در کمپین ره نگاشت مخابرات ما (گروه تلگرامی) بحث شد- راه نجات در یافتن پاسخ این سوالات است.
[box]مخابرات ما- جوانان ما برای کمک به پیاده سازی ره نگاشت و روشن شدن اهداف آن برای عموم, اقدام به ایجاد کمپینی کرده اند با همین نام.این مطلب از گفتگوهای بین اعضای آن کمپین انتخاب شده است.[/box]
لینک کمپین ره نگاشت مخابرات ما
مخابرات ما (محمود) – کمپین ره نگاشت مخابرات ما, جای خود را در بین علاقمندان فنی و مدیران کارآمد باز کرده است.بحث ها این گروه تلگرامی بسیار جالب و ایده آفرین است.حتی انتقاداتی که مطرح می شود در جهت بهبود شرتیط کار است.
این مطلب , یکی از همین نمونه هاست!
[box]
@Bhram@ SHogai@
چند جمله کوتاه و ساده برای ره نگاشتیان :
1- شاتل و آسیاتک چرا از نظر ارائه اینترنت موفق ترند ؟ آیا شرکت مخابرات که به گفته رئیس هیئت مدیره آن میرود از سقف 20 هزار میلیارد ارزش بگذرد نمی تواند بدون دانشجویان دانشگاه شریف به راز موفقیت آنها پی ببرد ؟
2- آیا میتوان گفت با وجود انحصار بیشتر امکانات زیر ساختی در مخابرات ایران علت سرعت بسیار کم حرکت رو به جلوی آن دخالت همان چهل درصد سهم دولت در آن می باشد ؟
3- چند درصد مدیران مخابرات برای اعتلای موفقیت آمیز شرکت خود بدون چشم داشت مالی و مزایای حقوقی مدیریتی در جایگاه هدایت شرکت و واحدهای خود قرارگرفته اند ؟
4- و در خاتمه به نظر شما صداقت گفتار و عمل مخابرات با مردم و منابع انسانی خود چقدر میتواند در جلب اعتماد و جذب مشتری کارساز باشد ؟ چه کسی طرح اخذ مبلغ 100هزارریال معوقه را در مخابرات کلید زد و چرا زیر ساخت و سازمان حمایت از آن حمایت نکرد ؟ آیا نیاز به مشاورین قوی تری در مدیریت مالی و حقوقی هست ؟ امثال این طرحها آیا توسط مدیران موافق بقای شرکت ارائه شده است ؟
5- آیا طرحهای مشوق منابع انسانی و ارزشیابی عملکرد شرکت بر اساس ساختار سازمانی صحیح و نیروهای فیکس شرکت , بلوغ سازمانی , سیاستهایی که هنوز در حال تبیین شدنند و معلوم نیست کی تبدیل به الگوی عملکرد خواهند شد و مهمتر از همه شرح وظایفی که هنوز به تائید ساختارسازمانی نرسیده و ابلاغ نشده است !!!
6- آیا میدانید مسئولی در استان خراسان رضوی برای کارشناس خود هفت توافق تعریف کرده است که 5 تای آن عبارتند از حضور و غیاب به موقع , حفظ اسناد اداری , رازداری , گزارش عملکرد در دفتر اندیکاتور !! و مقررات اداری و دو تای دیگر هم ملغمه ای از چند واحد مختلف میباشد ؟ !!
7- آیا نیاز نیست عملکرد مسئولین و مدیران سازمان یکبار دیگر طی چند سال گذشته از تمام جهات فنی و اخلاقی و عملکردی بررسی و با توجه به نتیجه حاصله اصل شایسته سالاری تدوین شود ؟!
8- و در خاتمه آیا طرحهایی همچون تلفن ثابت , سیمرغ و ره نگاشت قبل از ارائه و اجرا در مخابرات و روح حاکم بر آن را بررسی و آنالیز نموده است و یا فی البداهه آغاز شده و امید است عملکردش همه مشکلات را مرتفع سازد ؟
[/box]
شما در این مورد نظری ندارید؟
نظرات بسته شده است.