مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

یا صاحب الزمان.

[box type=”custom” color=”#ffffff” bg=”#4c89bf” fontsize=”16″]مخابرات ما – نیمه شعبان, ولادت امام عصر(ع) مبارک باد.[/box]

nime-shaban-2

601420cookie-checkیا صاحب الزمان.

Please rate this

0 1 2 3 4 5
3 نظرات
  1. ناشناس می گوید

    با سلام
    استان سمنان کی به بازنشستگان 94 سکه را میخواهد بدهد ؟؟؟؟؟؟

  2. منتقد می گوید

    سلام به همکاران مخابراتی و میلاد پر خیر و برکت حضرت ولی عصر ع را تبریک عرض می نمایم.
    وقتی خبر مربوط به مراسم افتتاح پروژه های استان اصفهان به مناسبت هفته ارتباطات را مطالعه می کردم. متوجه اعداد و ارقام نیمه نجومی اعلام شده توسط آن استان شدم و بنابر این به سراغ اینترنت رفتم تا ببینم قضیه چیست؟ برای اینکه شما نیز در جریان قرار گیرید برخی از ان اطلاعات را برای شما آورده ام امیدوارم ارایه چنین بحثی باعث اصلاح و به نظم آوری برخی آشفتگی ها در شرکت مخابرات ایران شود.
    تعداد پروژه های استان اصفهان 1031 پروژه و میزان سرمایه گذاری آن 1183 میلیارد ریال بیان شده است. به نظر شما آیا چنین اعداد و ارقامی می تواند درست باشد؟ اصول بیان نمودن این اعداد و ارقام چگونه است؟ و به چه نحوی کنترل می شوند؟ این اعداد و ارقام چقدر باشند نشاندهنده خوب بودن و یا بد بودن است؟
    در صورتیکه به حسابهای مالی استانها نظر بیاندازید 1183 میلیارد ریال سرمایه گذاری تقریبا مربوط به دو استان بزرگ کشور و یا دو برابر بودجه سرمایه ای استان اصفهان می باشد. چه شده است که استان اصفهان توانسته است این میزان که خارج از اعداد بودجه ای ان می باشد سرمایه گذاری کند؟
    استان اصفهان در تاریخ مشابه در سال قبل تنها 431 میلیارد ریال افتتاح پروژه و اعلام سرمایه گذاری کرده است که این عدد نشان می دهد در سال جاری استان اصفهان تقریبا 3 برابر سال گذشته خرج کرده است! کسی که اهل امور توسعه ای باشد متوجه است که جایی از کار می باید اشکال داشته باشد!
    همچنین در سال 93 باز هم در همین ایام هفته ارتباطات این عدد 147 میلیارد ریال اعلام شده است. هر چند رشد میزان پولی سرمایه گذاری در هر سال به نحوی با توجه به رشد تورم معقول است ولیکن نه با چنین تفاوتهای قابل ملاحظه ای و البته بدون اینکه محل خرج کردن وجود داشته باشد.
    یک احتمالی که وجود دارد این است که استان اصفهان پیش پیش در حال مصرف کردن اعتبارات سرمایه ای سالهای بعدی خود می باشد. در اینصورت این استان در سالهای بعدی به کمبود پول شدیدی روبرو خواهد بود که شاید دیگران بجز مدیران فعلی مخابرات می باید پاسخ ان را بدهند.
    در همین هفته گذشته استان اذربایجان شرقی 337 پروژه با 682 میلیارد ریال افتتاح نمود. چنانچه ملاحظه می کنید اعداد و ارقام استان اصفهان با استان آذربایجان شرقی خیلی متفاوت است. در حالیکه از لحاظ اندازه دو استان تفاوتهای فاحشی را ندارند. پس این تفاوت مربوط به چه چیزی می شود؟
    مطمئنا موضوعی که وجود دارد نداشتن یک رویه یکسان برای تمام استانها در اعلام این اعداد و ارقام می باشد. ممکن است هر استان به شیوه ای طرحها و پروژه های خاص خود را می شمارد و نهایتا با منطق خاصی ان ها را ارزش گذاری و برآورد می کند. ممکن است استان اصفهان اضافه کردن یک کارت سوئیچ را نیز یک پروژه قلمداد کند و استان دیگری تمام افزایش کارتها را یک پروژه قلمداد می کند. ممکن است استانی پروژه های سیار خود را اضافه کند ولی استانی دیگر بدلیل اینکه دارایی مرتبط با آن مربوط به استان نمی شود را جزو سرمایه گذاری در استان تلقی ننماید.
    در هر صورت کار سلیقه ای شده و هر مدیرعاملی بسته به روحیاتش سعی می کند به نحوی این اعداد و ارقام را نمایش دهد. در زمان آقای دکتر سیدهاشمی که در مقابل جبهه دولت علاقه داشت اعداد سرمایه گذاری را بزرگ جلوه دهد برخی از مدیران عامل استانها از این فضا استفاده کرده و هر انچه توانستند سال به سال اعداد خود را متورم نشان دادند و کسی هم به انها نمی گفت این اعداد چگونه بدست امده است!
    جالب است در همین هفته ارتباطات استان خراسان از استان اصفهان پیشی گرفته و راه اندازی 1224 پروژه با مبلغ سرمایه گذاری 2060 میلیارد ریال را اعلام کرده است. استان گیلان نیز مبلغ افتتاح هایش به 1160 میلیارد ریال رسید در حالیکه تنها 447 پروژه بیشتر نداشت. استانهای گلستان، یزد و زنجان نیز به ترتیب اعداد 418، 340 و 500 میلیارد ریال را اعلام کرده اند.
    چنین فضایی با چنین اعداد و ارقام نشان از ناهماهنگی، بی قانونی و خودرایی دارد. و در صورتیکه شرکت مخابرات ایران مدعی است که قادر است کل شرکت مخابرات ایران را بصورت متمرکز مدیریت کند پس در این چند سال گذشته چطور نتوانسته است مهمترین و حساسترین موضوع شرکت که بحث سرمایه گذاری است را ساماندهی کند؟ و اگر شرکت مخابرات ایران از این ناهماهنگی در مقابل دولت سود می برده است اکنون که مدیران جدید شرکت مخابرات ایران قایل به شفافیت هستند چگونه می خواهند با این موضوع کنار بیایند و یا اینکه ان را اصلاح کنند.
    باید نشست و دید چه پیش خواهد امد.
    آقای سردبیر در صورتیکه صلاح می بینند این مطلب را مجزا ارائه دهند تا همکاران بتوانند نظرات خود را اعلام نمایند.

  3. ناشناس می گوید

    باسلام خدمت همکاران عزیز
    ما کارمندان مشهد در این شب عزیز فقط دعا می کنیم تمامی مدیرانی که باعث شدند ما در مقابل خانوادیمان بخاطر عدم پرداخت حقوق اردیبهشت شرمنده بشیم پیش خانواده و تمامی همکاران شرمنده بشند انشا ا…

نظرات بسته شده است.