گله شهردار سنندج از نحوه برخورد ایرانسل با این شهرداری
[box] مخابرات ما – شهردار سنندج از فعالیت اخیر اپراتورهای موبایل ابراز رضایت کرد.[/box]
مخابرات ما (محمد -راه دانا) – چندسالی است که وضعیت خدمات رسانی و پوشش آنتن موبایل در کُردستان رو به بهبود گراییده و سطح بیشتری از جادهها و شهرها و روستاهای استان تحت پوشش آنتن تلفن همراه قرار گرفته است.
هرچند که کیفیت این پوشش آنتن تنها در شهرها بزرگ استان خوب شده و کماکان مردم در شهرهای کوچک و روستاها با مشکلاتی مواجه بوده، اما کارنامه قابل قبولی برای اپراتورهای تلفن همراه به واسطه ارتقای پوشش خدمات در کُردستان میتوان متصور شد.
در این میان اپراتور ایرانسل که از حدود 10 سال پیش به کُردستان قدم نهاده، توانست در ماههای اخیر پوشش شبکه نسل چهار را به سنندج وارد کند که موجب خوشحالی بسیاری از کاربران شد.
اما نکته قابل تامل در انعقاد قراردادهای زیرساختی این شرکت است که با گلایههای تند شهردار سنندج همراه بوده است.
“منوچهر فخری”، شهردار سنندج انعقاد قراردادهای شرکت ایرانسل با کُردستان و مبلغ پرداختی آنان بایت ایجاد زیرساخت به شهرداریها را بسیار کمتر از شهرهای دیگر خوانده و گفته که ایرانسل به شعور مردم استان کردستان توهین کرده است، چراکه خون مردم سنندج با مردم شهرهای دیگر هیچ تفاوتی ندارد و هزینه پرداختی به شهرداری در تمامی استانها یکسان است.
وی افزوده که این شرکت برای استانهای با مساحت کمتر 4 میلیارد تومان پرداخته درحالی که در کُردستان تنها 1 میلیارد تومان پرداخت کرده است.
شهردار سنندج همچنین از اعضای شورای شهر سنندج بابت آنچه که وی به عنوان انداختن توپ تقصیرات مسوولیتها به زمین شهرداری نام برده، گلایه کرده و گفته که ین عمل ایرانسل برای شهرداری و شورای شهر سنندج قابل قبول نیست.
گلایههای تند شهردار سنندج از ایرانسل و شورای شهر در حالی است که “جلال شریعتی” رئیس شورای شهر سنندج گفته که توسعه ارتباطات ایرانسل نیاز به نصب دکلهایی دارد که لازمه آن، همکاری و تعامل با شهرداری و شورای شهر است که امیدواریم بتوانیم با راهکار مناسب برای رفاه حال شهروندان به توافق مطلوبی برسیم.
“جلالی” نماینده هماهنگی سایتهای ایرانسل کشور نیز گفته که پیشنهاد و طرح طبق برآورد هزینه در شهر سنندج از ایرانسل دریافت شده است و باید مجوز اجرای آن را به نمایندگان داد میشد، در صورتی که اکنون با عدم موافقت شهرداری سنندج مواجه است.
امید است چنین اختلاف نظرهایی موجب کم شدن و کند شدن توسعه مخابراتی استان کُردستان نشود چراکه هم اکنون نیز از لحاظ کیفیت در ردههای پائین کشوری قرار دارد.
***
نظرات بسته شده است.