ادغام شرکت ارتباطات سیار در مخابرات ایران تا سال 97
[box] مخابرات ما – معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، گفت: ادغام شرکت های مخابرات استانی در شرکت مخابرات ایران ضمن آنکه صرفه جویی مالی را به دنبال خواهد داشت باعث چابکتر شدن شرکت و نظارت متمرکز بر اساس استانداردهای جهانی می شود که نتایج این ادغام رفته رفته مشخص می شود. [/box]
مخابرات ما (محمد – سیتنا) – در خصوص علت ادغام شرکت های مخابرات استانی در شرکت مخابرات ایران، گفت: اصولا وقتی اپراتور استانی با ساختار شرکتی اداره می شود طبیعتا هزینه های مختلفی ناشی از ماهیت ساختار شرکتی دارد. در همین حال وقتی یک مجموعه به صورت شرکتی اداره می شود نیازمند هیات مدیره، دفتر هیات مدیره و ساختار هیات مدیره است.
وی ادامه داد: از یک طرف هر شرکتی در نظام سازمان مالیاتی، پرونده مخصوص به خود دارد و باید مالیات پرداخت کند و دیگر قضایایی که در یک ساختار شرکتی برای یک شرکت مترتب است. ساده ترین صرفه جویی در ادغام از اینجا شروع می شود.
زارعیان افزود: اما در مرحله بعد وقتی وارد ساختار شبکه می شویم شرکت ها در حالت قبل به صورت غیرمتمرکز کار می کردند. به این ترتیب که ما مثلا 31 CRM داشتیم 31 بیلینگ و 31 مرکز تماس داشتیم و در همین حال نرم افزارهای مختلف که درون شبکه مورد استفاده قرار می گرفت. با تمرکز و ادغام شرکت ها طبیعتا ساختار فنی یکپارچه هم ایجاد خواهد شد که هم در حوزه نیروی انسانی و هم در بخش خرید تجهیزات صرفه جویی خوبی را به دنبال خواهد داشت.
معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، گفت: از دیگر مباحثی که در این حوزه حائز اهمیت است بحث استانداردسازی و نظارت است. وقتی شما به صورت 31 شرکت غیرمتمرکز کار می کنید استانداردسازی زیر سوال می رود؛ چراکه یکپارچه نیست و از طرفی نظارت بر این شرکت ها نمی تواند یکپارچه باشد. به هرحال برخورد با مشتریان، برخورد با ارباب رجوع و مواجهه با شرکت ها به صورت متفاوت خواهد بود. این مورد هم می تواند با طرح ادغام صرفه جویی زیادی به همراه داشته باشد.
زارعیان در ادامه گفت : اما نکته دیگری هم وجود دارد. شما مجموعه شرکت هایی دارید به عنوان مثال 30 یا 50 تا شرکت دارید. از بین این 50 شرکت، تعداد 200 شرکت زیان ده و 30 شرکت سود ده هستند. بابت آن 20 شرکت زیان ده چیزی از سازمان مالیاتی دریافت نمی کنید، اما بابت آن 30 شرکت سود ده باید مالیات پرداخت کنید، ولی وقتی شرکت ها تجمیع شوند در واقع تکلیف مشخص است یعنی یک شرکت معلوم است که چه میزان سود دارد و بر اساس همان سود، مالیات می دهد. به عنوان مثال ما در شرکت مخابرات تهران 100 میلیارد تومان سود داشتیم و باید مثلا 18 میلیارد تومان مالیات بدهیم اما در استان مازندران نه تنها سود نداشتیم بلکه زیان هم داشتیم. اینجاست که در واقع از این حیث هم شرکت ها زیان می بینند.
وی افزود: در کل فکر می کنم ضمن اینکه این یکپارچگی صرفه جویی مالی را به دنبال خواهد داشت باعث چابکتر شدن شرکت و نظارت متمرکز بر اساس استانداردهای جهانی بشود و هم اکنون هم تقریبا آثار خودش را آرام آرام نشان می دهد؛ ضمن اینکه وقتی شرکت ها را یکپارچه می کنیم می توانیم جا به جایی تجهیزات، جا به جایی و جابه جایی مدیریت داشته باشیم و بتوانیم SLA یکسانی را ارائه دهیم.
زارعیان در خصوص ادغام شرکت ارتباطات سیار در مخابرات ایران هم گفت: ما برنامه ای را تنظیم کرده ایم و فکر می کنم ادغام ها بر اساس همان برنامه انجام شود. در برنامه ره نگاشت پیش بینی شده بود که شرکت های استانی امسال و شرکت سیار هم تا سال 97 ادغام شوند که فکر می کنم بر اساس همان برنامه بتوانیم کار را پیش ببریم.
***
با بازنشستگي معاون منابع انساني مخابرات از امروز. ، شنيده هاي جدي از انتصاب فردي از شركت سيار به معاونت منابع انساني مخابرات ايران دارد ، ايشان كه سابقه چندان روشن و پر إبهامي. دارد با مسائل حاشيه اي فراوان با اصرار و تاكيد مدير عامل تصدي اين كار را بر عهده مي گيرد، قبلا موضوع انتصاب دو گزينه از ستاد مخابرات ايران مطرح بود كه به دلايلي عجيب تصميم مدير عامل مخابرات به سمت اين انتصاب پر حاشيه از سيار رفته است ،
یه کم توضیح بیشتر و شفاف تر بدین بد نیست.
سلام خدمت سردبیرمحترم.ایا ادغام سیاروثابت امکان بهبودی اوضاع نیروهای شرکتی وجوددارد.میشه امیدواربود ب بهترشدن نحوه قرارداد ویا مثل مابقی شرکتها ازجمله اداره برق که ب نیروهاش بصورت ثابتدرماه بالای 80ساعت اضافه کارو.میده
دوست خوب یاسوجی من
بهتر شدن وضعیت نیروها , به این شرایط بستگی ندارد.
ولی وضع مالی استانها تفاوت خواهد کرد.
این تفاوت مالی آیا به بهبود وضع معیشت کارکنان منتهی خواهد شد؟
جوابش خیلی دشواره!
زمانی را به یاد آورید که باید هزینه های زیادی را بدهید و دیگه نتونستید با این مدیریت های خلق الساعه اتان درآمد آنچنانی داشته باشید آنوقت مردم از شما خواهند پرسید پس چه بر سر این شرکت بزرگ مخابراتی آوردید آنکه برندش خیلی معتبر بود اگر میکفت ودیعه بدهید تا شبکه ارتباطات سیار بسازیم با جان و دل در صف می ایستادند و در یک مقطع بیش از 3 میلیارد دلار شب عیدی پول برایش جمع کردند ، اگر میگفت ملک بدهید برایتان مرکز بسازیم با جان دل در شهر و روستا خودیاری میکردند و هزینه های سرمایه گذاری شبکه ای را دادند که هنگام خصوصی سازی هیچگاه به حساب نیامد البته که عمدی در کار بود حالا هم شیره جان مخابرات خصوصا” سیار کشیده شد آنهم با حیاط خلوت های آقایون در فروش سیمکارت و کارت اعتباری و سایر خدمات و شرکت های …. که اگر حساب کنید بیش از پولی که برای خرید کل شرکت داده شده فقط حواشی مدیران بردند حالا هم کمی شبکه های اجتماعی سروصدای مردم را نشان میدهد به این صرافت افتادند که آرام آرام از بازی بیرون بروند و برای همین اسمش شده ره نگاشت
آفرین به شیری که خوردی.
در استان ما با پول تبلیغات شرکت ارتباطات سیار 4 تا اتوبوس کارمند را بردند مشهد و 4 روز صبحانه و ناهار و شام و اسکان برای آنها تامین کردند. جالب تر این بود که سیار جایزه بهترین عملکرد تبلیغات را بخاطر جذب حداکثری بودجه به استان ما داد.
دليل ادغام و يا بعبارت بهتر (( همگرايي شبكه هاي مخابراتي تلفن ثابت و سيار – FMC )) فراتر ار مواردي است كه دوستان اشاره داشتند . با عنايت به تهيه و تكميل شدن استاندارد نسل پنجم شبكه تلفن موبايل از طريق اتحاديه جهاني مخابرات در ماه نوامبر سال جاري ميلادي، يكي از ضرورت هاي مهم اين استاندارد همگرايي دو شبكه ثابت و سيار و در كنار اينها همه گير شدن موضوع بسيار مهم اينترنت اشياء (IOT) خواهد بود لذا از آنجائيكه اين مهم در ساير كشورها نيز صورت ميگيرد كشور ما هم از مسئله مستثني نخواهد بود و اميد ميرود با گسترده شدن فيبر نوري در شبكه تلفن ثابت (FTTX) و شبكه تلفن سيار (FTTA) و ورود نسل پنجم – 5G از سيستمهاي نوين ارتباطات مخابراتي ، تحولي بسيار عظيم در عرصه كسب و كارها و به تبع آن افزايش درآمدي شركت مخابرات اتفاق بيفتد .
مفهومی که شما از همگرایی استفاده می کنید با مفهومی که آقای زارعیان از یکپارچگی مطرح می کنند دو مقوله کاملا متفاوت است. همگرایی که شما مطرح می کنید دلیلی بر یکپارچگی که آقای زارعیان مطرح می کنند نیست.
سلام
یک کلام هم از مادر عروس بشنوید!
فقط آقای تازه معاون شده را کم داشتیم که در خصوص یکپارچگی سخنرانی کنند.
متخصص در امور ارتباطات و رسانه دم از یکپارچگی می زنند.
موضوع مالیات که مالی است. موضوع CRM که IT است و موضوع ….
خداوکیلی وقتی 30 شرکت را در هم ادغام کردید شرکت بوجود آمده بزرگتر می شود و یا کوچکتر؟ و آیا یک شرکت بزرگ چابکتر است یا 30 شرکت کوچک؟
حالا به ایشان بگوئید آیا مجبورند حرفی را بزنند که در تخصص ایشان نیست. بابا موضوع حذف استانها دلیل علمی ندارد و صرفا خواست سهامداران برای منافع غیرتجاری خودشان بوده است.
حالا این وسط به شما یک معاونت رسیده است بروید و لذتش را ببرید. به بقیه امور هم کاری نداشته باشید.
خیلی نکته سنجانه و ظریف اشاره کردید.مرحبا
این داستانِ جداییِ سیار و ثابت، من رو یادِ دیوارِ برلین می اندازه که چه طور با خود خواهی و باند بازی ، جامعه ای رو بهم ریختن، بعد کشف می کنن که؛ باید حالا دیوار رو ریخت و ادغام کرد.
دلیل ادغام اجباره چون طبق قانون اگر شرکتهای استانی دچار زیاندهی بشن باید دو راه در پیش بگیرن 1- افزایش سرمایه 2- اعلام ورشکستگی و انحلال . مخابرا ت ایران برای جلوگیری از این حالت باید ادغام انجام بده که از حالت زیاندهی بیرون بیان و به جاهای باریک کار کشیده نشه
درشرکتی که کارایی و بازدهی و انگیزه ندارد تمام اداره های کشور را هم در آن ادغام کنید آبی گرم نمی شود. بعد از فروش داراییها و قرار دادن آن در ستون سود شرکت دیگر راهی وجود ندارد به جز استفاده از سود همراه اول برای پوشاندن ضعفهای مدیریتی و کارنکردن کارکنان .سود در مخابرات = ادغام شرکت های استانی +فروش دارایی ها +ادغام همراه اول +ندادن حقوق کارکنان -کارنکردن ما کارکنان به علت بی انگیزه بودن
نظرتون کاملا اشتباست ره نگاشت 5 ساله یک برنامه ریزی مختص شرکتهای متحول و در حال تغییر مستمر مثل مخابرات است و بایستی ادغام طبق برنامه انجام و یک برند یکسان و فروشگاه و بازاریابی یکپارچه در راستای افزایش بهره وری بطور کلی انجام شود
به امید اجرای کامل ره نگاشت
میشه لطفا شما یه نسخه از جزئیات این تک صفحه پر طمطراق “ره نگاشت “برای استحضار جمع بفرستین؟
عزیز دل از چیزی که به طور قطع عرض میکنم “پر از خالی”نمیدانید دفاع نکنید.گشتیم نبود نگرد نیست.پشتش پشتوانه فکری و نقشه ریز علمی قابل دفاع نیست.اصولا هیچ چیزی نیست.فقط همانی که همه جا برایش شلوغ کردن و چهارتا پیکان کج و معوج و شعاری بیش نیست.والسلام
فرمودن که!
فقط یه صفحه است.
بقیه اش توی ذهن دکتره!
هر وقت بیرون اومد میدن به ما!