مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

تقابل دو ایده بر محور یک کلمه؛ قانون!

[box]مخابرات ما- آنچه در این روزها گذشته در یک جمع بندی خلاصه تقدیم میکنیم.[/box]

مخابرات ما – بعنوان یک رسانه سعی کردیم در پاسخ به اعتماد خوانندگان و رعایت حال و آینده مخابرات , آنچه را که موجب نا آرامی شده است بیان کنیم تا در تقابل دو ایده , شاید به سامان برسیم و دروازه های نا امیدی دوباره بازگردیم.

.

آنچه در طی دو هفته گذشته پیش آمد باعث شد ارتباطات بی شماری با شرکت مخابرات ایران و نیروهای شرکتی معترض بگیریم و سعی کنیم بنوعی آتش را بخوابانیم.اما تاکنون موفق نشده ایم.طرح هایی هم مطرح شده ولی قطعا برای طرح و پیش روی به آرامش نیاز است.

.

آنچه برداشت ما از تمامی گفته ها و شنیده هاست این است.خواهش میکنم هر کس ظرفیت خواندن مطالب بی طرفانه را ندارد دیگر ادامه ندهد.

تاکید میکنم این حرفها نمی تواند پاسخ رسمی هیچ یک از طرف ها باشد.صرفا برداشت مخابرات ماست اما اطمینان داشته باشید اگر تمام ایده ها نباشد بخش مهمی از آن است.

.

برداشت ما این است که مخابرات می گوید:

 نمی شود هر روزی , یک گروه از گوشه ای برای اعتراض راه تجمع را در پیش بگیرد و آبروی مخابرات  را ببرد و ما هر بار کوتاه بیاییم.

مخابرات  از این پس فقط بر اساس قانون حرکت میکنیم و طبق قانون پاسخ می دهیم لذا هر کسی خلاف قانون رفتار کند در مقابل حرکت قانونی ما قرار می گیرد.

مخابرات نمی خواهد هیچ حرکتی خلاف قانون انجام دهد اما در مقابل حرکت هایی که غیر قانونی میداند کوتاه نمی آید.

مخابرات تجمع با این شویه را , شیوه ای قانونی برای طرح دعوا نمی داند. راههای قانونی از جمله تشکیل انجمن های صنفی کارکنان, شرکت در این انجمن ها, طرح مسائل کارگری از کانال آنها و در نهایت اگر راهها به نتیجه نرسید انجمن های صنفی می توانند با اخذ مجوز از وزارت کشور تجمع کنند.غیر از این شیوه غیر قانونی است.

مخابرات به همه استانها تاکید کرده است هر کسی از مدیران حرکتی غیرقانونی انجام داد باید خودش پاسخگو باشد.

بر اساس همین برداشت وقتی تجمع غیر قانونی و بدون مجوز صورت گیرد پیمانکاران موظف می شوند گزارش ترک کار افراد را طبق قانون به ادارات کار ارسال نمایند.چنانچه در موعد قانونی افراد به سر کار خود برنگردند باز طبق قانون گزارش آن بمعنی خاتمه همکاری بدلیل ترک کار به ادارات کار ارسال می شود.

پس از نامه خاتمه همکاری, هرکز کسی را برنمی گرداند.بنابراین مخابرات می گوید همه باید بر اساس قانون کاری کنند که به ترک یا قطع همکاری نرسد.

به مناطق استانی دستور داده شده است که همه کارگران باید قرارداد داشته باشند.پرداخت حقوق با مراوده برگه های قرارداد ممکن می شود.

اگر کسی قرارداد نداشته باشد بمعنی خاتمه همکاری است.چون هیچ همکاری خاصی شروع نشده است.

طرح طبقه بندی مشاغل طبق قانون در 6 ماهه اول سال جاری به نتیجه خواهد رسید.هر شرکتی که با مخابرات کار می کند باید طرح طبقه بندی مشاغل و قانون حقوق و دستمزد مصوب وزارت کار را داشته باشد.مخابرات برای کارشناسان و ساماندهی آنان طرحی دارد که در 6 ماهه اول سال انجام می دهد.

چنانچه بیش از اندازه برای بکار گیری نیروها و یا مسائل دیگر به مخابرات فشار بیاید از آنجا که مخابرات  با توجه به تغییر تکنولوژی و عدم نیاز به این همه نیروی کار , 80 درصد از نیروها را مازاد می داند   مجبور به پایان همکاری با 80 درصد از کارکنان می شود تا اگر کسی می تواند شرایط بهتری فراهم کند آنان را جذب کند.

.

برداشت ما این است که معترضین می گویند:

(از معترضین خواستیم چنانچه پاسخی دارند به نوشته های بالای ما بدهند.آنچه می خوانید پاسخ آنان است شما فرض کنید پاسخ مسئولان تجمع هاست.)

تاریخچه ی تبعیض ودوگانگی درپرداختهادربین پرسنل رسمی ودائمی وپیمانکاری برمیگرددبه سالیان دور وچه بسا الان همکارانی راسراغ دارم که کم کم بازنشسته می شوند این روند کم کم منجربه این شدکه نیروهای شرکتی علیرغم اینکه بیست سال صبرپیشه کرده بودندوآبروی مخابرات را آبروی خودمیداستند وصدالبته الان نیزمی دانند،لب به اعتراض گشوده وشکایت به مدیران مخابرات ببرند

امامتاسفانه همواره مورد بی مهری وکم توجهی مدیران ازپائین ترین سطوح مدیریتی تا بالاترین قرارگرفتند وکاربه جایی رسید که برای احقاق حقوق قانونی وبه حق خود پناه به مجلس شورای اسلامی ونمایندگان خود ببرند واقدام به تجمع درجلوی مجلس سورای اسلامی بنمایند،

درهیچ جای قانون مملکت اسلامیمان پیگیری حق ازجانب مجلس جرم وبی قانونی محسوب نمی شود

یادآورمی شویم که ناگزیر به این کاربودیم واین مخابرات بود که ماراواداربه این کارنمود.دراین جامانمیخواهیم که کارمان راتاییدیاتکذیب کنید وقضاوت رابعهده عموم میگذاریم.
واما همین چند روزگذشته هم تلاش نمودیم که باارائه چند طرح وراهکار عملی ومنصفانه آبی برآتش بریزیم وکماکان منتظر جواب مخابرات ایران هستیم تادریک محیط آرام وبه دور ازتنش بستری ازاطمینان و اعتمادرافراهم نموده وبه حل مشکلات بپردازیم.باوربفرمائید الان هم دیرنیست ومی شود بسیاری ازمسائل راحل نمود.
درمورد به روز کردن تکنولوژی هاهم اگر حرکت حق خواهانه ی ما باعث بشود مخابرات درمسیر نوآوری وبه روز کردن تکنولوژی گام بردارد خوشحال خواهیم شد ولا اقل نفعش به مردم خواهدرسیداماهم ماوهم مخابرات ایران به خوبی میدانیم که عملیاتی کردن این پروسه بسیارزمان برخواهدبودوچابک سازی سیستم به آسانی اپراتورهای رقیب نخواهدبود

حالا شما بگویید راه حل چیست؟

788430cookie-checkتقابل دو ایده بر محور یک کلمه؛ قانون!

Please rate this

0 1 2 3 4 5
1 نظر
  1. جاسم می گوید

    مسئله بسیارپیچیده است! ازیک سو شرکت خصولتی شده وانتصابهای مدیریتی که گاه از خانواده وبدنه مخابرات نیستند!واز یک سو کارمندان وکارگرانی که سابقه خدمتی آنها به دهه های 60و70 بر می گردد!.اما ایکاش کالبد شکافی از تمامی مدیران مخابرات پس از خصوصی سازی-مصوبات-قرارداد های خارجی وداخلی – سفر های خارجی -شرکتهای تاسیس شده وابسته وهزینه های آنها وپیمانکاران و…… به عمل می آمد تا روسیاهی عملکردی 90 درصدی این مدیران به اثبات می رسید.اما حیف که مقدور نیست!

نظرات بسته شده است.