مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

جشن ۶ میلیونی شدن پوشش فیبر نوری وزیر ارتباطات

مخابرات ما- وزیر ارتباطات:‌ جشن ۶ میلیونی شدن پوشش فیبر نوری به‌زودی برگزار می‌شود

مخابرات ما- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اکنون بیش از پنج میلیون و ۴۶۰ هزار خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار دارند. با ورود داده‌های جدیدی در داشبورد برخط این طرح، تعداد از ۶ میلیون پوشش عبور خواهد کرد و به‌زودی جشن ۶ میلیونی شدن را برگزار می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «عیسی زارع‌پور» شنبه شب با حضور در برنامه تلویزیونی ضمن تشریح رویدادهای مهمی که در عرصه فضایی رخ داده، جزییات جدیدی از توسعه فیبرنوری و هوشمندسازی ارائه خدمات از سوی دستگاه‌ها ارائه کرد.

وی گفت: از زمانی که ایران وارد حوزه فضایی شد تا سال ۱۴۰۰، در مجموع ۱۳ پرتاب فضایی داشتیم که از ابتدای دی‌ ۱۴۰۰ و پس از آغاز بکار دولت سیزدهم تا امروز تعداد پرتاب‌های فضایی به ۱۱ رسیده و امیدواریم به زودی رکورد پرتاب‌های‌ فضایی را خواهیم زد.

وزیر ارتباط تاکید کرد: این پرتاب‌ها نمایانگر کارهایی است که تمام بخش‌ها روی زمین انجام می‌دهند. ماهواره‌ایی که ما می‌سازیم دهها زیرسامانه و بخش دارد که متخصصین باید اینها را در آزمایشگاه تست کنند اما تا زمانی که در فضا قرار نگیرد نمی‌دانیم که اینها درست کار می‌کنند یا نه.

زارع‌پور افزود: برای نخستین بار در این دولت توانستیم ماهواره‌های ۱۰۰ کیلوگرمی را با موفقیت در مدار قرار بدهیم. این زحمات دانشمندان ما در سال‌های اخیر است که در ۲ سال گذشته شتاب خوبی گرفته است. هیچوقت نافی زحماتی که کشیده شده نیستیم.

تا پایان سال یک ماهواره دیگر پرتاب می‌شود

وزیر ارتباطات تصریح کرد: در تمام بخش‌ها کار با شتاب دنبال می‌شود. اکنون ماهواره‌های بسیاری در صف پرتاب داریم و تا پایان سال نیز حداقل یک ماهواره دیگر را پرتاب خواهیم کرد. البته ما همکاری با کشورهای دیگر را نیز در دستور کار خود داریم چرا که به دلیل شرایطی که اکنون پایگاه‌های پرتاب فعلی ما دارند در برخی مدارها امکان ماهواره‌گذاری نداریم و باید با همکاری کشورهای دیگر این کار را انجام بدهیم.

زارع‌پور افزود: در حال ساخت بزرگ‌ترین پایگاه پرتاب فضایی کشور در کشور و نیز غرب آسیا هستیم. ساخت این پایگاه در این دولت انجام شد. فاز نخست آن تا سال آینده به اتمام خواهد رسید و اولین پرتاب‌ها در تمامی مدارها را از آن‌جا انجام خواهیم داد. پنجره پرتاب این پایگاه بسیار گسترده است. تا پیش از آن ماهواره‌های عملیاتی را با همکاری کشورهای دیگر در مدار قرار خواهیم داد.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: داده‌های فضایی نقش بسیار کلیدی در زندگی مردم ایفا می‌کند که ما گاهی اوقات از آن غفلت می‌کنیم. بخش زیادی از هموطنان ما روزانه از اپلیکیشن‌های مسیریاب استفاده می کنند. موقعیت‌ها در این اپلیکیشن‌ها توسط ماهواره‌ها تعیین می‌شود. اکنون شرکت‌های نوآفرین و دانش‌بنیانی وجود دارند که از داده‌های فضایی برای ارتقا بهره‌وری کشاورزی استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه استفاده از داده‌های ماهواره‌ای می‌تواند بهره‌وری را افزایش داده و از فساد جلوگیری کند، افزود: کاربرد دیگری که صنایع فضایی دارند، استفاده از سرریز این فناوری در صنایع دیگر است.

زارع‌پور تاکید کرد: استفاده از ظرفیت شرکت‌های خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان به شکل جدی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد. این اقدام را از بخش ماهواره آغاز کردیم و بزرگترین قرارداد تاریخ فضایی کشور برای ۲ پروژه امسال منعقد شد. یکی از آن‌ها مربوط به ساخت منظومه ماهواره‌ای مخابراتی شهید سلیمانی با ۱۶ تا ۲۰ ماهواره با کمک بخش خصوصی و پرتاب آن با پرتابگر بومی است. در دنیا بخش پرتابگر را نیز به شرکت‌های خصوصی سپرده‌اند. دوستان ما نیز در بخش‌های لشگری در همین مسیر هستند و برای برخی از زیرسامانه‌ها از بخش خصوصی استفاده کرده‌اند.

کپسول زیستی دریچه‌ای به تحقق تجربه زیست در فضا

وزیر ارتباطات درباره کپسول زیستی و پرتاب موفق آن به فضا در دولت سیزدهم گفت: کپسول زیستی دارای چند کارکرد اصلی و فرعی است. کارکرد اصلی آن این است که سرانجام ما نیز به جمع کشورهایی می‌پیوندیم که زیست در فضا را تجربه می‌کنند. نگاه آینده بشر به منابع کرات دیگر است و این رقابت در جهان آغاز شده است. زمانی که منابع زمین تمام شود به منابع کرات دیگر نیاز است و ما نیز باید برای آن آماده باشم.

زارع پور افزود: کاربرد دیگر این است که بسیاری از فناوری‌هایی که در زیست فضا و اکتشافات فضایی بکار گرفته می‌شود فناوری‌های بسیار پیشرفته هستند که در دیگر صنایع کشور نیز می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

تعداد ایستگاه‌های زمینی دریافت داده‌های ماهواره به ۴ عدد می‌رسد

وی افزود: اکنون ۲ ایستگاه زمینی برای دریافت داده‌ها داریم که تا پایان سال تعداد آن‌ها به چهار ایستگاه خواهد رسید تا امکان بهره‌برداری از داده‌های فضایی افزایش یابد.

زارع پور گفت: ماهواره‌هایی که در مدار لئو(مدار پایین) قرار می‌گیرند روزی چند مرتبه در آسمان ایران ظاهر می‌شوند و هرقدر نقاط تماس ما از طریق ایستگاه‌های زمینی افزایش یابد می‌توانیم داده‌ها را سریعتر دریافت کرده و به آن‌ها فرامین جدیدی بدهیم.

جشن ۶ میلیونی شدن پوشش فیبرنوری به زودی برگزار می‌شود

وزیر ارتباطات درباره میزان پیشرفت طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها گفت: پروژه ملی فیبرنوری جزو معدود پروژه‌های کشور است که یک داشبورد شفاف برای رصد لحظه‌ای دارد. اکنون بیش از ۵ میلیون و ۴۶۰ هزار خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار دارند. البته مطلع هستم که تعدادی از اطلاعات هنوز در سامانه وارد نشده و فکر می‌کنم تعداد ۶ میلیون پوشش را رد کرده‌ایم و به زودی جشن ۶ میلیونی شدن پوشش فیبرنوری را برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: حفاری‌ها در بسیاری از شهرها انجام شده و امیدواریم به قولی که برای ایجاد هشت میلیون پوشش تا پایان سال ۱۴۰۲ داده‌ایم محقق کنیم. کار بسیاری سختی است. در تمام شهرهایی که کار می‌کنیم باید حفاری زیادی انجام شود و ما یک کار ۱۰ ساله را در حدود سه سال انجام می‌دهیم. با همت مدیریت شهرهایی که در آن‌ها مشغول کار هستیم، انشالله می‌توانیم به تعداد موردنظر پوشش دست یابیم.

زارع‌پور تصریح کرد: امروز زمان پخش مسابقه فوتبال بین ایران و ژاپن ترافیک داخلی کشور از هفت ترابیت برثانیه عبور کرد و رکورد جدیدی را به ثبت رساند. در ابتدای دولت این عدد ۲ تا ۲.۵ ترابیت برثانیه بود که اکنون ۲ برابر شده و این حاصل توسعه مستمر زیرساخت‌های ارتباطی کشور است.

۱۲ درصد خدمات دستگاه‌ها به صورت هوشمند ارائه می‌شود

وی گفت: تقریبا تمام دستگاه‌های به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل هستند و گاهی به دلیل از دست دادن استاندارهای ما اتصال خود را از دست می‌دهند. در حال حاضر تقریبا ۷۰ درصد خدمات به صورت الکترونیکی ارایه می‌شود. در بخش استعلامات الکترونیکی کمی از برنامه عقب هستیم چرا که تعداد استعلامات زیاد است. در حوزه هوشمندسازی حدود ۱۲ درصد خدمات دستگاه‌ها هوشمند شده‌اند که نیاز به هیچگونه حضور افراد را ندارد.

زارع‌پور افزود: اکنون ۹۱ درصد خدمات وزارت آموزش و پرورش به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود و بیش از نیمی از خدمات هوشمند شده‌اند. وزارت نیرو، ورزش و جوانان، دادگستری، ارتباطات و بهداشت و درمان نیز دستاوردهای خوبی در این زمینه داشته‌اند. اما برخی دستگاه‌ها مانند جهاد کشاورزی نیاز به کار بیشتری دارند هرچند می‌دانم که در حال تلاش هستند.

 

1476110cookie-checkجشن ۶ میلیونی شدن پوشش فیبر نوری وزیر ارتباطات

Please rate this

0 1 2 3 4 5
20 نظرات
  1. مسیح می گوید

    جشن بدبختی مخابرات و جشن پیروزی فقر بر زندگی کارکنان شرکتی رو هر روزصبح قبل از زیارت عاشورا انجام شود.. انشالله خداوند اجر شما رو محاسبه و دفاتر ثبت خواهد کرد

  2. ناشناس می گوید

    سوال اینجاست که شرکت مخابرات بابت چه ۶۵ هزار میلیاردتومان پس از خصوصی سازی به دولت پرداخته است
    و این در حالی است که دولت از سال ۱۳۸۸ تاکنون متأسفانه هیچ کاری برای حل وفصل مشکلات کارکنان رسمی و هم به ویژه بازنشستگان مخابرات نکرده است.

  3. ستاره می گوید

    چرا بیمه درمان را پرداخت نمیکنید بخدا هزینه ها خیلی بالاست وقتی همه چی ازاد حساب میشه

  4. بازنشسته می گوید

    اقای سردبیر لطفا این عکس رو بردارید دیگه حالمون بهم خورد …اینا دشمن مخابرات و کارکنانش هستن

  5. رقیه رحیمی می گوید

    سلام پول مردم بدین والا تو این گرونی چکار کنیم

  6. ناشناس می گوید

    جمع کنید این مسخره بازیهارو حق وحقوق مردم و بدید سنوات یک سال پیش مارو بدید بیمه های معوقه رو پرداخت کنید اینقدر ظلم نکنید به کارگر بدبخت انشالا به سر تون بیاد

  7. علی نجفی می گوید

    سلام آقای وزیر ما بسلامتی چه سالی باید جشن دریافت سنوات سال قبل وعیدی سنوات امسال را بگیریم به نظر حضرتعالی چه کسی کارهای روزمره مشرکین مخابرات را داره انجام میده بیمه کارگزاران مخابرات روستایی قبل از خصوصی شدن که به تاریخ پیوست هیچ مدیری وزیری ککش هم نمیگزه بعد از سی و دوسال کار هنوز باید هشت سال دیگه کار کنم الان هم با ۳۵ سال بازنشسته میکنن فکر نکنم زنده بمونیم سر جددت یه کاری بکنید

  8. ناشناس می گوید

    حق و‌حقوق پرسنل مخابرات را بده، جشن با ظلم به نیروهای رسمی، شرکتی و‌بازنشسته ها چه معنی می ده؟؟؟؟ این جشن نیست غم است

  9. شرکتی می گوید

    به جای پز دادن وزیر محترم .مشکلات نیروهای مخابرات رو رفع کنید.چون همین فیبرها رو هم کارمندان مخابرات راه اندازی کردند.

  10. مریم می گوید

    …….. اون روزی که تو شدی وزیر مخابرات. برو

  11. ققنوس می گوید

    این همه پول بدیم فیلترنت بگیریم ؟اینترنت با فیبر هم سرعتش کمه همه میدونن چرا

  12. Omidvar می گوید

    جشن و میخوایم چیکار جشن به چه دردمون میخوره سنوات و مرخصی سال قبل مارو بده تمام اداره میخوان این ماه سنوات و عیدی بپردازن من بدبخت هنوز تو فکر سنوات سال قبلم هستم یک سال برا خرید یه چیزی به بچم قول دادم نمیتونم بخرم مگه بیشتر از این آبروریزی برا یه مرد هست

  13. ناشناس می گوید

    به گزارش خبرنگار ایلنا، شماری از بازنشستگان مخابرات ایران، امروز، دوشنبه، ۱۶ بهمن ماه، در تهران، خوزستان، اردبیل، کرمان، گیلان، هرمزگان، کردستان، مرکزی و آذربایجان شرقی تجمع کردند.

    این بازنشستگان به بی‌توجهی سهامداران عمده و مدیران مخابرات به آیین نامه ۸۹، بروز نشدن کمک هزینه‌های رفاهی در سالهای ۱۴۰۱و۱۴۰۲، افزایش کسور بیمه تکمیلی درمان از۲۰٪ به۵۰٪، عدم تسویه بیمه معلم، عدم اجرای تبصره ۱ ماده ۲۱ قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره ۲ ماده ۳۱ سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در خصوص بازنشستگان بعد از خصوصی سازی، عدم پرداخت مطالبات سالهای گذشته به نرخ روز و برخی مشکلات دیگر، معترض هستند.

  14. ناشناس می گوید

    عیسی زارع پور وزیر ارتباطات، مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، هر دو تاکنون متاسفانه هیچ کاری برای حل مشکلات کارکنان رسمی مخابرات و هم بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور نکردند چرا؟

  15. ناشناس می گوید

    ۶ %

  16. مهدی می گوید

    لطفا آذربایجان شرقی رو هم تحت پوشش فیبر نوری قرار دهید ؛ ممنون 🌹

    1. ناشناس می گوید

      چشم

    2. رضا می گوید

      حالتو خریدارم ،نهایتش یه وام ۳۰ درصد

  17. ناشناس می گوید

    آقو سلام
    این آمارها الکی و بدرد نخوره وقتی همه جا فیلتره، وقتی سرعت نداره به چه دردی مخوره این آمار.
    مثل اینکه یه پیرزن۵۰۰ ساله رو وزک کنی وجای دختر۱۴ساله غالب( قالب) کنی .
    کودومش درسه از دوتا

  18. یاحقی می گوید

    سلام به جای جشن گرفتن بیائید بدهی همکاران را پرداخت کنید که برای یک عمل جراحی باید به صد نفر روبیندازند.خجالت که نمی کشید

نظرات بسته شده است.