مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

رگه های محبت , شریانهای حیاتی جامعه!(این بار تبریز)

مخابرات ما – در سفر به تبریز بطور اتفاقی اطلاعاتی بمن رسید از حرکتی انسان دوستانه در دل جامعه مخابراتی, جامعه ای که مثل زندگی های مدرن و شهری ما کمی خشن شده است.

بگاه بیماری, واقعا درد جانکاه آن برای بیمار کافی است.چنانچه درد بی پولی  و کسری دارو و درمان به آن اضافه شود دیگر چیزی از بیمار باقی نمی ماند.بویژه در حال حاضر که بیماری های خاص , با پولهای معمولی درمان پذیر نیست.حتما باید از جایی کمکی اساسی و مهم به بیمار و خانواده اش برسد.

در سفر به تبریز مطلع شدم همکاران مخابراتی در شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی , صندوقی برای مددکاری بیماران خاص تاسیس کرده اند.صندوقی که کلیه هزینه های بیمار  را به او پرداخت می کند.این صندوق همه مخابراتی ها را تحت پوشش می گیرد و برایش کارکنان دائمی با شرکتی و پیمانکاری تفاوتی ندارد.

از آنجا که وجود این صندوق برایم بسیار جالب بود , در آخرین شب سفر تبریز ,  با وجود خستگی و سفر فردا, تا پاسی از شب پای صحبت مسئول این صندوق نشستم تا از فعالیت های این صندوق عام المنفعه برایتان گزارشی منتشر کنم.او اصرار دارد که نامی از او برده نشود من هم پذیرفتم لذا فقط با عنوان مدیر اجرائی  صندوق مددکاری از ایشان یاد می کنیم.

gol-sorkh-2

ابتدا از او میپرسم صندوق را چگونه تاسیس کرده اید.

مدیر اجرائی صندوق مددکاری –  ابتدا سلام میکنم به خوانندگان و اعضای خوب سایت مخابرات ما. صندوق مددکاری ما دارای یک شخصیت حقوقی است که 14-15 سال پیش به همت همکاران و مدیریت شرکت تاسیس شد. ابتدا موسسین دور هم جمع شدند و بعد با انتخاب هیئت امنا کار جدی شد.از همان زمان قرار شد ماهانه مبلغی بین 500 تا 50 هزار تومان از حقوق هر یک از داوطلبان کسر و به حسابصندوق واریز شود.

واقعا این کار بدون مشارکت مدیران و کارکنان, بویژه مهندس فرقانی قابل انجام نبود.

مخابرات ما- چه کسانی در صندوق کار میکنند و وظیفه اصلی این صندوق چیست؟

مدیر اجرائی صندوق مددکاری –   – بر اساس اساسنامه صندوق مددکاری, همه از هیئت امنا تا من,همه افتخاری کار میکنند.بنابراین سعی کرده ایم با حداقل هزینه ها کار را سامان دهیم.طبق اساسنامه وظیفه صندوق کمک به بیماران خاص و خانواده های آنان است در مخابرات . به شکلی که همه مخابراتی ها, چه رسمی و چه شرکتی تحت پوشش این صندوق قرار می گیرند و صندوق تا ریال ۀخر هزینه دارو, درمان و بیمارستان این عزیزان را پرداخت می کند.حتی به این بیماران خدمات مشاوره رایگان هم داده می شود.

مخابرات ما- نمونه هایی از بیماری هایی که تحت پوشش قرار داده اید بفرمایید.

مدیر اجرائی صندوق مددکاری –  – تامین هزینه بیماران سرطانی , توانبخشی خانواده مخابرات از جمله خدمات ماست.مثلا فرزندان  خانواده مخابراتی که فقر حرکتی دارند در مراکز ویژه نگهداری می شوند و صندوق هزینه هایش را پرداخت می کند.

مخابرات ما – شنیده ام خدمات دیگری هم دارید از جمله کمک به بازماندگان مخابراتی.

مدیر اجرائی صندوق مددکاری –   کمک هزینه های بلاعوض در مقاطع مختلف به همکاران پرداخت میشود.مثلا کمک هزینه ازدواج برای همکار یا فرزندانش در نظر گرفته دشه است.یا به بازماندگان متوفی برای برگزاری مراسم و هزینه های مربوطه بلافاصله مبالغی پرداخت می شود.

بطور کلی می خواهیم همیشه بعنوان یک حامی در کنار شخص گرفتار باشیم.حتی اگر بحث نیاز مالی هم نباشد, هر یک از همکاران شبی, نیمه شبی به کمک نیاز داشته باشد بلافاصله بدون تامل در کنارش خواهیم بود.

مخابرات ما – برا ی اینکه صندوق از نظر بنیه مالی تقویت شود و فقط به کمک های ماهانه متکی نباشد کاری کرده اید؟

مدیر اجرائی صندوق مددکاری –  – بحمدالله الان صندوق به حدی از استغنا رسیده که می تواند روی پای خودش بایستد.علاوه بر کمک های ماهانه, همکارانی که جوایزی گرفته اند (مثل سکه های طلا) , و یا در محاکم قضائی دیه ای به آنان تعلق گرفته و یا می خواسته اند مال و دارائی خود را در راه خیر هزینه کنند این مال و پول را در اختیار صندوق قرار داده اند.هیئت امنای صندوق هم با سپرده گذاری سعی کرده ارزش افزوده ایجاد کند تا امروز که واقعا قدرت خوبی داریم.البته در این کار من از قدرت صندوق خیریه شخصی ام هم برای پا گرفتن این صندوق کمک گرفته ام.

واقعا این فعالیت ها بدون کمک همکاران در مرحله اول, و در مرحله بعدی بدون کمک مدیران امکان کار پیدا نمی کند.اینجا هم بعد از کمک همکاران, هم مهندس فرقانی و هم اعضای هیئت مدیره استان آذربایجان شرقی آقایان اسماعیلی و شکوری کمک های بسیاری کرده اند.هم مادی و هم معنوی.لازم است از همه آنان تشکر کنم. باور کنید در بسیاری از موارد این سه نفر برای حل مشکلات همکاران گرفتار از جیب خودشان هزینه کرده اند ولی هرگز اجازه نداده اند که در سطح همکاران مطرح کنیم.

مخابرات ما- از قدیم گفته اند کار خیر را ذکر کنید تا در جامعه ترویج شود… ببنید … کمک کردن به بیماران و یا اشخاص گرفتار بسیار ظریف و خاص است.ممکن است در  بسیاری از موارد کمک مالی صورت بگیرد ولی رضایتمندی حاصل نشود.همکاران, بیشتر حضور و همفکری و دستگیری صندوق را طلب می کنند.این ظرایف باید رعایت شود.

مدیر اجرائی صندوق مددکاری –  – اتفاقا ما سعی کرده ایم بعنوان غمخوار و همراه و دوست حضور داشته باشیم.اصلا نوع کمک هم مهم نیست.زمان و مکانش هم مهم نیست.شده است که شب و نیمه شب برای کمک رفته ایم.شده است که همکاری دارویی بسیار گرانقیمت خریده است ولی داروی اشتباهی خریده و حالا بدردش نمی خورد.ما حتی هزینه این داروها را هم پرداخت میکنیم تا همکاران ما نگرانی نداشته باشند.بعد خودمان این دارو را به بیمار دیگری میدهیم یا از طریق موسسات و بیمارستانها به نیازمندش می رسانیم.هدف ما فقط کمک مالی نیست.وقتی هدف کار خیر باشد دیگر نوع آن و زمان و مکانش دیگر مهم نیست.

یک روز برای بیماری در کنار همکار هستیم روز دیگر برای تهیه جهیزیه و یا ازدواج فرزندان همکاران متوفی در کنار خانواده هایشان هستیم. کار خیر حد و مرزی نمی شناسد.

مخابرات ما- من پاسخم را گرفتم.در حقیقت در هر لحظه گیر و گرفت همکاران و خانواده هایشان  صندوق مددکاری در کنار آنان قرار میگیرد.این کار بسیار ارزشمند است.

مدیر اجرائی صندوق مددکاری –   – افراد زیادی بصورت افتخاری در این صندوق کار میکنند .از جمله, یوسف خدایی رئیس هیئت مدیره است و محمد محمدپور توانا مدیر عامل و عضو هیئت مدیره.

در کنار آنان علی حاج بابائی, اکبر عمرانی, وحید زارع, اسلام سمساری , محمد تقی قنبری  اعضای هیئت مدیره هستند.دو نفر بازرس هم داریم که اضغر سلیمانی و حسن صبوری فر هستند.

مخابرات ما – حرفهای ما با وجود نزدیگی به صبح همچنان ادامه داشت.اما ما صبح عازم جاده بودیم و باید از ایشان خداحافظی میکردیم.

ما از او خداحافظی کردیم در حالیکه از تبریز خاطرات بسیار خوبی از تلاش , مهربانی  و خلق و خوی خوب همکاران تبریزی با خود می بردیم.

کار خیر , کمک و یاری دیگران , درست مثل خون در شریانهای حیاتی بدن انسان است که عامل حیات ماست.انسان عصر ارتباطات , انسان سال 2020, هم به محبت و مهربانی نیاز دارد.

روز و روزگارتان دور از نامهربانی ها باد.

645150cookie-checkرگه های محبت , شریانهای حیاتی جامعه!(این بار تبریز)

Please rate this

0 1 2 3 4 5

نظرات بسته شده است.