مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

فرماندار سلسله : شهرستان سلسله در بخش ارتباطات و مخابرات دارای مشکلات بسیاری است

[box] مخابرات ما – شهرستان سلسله در بخش ارتباطات و مخابرات دارای مشکلات بسیاری است که باید نسبت به رفع آن ها اقدامات مناسبی صورت گیرد.[/box]

مخابرات ما (محمد – ایرنا) – فرماندار سلسله  روز سه شنبه در جلسه فناوری و ارتباطات شهرستان سلسله که در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد با اشاره به اهمیت زیرساخت ها در توسعه یافتگی جامعه افزود: ارتباطات نقش مهمی در پیشرفت جامعه انسانی دارد و در این خصوص تکنولوژی و مهارت‌های ارتباطی نقشی اساسی تری دارند.

500-khabar-23
وی با بیان اینکه شهرستان سلسله از عدم وجود ارتباطات موثر در حوزه مخابرات دارای مشکلاتی است و این امر عملکرد شهرستان را در مواقع خاص تری همانند انتخابات و سرشماری با مشکل مواجه می سازد.
نماینده عالی دولت در شهرستان سلسله با تاکید بر اینکه یکی از مواردی که نیاز ما را به توسعه ارتباطات در شهرستان ضروری می سازد پتاسنیل بالای گردشگری در شهرستان است، تصریح کرد: در صورتی که ارتباطات مناسبی در شهرستان وجود داشته باشد می توان از این پتانسیل نهایت استفاده را برد و با توجه به سهم اندک صنعت در شهرستان از این طریق در جهت توسعه اقتصادی شهرستان اقدام کرد و گامی اساسی در جهت رفع فقر و بیکاری در این شهرستان برداشت.
با خصوصی شدن شرکت مخابرات، این شرکت مسائل را در قالب هزینه – فایده می بیند که این امر نباید وظایف اصلی شرکت مخابرات را تحت الشعاع قرار دهد.
فرماندار سلسله با انتقاد از عملکرد برخی از مدیران شهرستان، عنوان کرد: مدیران باید با تمام توان خود تلاش نمایند و هدف خود را توسعه شهرستان قرار دهند و در این خصوص مدیران استانی نیز اختیارات مناسب را به مدیران خود تفویض نمایند.
وی با اشاره به برخی از معضلات شهرستان در حوزه مخابرات افزود: بر اساس گزارشات مردمی واصل شده به فرمانداری و همچنین بازدیدهای میدانی به عمل آمده به جرات می توان گفت بخش مخابرات در شهرستان سلسله دارای مشکلات زیادی است.

500-khabar-23
وی اظهار داشت: روستاهای ما عموما فاقد تلفن ثابت هستند که این امر بیشتر به دلیل سرقت کابل های تلفن است که باید با ارائه راهکار و راه حل جایگزین نوین و به صرفه تر نسبت به رفع این معضل اقدام شود.
فرماندار سلسله با تاکید بر اینکه در خصوص تلفن همراه مشکلات شهرستان بیشتر است و نقاط زیادی از شهرستان مانند مناطق نمونه گردشگری کهمان، کاکارضا و گلهو فاقد آنتن دهی هستند، افزود: در مکان هایی که آنتن دهی وجود دارد نیز دارای نقاط کور فراوانی هستیم و باید در این خصوص اقدام اساسی به عمل آید.
فلاح نژاد خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سیستم WLL مشکل ارتباطات و تلفن و اینترنت ما را در روستاها کاهش نمی دهد و در شهرستان از حداقل های این سیستم نیز برخوردار نیستیم که باید نسبت به تقویت آن اقدام نمود، تصریح کرد: به رغم قول مساعد در خصوص اینترنت 3G در شهر الشتر اما متاسفانه باید گفت که اینترنت مورد استفاده همچنان اینترنت معمولی است و این معضل در روستاها و مناطق گردشگری ما بیشتر نمود پیدا می کند به گونه ای که در مناطق نمونه گردشگری شهرستان و در مناطق روستایی هنام، قلایی و بسطام این معضل به شکل گسترده تر وجود دارد و عملا فاقد اینترنت هستند.

500-khabar-23
وی با اشاره به نقاط کور آنتن دهی در جاده های شهرستان خصوصا جاده الشتر – خرم آباد، بیان کرد: در این مسیر در حد فاصل نرسیده به پلیس راه سلسله و دلفان و همچنین منطقه زرین چقا به سمت روستای چم تکله و در محور تونل اسپژ و روستای پرسک، با مشکل عدم آنتن دهی و وجود نقاط کور فراوان مواجه هستیم که باید در این خصوص اقدامات لازم صورت گیرد.
فلاح نژاد یکی دیگر از معضلات شهرستان را مربوط به مرکز فنی دیجیتال شهرستان دانست و افزود: این مرکز با مشکل سیستم سرمایشی مواجه است و این امر مانع از اقدام موثر این مرکز می شود.
وی با اشاره به مشکلات شهرستان در حوزه ارتباطات و دفاتر پیشخوان دولت، اظهار داشت: مراکز ICT روستایی ما فاقد اینترنت هستند و این امر عملکرد آنان را کاهش می دهد و لازم است نسبت به نسبت به ارائه اینترنت پرسرعت به این مراکز اقدام شود.
فرماندار سلسله همچنین با اشاره به لزوم نصب پلاک در شهر الشتر و روستاهای شهرستان خاطرنشان کرد: با وجود اینکه به هنگام سازی کدهای پستی در شهرستان انجام شده اما متاسفانه هنوز پلاک ها نصب نشده اند.
وی با اشاره به لزوم اتمام سریع انتقال خط فیبر نوری از خرم آباد به الشتر، عنوان کرد: ادارات شهرستان سلسله در بخش ارتباطی دارای مشکلات مختلفی از نظر امکانات ساختمانی و حمل و نقلی هستند و این امر خدمت رسانی به مردم را با کندی مواجه کرده کرده است.

500-khabar-23
نقاط کور شهرهای الشتر و فیروزآباد شناسایی و رفع مشکل خواهند شد

در ادامه، شمسی فر معاون مدیرعامل شرکت مخابرات لرستان نیز اظهار داشت: مخابرات یک شرکت خصوصی است و مشکلات اینترنت و آنتن دهی روستاها از سال 1389 از حیطه وظایف شرکت مخابرات خارج شده و بر عهده مجموعه وزارت ارتباطات است.
وی افزود: مشکل عمده قطعی تلفن ثابت در روستاها عموما مربوط به سرقت کابل هاست و نسبت به ترمیم و جایگزینی آن ها با سیستم های توین ارتباطی اقدام خواهد شد.
شمسی فر عنوان کرد : کل شهرهای الشتر و فیروزآباد تحت پوشش شبکه های تلفن همراه هستند و نقاط کور موجود در این شهرها شناسایی و تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار خواهند گرفت.
سیفی معاون مدیرکل شرکت زیرساخت های لرستان نیز در این جلسه با اشاره به انتقال فیبر نوری به شهر الشتر اظهار داشت: فیبر نوری یک سرمایه ملی است و از بالاترین ضریب امنیتی برخوردار می باشد که در حال حاضر از سمت خرم آباد به سمت الشتر و نورآباد در حال انتقال است و باید هر چه سریعتر کار انتقال آن به الشتر به پایان برسد.500-khabar-23

مناطق نمونه گردشگری سلسله تحت پوشش تلفن همراه و اینترنت قرار خواهند گرفت
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان نیز در خصوص نقاط کور جاده ای، افزود: در حال حاضر اولویت با جاده های اصلی است و در این زمینه در فاصله زمانی یک ماه آینده مسیر خرم آباد- الشتر پایش فرکانس خواهد شد و نقاط کور این مسیر رفع می شوند.
حیدری گفت: مناطق نمونه گردشگری شهرستان سلسله که به صورت پایلوت انتخاب می شوند تمام زیرساخت های ارتباطی آن ها مهیا و نسبت به تحت پوشش قرار دادن تلفن همراه و اینترنت این نقاط در اسرع وقت اقدام خواهد شد.

500-khabar-23

***

698850cookie-checkفرماندار سلسله : شهرستان سلسله در بخش ارتباطات و مخابرات دارای مشکلات بسیاری است

Please rate this

0 1 2 3 4 5

نظرات بسته شده است.