شنیده ها- تا درون وزارت ارتباطات، در پی تکه های پازل تغییر!-ویرایش دوم
[box]مخابرات ما- قبلا قول داده بودیم از تغییرات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برایتان بنویسم.برای این کار، سردبیر تهرانی فر را امور وزارتخانه کرد.. حالا بخشی از خبرها را بخوانید.[/box]
(آنچه می خوانید تا شب گذشته است! این سیستم آبستن حوادث بسیاری است و هر لحظه در حال تثبیت خود!)
مخابرات ما (تهرانی فر) – ابتدا اجازه بدهید سفری به درون وزارت ارتباطات داشته باشیم تا بدانیم ساختار نیروی انسانی آن چگونه است.
[box]
- معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ارتباطات و فناوری اطلاعات
- معاونت فناوری و نوآوری
- معاونت حقوقی و امور دولت و مجلس
- معاونت توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی
[/box]
بخاطر سپردن این معاونت ها مشکلی از شما حل نمی کند چرا که شرکتهای اقماری در اطراف این وزارتخانه، گاهی از معاونتهایش مهمتر است.به این الگو توجه کنید تا اطلاعات کامل تری بگیرید. مدیران اکثر این شرکتها بعنوان معاون وزیر شناخته می شوند.
در این خبر از احتمال جابجایی حرف میزنیم. از کلمات تغییر و عزل و نصب نیز چندان خوشم نمی آید.بنظر می رید شان انسانها را بطور کامل رعایت نمی کند.آدم ها جابجا می شوند این جابجایی هم غیر قابل اجتناب است.
وقتی به الگوی نیروی انسانی وزارت ارتباطات نگاه می کردم بنظر میرسید نام هایی در این لیست وجود دارد که تا بحال از تمامی ظرفیت های آنان استفاده نشده است.اما فعلا این هم مورد بحث ما نیست.
ما برای تغییرات از آشناترین نام شروع می کنیم.دکتر قنبری معاون برنامه ریزی وزیر ارتباطات است.ضمن آن رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات هم هست.او به این نتیجه رسیده است که سنگر وزارت ارتباطات را به دیگری واگذار کند.این تصمیمش بدلیل در پیش داشتن چند سفر است.
او در حال اخذ تصمیم دیگری هم هست.رفتن از وزارت ارتباطات ، تصمیمی است که گرفته شده اما برای رفتن از شرکت مخابرات ایران هنوز تردید دارد.اطرافیانش در شرکت مخابرات ایران می خواهند این نقش ها و این هیئت مدیره تا زمان رسیدن به مجمع آینده حفظ شود.این دلیلی است که به احتمال زیاد قنبری را ماندگار می کند.
در مورد ایشان یک نکته باید ذکر شود، آن هم اینکه در طی یکی دو ماه اخیر تصمیماتی گرفته است که نشانه های یک رئیس هیئت مدیره مقتدر را به نمایش گذاشته است.بهمین دلیل بنظر میرسدماندنش در این سمت -بشرط حفظ همین رفتار- به نفع مجموعه مخابرات باشد.مخابرات در این موقعیت آمادگی دفع مشکلات یک تغییر به این بزرگی را ندارد.
بهر حال بزرگان بر اساس پارامترهای مختلفی تصمیم می گیرند که ما فقط از بخشی مطلع هستیم.
.
شرکت ارتباطات زیر ساخت، بخش بزرگی از انرژی مثبت یا منفی وزارت ارتباطات است.در حال حاضر یک نفر با سمت سرپرستی جانشین مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره این شرکت شده است.اما اینک گفته می شود که وزارتخانه پیشنهاد این سمت را برای چهار سال دیگر به دکتر سرائیان داده است. او دعوت شده تا سکان هدایت این شرکت بسیار مهم را در اختیار بگیرد.
.
حالا باید دید در این میدان دکتر نشین ها، تصمیم دکتر سرائیان چه خواهد بود! آیا در شرکت مخابرات ایران خواهد ماند تا ره نگاشتش را به جایی برساند یا بدنبال یک تجربه جدید خواهد بود!
او نیز در پس ذهنش به این نتیجه رسیده است که فعلا مخابرات نباید تغییری در مدیریت ارشدش داشته باشد اما هم وزیر به کمک نیاز دارد و هم سمت پیشنهادی، اعتبارش از یک شرکت خصوصی شده بیشتر است.لذا تردید ها او را نیز گرفتار کرده است.
چنانچه در هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران تغییری ایجاد شود ، یک پدیده جدید احتمال حضور در هیئت مدیره را خواهد داشت.مهندس کارگزار در بین سمت های خالی احتمالی، قطعا سمتی را انتخاب خواهد کرد که به زمان و مکان مقیدش نکند.یعنی لازم نباشد هفته ای هفت روز سر کار باشد.در مورد او باید تا هفته آینده صبر کنید.
.
در الگوی وزارت ارتباطات گفته می شود که سمت مدیر عامل پست نیز خالی خواهد شد. مهندس حسین مهری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست ایران احتمالا جابجا خواهد شد.
جهانگرد در شیش و بش رفتن و ماندن است! 50- 50!
پست بانک نیز به احتمالی شاهد تغییر خواهد بود. خبرهای احتمالی نشان می دهد مهندس محمود حسن زاده، مشاور وزیر در امور پست، پست بانک و خدمات هوایی پیام نیز جابجا می شود.
به این تغییرات و جابجایی های احتمالی اضافه کنید پیشنهادی که بزودی به مدیر منطقه تهران خواهد شد و او باید تصمیم جدیدی در حوالی وزارتخانه بگیرد.متاسفانه مدیران مخابراتی در یک حلقه کامل یا مدیر می شوند یا برکنار! خارج از این حلقه چیزی در انتظارشان نیست.اگر این بار وزیر ارتباطات نیم نگاهی به مخابرات داشته باشد وزارتخانه اش شکل بهتری پیدا خواهد کرد.
بنظر شما تغییرات فعلی، یقه همراه اول را نخواهد گرفت؟ یا این تغییرات در شرکت مخابرات ایران اثر نخواهد گذاشت؟
باید گزارش های بعدی ما را بخوانید!
نظرات بسته شده است.