مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

تنها ۱۹ درصد تقاضاهای ترابرد به ایرانسل موفق بود

[box]مخابرات ما – تقاضای ترابرد به ایرانسل بیش از تقاضای خروج است.[/box]

مخابرات ما (همراه – خبرگزاری تسنیم) –  اپراتور دوم ارتباطی صبح امروز در خلال رونمایی از پروژه‌ها و خدماتی نظیر شبکه 4G پلاس، شبکه نسل چهارم ثابت و سیم‌کارت NFC، راه‌اندازی سایت 3G/4G و… به صورت شفاف به ارائه آمار مشترکان ترابرد شده و ترابرد کرده به این اپراتور پرداخت.

علی‌رغم اینکه انتشار چنین اماری شاید برای برخی اپراتورها محرمانه به حساب آید یا تمایلی به انجام این کار نداشته باشند اما ایرانسل صراحتا اعلام کرد که 39910 مشترک همراه اول و 7700 مشترک رایتل تقاضای ترابرد به ایرانسل را داشته‌اند.

از این آمار حدود 7130 مشترک همراه اول و 1832 مشترک رایتل موفق به خروج از اپراتورهایشان و ورود به اپراتور دوم شده‌اند.

با این حساب از مجموع 47610 تقاضای ترابرد از سوی همراه اولی‌ها و رایتلی‌ها تنها به 19 درصد تقاضاها پاسخ گفته شده و 8962 مشترک به ایرانسل وارد شده‌اند.

طبق آمار اعلام شده از سوی مرکز ترابرد به ترتیب 5294 و 2650 مشترک ایرانسل تقاضای ترابرد به همراه اول و رایتل را داشتند که از این تعداد 3574 و 2149 مشترک با موفقیت از ایرانسل خارج شده‌اند.

به عبارت دیگر از مجموع 7944 تقاضای ترابرد از ایرانسل به 5723 تقاضا که معادل 72 درصد کل تقاضاهاست پاسخ گفته شده است.

بنابراین طبق اظهارات مدیر عامل ایرانسل، تقاضای ترابرد به شبکه ایرانسل حدود شش برابر تقاضای خروج از شبکه آن بوده است.

به گزارش تسنیم، ترابردپذیری امکانی است که به مشترکان تلفن همراه امکان انتقال شماره در اپراتورهای مختلف را به میزان دو بار در سال می‌دهد.

400-khabar-all-19

***

662440cookie-checkتنها ۱۹ درصد تقاضاهای ترابرد به ایرانسل موفق بود

Please rate this

0 1 2 3 4 5
7 نظرات
  1. محمد می گوید

    به طور قطع این طرح نیز مانند تمام طرح های وزیر شکست می خورد. مشترک یه گوشی 2 سیم کارته میگیره و اینترنت را از ایرانسل و مکالمه را از همراه اول میگیره . به علاوه اینکه پوشش همه جانبه هم داره. کی حوصله داره به خاطر دقیقه 5 و 6 تومان ارزان خریدن بره تو ایرانسل . مطمئن باشید که شماره های دائمی تقاضای ترابرد خیلی کمی دارن به ایرانسل و فقط سیم کارت های اعتباری که گوشه ای داره خاک میخوره میرن ایرانسل. 6 هزار مشترک به نسبت 58 میلیون مشترک همراه اول یعنی یک به ده هزار. این تازه اولش هست و مشترک می خواد ببینه ترابرد چی هست. آیا بهتره بره ایرانسل یا نه . وقتی میبینه ایرانسل هم خبری نیست سیم کارتشو دور میندازه . میره یکی دیگه میخره. خیلی خیلی این طرح موفق باشه حداکثر 10 هزار مشترک ترابرد میشه رو ایرنسل. اگه می خواد ایرانسل اطلاع رسانی کنه بگه چند درصد مشترکای دائمی رفتن چند درصد اعتباری؟ چند درصد از مکالمه استفاده می کنن چند درصد از دیتا؟ چه مدت رو ایرانسل می مونن؟
    آنچه من دیدم فقط یه خورده از لحاظ تکنولوژی بهتر از همراه اولند. وگرنه تعداد سایت های ما 3 تا 5 برابر در کل کشوره و نمیتونه به دلیل ممانعت مردمی افزایش سایت بده. این یعنی موفقیت برای همراه اول که خیلی از سایت ها را چند سال پیش زده .حالا باید تغییذ تکنولوژی بده رو نسل 4 . وقتی این کارو کرد اینقدر سرعت سایت های نسل 3 و 4 بالاست که چند سال باید انتقال را افزایش بده . فیبر و فقط فیبر . این راز موفقیت زنده بودن مخابراته.

  2. ناشناس می گوید

    سلام
    طرح ترابردپذیری شماره در دنیا به خاطر این است که مشتریان بتوانند از بهترین سرویس دهنده سرویس خود را بگیرند. شرکت ایرانسل با وجودیکه از لحاظ پوشش شرایط خوبی را نداشت ولی با گذشت زمان پوششش را بهتر کرد و سازمان تنظیم مقررات نیز به کمکش آمد و با مجبور کردن اپراتورها، رومینگ مشتریان بین اپراتورها را آزاد کرد.و بدین ترتیب مشکل پوشش ایرانسل بطور کلی حل شد.
    همچنین ایرانسل از همان ابتدا با وارد کردن فناوریها و فرهنگ سازمانی شریک و شرکت مادر خود یعنی TMN که عمده ترین مزیت رقابتی آن شرکت در مقابل همراه اول نیز محسوب می شود توانست زیرساختهای ارایه سرویس و مشتری مداری را در شبکه و بنگاه خود بصورت مطلوب نهادینه کند و از لحاظ کیفیت سرویس دارای ساختاری مناسب می باشد.
    طرحهای کلان و اینده نگریهای مطلوب ایرانسل نیز که بازهم از شریک استراتزیک خود یعنی TMN می باشد باعث گردید خیلی زودتر از همراه اول زیرساختهای شبکه خود در خصوص باند پهن را آماده کرده و برند خود را از این لحاظ بین مردم بعنوان اپراتور بهتر در زمینه باند پهن مطرح نماید. همچنین زیرساختهای ارایه خدمات سازمانی و تجاری نیز از جمله مزیتهای اقتصادی و رقابتی ایرانسل می باشد.
    انجام این امور در ایرانسل به همراه برخی حامیان بی اخلاق تجاری و رانتها در سطح کلان سهامداران مشترک بین ایرانسل و همراه اول باعث شده است که ایرانسل اینده را برای خود بهتر ببیند و احتمالا با این طرح ترابردپذیری سهم بازار ایرانسل از همراه اول مثل سهم بازار اینترنت باند پهن پیشی خواهد گرفت.

    1. ناشناس می گوید

      MTN

  3. مجید می گوید

    چرا نباید اپراتوری به پیشینه تالیا از موضوع ترابردپذیری کنار گذاشته شود ؟!؟!

  4. ناشناس می گوید

    پایان انحصار شماره های معتبر همراه اول

    1. محمد می گوید

      به هیچ وجه این چنین نیست . من خوش بین هستم. تعداد سایت های ما خیلی بیشتر از ایرانسل هست و این یعنی پیروزی در بلند مدت.

      1. مجید می گوید

        بله سایت های شما بیشتر هست.همراه اول حتی سایت های BTS تالیا رو هم در اختیار گرفته است.

نظرات بسته شده است.