بازنشستگی با سختی کار،تامین اجتماعی،مخابرات؛ از سیر تا پیاز!
[box]مخابرات ما- این مطلب نوشته خوانندگان است.اما آنقدر کامل،گویا و روان است که حیف مان آمد بعنوان مطلبی مستقل منتشر نکنیم.عکس ها را نیز ما به آن اضافه کرده ایم.[/box]
مخابرات ما (مهرداد- ۱۳۹۶/۰۶/۰۸ در ۹:۳۱ ق٫ظ)–
سلام خدمت سردبیر عزیز و تشکر بابت حسن نظر و لطف جنابعالی
غرض از نوشتن این مطلب یاد آوری این نکته بود :
در اکثر موارد که عمل به قانون ملاک است و بایستی قانون حرف اول و آخر را بزند ، سلیقه افراد و تعبیر شخصیشان از قانون و روابط مصلحت اندیشی ناسالم بین دوشخصیت حقیقی ویا حقوقی باعث تضییع حقوق قشر وسیعی از جامعه می گردد. وهنگامی که این رویه در مسئله ای باب شد شما موارد بسیاری از تناقضات را در رفتار این افراد و یا سازمانها مشاهده میکنید. مثل همین رفتار سازمان تامین اجتماعی : هنگامی که همکاران هفت درصد( بیمه تامین اجتماعی ) که شامل این دو مصوبه هیئت وزیران میشدند ، همزمان با تشویقیهای بازنشستگی در سالهای گذشته شروع به جمع آوری سوابق و احکام و تکمیل فرم شماره ۱ اداره کار گردیدند که متعاقب آن شوراهای محلی روابط کار در هر استان و یا شهرستان توسط اداره کار تشکیل و اکثراً منجر به تایید سوابق و ارائه به سازمان تامین اجتماعی شد و تامین اجتماعی نیز سهم ۴ درصد را از کارفرما طلب نموده و این دسته از همکاران با استفاده از این ارفاقات به افتخار بازنشستگی نائل آمدند.
.
دسته دوم همکاران افرادی بودند که شامل این دو مصوبه هیئت وزیران نبودند ولی مشاغلشان در گذشته بصورت ذاتی سخت و زیان آور بود مثل همکارانی که در سوییچ ای ام دی کار میکردند، ولی در زمان مطرح کردن این شغل وقتی دیگر این سوییچ در هیچ نقطه از کشور نصب نبود این دوستان با گردآوری مستندات مانند فیلم های قدیمی و سایر مدارک دیگر موفق شدند این نوع شغل را نیز در کمیته های استانی و شهرستانی اداره کار مصوب و از ارفاقات ناشی از آن برای تعجیل در بازنشستگی استفاده کنند.
البته عزیزانی که در پاور کار میکنند نیز به دنبال تصویب شغلشان در کمیته های مربوطه ی اداره کار هستند.
.
تا اینجای کار را داشته باشید .
در این اوضاع و احوال بود که یکی از باز نشسته های مخابرات در سالهای دورپس از مراجه کردن به تامین اجتماعی و نتیجه نگرفتن به دیوان عدالت اداری مراجعه کرد و مدعی شد که ارفاقات سنوات مشاغل سخت شامل ایشان نیز میشده ولی بصورت عادی بازنشسته شده اند و بایستی به جای سی سال کارکرد سی و پنج سال برایشان محاسبه میشد که دیوان نیز حکم به تایید ادعای ایشان داد . همین جا تامین اجتماعی و مخابرات خود را با سیل همکارانی که از دهه ۶۰ به بعد بازنشسته شده بودند مواجه دیدند و به تکاپو افتادند. تامین اجتماعی علاوه بر اعتراض به این حکم دیوان بخش نامه فوق را صادر کرد و کار را متوقف کرد . مخابرات هم در زمان آقای باطنی اعتراضیه های را به تامین اجتماعی و سایر مراجع نوشت.
.
در این مقطع تامین اجتماعی و مخابرات مدعی هستند که تصویب مشاغل سخت در کمیته های استانی کافی نیست و بایستی هیئت وزیران آن را تایید کند . از طرفی میگوید شمولیت قانون کار و پرداخت حق بیمه نزد این سازمان ملاک میباشد . خودتان قضاوت کنید این جمع تناقضات نیست ؟ وقتی روزگار گل و بلبل است وبازنشستگی تعداد زیاد همکاران به نفع مخابرات است و همینطور به نفع تامین اجتماعی ( دریافت ۴ درصد از کارفرما) قانون ، قانون است و بایستی اجرا شود و هر زمان منافع افراد و یا سازمانها تامین شد و دیگر نیاز به قانون نبود ، تعبیر شخصی و سلیقه ا ی افراد و سازمانها در اعمال قانون شروع میشود. خداوند همه ما را عاقبت به خیر کند.
[box]
پی نوشت سردبیر- مدتی بود می خواستیم مطلبی به همین شکل بنویسیم و این عکس ها به آن الصاق کنیم.وقتی این کامنت رسید دیدیم این عکس ها منطبق است بر آن!
از مهرداد نویسنده این متن ممنونم![/box]
سلام بنده ۲۳ساله که درشبکه مخابرات بعنوان مفصلبندوسیمبان کارکردم وکارماهم درارتفاع بوده هم داخل حوضچه وکانال وتازگیهابدلیل اعتراض ماشغل کارگرای مخابرات بندرعباس گروه بندی کردن وشغل ماجزئ گروه ۸قراردادن بنده متولد۵۲هستم آیامی تونم درخواست بازنشستگی بدم ممنون
شما باید ببینید سختی کار به شغل شما تعلق میگیره یا خیر
اگر تعلق بگیره حتما میتونید بازنشسته بشین
شرطش همونه که گفتیم
سلام سر دبیر
خصوصی سازی مخابرات طبق اصل 44 قانون اساسی و بخشنامه هیات وزیران صورت پذیرفته که تمام تعهدات کار فرمای سابق را جز وظایف کار فرمای جدید لحاظ نموده است . لذا قانون یک حق را به پرسنل مخابرات داده که حتی به ورثه پرسنل قابل انتقال است .قانون حرف اول را می زند نه مصلحت اندیشی . امید است به حقی که قانون به پرسنل داده توسط مدیران مورد احترام قرار گیرد . در ضمن از سال 88 تا 95 هم پرسنل مخابرات با پرداخت 4% مخابرات به تامین اجتماعی باز نشست شده اند . قانون برای همه هست نه فقط برای یک عده . به بیان دیگر قاون فرا گیر است . مستثنی ندارد