بكار گيرد تا مشتريانش چه خانگي، مشاغل، دولتي يا اپراتورها بهره بگيرند .
    كاشكي از ابتدا اين لقظ لاتين را با شعار همراه مي كردند تا معنا بهتر متبادر مي شد.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ممنونم
      بردم روی سایت

  2. ناشناس می گوید

    اینترنت اشیا و تلفن ثابت؟ حالا شاید حرف ایشون چیز دیگری بوده و تیتر بدی انتخاب شده ولی جهت اطلاع عرض کنم اینترنت اشیا بیشتر به صورت بی‌سیم کار میکند با پروتکل های ارتباطی متفاوت. به تلفن که ربطی نداره. حتی تقریبا مودم ADSL هم ربط نداره.

  3. پرنده آبی می گوید

    سلام
    متاسفانه آموزشهای شرکت مخابرات هدفمند نیست و صرفا برای رفع تکلیف و پر کردن ساعات آموزشی انجام میشوند.
    روی از یک‌ دبیر ریاضی سوال شد هذلولی به چه دردی میخورد او جواب داد من نمیدانم به چه درد تو میخورد اما من دارم از طریق همین هذلولی نان میخورم.
    حالا اگر آموزشهای شرکت مخابرات ایران برای ما کارکنان فایده ای ندارد ولی برای بعضی ها نان دارد

  4. احمد شایان مهر می گوید

    ضمن احترام به نظر این کارشناس محترم ، خروجی دوره های آموزشی شرکت مخابرات تقریبا صفر هستش ، و گرنه کارشناسان مخابرات توان تحصیل در مباحث جدید فناوری و ایجاد تغییر و تحول در ساختار شرکت و رقم زدن آینده ای روشن برای شرکت را دارند

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      بله احمد آقا
      آموزش حلقه کنده شده مخابرات اسن

نظرات بسته شده است.