مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

کانال های خبری در شبکه های اجتماعی احراز هویت می شوند

[box] مخابرات ما –  مقرر شد  فعالان شبکه‌های اجتماعی از یک مرجع مشخص مجوز فعالیت بگیرند[/box]

مخابرات ما (محمد – وکیل ملت) – محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین همایش ملی خدمات عمومی الزامی ICT در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته از احراز هویت کانال‌های خبری و ( با رقم پیشنهادی بیش از 5 هزار کاربر) و اتصال تمام روستاهای بالای 15 خانوار به اینترنت تا پایان دولت یازدهم خبر داد.

400-khabar-all-20

ساماندهی شبکه های اجتماعی
واعظی در جمع خبرنگاران از مصوبه آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهوری خبر داد و گفت: در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی پیشنهادی مطرح شد مبنی بر اینکه کسانی که دارای کانال‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی با تعداد اعضای قابل توجه هستند، باید احراز هویت شوند.
محمود واعظی افزود: این موضوع به این دلیل است که فعالیت‌های خبری و اطلاع‌رسانی در این کانال‌ها باید مورد استناد باشد تا مردم بتوانند به آنها اعتماد کنند؛ بر این اساس مقرر شد این فعالان شبکه‌های اجتماعی از یک مرجع مشخص مجوز فعالیت بگیرند.وزیر ارتباطات در ادامه گفت: بر این اساس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئول شد تا ظرف مدت یک ماه کمیته‌ای تشکیل داده و برای ساماندهی این شبکه‌ها آیین‌نامه تدوین کند.

واعظی با بیان اینکه ساماندهی انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی تنها مربوط به کانال‌های تلگرام نمی‌شود، گفت: مقرر شده است در این آیین‌نامه ساز و کاری برای ساماندهی تمامی محتواهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی که دارای تعداد  قابل توجهی عضو هستند، تدوین شود.وی درباره الزام برای کانال‌های دارای بیش از 5 هزار عضو گفت: موضوعی که در شورای عالی فضای مجازی مورد بحث قرار گرفت، پیشنهاد ساماندهی کانال‌های با بیش از 5 هزار عضو بود، اما مصوبه‌ای برای این تعداد دیده نشده است و قرار بر این شد تا کمیته‌ای که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل می‌شود، در مورد این رقم و جزئیات دیگری از طرح احراز هویت و ساماندهی شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های تلگرام تصمیم‌گیری کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره همکاری با موتور جست‌و‌جوی روسی یاندکس در ایران نیز گفت: هیأت مخابراتی روسی که از دو روز گذشته به تهران آمده و ملاقات‌هایی نیز با ما داشته در خصوص همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف ارتباطی مذاکره کرده است و موضوع همکاری با موتور جست‌و‌جوی یاندکس در ایران نیز یکی از موضوعات مورد بحث و مذاکره بود، اما هنوز تصمیم روشن و قطعی در این زمینه اتخاذ نشده است.
وزیر ارتباطات درباره اینکه گفته می‌شود نامزدان ریاست جمهوری آینده باید از شبکه‌های اجتماعی داخلی استفاده کنند گفت: هنوز این طرح در شورای عالی فضای مجازی مصوب نشده است ولی اگر مرکز کلی فضای مجازی در این زمینه تصمیم‌گیری کرده و ابلاغ کند همه موظف به اجرای آن هستند.

400-khabar-all-20
اینترنت در راه روستاهای بالای 15 خانوار
در دومین همایش ملی خدمات عمومی الزامی ICT در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته از سند «نقشه راه توسعه خدمات الکترونیکی در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته» با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود خسروی مجری طرح USO، ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، استانداران تهران، اردبیل، کردستان، آذربایجان غربی و شرقی و خراسان رضوی و… در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) رونمایی شد.

محمود واعظی در این همایش از تصویب بودجه 350 میلیارد تومانی برای بخش روستایی خبر داد و گفت: برای سال‌جاری نیز 300 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته بودیم که هزینه شده است.واعظی گفت: با دولت نیز توافق شده است که اگر مشکلی در ارائه بودجه سال آینده پیش آمد بودجه بخش روستایی را در اختیار وزارت ارتباطات قرار دهند تا طرح‌های روستایی اجرایی شود. واعظی با بیان اینکه اکنون در کشور تمام خانوار بالای 20 خانوار به خط ارتباطی تلفن مجهز شده‌اند، گفت: طرح تجهیز تمام روستاهای بالای 20 خانوار از سال 59 برنامه‌ریزی شده بود که اکنون این طرح در دولت تدبیر و امید به پایان رسیده است.واعظی افزود: با وجود مخالفت‌های زیادی که مبنی بر بردن اینترنت به روستاها بود چرا که عده‌ای معتقد بودند که اینترنت در روستاها فساد می‌آورد ولی دولت تدبیر و امید با هدف خدمات آموزشی، سلامت، کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری و… اینترنت را به روستاها برده است و اکنون 25 هزار روستا به اینترنت متصل هستند و تا پایان این دولت تمام روستاهای بالای 15 خانوار نیز به اینترنت متصل می‌شوند.
واعظی با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات بدون خدمت‌رسانی به روستاها تکمیل نمی‌شود گفت: اکنون چندین روستا در کشور از جمله روستایی در گرگان را به‌عنوان الگو در نظر گرفته‌ایم تا بتوانیم در روستاهایی که دارای اینترنت هستند مردم به شبکه ملی اطلاعات برای ارائه خدمت‌رسانی دولت متصل شوند چرا که هدف دولت از اینترنت خدمت‌رسانی به روستاها است و این با کمک استانداران، فرمانداران و بخشداران و مطابق با فرهنگ آن منطقه میسر خواهد شد.
واعظی افزود: شاید عده‌ای معتقد هستند که سرمایه‌گذاری در روستاهای کم جمعیت مقرون به صرفه نیست ولی رئیس جمهوری معتقد هستند که باید در روستاها هزینه شود و به مردم خدمات ارائه شود تا از مهاجرت به شهرها جلوگیری شود.

 

400-khabar-all-20
خدمات باند پهن در راه روستاها
محمد خوانساری رئیس پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز در این همایش با اشاره به اقدام دولت در توسعه باندپهن در روستاها، گفت: نقشه راه و توسعه مناطق روستایی توسط 25 دستگاه تهیه شده که این پژوهشگاه متولی آن است.خوانساری افزود: در دولت به صراحت در مورد خدمت‌رسانی به روستاییان تأکید شده و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جایگاه آن را بر اساس نظامنامه USO (خدمات عمومی اجباری ارتباطات و فناوری اطلاعات ) در سه سال گذشته مورد توجه قرار داده است.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه خدمات توزیع شده در نظامنامه USO باید در دستگاه‌ها ایجاد شده و یک هم‌افزایی دستگاهی نیز شکل بگیرد، گفت: نقشه راه و توسعه مناطق روستایی توسط 25 دستگاه تهیه شده که پژوهشگاه متولی آن است. در این نقشه راه تهیه و ملاحظات کلیدی در نظر گرفته شده و توجه جدی بر یکپارچگی مورد نظر قرار گرفته است و بر اساس اسناد بالادستی مدیریت یکپارچه و رصد خدمات فراهم خواهد شد.
خوانساری افزود: توجه به فضای بازار در قالب بخش خصوصی جهت ارائه خدمت بهتر به روستاییان و زنجیره خدمات الکترونیکی و نیز تفسیر محرومیت با توجه به تعاریف جهانی و نگاه بومی و سواد رسانه‌ای در این نقشه راه دیده شده است.وی با بیان اینکه کلیات این سند در چهار لایه معماری کسب و کار، فرایند، خدمات و فناوری تنظیم شده است، افزود: در حوزه فناوری، فناوری‌های نوین مثل FOT و 5G لحاظ شده است.

ضمن اینکه در سال گذشته هدف جایگاه و نقشه خدمات بود و امسال این سند هماهنگ بین دستگاهی را رونمایی می‌کنیم.رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تعداد مقالات دریافت شده خاطرنشان کرد: در این همایش در مجموع 47 مقاله دریافت شد که 26 مقاله آن پذیرفته شد. ضمن اینکه از مجموع 29 تجربه دریافت شده 8 تجربه توسط کمیته علمی پذیرفته شد.خوانساری با بیان اینکه برای سال بعد میزبانی همایش به یکی از استان‌ها اختصاص پیدا می‌کند، گفت: نیاز است که هدفگذاری 5 سال آینده را درنظر بگیریم و باید بتواند نسبت به پیشرفت کار و پیشرفت دستگاهی بررسی و نسبت به حذف یا اضافه آن اقدام شود.وی در پایان افزود: این سند گام اولیه است و امیدواریم سیری را برای برنامه ششم جهت خدمت‌رسانی بیشتر به محرومان و مناطق روستایی فراهم کند.

400-khabar-all-20

703200cookie-checkکانال های خبری در شبکه های اجتماعی احراز هویت می شوند

Please rate this

0 1 2 3 4 5

نظرات بسته شده است.