مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

ماجرای دعوای وزرای ارتباطات رییسی و روحانی/زارع پور و آذری جهرمی رودرروی هم

مخابرات ما- دو وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دو دولت روحانی و رئیسی روی بورس خبر بوده اند!

مخابرات ما (خبر آنلاین) : چندی قبل محمد جواد آذری جهرمی در پادکست صوتی سکه درباره سیاست های فیلترینگ و عدم موفقیت شان مثال فیلترینگ یوتیوب را زده بود که چقدر هزینه برای محدودیتش شده و اذعان کرده بود همچنان با وجود همه فیلترینگ و تصمیمات محدود کننده میزان رجوع به آن از نمونه ایرانی اش آپارات بیشتر است و حتی مدیران آپارات می گویند محتواهای تولیدی شان روی یوتیوب بیش از آپارات دیده می شود!

تنها یک روز پس از تمجید زارع پور وزیر ارتباطات دولت رئیسی از محمد جواد آذری جهرمی در جمع صاحبان و مدیران ارشد شرکت های اپراتور همراه اول درباره زیرساخت های اینترنت و گفتن این جمله که شرعا و عرفا نمی تواند تلاش همکاران پیشینش را برای این توسعه زیرساخت نادیده بگیرد ، او از لفظ ناجوانمرد برای پیشینیان خود استفاده کرد که این تغییر ناگهانی احتمالا ریشه در فشارهایی دارد که از بخش هایی دیگر از دولت ناشی می شود.

یکی از مهمترین وعده های سید ابراهیم رئیسی به مردم در روزهای کارزار انتخاباتی اینترنت پرسرعت و ارزان بود. او با اذعان به اینکه بسیاری از مردم در پلتفرم هایی چون اینستاگرام کسب و کار دارند ، از این گفت که خودش بیش از دو میلیون دنبال کننده در اینستاگرام دارد و حتی از این گفت که سرعت اینترنت را طوری حفظ می کند و مانع از تغییر در آن می شود که گیمرها بتوانند به فعالیت های شان ادامه دهند.

در این یک سال اما یکی از چالش های مدام دولت اختلال های متوالی در شبکه سراسری اینترنت، کاهش چشمگیر سرعت اینترنت ، گرانی بسته ها و البته تغییر مدل محاسبه تعرفه ها که باعث سریعتر مصرف شدن بسته های اینترنتی بوده ، شده است.

همه این مسائل باعث شد تا یکی از سوال های کلیدی پرسیده شده در دیدار رئیس جمهور با خبرنگاران درباره اینترنت باشد. جایی که سید ابراهیم رئیسی با استناد به گزارش عملکرد یک ساله وزارتخانه زارع پور ماجرای افزایش سرعت ۱۱ درصدی را مطرح کرد و گناه کندی اینترنت را گردن عدم توسعه زیرساخت اینترنت در دولت قبل انداخت.

بعد از این گفته ها ابتدا امیر ناظمی معاون جواد آذری جهرمی در وزارتخانه ارتباطات در توئیتی از این گفت که چگونه در طول دوران کرونا ، شاد توانسته بار آموزش کشور را به دوش بکشد و بعد آذری جهرمی در توئیتی به این ابهام پاسخ داد و با انتشار یک نظرسنجی در صفحه شخصی خود نشان داد ۷۸ درصد کاربران ادعای رئیس جمهور را رد کرده اند.

نکاتی که البته منجر به واکنش زارع پور شد. او در حاشیه یک نمایشگاه ارتباطاتی آذری جهرمی را به جهت سرکوب قیمت های اینترنت در دوره ۴ ساله اش زیر سوال برد و گفت:«این ناجوانمردانه بوده که برای کسب محبوبیت ، با فشار به اپراتور ها و سرکوب قیمت اینترنت جلوی راه های توسعه زیرساخت گرفته شود.»

البته این دعواها در شرایطی است که عادل طالبی فعال سرشناس کسب و کارهای اینترنتی اعتقاد دارد بسیاری از مشکلات اینترنت که دولتی ها به آن اشاره ای نمی کنند به دلیل دست کاری های آنها در زیرساخت های اینترنت کشور و کم کردن پهنای باند اینترنت بین الملل کشور است .

ماجرا اینجاست که بیشتر فعالیت مردم در استفاده از اینترنت برای فعالیت در شبکه های اجتماعی یا سایت ها و اپلیکیشن های خارجی است . بسیاری همان طور که خود رئیس جمهور گفته بود راه ارتزاق مالی شان کسب و کارهای خرد اینستاگرامی است و اما با کاهش پهنای باند اینترنت بین الملل هر روز سرعت دسترسی مردم به اینترنت و کیفیتش کمتر و کمتر شده است و این نارضایتی ها را به بار آورده است. تصمیمی که البته ریشه در نگاه های صیانتی دارد و نمونه هایش را در همه این سال ها در فیلترینگ های هزینه بر گسترده اما بی اثر دیده ایم.

در این شرایط دولتی ها چاره را برای کاهش سرعت و کیفیت در انتقاد از توسعه زیرساخت می دانند درحالی که در یک سال گذشته با گسترش آموزش حضوری بخش عمده ای از نیاز الزامی به اینترنت در کشور هم کاهش یافته اما همچنان خبری از بهبود دسترسی مردم نیست.

چندی قبل محمد جواد آذری جهرمی در پادکست صوتی سکه درباره سیاست های فیلترینگ و عدم موفقیت شان مثال فیلترینگ یوتیوب را زده بود که چقدر هزینه برای محدودیتش شده و اذعان کرده بود همچنان با وجود همه فیلترینگ و تصمیمات محدود کننده میزان رجوع به آن از نمونه ایرانی اش آپارات بیشتر است و حتی مدیران آپارات می گویند محتواهای تولیدی شان روی یوتیوب بیش از آپارات دیده می شود!

 

1392280cookie-checkماجرای دعوای وزرای ارتباطات رییسی و روحانی/زارع پور و آذری جهرمی رودرروی هم

Please rate this

0 1 2 3 4 5
6 نظرات
  1. صحرا جو می گوید

    آقای سردبیر محترم چرا شما فقط نظاره گر دعوای رسمی با شرکتی ها شده‌ اید
    به عزیزان شرکتی بگویید همکاران رسمی با گذراندن هفتخوان رستم وارد شرکت شده‌اند و بیگاری کشیده‌اند حالا فقط میگید حقوقهای عالی بله اگه موهای بچه های رسمی را نگاه کنید میبیند موهای مشکی با آنها خداحافظی کرده‌ ستون فقراتشان خرد شده و دستانشان آثار پینه دارد
    ما را کسی سفارش نکرد تا همین چند وقت گذشته امارمان را برای نماز جماعت را داشتند و ته ریش ملاک شاخص بود و بستن یقه آخر و صد البته اهل تظاهر نبودیم و خدا را شکر سربلند بودیم اما شما فقط بنا توهین میکنید برادران نارقانونگذار نبوده ایم
    صدها بار سردبیر محترم گفت فریاد حق خواهی خودت را فریاد بزن چرا یقه من را میگیری
    نگو چرا بیژن اینقدر میگیره و صفدر اینقدر
    سردبیر جان شمشیر بکش و قصه تفرقه را قطع کن
    دوستدار شما کارگر آماده رفتن

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      دوست خوبم
      واقعا خسته شدم از بس گفتم
      اینجا در مخابرات هر کسی تابع شرایط ورودش به مخابراته.
      یکی سال ۶۰ اومده کارمند دولت بوده یکی سال ۸۰ اومده شرکتی بوده
      خودشون قبول کردن با این شرایط کار کنن
      ولی یه امایی هم هست اینجا اونهم اینه که حقوق اونا هم باید تابع کارشون و تخصصشون باشه نه اینکه همه بقدر خدماتی حقوق بگیرن
      کارمند رسمی هم آنقدر در حقش ظلم شده که امروز با هر کسی مقایسه میشه
      اما این دعدا
      تا یک روز به کامنتها سر نمیزنم می بینم مسئول کامنتها کامنت دعوا رو تایید کرده یکی جواب داده و ….
      خود همکاران نباید دامن بزنن به این مسائل.اصلا گیریم نیروی رسمی یک میلیارد میگیره. گفتنش دردی از شرکتی دوا میکنه؟
      مخابرات در حق همه طرف ها داره نادرست رفتار میکنه ولی هر کسی باید حق خودش رو بخواد
      یک روزی دوستان شرکتی سعی میکردن زودتر رسمی ها رو بازنشسته کنن! فکر میکردن اگر بازنشسته بشن اونا جاشونو میگیرن
      همون موقع گفتم نکنید ! وضع شما فرقی نمیکنه
      چی شد؟ همه رسمی شدن؟
      این سیستم بناش بر همینه اگر کسی دنبال شرایط بهتری است یا باید منتظر روزی باشه که مخابرات دلش بخواد کاری بکنه یا بره جای دیگری یا کار دوم سوم داشته باشه
      این دعواها شخصیت همه رو خراب میکنه
      ضمن اینکه برخی افراد دعوای سر کار رو میارن اینجا
      تا با یک نفر رسمی دعواشون میشه همه رسمی ها رو میشورن سر بند رخت آویزون میکنن
      تا یه شزکتی دیر جواب شلام رسمی رو میده همه شونو می چلونه آآویزون میکنه
      از این بچه بازی ها خسته شدم
      عرضه کاری رو نداریم فقط به دیگران پیله می کنیم. همین!
      چه فایده داره؟ حق ما جای دیگری پایمال میشه …. ما به جون هم افتادیم
      چی بگم خب
      یعنی اینا رو هم باید سردبیر بگه؟

  2. مخابراتی رسمی می گوید

    کارمندان مظلوم ترین قشر جامعه فعلی با درامد اندک و مالیات گزاف و مظلوم ترین قشر کارمندی ،کارمندان مخابرات که در دهه اخیر بنام خصوصی سازی همه بلایی سرشان آمده .

  3. ناشناس می گوید

    با سلام و احترام تصور می شد با نزدیک شدن طیف فکری دولت جدید به مخابرات مشکلات پایان یابد .

  4. رضا کریمی از تبریز می گوید

    هم در دوره آذری جهرمی و هم در دوره کنونی، بدترین ظلم ها بر پرسنل رسمی مخابرات ایران شد و الان هم ادامه دارد
    بسیار متاسفیم که چنین برخوردی با این پرسنل مخابرذات که عموما جزو افراد متخصص و متعهد جامعه هستند می شود

    1. ناشناس می گوید

      فقط به پرسنل رسمی ظلم شد؟با حقوق های بسیار عالی که می گیرن؟وفقط رسمی ها متخصص هستند؟!!!!!!

نظرات بسته شده است.