مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

مسائل مربوط به شرکت مخابرات با در نظر گرفتن قوانین وزارت کار قابل بررسی است

[box] مخابرات ما – در تلاش هستیم برخی از مسائل و مشکلات مطرح شده را حل کنیم اما آنچه که مربوط به شرکت مخابرات است با در نظر گرفتن قوانین و مقررات وزارت کار قابل بررسی است و براساس تبصره یک ماده 21 قانون مدیریت خدمات کشوری اگر بیش از 50 درصد یک شرکت به بخش خصوصی واگذار شد باید اینگونه عمل شود.[/box]

مخابرات ما (محمد – سیتنا) – محمود واعظی در نشست  (سه شنبه، 16 خرداد) مجلس شورای اسلامی در ارتباط با سوال نادر قاضی پور در رابطه با عدم توجه به وضعیت معیشتی، رفاهی و شغلی کارکنان شرکت مخابرات ایران که در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده است، توضیحاتی ارائه داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه متاسفانه دوستان هنوز باور نکرده اند شرکت مخابرات ایران در تاریخ 18 آبان سال 88 بر اساس اصل 44 قانون اساسی واگذار شده است، گفت: این شرکت عملا بر اساس قانون تجارت اداره می شود. بالای 50 درصد از سهامداران آن از بخش خصوصی هستند و با توجه به اینکه 20 درصد هیات مدیره شرکت متعلق به دولت است عملا تنها یک نفر از 5 نفر حاضر در هیات مدیره از طرف دولت تعیین می شود.

وی در خصوص انتظار کارمندان شرکت مخابرات مبنی بر ارائه همه مزایای بخش دولتی به بخش خصوصی شرکت های مخابراتی، اضافه کرد: کارمندان شرکت های خصوصی مخابرات با این دیدگاه به نمایندگان مراجعه کرده اند تا بتوانند از مزایای بخش دولتی برخوردار شوند در صورتی که تمامی مسائل شرکت مخابرات به قانون کار و وزارتخانه مربوطه، مرتبط می شود و شرکت مخابرات ایران بر اساس ضوابط ابلاغی این وزارتخانه اقدام می کند.

واعظی ادامه داد: اگر می خواهیم بدانیم نظارت وزارت کار بر این شرکت ها انجام می شود باید از آقای دکتر ربیعی سوال شود البته ایشان به من گفته اند نظارت به طور منظم صورت می گیرد. بر این اساس مسائل فنی، سیاستگذاری های مختلف، مشخص کردن تعرفه ها و مسائلی از این دست به وزارت ارتباطات مربوط می شود.

وزیر ارتباطات در خصوص یک صندلی دولت در هیات مدیره شرکت مخابرات، با بیان اینکه تلاش شده است سیاست های دولت اجرا شود، در خصوص مسائل پرسنلی شرکت مخابرات مانند حقوق، مزایا، مسائل بازنشستگی و … گفت: این مسائل را وزارت ارتباطات دنبال می کند در حالی که مسئولیت آن بر عهده وزارتخانه نیست.

وی در خصوص سوال نماینده ارومیه، توضیح داد: سوال آقای قاضی پور دو بخش است یک بخش مربوط به شرکت های زیرمجموعه است که باید در این رابطه بگویم ما هیچگونه مشکلی با کارکنان دولت که در شرکت های زیرمجموعه وزارت ارتباطات هستند نداشته و تاکنون هیچ کدام از کارکنان دولت در مقابل مجلس تحصن نکرده اند.

واعظی ادامه داد: وزارت ارتباطات به دلیل چابک سازی و به دلیل اینکه دولت گسترش پیدا نکند برخی فعالیت ها را با برون سپاری به دیگران سپرده ایم. بر این اساس کارمندان شرکت هایی که در مناقصه ها و مزایده ها شرکت کرده و برنده می شوند، پس از چند سال کار با ما علاقمند به استخدام دولت می شوند در حالی که ما اجازه استخدام آن ها را نداشته و دولت نیز سیاست گسترش بیشتر ندارد.

وزیر ارتباطات ادامه داد: از نمایندگان سوال کننده خواهش می کنم از این معترضین سوال کنند کارمندان بخش خصوصی هستند یا خیر؟ چرا که قرار نیست هر کس که در بخش خصوصی کار می کند به استخدام دولت در آید و لذا وزارت ارتباطات و شرکت های زیرمجموعه از جمله شرکت زیر ساخت، شرکت سازمان فناوری اطلاعات و شرکت پست بدهی ندارد و همه حقوق آن ها بر اساس آنچه که دولت معین کرده پرداخت می شود.

واعظی در ارتباط با شرکت مخابرات ایران توضیح داد: در تلاش هستیم برخی از مسائل و مشکلات  مطرح شده را حل کنیم اما آنچه که مربوط به شرکت مخابرات است با در نظر گرفتن قوانین و مقررات وزارت کار قابل بررسی است و بر اساس تبصره یک ماده 21 قانون مدیریت خدمات کشوری اگر بیش از 50 درصد یک شرکت به بخش خصوصی واگذار شد باید اینگونه عمل شود.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در این رابطه گفت: طبق هماهنگی با وزارت کار سه کارگروه برای طبقه بندی مشاغل تشکیل شده و این موضوع را بررسی می کند هر چند شرکت دارای طبقه بندی مشاغل است اما برای به روز شدن این کارگروه ها تشکیل و بررسی های خود را انجام می دهند.

وزیر ارتباطات درخصوص نحوه افزایش سالانه حقوق کارمندان شرکت مخابرات ایران توضیح داد: شرکت مخابرات هر آنچه که مصوب شورای عالی کار است را در این رابطه انجام می دهد.

وی همچنین در رابطه با احتساب مدرک تحصیلی کارکنان شرکت مخابرات ایران در حقوق و مزایایشان گفت: کارکنان عموما با یک مدرک استخدام می شوند اما به محض دریافت مدرک بالاتر می توانند با مدرک جدید کار کنند.

واعظی با بیان اینکه ما نیاز به توجه به دو مولفه داریم، توضیح داد: موضوع اول نیازی است که شرکت مخابرات باید برای فرد پیش بینی کند و دوم باید سمت خالی داشته باشد چرا که ما نمی توانیم پست های مرتبط با افراد دیپلمه را به دلیل اینکه مثلا مدرک لیسانس گرفته را خالی کرده و افرادی را در مشاغلی که وجود ندارد استخدام کنیم.

وی همچنین در خصوص وضعیت کارکنان معزز ایثارگران و خانواده شهدا، توضیح داد: حدود 10 هزار نفر از کارکنان شرکت مخابرات را این قشر از جامعه تشکیل می دهند و همواره با این افراد براساس قانون کار مدارا می شود هرچند طبق مصوبه مجلس در خصوص کارمندان دولت نمی توان آنچه که مربوط به این کارمندان می شود به شرکت مخابرات ارجاع دهیم اما در چند سال گذشته شرکت مخابرات حدود 800 نفر از فرزندان این خانواده های معزز را استخدام کرده است.

وزیر ارتباطات همچنین در خصوص نحوه پرداخت فوق العاده رفاهی به کارمندان ذکر شده، بیان کرد: برابر قانون تجارت و اساسنامه در حیطه وظایف هیات مدیره است که با توجه به توان مالی جدولی برای این پرداخت ها مشخص کنند البته این کار مشخص شده ممکن است در سطح دولت نباشد اما عملا این کار انجام می شود.

وی همچنین با بیان اینکه پرداخت بیمه تکمیلی و خدمات درمانی و رفاهی انجام می شود، گفت: خدمات رفاهی بازنشستگان عملا در شرکت مخابرات این در مقایسه با تمامی شرکت های خصوصی به مراتب بهتر است چرا که گذشتگان بیمه تکمیلی و عمر داشته و از امکانات تربیت بدنی استفاده می کنند.

واعظی در خصوص اینکه قرارداد مستقیم با کارکنان منعقد نمی شود، توضیح داد: در 2 هفته گذشته در آخرین جلسه شرکت مخابرات جمع بندی شده است قرارداد مستقیم منعقد شود و تا بازنشستگی آن ها استمرار پیدا کند و این مسئله به استان ها نیز ابلاغ شده است.

وی در خصوص پرداخت طلب ها و معوقات نیز گفت: شرکت مخابرات ایران در گذشته مشکلات زیادی داشت اما در یک سال گذشته بسیاری از این مشکلات حل شده و اکنون پرداخت های بسیاری از شرکت های خصوصی دارای قرارداد با مخابرات به روز شده اند.

وزیر ارتباطات در رابطه با ارتقاء وضعیت مخابراتی روستاها بیان کرد: در روستاهای بالای 10 خانوار دارای تلفن و بالای 25 خانوار در منازل تلفن دارند و مطلبی که آقای قاضی پور اشاره کردند مبنی بر اینکه ما 7 میلیارد تومان در کردستان پرداخت کردیم درست است چرا که به دلیل برخی مشکلات تعدادی از روستاها با شرکت مخابرات آن استان قرارداد بسته ایم و روستاهای کردستان از تلفن برخوردار شده اند.

وی در رابطه با بحث اینترنت گفت: تاکنون به بیش از 27 هزار روستا اینترنت داده شده است و در تلاش هستیم استفاده بهینه ای از بودجه ای که مجلس در این خصوص به ما می دهد انجام دهیم ضمن آنکه نامه ای که من به وزیر کار نوشته ام در رابطه با رعایت نکردن طبقه بندی مشاغل نبود بلکه این بود که وزارت کار نامه ای را نوشته بود که در آن مطالبات همه را بالا برده بود که من از آقای ربیعی خواستم این نامه طوری تدوین شود که اوضاع شرکت مخابرات بر هم نریزد و همین نامه نشان می دهد اگر من قدرت اعمال خواسته های آقای قاضی پور را داشتم خودم به وزیر کار نامه نمی زدم.

واعظی در رابطه با نامه نوشته شده از سوی او به برنامه ششم گفت: این نامه در رابطه با ایجاد شرکتی با محوریت تولید کابل و سیم مسی بود تا اپراتورهای مختلف بتوانند به جای آنکه در سراسر کشور زمین ها و پیاده روها را بکنند از امکاناتی همچون کابل و سیم مسی استفاده کنند. بر این اساس نامه ای را نوشتم تا این شرکت ایجاد شود و بتوانیم مشکلات موجود در این زمینه را حل کنیم.

***

779400cookie-checkمسائل مربوط به شرکت مخابرات با در نظر گرفتن قوانین وزارت کار قابل بررسی است

Please rate this

0 1 2 3 4 5
8 نظرات
  1. کاظم می گوید

    باسلام واحترام
    آقای سردبیر نامه ایی درمورخ 95/10/29 از طرف جمعی از کارکنان استان تهران به هیئت مدیره وآقای مدیر عامل در رابطه با ارتقاء گروه شغلی نوشته شده و مدیر عامل محترم جهت بررسی به آقای باطنی ارجاء داده اند و ایشان با این تدوین بازگشت داده اند که در آئین نامه تدوینی سال 95 ارتقاء گروه شغلی برای کارمندان با عملکرد مطلوب پیش بینی شده است وبرای ابلاغ و اجرای آن از مدیرعامل اوامر خواسته ولی با گذشت بیش از چهار ماه خبری نشده لذا از جنابعلی تقاضاداریم در صورت امکان پیگری صورت گیرد با تشکر فراوان

  2. ناشناس می گوید

    مصوبه آب ونمان توسط دیوان عدالت اداری لغو شد و اون مصوبه قبلی برای کارکرد ماهانه ابطال شد

  3. گرگانی می گوید

    نامه ای که من به وزیر کار نوشته ام در رابطه با رعایت نکردن طبقه بندی مشاغل نبود بلکه این بود که وزارت کار نامه ای را نوشته بود که در آن مطالبات همه را بالا برده بود که من از آقای ربیعی خواستم این نامه طوری تدوین شود که اوضاع شرکت مخابرات بر هم نریزد !!

  4. رضایی می گوید

    باسلام از سال 93 مدرک تحصیلی مقطع بالاتر تحویل اما پست سازمانی مسئول را در سال 94 تقلیل داده اند علیرغم پیگیریها و اخذ تعهد که اگر مدرک را درحکم درج نمایند ادعای نداشته باشم بازهم از درج مدرک درحکم خودداری کرده اند . متاسفانه استان ها فاقد هیئت حل مشکل واختلاف میباشند و همه به HR واگذارشده است.اعلام نظر فرمائید

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      سلام
      من در این مورد می توان تحقیق کنم و نتیجه رو خدمت شما عرض کنم.
      کمی فرست بدین لطفا

      1. رضا می گوید

        سامانه HR خیلی ناقص هست .

        1. habibollah می گوید

          با سلام
          با سلام به سردبیر بنده نمی دانم که مطالبم را چگونه قرار دهم که در قالب یک مطلب جداگانه قرار گیرد لذا با عرض معذرت اینجا قرار دادم شما به صلاحدید خودتان جداگانه منتشر کنید با تشکر
          سخنی با همکاران : از ماست که بر ماست
          دو مطلب را می خواستم خدمت همکاران عزیز عرض کنم .
          ابتدا اینکه شرکت مخابرات بعد از مجمع امسال که سود 333 ریالی مصوب کردند و قرار هست سود سهام ترجیحی ما را همچون صدقه سری در طی سه قسط پرداخت کنند مجددا یک طرح توجیهی افزایش سرمایه 10 درصدی روانه کدال و سازمان بورس کردند و این یعنی اینکه مثلا بعد از کسر قسط سهام ترجیحی از سود سهام به ازای هر سهم مبلغ 10 تومان دیگر هم از سود سهام ما بابت افزایش سرمایه کم خواهد شد و البته ناگزیر هستیم که در این افزایش سرمایه شرکت کنیم درست مثل کسانی که پوست موزی ببینند و خود را ناگزیر از ان ببینند که پا روی آن گذاشته و لیز بخورند .

          دوم اینکه همه ما و شمایی که در افزایش سرمایه دو سال قبل شرکت کردیم حدود 30 درصد سهام ما افزایش پیدا کرده است این یعنی اینکه مثلا شما اگر 70 هزار سهم ترجیحی داشته اید فعلا حدود 20 هزار سهم اضافه دارید که قاعدتا این 20 هزار سهم هم سود 333 ریالی دارد و هم اینکه باید در کد بورسی شما قرار گیرد و بتوانید بفروشید حالا دیدم مخابرات نامه ای زده و ……
          در اینجا سخن من با شما مدیران امور سهام و مجامع شرکت مخابرات هست که به زعم بنده کوچکترین اطلاعی از بورس ندارید حالا اینکه چطور در امور سهام شرکت چند هزار میلیاردی قرار گرفته اید بماند . انسانهای مومن روزه دار نیاز به این همه نامه نگاری که نیست واقعا می خواهم از این همه ندانم کاری شما ها که ازقضا زندگی ما هم به این ندانم کاریهای شماها بسته است سرم را به دیوار بکوبم . ببین برادر من بنده نه به عنوان کارمند شرکت که به عنوان یک سهامدار به قضیه نگاه می کنم کافی هست شما عزیزان کد بورسی بنده را که دارید چون سهامدار هستم کافی هست تعداد سهام افزایش سرمایه بنده را به سپرده گذاری مرکزی بورس بدهید و بگویید بزنند به نام من و تمام و سپس در یک نامه به همکاران اطلاع رسانی کنید که این تعداد سهام در مالکیت کد بورسی شما در فلان کارگزاری قرار گرفت . در بورس سند مالکیت معنا ندارد و همچنین گواهی مالکیت . اگر اینگونه بود که این همه معاملات انلاین روزانه اتفاق می افتد نیاز به سند داشت . کد شناسایی بورس همان کد بورسی هست و مالکیت سهام از یک تا میلیاردها سهم درکد بورسی قرار می گیرد . بنده مطمین هستم که این حداقلها را هم نمی دانید و یا البته به عمد می خواهید مالکیت به حق ما سهامداران که کارمندان شرکت هستیم را به تعویق بیندازید
          سخنی با همکاران
          همکار عزیر.من و شما برابر 30 درصد سهام ترجیحی مان از حدود یکماه قبل که افزایش سرمایه شرکت ثبت شده است سهامی داریم که باید در مالکیتمان باشد و البته قابل معامله . این کاغذ بازیهای مخابرات نیز چیزی جز در اختیار قرار ندادن سرمایه ما نمی باشد یعنی از یک طرف دو سال قبل پول افزایش سرمایه را گرفته اند و از طرفی سهام آنرا در اختیارمان قرار نداده اند و این یعنی اینکه سهامی که بعد مجمع شما می توانستید 200 تومان بفروشید روز گذشته 190 بوده و البته با توجه به افزایش سرمایه پیش رو تا 180 و بلکه 175 تومان افت خواهد کرد برای 5 درصد سهام ترجیحی کارکنان و البته فقط افزایش سرمایه آن نزدیک 800 میلیون سهم قابل معامله هست که جلوی آن گرفته شده است اگر به من بود که لحظه ای درنگ نمی کردم و می فروختم .
          سخنی با همکاران و سر دبیر
          دوستان اگر به سهام عدالت که البته شامل حال ما نمی شود و فرمی که روی سامانه ان قرار گرفته نگاهی بیندازیم می بینیم که دولت این اختیار را به سهامداران سهام عدالت داده که مبلغی واریز کنند و تمام سهام عدالت خود را آزاد کنند البته فرایند آن طولانی خواهد بود چون سهام عدالت سبدی از شرکتهای مشمول اصل 44 هست . سخن من با شما همکاران هست آیا مثلا فکر می کنیم سازمان خصوصی سازی و به عبارتی دولت با این همه مشکلات اقتصادی مثلا اگر من بگویم می خواهم قسطهای باقیمانده سهام ترجیحی را پرداخت کنم و سهامم آزاد شود قبول نمی کنند البته که از جان و دل قبول می کنند و دست مرا هم می بوسند و جالب این هست که ما فقط برای هر سهم 190 تومانی فعلی حداکثر 25 تومان و حداقل 12 تومان بدهی داریم و سخنی با سردبیر عزیز :صرفنظر از تمام ملاحظاتی که وجود دارد شما که بیشتر در جریان وقایع هستی برای ما کارمندان آبی گرم نمی کنند سخنان آقای وزیر در مجلس را هم که پیگیری کرده ایم به نظر من اگر سایت مخابرات ما یک کمپینی راه بیندازد برای آزاد سازی سهام ترجیحی کارکنان . بزرگترین خدمت را به همکاران کرده است . البته بنده می دانم که مخابرات چندین قسط سهام ما را پرداخت نکرده است بهرحال این پول که در جیب بنده نیست . فکر می کنم تمام کارکنان راضی باشند که ما به تفاوت قسط را به حساب خصوصی سازی بریزند و سهامشان آزاد شود . این مساله دیگر رفاهیات و ارتقا گروه و … نیست . این حقی هست که باید گرفته شود به امید روزی که سردبیر سایت مخابرات ما از خصوصی سازی پیگیری کرده و با ایجاد کمپینی به آزاد سازی سهام همکاران اقدام کنند . واقعیت این هست که قیمت سهام تابعی از نگاه مدیران به مجموعه هست و سهام مخابرات از قیمتهای 430 تومانی تا قیمتهای 190 تومانی روز قبل افت داشته است . در بین 500 شرکت بورسی هم مخابرات جز شرکتهایی هست که کسی در آن سرمایه گذاری نمی کند به عبارتی سهمی پیرمردی هست که معادل سود بانکی به افراد سرمایه گذار می دهد و ناگفته نماند که چاه باید از خود آب داشته باشد . هر یک روز دیرتر آزاد شدن سهام ترجیحی کارکنان فقط دودش به چشم همکاران می رود . در این شرکت قرار نیست اتفاق خوشایندی برای همکاران بیفتد کما اینکه تاکنون و از بعد خصوصی سازی هم نیفتاده است . با تشکر.

          1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

            سلام
            در منوهای بالا ردیف اول- موردی هست بنام ارسال مطلب و عکس برای سردبیر.
            از همین طریق کامنتها هم ارسال کنید میرسد بدستم.
            ولی استفاده از روش اول ,بههر است چونکه عکس وفایل هم میتوانید ارسال کنید

نظرات بسته شده است.