برخورد دوگانه وزارت ارتباطات با اپراتورها
مخابرات ما- بر اساس قوانین وزارت ارتباطات و مصوبه طرح UNSP، اپراتورها حق فعالیت در محدوده یکدیگر را ندارند.اینجا باید گفت یا این مصوبه محل اشکال است یا در اجرایش مشکلاتی ایجاد می شود.
ابتدا اجازه می خواهم توجه شما را به یک نکته جلب کنم.
شرکت مخابرات ایران،تمامی زیرساختهای لازم برای ایجاد شبکه دسترسی فیبر نوری در سطح کشور را در اختیار دارد که پیش از این با هزینه ای پایین تر و استانداردی بالاتر اجرا و آماده کرده است. حال سوال این است:
- در توزیع شهرها و حوزه های مختلف بین اپراتورها امکانات موجود مخابرات را در نظر گرفته اید یا خیر!
- اگر خیر، دوباره کاری و موازی کاری موجب افزایش سرسام آور هزینه ها می شود.
- اگر بگوییم بله، پس حضور یک اپراتور دیگر در محدوده فیبرکشی شده مخابرات چه معنایی دارد؟ چرا یک اپراتور در جایی که زیرساخت مخابرات آماده است از همان زیرساخت و بدون رعایت استانداردها برای فیبر کشی مجدد استفاده می کند؟ بطور مثال از همان داکت و حوضچه و حتی قلاب های مخابرات در کوچه و خیابان استفاده می کند تا دوباره فیبر می کشد.
بنابراین می توان گفت یا مصوبه به همه چیز اشراف ندارد یا بدون در نظر گرفتن بزرگترین اپراتور کشور تنظیم شده است. شاید هم بتوان حرف مهمتری زد! مخابرات ایران در آینده ارتباطات کشور وجود خارجی نخواهد داشت!
***************
سلام بر شما دوست عزیز
نگران این موضوعات نباشید.تاسیس شبکه ثابت از هر نوعش سیم مسی،کافوی نوری و ftth مقرون به صرفه نمیباشد و هیچ توجیه اقتصادی ندارد .
شکست خفت بار وزارت ارتباطات را در این موارد به زودی شاهد خواهید بود. دلیل این ادعا توسعه شبکه های موبایل ۵G، فیلترینگ گسترده، اوضاع نا به سامان اقتصادی طبقه متوسط ایران و البته عدم ضرورت میباشد. امیدوارم شرکت مخابرا ت صرفا به دنبال افزایش آمار مشترکین ftth نباشد و فقط در جزیره های پول ساز و پر درآمد این گونه شبکه ها را اجرا کند .
مخابرات و سهامدارانش سالهای سال انحصار و درآمد خوب داشتند اما به جای هزینه کردن بخش مهمی ازین درآمد فقط سود توزیع کردن و آخرش شد این وضع که ما کارمندان به چه کنم چه کنم افتادیم راستی سردبیر همش میگفتی خبرهای خوب خبرهای خوب این بود خبرهات 🤣🤣🤣
وقتی در مقابل بیتاستریم مقاومت میشد باید امروز رو میدیدیم. مخابرات الفاتحه
وقتی مخابرات تمام زیر ساخت لازم را داراست و انحصار طلبی مینمایید خوب باید نتیجه اش را باید ببیند. این انحصار طلبی باعث شده تا مردم از حق خود محروم شوند.همین الان سرعتی که مخابرات میدهد حداکثر ۳۰۰ مگابایت است ولی دیگر اپراتورها سرعتهای بالاتری ارائه میدهند.
مخابرات با انحصاری طلبی زمان از دست داده تا دودش در چشمان مردم برود.اگر مخابرات انحصاری طلبی نکرده بود کل ایران زیر پوشش فیبر نوری بود.خدادهمه را به راه راست هدایت فرماید.
اگر مخابرات می توانست انحصار طلبی کنه امروز یکی از FCP ها زنده نمونده بود که شاخ بشن
واقعا درسته و نیاز هست که سازمانهای لطلاعاتی کشور یه موضوع ورود و بررسی کنن . عملا برخی سازمانهای دولتی دارن برای یک یا دوشرکت خاص چانه زنی می کنن . ننی دونم چرا ؟ اما مشکوکه . یادشون رفته که مخابرات با همین شرایط خصوصی شده دولتی ، عملا بیت المال هست و اگر یه زحمت کوچیک کشیده بشه و کدال اخابر رو چک کنن ، متوجه خواهند شد که سهام دولت ، سهام عدالت و بافت خصولتی همگی حق التاس هست که با شعارهای خاص دارن به بادش میدن در حالی که شرکت های رقیب حتی یک ریال نه به دولت و نه مردم نمیدن . ضمنا مشکلات اجتماعی که با تمام شدن مخابرات اتفاق میفته رو بیخیال.
به نظر میرسه
مجلس روی طرح تحقیق و تفحص کار میکنه …
ولی به نتیجه امیدی ندارم
مسئله اینجاست که مخابرات سالهاست نه خودش بصورت جدی پروژه فیبر رو جلو میبره و نه اجازه میده بقیه از زیرساختش استفاده کنن (مثل داستان vdsl شاتل). و بخاطر همین سیاست ها الان داره چوبشو میخوره
سلام سردبیر عزیز
بند پایانی متن شما درسته. یعنی مخابرات در آینده ارتباطات کشور نقشی ندارد. چون از عمل و رفتار وزارتخانه چیزی غیر این برداشت نمیشه کرد.
پاینده باشید