نوک پیکان رسانه های معاند نظام به سمت جوانترین وزیر پیشنهادی
[box]مخابرات ما – جریان های ضد انقلاب، رسانه های معلوم الحال و همچنین کانال های تلگرامی معاند نظام و همچنین رسانه های وابسته به جریان انحرافی، حملات خود را علیه وزاری پیشنهادی رییس جمهوری آغاز کرده اند. نوک پیکان این حملات به سمت «محمدجواد آذری جهرمی» جوانترین وزیر کابینه دوازدهم است.[/box]مخابرات ما (محمد – سیتنا) – سرانجام پس از گمانه زنی های فراوان «حسن روحانی» منتخب دوازدهم ملت ایران روز سه شنبه هفته گذشته اسامی وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم را تقدیم مجلس کرد. رییس جمهوری برای بستن کابینه تحت فشار زیادی از سوی جناح های سیاسی مختلف قرار گرفت، اما در نهایت با مشی اعتدالی خود کابینه مناسبی را به بهارستان معرفی کرد.
نکته ویژه کابینه دوازدهم معرفی «آذری جهرمی» به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است. او نخستین وزیر پیشنهادی تاریخ جمهوری اسلامی ایران است که پس از انقلاب متولد شده است. «محمد جواد آذری جهرمی» متولد 1360 است و تنها 36 سال سن دارد. جهرمی پیش از این یکی از معاونین محمود واعظی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت بوده است.
در این میان جریان های ضد انقلاب، رسانه های معلوم الحال و همچنین کانال های تلگرامی معاند نظام و همچنین رسانه های وابسته به جریان انحرافی، حملات خود را علیه وزاری پیشنهادی رییس جمهوری آغاز کرده اند. نوک پیکان این حملات به سمت «محمدجواد آذری جهرمی» جوانترین وزیر کابینه دوازدهم بود. دلیل عصبانیت برخی از این وزیر جوان کاملا واضح است؛ مبارزه با فیلترینگ.
مخالفان دولت تدبیر و امید و آزادی اطلاعات برای اینکه مقاومت دولت را در مقابل فیلترینگ شکست دهند از هیچ کوششی فروگذار نکردند. دولت یازدهم تن به مقابله با سایت ها و شبکه های اجتماعی نداد. مخالفان هم از حمله به دولت دست برنداشتند. دولت طی چهارسال با تمام قوا مقاومت کرد تا شبکه های اجتماعی را فیلتر نکنند. در روزهای منتهی به انتخابات نهادهای امنیتی خارج از دولت هم به جمع منتقدین پیوستند و فشارهای بی سابقه ای برای بستن تلگرام و اینستاگرام و … به دولت وارد کردند ولی دولت عقب نشینی نکرد و حتی در مقابل تهدید به استیضاح و محاکمه کوتاه نیامد و فضای اطلاع رسانی باز ماند. دکتر واعظی پشتوانه جوانی به جنگ مخالفین فضای باز اطلاع رسانی رفت که آن روز کمتر کسی نامش را می شنید. امروز اما باید به فعالین عرصه رسانه های مدرن یادآوری کرد که آذری جهرمی همان معاونی بود که در کنار وزیر ارتباطات قرار گرفت تا این سنگر را حفظ کند.
برخی دیگر معتقد هستند به واسطه سابقه خدمت این وزیر جوان در وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، نمایندگان مجلس نباید به جهرمی رای اعتماد دهند. سوال اینجا است؛ آیا کار و خدمت کردن در وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران جرم است؟ این بزرگترین ظلمی است که در حق این وزیر پیشنهادی در حال رخ دادن است.
معرفی «جهرمی» جوان میتواند تابوی استفاده از جوانان در سطوح بالای مدیریتی کشور را بشکند و ما شاهد حضور بیشتر جوانان در بدنه دولت و همه دستگاه های اجرایی باشیم. معرفی «جهرمی» فرصتی است که هم جوانان و هم نمایندگان مردم در خانه ملت میتوانند از آن به بهترین نحو استفاده کرده و تابوی استفاده از جوانان را بشکنند. فرصتی که توسط «حسن روحانی» رییس دولت دوازدهم فراهم شده است و این تحقق نخستین وعده روحانی مبنی بر استفاده از جوانان در دولت خواهد بود.
***
مخالفین ایشون میگند ایشون اطلاعاتیند و مخابرات را امنیتی میکنند شما نوشتی چون ایشون مخالف فیلترینگ هستند با ایشون مخالفت میشه حالا کدوم نظریه درست تره
عزیز من
سلام
اینها همه خبر است.نظر شخصی نیست.
هر یک از رسانه ها بر اساس دیدگاههای خودشون به مسئله نزدیک میشن
شما قطعا موقع مطالعه باید دیدگاه خودتونو داشته باشین.هیچکدومش رو دربست قبول نکنید حتی نظرات نویسنده های ما رو.
دلیل مخالفت دیگران همانی است که شما نوشته اید.
دیگه اینطور سردبیر واسش رای جمع نکن . کلا جدیدا میخوان یه نفر را عالی نشان بدن میگن آماج حملات رسانه های غرب. ولی ایشالا رای بیاره واسش کارمندا و کارگرهای اداره خیلی مهمتر باشه که در اینصورت همه از روی علاقه هم که شده سعی میکنن در کارشون موفق تر شوند و لذا مخابرات رشد خواهد کرد. حضرت علی در سخنانی که بیان کردند میگویند برای حل مشکلات از جوانان استفاده کنید چون تیزتر هستند و برای داوری پیشنهادات و راه حل های مطرح شده از افراد مسن تر که با تجربه تر هستند استفاده گردد.
مریم خانم
خدا رو خوش نمیاد اینجوری قضاوت کردن!
حداقل اگر بگی کسی که این مطلب رو انتخاب کرده و منتشر کرده نظرش اینه,
باز ازتون دلگیر نمیشم.
خدا وکیلی من تا این لحظه این مطلب رو نخوندم.
اختیار دادم به دوستانی.دارن کار میکنن.
ولی با شما موافق هستم که این مطلب انتخاب خوبی نبوده است.
میشه نظر های مخالفین ایشون را هم بذارین ببینیم چی می گن ؟
اینجا همه چی انالوگی و 0و1 طرح شده .
اول بقیه رو مارک زده این و بعد هیچ مثبتی هم نداده اید.
ما ،کی قراره نقد کردن و مستند نوشتن رو یاد بگیریم؟ واقعاً آینده ی این رویه های غیر مستند ، همان دفاعِ غلط خواهد بود.