مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

۳ هزار دفتر ICT روستایی تعطیل شده‌اند

[box]مخابرات ما – دفاتر ICT روستایی انگیزه حضور در روستا را محقق می کند به شرطی که مورد حمایت قرار گیرند.[/box]

2

 

مخابرات ما (همراه- بولتن نیوز) – اکبر آسیایی زاده از شرایط جدید دفاتر ICT روستایی انتقاد کرد و گفت: با دو دستورالعمل اخیر مخابرات و پست‌بانک برای کسر کارمزد از خدمات بانکی دفاتر روند تعطیلی این دفاتر تسریع خواهد شد.

وی گفت: حفظ فرهنگ، اقتصاد و امنیت کشور در گروه حفظ روستاهاست و حفظ روستا با حفظ انگیزه حضور در روستا محقق می‌شود.

دبیر انجمن ICT روستایی کشور با بیان اینکه ساختن این انگیزه صرفا با احداث سالن و زمین چمن ورزشی، روشنایی معابر، طرح هادی و فضای سبز تامین نمی شود، گفت: یک روستایی در هفته حداقل دو تا سه بار باید برای نیاز های خود در ارگان های دولتی یا بخش خصوصی به شهر مراجعه کند که منجر به ایجاد ترافیک، خطرات احتمالی، هدر رفت زمان و سوخت می‌شود و از  این رو بهترین راهکار ورود خدمات دستگاه های دولتی به نقاط کوچکتر و کوتاه‌ترین گزینه دفتر خدمات ICT روستایی است.

وی گفت: دفاتر ICT روستایی به عنوان پنجره خدمات دولت با سرمایه 180 میلیارد تومانی از سال 83 در راستای توسعه روستایی و کاهش مهاجرت روستاییان با متولی گری وزارت ارتباطات و مجری گری شرکت مخابرات ایران ایجاد شدند و تا پایان برنامه چهارم توسعه این دفاتر به 10 هزار دفتر روستایی رسید و در سال 92 مقرر شد تمامی وزارتخانه ها خدمات خود را در این دفاتر ارائه کنند. همچنین در ماده 194 قانون برنامه پنجم توسعه ردیف اعتباری برای این دفاتر دیده شده و مقرر شده تعداد دفاتر به 16 هزار دفتر افزایش یابد.

دبیر انجمن ICT روستایی کشور افزود: اما این تحولات با خصوصی شدن شرکت مخابرات و کمرنگ شدن تولی گری وزارت ارتباطات کند شد.

وی با انتقاد از عدم حمایت از دفاتر گفت: بیش از 50 درصد دفاتر، درآمدی کمتر از درآمد مصوب شده اداره کار دارند و 90 درصد دفاتر قادر به پرداخت بیمه پرسنل دفتر نیستند.

آسیایی زاده همچنین با انتقاد از دستورالعمل کسر وثیقه نقدی از کارمزد دفاتر، گفت: شرکت مخابرات و پست بانک حدود یک ماه قبل تفاهم نامه ای امضا کرده‌اند که به وسیله آن بابت ساختمانی که در اختیار دفاتر ICT روستایی گذاشته شده بین 35 تا 75 درصد از کارمزد ماهیانه خدمات بانکی این دفاتر کسر و به حساب شرکت مخابرات استان‌ها واریز شود؛ همچنین ده روز پیش نیز بخشنامه‌ای توسط پست بانک صادر شد که 20 درصد از کارمزد ماهیانه این دفاتر بابت وثیقه نقدی کسر شود.

دبیر انجمن ICT روستایی کشور با اشاره به تعطیلی حدود 3000 دفتر ICT روستایی، گفت: دو بخشنامه اخیر روند تعطیلی دفاتر را تسریع خواهد کرد.

وی همچنین از پیگیری مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها برای جذب خدمات دولتی برای دفاتر ICT روستایی قدردانی کرد.

khabar2-150x80

***

655510cookie-check۳ هزار دفتر ICT روستایی تعطیل شده‌اند

Please rate this

0 1 2 3 4 5
6 نظرات
  1. علی ذاکری می گوید

    دفاتر ای سی تی روستایی در مناطق روستایی خدمات قابل توجهی از جمله پرداخت یارانه…پرداخت سود سهام عدالت . اعطای تسهیلات به روستاییان …پرداخت قبوض..افتتاح حساب دهیاری روستا..صدور دسته چک .صدور عابر بانک ..و غیرو را انجام میده که باعث صرفه جوئی روستاییان در وقت و هزینه ایاب و ذهاب به شهر میشود

  2. سلیم می گوید

    دفاتر آی سی تی تعدادشان زیاده بنظرم تجمیع صورت بگیره و بجای چند کارگزار یه کارگزار با حقوق مناسب و کار کافی در نظر گرفته بشه،بهتره چون الان بسیاری اوقات ما سرمیزنیم کسی نیست و کار زیادی هم نیست که انجام بدن لازمه تجدید نظر اصولی صورت بگیرد الان کارگزار از دفتر مخابراتی برای انجام کار پست استفاده میکنه حتی من خودم دیدم در سالن دستگاه رو که کولر گازی داره برای خنک کردن خودشون باز میذارن و هزینه‌ برق بیشتری بر اداره تحمیل میشه الان بیشتر کارها اینترنتی شده و مردم خودشون میتونن کارا رو با اینترنت انجام بدن و مثل گذشته نیست که باید مردم روستا میرفتن دفتر آی سی تی،.

    1. کارگزار ای سی تی می گوید

      من هم از اونایی ام که تا حالا15 سال شده برا خنک کردن خودم از کولر گازی سالن دستگاه استفاده می کنم!
      اگه به نظر شما همون سال اول ، مخابرات برامون کولی آبی نصب می کرد ، خیلی باصرفه تر نبود؟!
      راستی ، شما جای ما بودین از کولر گازی استفاده نمی کردین؟
      اتفاقا” مهندس جان ، نیاز امروز مردم روستا به دفاتر ای سی تی خیلی بیشتر از 5 سال پیش شده!
      هنوز تنها نقطه دسترسی به اینترنت در خیلی از روستاها ، فقط همین اینترنت دفاتر ای سی تی است!

    2. کارگزار می گوید

      هدف جذب سرمایه های روستایی زحمتکش بود وگرنه الان با پیشرفت تکنولوژی واینترنت کمترکسی به این دفاتر مراجعه میکند

  3. کارگزار روستایی مازندران می گوید

    سال 86 دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد بود که دفاتر ICT مث یه بلای آسمانی رو سر کارگزارای روستایی خراب شد چه سختی ها که نکشیدیم یه کار اضافه بود و علاوه بر کارهای قبلیمون پست و پست بانک هم به ما تحمیل شد. پست بانکش رو که چه عرض کنم هر روز رئیس پست بانک به روستاها سرک میکشید و ازمون سرمایه میخواست و تهدید به اخراجمون میکرد هر روز یه اخطار کتبی برامون مینوشت و خلاصه رئیس مخابرات هم از رفتارهاش خسته شده بود. مشکلات عصبی هم پیدا کردیم. طرح Ict تو روستاها فکر خوبی بود اما بدون برنامه اجرا شد. ما که سالها واسه مخابرات کار کرده بودیم ناخواسته رفتیم تو پست و پست بانک و در آخر هم به ما گفتن افرادی که تو این قسمت کار میکنن برن واسه خودشون دفتر خصوصی بزنن و دیگه کارگر ما نیستن. دست همه کارگزارای روستایی تو کل کشور درد نکنه واقعا دست مریزاد. اعتراضات و تلاشهای زیادی کردند تا موفق شدن مانع اجرای این طرح بشن و در آخر هم بار اضافی رو از رو دوش همه برداشتن. مث کنه چسبیده بود به مخابرات. همکارای روستایی آن زمان خیلی هماهنگ عمل کردن. کاری که الان مخابراتی ها به اون صورتی که باید از پسش بر نمیان. تن همشون سلامت.

  4. کارگزار می گوید

    متاسفانه مسئولین محترم وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران فقط به رسانه ها آمار می دهند که ما چند هزار دفتر ای سی تی در روستاها ایجاد کردیم ! کاش یک بار هم از مشکلات بی شمار دفاتر ای سی تی روستایی کسی می گفت!
    شرکت مخابرات خراسان جنوبی از ابتدای سال 94 تا امروز صد در صد کارمزد کارگزاران پست بانک را که در دفاتر ای سی تی روستایی هستند از حسابشان برداشت و به حساب درآمد! شرکت مخابرات واریز می کند! کاری که در هیچ استان دیگری مانند ندارد!!! شاید ادغام شرکتهای استانی یکی از نتایجش این باشد که دیگر شاهد چنین تصمیمات جزیره ای نباشیم.چرا باید یک قانون یا بخشنامه ای (اگر وجود داشته باشد)که بر علیه کارگزاران روستایی است ، ابتدا باید در استان محرومی مثل خراسان جنوبی اجرا شود؟!

نظرات بسته شده است.