فسخ قرارداد مخابرات کاملا قطعی است
مخابرات ما (محمد – سایت سازمان خصوصی سازی) – مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی با اشاره به بدعهدی کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین در پرداخت هزار میلیارد تومان از بدهی خود به دولت گفت: فسخ قرارداد مخابرات قطعی شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ سیدجعفر سبحانی گفت: خریدار مخابرات چند بار از سازمان خصوصی سازی مهلت خواسته و این سازمان تا جایی که در توان داشته با «کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین» همکاری لازم را به عمل آورده اما با توجه به بدعهدی این کنسرسیوم در پرداخت مابقی بدهیهایش به دولت، تصمیم به فسخ قرارداد گرفتهایم که این اقدام کاملا منطبق بر قانون است.
مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: این کنسرسیوم یا نمیتواند مابقی بدهی خود را بپردازد و یا اینکه نمیخواهد پرداختی داشته باشد که با توجه به گذشت زمان سازمان خصوصیسازی تصمیم گرفته نسبت به فسخ این قرارداد بر اساس قانون اقدام کند که این فسخ کاملا جدی است و مراحل انتقال سهام در بورس هم در حال انجام است.
او افزود: چون سازمان خصوصیسازی به دنبال احقاق حق و حقوق دولت و بیتالمال است نمیتواند در برابر این بدعهدی و بدحسابی سکوت کند از این رو اقدام به فسخ قرارداد کرده است.
او گفت: ما تاکنون همکاریهای لازم را با این کنسرسیوم انجام دادهایم اما آنها گویی نمیخواهند همکاری داشته باشند و عنوان میکنند که مابقی اقساط را پرداخت میکنیم اما در عمل این اتفاق نیفتاده است و بدهی تقریبا هزار میلیارد تومانی این شرکت نیز مؤید همین امر است.
سبحانی افزود: بیانیه سازمان خصوصیسازی نشان میدهد که عزمی جدی برای فسخ قرارداد مخابرات وجود دارد و این امر کاملا یک موضوع فنی و کاری است نه یک جوسازی رسانهای .
او در پاسخ به این پرسش که آیا شبهه سیاسی بودن فسخ قرارداد به وجود نمیآید گفت: ما که اصلا چنین ذهنیتی نداریم و واقعا نمیدانیم چرا از یک بحث کاملا فنی و اجرایی چنین برداشتی میکنند. بهجای این اقدامات بهتر بود پاسخ میدادند چرا نسبت به انجام تعهدات قانونی خود کوتاهی میکنند نه اینکه به دیگران اتهام بزنند.
سبحانی افزود: ما مطابق قانون اقدام به فسخ قرارداد کردهایم و تشریفات قانونی انتقال سهام نیز در دست اقدام است تا سهام مخابرات بهدنبال فسخ به دولت برگشت داده شود و فرایند لازم نیز انجام خواهد شد.
او تصریح کرد: به طوری که در خبرها آمده بود که بورس هم در این زمینه اعلام آمادگی کرده که بازار سرمایه آمادگی لازم را برای انتقال سهام مخابرات دارد.
***
چون اکثر کارگران (کارمند صفت)در حال بازنشته شدن هستند بااین کار ها میخواهنند حق وحقوق آنها را پایمال بکنند.
با سلام
حالا اگه منفعلانه عمل نکنیم و فعالانه عمل کنیم یعنی چه کار باید بکنیم؟
مگر کاری هم از دستمان بر می اید؟
نه حامی درست و حسابی داریم و نه تشکل های صنفی قوی و اثر گذار
تنها چیزی که از دستمان بر می اید فقط دعاست که از خدا بخواهیم بدتر از بد نشود و از چاله در چاه نیفتیم
ما کارمندان مظلوم مخابرات که تا بحال هر چه از دستمان بر امده برای تعالی شرکت انجام داده ایم و با همه کاستی و نداری هایش ساخته ایم اما خیلی هم نباید نا امید بود که خداوند روزی رسان است و رزاق و دانا و رحمان و رحیم
خیال باطل
اعتماد مبین پیروز این میدان است چه بخواهند و چه نخواهند
مشکل مخابرات خصوصی یا دولتی بودنش نیست بلکه مشکل اینه که از روز اول مخابرات مثل یک بنگاه اقتصادی اداره نشد از سواد نخبگان و تجربه زبدگان استفاده نشد وگرنه هر کسی(جز این مدیران کنونی) مدیر بود وضعیت به گونه ای دیگر بود براحتی میشه سود ده بود اگر سیستم از حالت بسته دربیاد شفافیت باشه و صداقت . از ابتکار جوانان و تجربه افراد با سابقه استفاده بشه.تا وقتی انگیزه نباشه کسی دلسوزانه کار نمیکنه و اصلی ترین انگیزه سهیم شدن همه در سوده.
داستانِ اره ی دو دسته است و الوار زیر آن ، که در این کشاکش آنچه که بریده می شود وآسیب می بیند ، الوار است، و اینجا کارگر(مند) بیچاره راداریم.که مطمیناً عالیجنابان برای تامین بدهی شان در فکر بریدن از رزق آنها هستند، و گرنه زمینی که نمانده.
سلام
سردبیر عزیز
حالا ببینیم چه طور قانون با لابی گری و بی اعتنایی اعتماد مبین زیر پا گذاشته می شود !
یعنی امکان داره مخابرات دربدنه دولت باقی بماند ودوباره واگذارنشود؟چون واعظی هم گفته موافق برگشت مخابرات به دولت میباشد
ازون میترسم که وضع مخابرات ازین که هست بدتر بشه شاید بخشی از دارایی هاش رو بجای این پول بدن یکی دیگه اونوقت درآمد کمتر و مشکلات بیشتر خواهد شد واگذاری داکتها کابلها و. بخشی ازین سناریوی شوم هستش کارمندان آگاه باشید و منفعلانه عمل نکنید مخابرات بدون شبکه هیچه.
این نکته بسیار مهمی است
تعریف خصوصی سازی رو ما به چشم در مورد الکتریکِ رشت دیدیم:
1-ورشکسته ش کردن
2-حراجش کردن
3-کارگراش هم سر گردان تو سطح شهرِ رشت پخش شدن.
اما مخابرات ، سطحِ شهرِ رشت رو در بر نمی گیره، تمام ایرون باهاش کار دارن، باید خیلی به مسایل انسانی، جدی تر فکر بشه، ما که نمی تونیم “پالس” وارد کنیم.
احتمالش خیلی زیاد هست که دولت در پی گرفتن این امتیاز باشد
با سلام
دقیقا منم میترسم دولت در نهایت دنبال این سناریو باشه که احتمالش هم زیاد هست. اینا دنبال این هستند که تاجایی که امکان داره از قدرت مخابرات کم کنند روند حرکت این دولت در این چند ساله اینو نشون میده. احتمالا دنبال این هستن داکت و کابل از مخابرات بگیرن نام شرکت مخابرات و نیرویی که عمرشو تومخابرات گذاشته و برا این شرکت زحمت کشیده اهمیتی نداره برای تصمیم گیران.متاسفانه