کانال و حوضچه های مخابراتی را رها کرده اند تا شرکتهای جدیدی وارد شوند
مخابرات ما ( حسن- نویسنده مهمان) – همه همکاران از همه قشر باید بدانند و مشخص است که مخابرات دیگر هرگز خوب نخواهد شد. نشانه های آن هم خیلی روشن است . اول بدون پول چه کاری از پیش می رود . دوم وقتی وزارت و وزیر به مجموعه مخابرات روی خوش نشان نمی دهد و چندین بار شنیده ایم که اختلاف بین وزیر و وزارت همیشه بوده و هست چگونه مخابرات می تواند بر مشکلاتش غلبه کند. وقتی شکی نیست اگر مخابرات بخواهد دست به کاری در امر ارتباطات نوین بزند نیاز به کمک دولت و وزارت دارد که با این اختلافات می توان امید داشت؟
ما خانواده مخابرات باید بدانیم چرا چندین شرکت تازه تأسیس از مخابرات که الآن همه بخش ارتباطی کشور را بر عهده دارد و در همه شهرها و استانها و روستاهای کشور زیر ساختهای ارتباطی متعلق به مخابرات است ولی می بینیم شرکتهایی سر بر آورده اند و دارند با سرعت و شتاب منحصر بفردی و با ابداع طرح جدید در کشیدن شبکه کابل نوری شهری در سراسر کشور اقدام می کنند .
آخر چرا اینطور؟ مگر در سطح همه استانها و شهرهای کشور مخابرات دارای کانال و حوضچه در سطحی وسیع نبود که فقط یک کانال در زیر خیابان کافی بود سه یا چهار کابل نوری از آن عبور داده شود که همین کافی بود همه نیاز ارتباطی شهرها را تا شاید ۵٠ سال آینده برطرف نماید . آیا این اعمال شرکتها در کشیدن فیبر در شهر های بزرگ و کوچک کشور نشانه هایی از اختلاف بزرگ بین مخابرات و وزارت نیست.
آیا اختلاف لاینحل و ادامه دار بین مخابرات و وزارت و پیشی گرفتن شرکتهایی که تا دیروز ناشناخته بودند و شاید هم وجود نداشتند از مخابراتی که صاحب زیر ساخت ارتباطی کشور است چه معنی می دهد .
آیا غیر از این است که وزارت می خواهد مخابرات را کاملا سرکوب و از دور خارج نماید و این شرکتها که از مخابرات جلو زده اند هم صاحب ویژه دارند و هم مورد حمایت ویژه هستند و از ارتباطات کشور بهره مند هستند . این است قصه درد آور کشور ما اگر این شده حال روز مردم که خود پدید آورنده مشکلات بعدی برای کشور خواهد شد .
تا سه سال دیگر مخابرات سقوط ابدی را با مدیریت این مدیران تجربه خواهد کرد یقنا مخابرات با تصمیمات اخیرش قبر خودش را کنده و به زودی به سیالچال ابدی خواهد رفت دیگر تک محوری وتک اپراتوری مخابرات تمام شده … دیگر موقعیت مخابرات روی مخابرات روی خط زلزله افتاده ... به شخص خودم به هیچکس خدمات مخابرات را پیشنهاد نمیدم و خودم اولین متقاضی شرکتهای غیر مخابرات هستم
پووووووووووفففففففف
انحصار طلبی ممنوع است
لطفاً دیگران را مقصر ندانید. مشکل مخابرات وجود رقبا و بازیگران جدید نیست. مشکل دیدگاه سنتی و قدیمی مدیران آن هست که این شرکت عظیم را به ورطه نابودی سوق میدهد. هدف این آقایان این هست که از طریق اموال و املاک زیادی که شرکت داره به درآمدزایی برسند نه با ارائه خدمات تخصصی و بروز به مردم.
مدیران و سهامداران عمده مقصرن که بجای هزینه در توسعه هرسال سود میگیرن همین طرح نجما اگر سال ۹۵ اجرا میشد کدام شرکتی میومد ترانچر بیاره و زمین بکنه و با ما رقابت کنه
باسلام
اکثرمیدبران ارشدبه فکر دست وپاکردن کاری برای دوران بازنشستگی خود هستندچه بساکه قبل از بازنشستگی شرکتی را راه توسط دوست واشنای خودراه اندازی میکنند تا برای بعداز دوران بازنشستگی اماده باشد و جلوی کارهای مخابرات فعلا سنگ اندازی هم میکنند تا بدست وشرکت خودشان این کارها راانجام دهند .
همین شرکتهایی که دربیرون ازمخابرات روبه پیشرفت وتوسعه هستند ته شان برسی دستی درمخابرات داشتندو دارند.
آقای سردبیر عزیز و دوست داشتنی لطفا حذف نکن ،،
همکاران ارجمند ، تا زمانیکه مدیران تحمیلی غیر مخابراتی ، که در مخابرات بر مسند قدرت گمارده شده اند وضع همینه و بس
متاسفانه شرکت مخابرات یک شرکت بی بند بار هست.حتی نمی تواند یک adsl معمولی هم به کاربران بده الان ۳ سال است برای فیبر نوری درخواست دادیم درحالی که کافو بزرگ شبکه فیبر نوری در چند قدمی ما هست.اول گفتن چند نفر پیدا کنید .چند نفر هم پیدا کردیم گفتن باید با استان هماهنگ کنیم.بعد یک سال دوباره پیگیر شدیم گفتن فعلا اونجا طرحی نداریم.درکل شرکت مخابرات عرضه نداره.به خاطر همین عدم توانایی ارائه سرویس به مردم .هیچ وزارت خانه ای باهاش همکاری نمی کنه.شاید چند سال دیگه کلا منحل بشه.
کامران عزیز
در بکاربردن کلمات باید دقت کنید
بی بند و بار برای اداره یا شرکت بکار نمی برن.این حرف نشانه افتضاح است.
سهامداران و مدیران مخابرات با کارکنان و بازنشستگان خودش روراست نیست بدتر از این روزها حواهد دید .
فقط مشکل از هیات مدیره و مدیر عامل هست
بخدا ما هم تو یک خانواده و اونم مخابراتیم.منم این مطب را در جریان هستم و وقتی به ریاست ادارمونمیگم فلان مسیر را فیبر بکشیم.میگه ما هر کجا بخوایم فیبر بکشیم با هزینه خودمون باید بکشیم و مقرون به صرفه نیست ولی شرکت های دیگه هر جا بخوان بکشن اجازه دارند و دولت بهشون هزینه را پرداخت میکنه.
سلام
شاید بشه اینطور مطرح کرد که مخابرات دیگه نمیخواد روی ارتباطات ثابت سرمایه گذاری کنه. برای همینم زیر بار این طرح نرفته تا بهونه ای برای تعدیل نیرو داشته باشه. از طرفی هم فشار رو از روی خودش بر میداره
چرا تمام مشکلات رو به گردن وزارتخانه انداختید؟ اینکه در مخابرات مدیرعاملی سر کار هست که در کل چهار سال مدیریتش هیچ دستاوردی جز سرکوب کارکنان شاغل و بازنشسته و مخالفت با زمین و زمان برای کسب سود نامشروع سهامدار نداشته، هیچ نقشی در اوضاع امروز مخابرات نداره؟ یعنی هم وزرای دولت قبلی مقصر هستند و هم وزیر دولت جدید و سهامداران نا بکار مخابرات نقشی در این اختلاف با هر دو جناح راست و چپ مملکت ندارند!؟ این سهامداران حتی با دولت و وزیری که مخابرات رو خصوصی کرد هم مشکل داشتند.