مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

ره نگاشت،یکی از اهدافِ تفاهم نامه بین دانشگاه صنعتی شریف و شرکت مخابرات ایران

[box] مخابرات ما – ارتقاء توانمندی نیروی انسانی، توسعه فناوری های نوین و رسیدن به یکپارچگی فنی مورد نظر ره نگاشت، از اهداف تفاهم نامه بین مخابرات و دانشگاه شریف می باشد[/box] 

70

مخابرات ما (همراه ) – تفاهم نامه مشارکت راهبردی شرکت مخابرات ایران و دانشگاه صنعتی شریف با هدف ارتقاء توانمندی نیروی انسانی، توسعه فناوری های نوین در مجموعه مخابرات و رسیدن به یکپارچگی فنی مورد نظر ره نگاشت تحول با حضور رسول سرائیان، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و محمود فتوحی فیروزآباد، رئیس دانشگاه صنعتی شریف امضا شد.

قنبری، در جلسه تفاهم نامه با تبیین ضرورت ورود به مبحث تحول در مخابرات گفت: تفکر مبتنی بر ایجاد ارزش افزوده از مهم ترین مولفه های ورود به برنامه تحول مخابرات است که ایجاد مشارکت راهبردی با دانشگاه های معتبر و فنی کشور به خصوص دانشگاه صنعتی شریف از جمله این گام ها در راستای تحقق اهداف ره نگاشت و تحول راهبردی شرکت مخابرات ایران است.در این تفاهم نامه برقراری دوره های آموزشی پیشرفته توسط دانشگاه صنعتی شریف به منظور فرهنگ سازی و تربیت نیروی انسانی متناسب با روزآمدی و کارآمدی شبکه مخابرات مد نظر است.وی اظهار امیدواری کرد که هم افزایی صورت گرفته در داخل و بیرون مجموعه مخابرات، به کسب جایگاه شایسته در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات منجر شود.

در این جلسه رسول سرائیان، با اشاره به همکاری مخابرات با دانشگاه صنعتی شریف به موارد زیر اشاره کرد:

  • در حوزه دیجیتال یکی از اثربخش ترین راهبردهای همکاری، انجام فعالیت های پژوهشی و آموزشی در راستای پرورش نیروی انسانی متخصص است.
  • با توجه به مصوبه هیات مدیره مخابرات، موضوع مشارکت راهبردی از مهم ترین مولفه های مسیر برنامه تحول مخابرات است؛ زیرا با توجه به تغییرات فناوری و تحولات بازار، به شرکایی نیاز داریم که با تزریق دانش و توانمندی به مخابرات، علاوه بر ارزش افزایی، زمان پیمودن این مسیر را حتی به کمتر از پنج سال کاهش دهند.
  •  ارائه سرویس های ارزش افزوده و هم افزایی مخابرات ایران و ارتباطات سیار در راستای FMC و ارائه خدمات مشاوره، طراحی و اجرا در توسعه فناوری فیبرنوری با همکاری دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف به عنوان محور سنجش کیفیت و کارآمدی شبکه فیبر نوری از مهم ترین محورهای فنی این تفاهم نامه است.
  • در این بخش از یک سو، تربیت نیروی انسانی متخصص برای شبکه IP و مشارکت با دانشکده های برق و کامپیوتر و از سوی دیگر تربیت ۱۱۰ مدیر متخصص در حوزه های استراتژی، مالی، HR و زنجیره تامین را با دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف دنبال می کنیم.
  • اجرای این تفاهم نامه منشا یک تاثیرگذاری عمیق و بنیادین در توسعه ارتباطات کشور خواهد بود، راه اندازی بستر آزمون و ارائه خدمات مورد نیاز شرکت مخابرات در مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته و آزمایشگاه خدمات ارزش افزوده دانشگاه، به عنوان بخش دیگر این تفاهم نامه مطرح است.
  • ارائه مشاوره و توسعه فناوری ها و خدمات نوآورانه مورد نیاز شرکت از طریق مرکز نوآوری ICT دانشگاه از دیگر بخش های همکاری شرکت مخابرات ایران و دانشگاه صنعتی شریف است.

khabar-slide

***

پی نوشت (ادیتور) – با تجربه های مخابرات دانشگاههای دیگری هستند که نباید فراموش شوند چون تجربه بزرگترین استاد است.

685910cookie-checkره نگاشت،یکی از اهدافِ تفاهم نامه بین دانشگاه صنعتی شریف و شرکت مخابرات ایران

Please rate this

0 1 2 3 4 5
4 نظرات
  1. ناشناس111 می گوید

    چند سال پیش ضرورت همکاری با دانشگاه های برتر کشور مانند شریف و امیرکبیرو تهران و صنعتی اصفهان را یادآور شدم ،چرا وقتی کشورهای دیگه از این نخبه ها استفاده میکنند ،خودمون استفاده نکنیم !!! تعجب من از این است که چرا همکاران محترم نسبت به این موضوع واکنش منفی نشون میدن !!! همکاران عزیز ارتباط نزدیک با دانشگاه ها برای مخابرات بسیار ضروری است و اکنون که دکتر سراییان این حرکت را شروع کردند باید به فال نیک گرفت. متاسفانه شاید همکاران محترم از این گفته بنده ناراحت شوند اما مخابرات فعلیتا حد زیادی از علوم روز بی بهره است و تا این فاصله باهمکاری دانشگاه های برتر از بین نرود نمی توان حرکتی تصاعدی به سمت آینده داشت . سردبیر محترم شاهد است که بنده سالهاست ضرورت حرکت مخابرات به سمت IT را در گفتمان آورده ام ، شاید همکاران محترم با خواندن این متن گویند که این حرکت خیلی وقت است شروع شده ولی بنده میگویم ما در ابتدای این راه هم نیستیم!!!!!!! برای یک شرکت مانند مخابرات فعلی درآمد مهمترین گزینه است ،درآمدی که توام با خدمت رسانی به مردم این کشور در جهت توسعه وآبادانی کشور باشد که جزوی از اهداف عالیه شرکت و ماموریت آن نیز می باشد. از کسانی که ایراد میگیرند با احترام ، میتوانم سوال کنم چند نمونه از این فناوری ها را فقط نام ببرند؟!! بیشترین هنر ما در این یکی دوسال، دادن ADSL و اخیرا” NGN و ارتباط GPON بوده ، سال 82 بود که شرکت های چینی وژاپنی در یک نمایشگاه دراستان ما آنرا معرفی و یک سوییچ آزمایشی در نمایشگاه ارائه دادند .اما دوستان با عرض معذرت این تازه اول راه است. تا همین دو سال پیش حداکثر سرعت ارائه اینترنت 128 بود در حالی که ما این 128 را میتوانستیم با همین سوییچهای تلفن ثابت 12 سال پیش ارائه کنیم حالا می بینید که 10 سال چه فرصت و درامدی را از دست دادیم این فقط یک مثال ساده بود ! همین حالا هم مطمئن هستم که عده ای سوال میکنند و میگویند چگونه؟ ما هنوز بر سر دادن تلفن ثابت در خیلی از نقاط شهر های بزرگ درمانده هستیم !! متاسفم! چرا اینقدر خود را بزرگ می بینیم ؟! که خود را از داشته های خودمان در دانشگاه ها بی نیاز می بینیم! راستش را بگویم ما نه هنردرآمد زایی داریم و نه دانش ارائه خدمات! من مسول سوییچ تلفن ثابت در یک استان بزرگ کشور هستم چند روز پیش یکی از روسای یکی از بزرگترین شرکتهای تجاری خدماتی تلفن ثابت می خواست و رییس مرکز به علت نبود شبکه کابل مسی میگفت نمی توانیم به او تلفن ثابت بدهیم در حالی که فیبر مخابرات از پنجاه متری این شرکت رد می شود!!! در یک منطقه صنعتی مهم که صدها کارخانه و کارگاه و شرکت دارد هنوز داریم از DECT استفاده میکنیم !!!! برادران ، ما فقط دور خود میگردیم بس. ما هنوز دولتی عمل میکنیم این را به همه مسولین بخش تجاری و فنی میگویم : ایم ما هستیم که باید به سراغ مشتری برویم نه برعکس !

  2. ناشناس می گوید

    خوبه والا تمام شرکت های دنیا نخبه های دانشگاهی رو به عنوان کارآموز میگیرن که ببينن آیا با سطح علمی و اهداف کاری و اقتصادی شرکت میتونن منطبق بشن یا نه اونوقت اینجا بزرگترین شرکت به اصطلاح فنی منطقه رفته با دانشگاه قرارداد بنويسه برای آموزش پرسنل خودش که با سیستم هایی که خودش خریداری کرده کار کنن.
    شکی در این مسئله که همکاری با نهادهای علمی مفید خواهد بود نیست اما با چه اهدافی!
    بنده خودم قراردادی رو ديدم که چند ده سال قبل از استخدام من به ثبت رسیده بود.بخش آموزش که در قرارداد بوده را به بهانه بار مالی حذف کردن حال اینکه این هزینه در برابر خرید تجهیزات مثل فیل و فنجان میمونه.از طرفی وقتی شما اطلاعات فنی و مالی از چیزی که خریداری نمودید ندارید در هنگام نصب و تحویل سرتان کلاه خواهد رفت.
    همان هزینه آموزش را میخواهید به مشاوری بدهید که نظر میدهد و میرود اما کارکنان شما هستند که میمانند.

  3. ایلام می گوید

    این همکاری های علمی بهانه س اصل کار تبانی و واگذاری پروژه هایی مثل ناک هست که پول کلانی از مخابرات گرفته شد و هیچ چی هم تهش نبود پروژه ناک (noc)رو بازهم دانشگاه صنعتی شریف بعهده گرفت برنامه ساده ای در محیط اکسل نوشته بود که یه بچه هم بلد بود بنویسه و مرتب هم خطا میگرفت و برنامه قطع می شد چون برنامه ایراد داشت

  4. ایرانیم می گوید

    یکی نیست بگه آخه برادر من شما یه دوره آموزشی برگزار کردی واسه ما؟ کدام حرکت علمی و پیشرفت علمی در مخابرات ؟ کدام هزینه آموزشی بابت تربیت نیروها؟ مگه ما کم تحصیلکرده داریم تو اداره؟ مگه چه حرمتی نگه داشتیم واسه این همکاران و سواد علمی اونا؟ مدرک ارشد کدام همکار تاثیری در حقوقش داشته؟ کدام مدرک تعدیل شده برا ی ما؟

نظرات بسته شده است.