مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

تانوما, راهی بسوی آینده!

[box]مخابرات ما – شرکت مخابرات ایران می خواهد از طیق فیبر به آینده برسد.[/box]

مخابرات ما – در خبرها خواندید که روز چهارم اردیبهشت ماه , شرکت مخابرات در اقدامی نمادین کلیه فعالیت های فیبر نوری خود را افتتاح می کند.این طرح با نام تانوما , تارهای نوری مخابرات ایران , دوشنبه آینده با حضور معاون رئیس جمهور کلید خواهد خورد.

تقریبا از آبان ماه 95 , طرح فیبر نوری تا منازل مشترکین بصورت جدی جزو کارهای استانها قرار گرفت.فاز اول آن از نظر زیر ساخت و تحویل فیبر به تعدادی از مشترکین به پایان رسیده است و اینک مخابرات با طرح موضوع  فیبر تا منازل , راهی جدید به روی خود گشوده است تا در بازار ارتباطات به اقتدار گذشته خود بازگردد.

البته بسیاری از محققین و آگاهان این عرصه معتقد هستند که شرکتهای بزرگ و قدیمی مخابراتی چنانچه بتوانند زیرساختهای خود را به روز کنند خواهند توانست از طریق اجاره زیر ساختها کسب درآمد کنند.اما طرح مخابرات , در عین حال چیزی فراتر از این است.

آنچه از این پس مخابرات را بیشتر درگیر خواهد کرد یافتن مشتریان جدید برای این محصول است.قطعا با هزینه های این طرح , اتکا به تعدادی محدود از مشتریان , چندان منطقی نیست.

البته در کشورهای دیگر نیز  شرکتهای بزرگ تلفنی و ارتباطی , حتی گوگل با همه عظمتش , هرگز مدعی نیستند در همه جای کشورشان فیبر دارند و در اختیاز مشتریان قرار می دهند.به این زودی نخواهند توانست این کار را اجرائی کنند.بلکه این شرکتها مناطق زندگی مردم را به چند دسته تقسیم کرده اند و در مناطقی با استعداد زیاد فیبر کشیده اند..مناطق کم استعداد از نظر تعداد مشتریان , مناطقی بدون توجیه اقتصادی هستند.در این مناطق فیبر ندارند.  چنین نیست که در هر جا مشتری خواست بلافاصله فیبر نوری در اختیارش باشد.

امیدواریم در وهله اول , فعلا مشتریان اقبال بیشتری به این سرویس ها نشان دهند تا مخابرات نیز بتواند طرح را در همه جا گسترش دهد.

بهر حال تا 4 اردیبهشت منتظر می مانیم تا مکانهای فیبرگذاری شده را روی نقشه های استانها ببینیم. مشاهده حاصل کار شش ماهه همکاران مخابراتی ما در سراسر کشور باید جالب باشد.

 

 

761070cookie-checkتانوما, راهی بسوی آینده!

Please rate this

0 1 2 3 4 5
7 نظرات
  1. علی شیراز می گوید

    عزیزمن استان فارس شیراز .200متر از کابل های مخابرات در یک شهرک توسط شهرداری وسط خیابان افتاده الان حدود دوسال هست که این طرح انجام نشده میگن هیچ نوع کابلی در. انبار موجود نیست .واقعا برای مخابرات زشت نیست …شهرداری همینجور منتظر هست هنوز آ سفالت نکرده ….دلسوز نداره که کسی دنبال این طرح باشه …فردا باید هزینه شهرداری هم بده آ سفالت دوتکه میشه ..به گوش مسئولان برسونید …..شیراز منطقه سعدی شهرک بر آ فتاب

  2. 1345 می گوید

    ………… شهري در آذر بايجانشرقي محرو م از يك تلفن ثابت و adsl با دو دوره نماينده ادواري در مجلس چه برسد به فيبر نوري در پاي منازل مشترك.

  3. ناشناس می گوید

    سلام و چند نکته:
    – تانوما می تواند یک نام برای یک طرح برای افتتاح و رونمایی از یک کار بزرگ باشد ولی پتانسیل نام یک محصول و یا سرویس را ندارد.
    – طرح فیبر نوری یکی از ضروریات مسیر استراتژیک شرکت مخابرات ایران است حتی اگر بعنوان یک موضوع زیرساختی به آن نگاه شود. اگر شبکه دسترسی سیمی شبکه ای زیرساختی است و مالک ان مخابرات است پس حتما طرح FTTH نیز مشمول همین شبکه است.
    – انتظار درامدی سریع از این زیرساخت انتظاری درست نیست بلکه می باید این شبکه را بعنوان جایگزینی برای شبکه سیمی نگاه کرد. شبکه دسترسی سیمی می باید متوقف شود و بجای ان شبکه فیبر به مرور اضافه یا جایگزین شود.
    – فرصتهای درآمدی بسیار زیادی در حول و حوش چنین شبکه ای برای شرکت مخابرات ایران متصور است که لازم است پروژه های مرتبط با ان نیز کلید بخورد. هر گونه تاخیر در چنین پروژه هایی سرمایه گذاری در شبکه دسترسی نوری را دچار ریسک بالا می کند.
    – طی یک پروسه 5 ساله شبکه دسترسی نوری می باید در تمام محدوده های اصلی سرویس شرکت مخابرات ایران مستقر شود. اولویت نقاط مهم و با درامد زیاد در سال اول از ضروریات است.
    – کیفیت سرویس ارایه شده بر روی چنین زیرساختی باید کاملا برتر از سرویس های قدیمی باشد تا بتواند ذهن مشتریان مهم شرکت را در خصوص زیرساخت نوری مثبت کند بنابر این لازم است لایه ای جدید از سرویس با فناوری جدید و دارای کیفیت سرویس برتر مجزا از لایه قدیمی ایجاد شود و به مشتریان ارایه شود.
    – قیمت سرویس در سالهای اول با وجود داشتن کیفیت برتر، دارای کشش است یعنی می توان سرویس ها را با قیمتهای بالاتر به فروش رساند. با این فرض لازم نیست به قیمت ارزان کردن سرویس فراوانی فروش سرویس را زیاد کرد بلکه صرفا لازم است با فشار تبلیغات و بالا بردن کیفیت سرویس تعداد واگذاری ها را بالا برد. و به محض امدن رقیب، آنگاه در بازارهای رقابتی از ابزار قیمت نیز استفاده کرد.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      مطلب شما رو منتشر میکنم
      حداقل از یک اسم استفاده کنید که آخر سال تندیس های ما به شما هم برسد برادر من

  4. رفيعي می گوید

    با سلام خدمت مدير محترم سايت و دوستان
    قبل از تعريف و تمجيد بدون دليل و گوش دادن به سرو صداي زياد تبليغاتي إجراي اين طرح ، موارد زير را در يك كمپين بزررسي كنيد ،
    اولا كه از نظر سود و زيان و نسبت هزينه و درامد أصلا و أصلا حداقل در ايران قابل توجيه نيست
    دوم أولويت مشتركان و نياز انها اين طرح نيست كه مخابرات بخواهد اين حجم از سرمايه گذاري مالي و نيروي انساني را در گير اين طرح كند ،هزينه اجرايي داخل اپارتمان ها را يك حساب سر انگشتي كنيد تا باقي قضايا
    دوما اجراي اين گونه طرح ها كه مشمول سرمايه گذاري سنگين هست فقط جنبه حاكميتي دارد و قطعا دولت بايد هزينه بستر و فيبر كشي شهري را بدهد ، نه يك اپراتور خصوصي شده با اين همه مشكلات نقدينگي خصوصا عدم تأمين مالي نيروي انساني خود،،،،
    در يك سال گذشته كلا با صرف هزينه هاي زياد ايا حجم اجراي همين كار هم با راندمان و بهره وري بوده يا فقط يك پرو پگانداي تبليغاتي

    1. آرمان می گوید

      با نظر شما موافقم
      این طرح اگر با کمک دولت انجام می شد تا حدودی موفق می شد . با هزینه ی سنگینی که برای مشترک دارد نمی تواند سود دهی چندانی داشته باشد و فقط در خوش بینانه ترین حالت 10% جمعیت قادر است از این امکانات عالی برخوردار شوند مگر اینکه دولت بجای مشترک مقداری از هزینه ها را تقبل کند که بعییییییییییییییید است .

  5. ناشناس می گوید

    طرحهای غیردقیق وغیر شفاف اینم یکی از اون طرحها هزینه حفاری و کابل کشی و این همه دستگاه و میلیاردها تومن هزینه آخرش هیچ.. من که حاضر نیستم برای یک adsl دو مگ فیبر کرایه کنم و ماهی 300 هزار بدم ?

نظرات بسته شده است.