مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

شما نوشته اید – اپلای ، ضعف ها و قوت هایش!

[box]مخابرات ما – این هم نظرات شما در بخش اپلای. [/box]

مخابرات ما- هفته گذشته دو نظر جالب دیگر در بخش اپلای داشتیم که به دستور سردبیر باید منتشر میکردیم.یکی از این دو نظر ، نوشته همکار و دوست گرامی ما جناب دارابی است که اینجا می خوانید.

نظر بعدی را نیز در مطلب مستقلی منتشر می کنیم.

این دو نظر را که امروز بخوانید در وسط هفته جمع بندی نظرات شما را منتشر میکنیم انشا الله.

.

[box]

darabi

به عنوان کسی که با تمام حرف و حدیثها، مصمم ایستاده و چندین بار در فرآیند آن شرکت کرده ام و جزو سه انتخاب اول بوده ام نکات زیر را که به عینه دیده ام می نویسم. به امید اینکه شاید گوش شنوایی باشد و هنوز مدیران ارشد خیرخواه سازمان! وجود داشته باشند :
۱- بودن اپلای از نبودن آن بسیار بهتر است.
۲-بی شک با نیت خیر پایه گذاری شده و بالذات سیستمی مدرن برای انتخاب مدیران موثر در هر سازمانی می تواند باشد. لذا باید آن را اصلاح کرد و با نظرسنجی درباره کل ابتدا تا انتهای فرایندها (تاکید می کنم تا انتها، چون به نظرم بیشتر اعتراضات مربوط به تصمیمات آخرین مرحله میباشد که از دیدگاه مصاحبه گر پنهان شده است)آن را بهینه کرد.
۳-گزینش غیربومی اشکال محض است. ضمن اینکه نباید فرصت از همکاران دیگر استانها گرفته شود. دیده شده که نفر را یک حوزه طی روابطی پشت پرده، اراده کرده از استان بیاورد، اپلای را ابزار این کار کرده است!
۴-مصاحبه گر به ویژه در حوزه فنی (حتی با وجود اینکه مدیر ارشد (!) بوده، به واسطه اینکه اساسا خودش طی یک سیستم کاملا رابطه ای انتخاب شده و فی نفسه ضد این سیستم می باشد)، در قد و قواره گزینش مصاحبه شونده نبوده است.
۵-مصاحبه گر حوزه، با رندی خاص، فکر مصاحبه گر منابع انسانی را و اساس مصاحبه را جهت می دهد.
۶-برخی (تعداد معدودی) از مصاحبه گران منابع انسانی به نظر می رسد، تخصص و تجربه و تبحر لازم را در کشف حقایق ندارند.
۷-برای کسانی امثال خود من، علیرغم پیگیریها گاه به گاه (نه مستمر) در هیچ مرحله ای، شفاف سازی نمی شود، ولی از طرفی برخی همکاران، با تمام جزئیات و حتی از اسامی مصاحبه کنندگان و سوالات و نتایج هر مرحله، اطلاع کامل دارند. از کجا درز می کند و چرا خود ما نباید در جریان باشیم و نسبت خود را در همین فرایند مشکل دار بدانیم یعنی چه؟!
۸-درصد انتخاب حوزه و نفوذ آن در انتخاب گزینه نهایی در کل فرایند نسبت به منابع انسانی چه به طور رسمی و چه به طور غیررسمی زیاد است، به طوریکه در کلیه انتخابهایی که تا کنون شنیده ایم و خودمان بوده ایم، نفر خاص حوزه که از پیش می دانستیم انتخاب شده، لذا اپلای مظلوم واقع می شود. چرا که همان انتخابهای قبلی انجام می شود ولی با مشروعیت اپلای. لذا کلیه اعتراضات به سمت حوزه منابع انسانی روانه شده و از طرف دیگر حوزه یک قالب رسمی به انتخابش داده است. پس برنده تر از قبل شده اند همان کسانی که عملکردشان در انتصابات، مایه اعتراضات و شکل گیری اپلای شد.
۹-انتخاب مصاحبه گران منابع انسانی خالی از اشکال نیست ولی به نظر من اگر درصد ایرادات را تقسیم کنیم از صد، ۱۵درصد به منابع انسانی مربوط می شود، ۳۵درصد به معطوف به عملکرد حوزه می باشد و اعمال نفوذ آن، ۵۰ درصد به مدیران ارشد (کل مدیران نه نفر خاص) برمی گردد که هنوز اراده متقنی در شکل گیری درست فرایند ندارند. چه بسا کسی که خودش انتخاب سیستم رابطه ای باشد، تا چه حد می تواند سیستم اپلای واقعی را برای اثرگذاری سازمانی بپذیرد و باورش کند و پای آن بایستد؟!
و خیلی موارد دیگر …
مدیر محترم سایت امیدوارم زحمتی که کشیده ام مخلصانه و وقتی که گذاشتم ، این کامنت را به اهلش برسانید. متشکرم.

[/box]

.

چنانچه شما نظری دارید بنویسد که یتوانیم در جمع بندی،  استفاده کنیم.

 

824530cookie-checkشما نوشته اید – اپلای ، ضعف ها و قوت هایش!

Please rate this

0 1 2 3 4 5

نظرات بسته شده است.