مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

پاسخ به یک شبهه, از عضو هیئت مدیره شورای کار مخابرات استان یزد.

[box]مخابرات ما- شورای عالی تشکل های کارگری مخابرات ایران, در پاسخ به برخی مطالب اخیر می نویسد.[/box]

 

مخابرات ما – شرکت مخابرات ایران می گوید ادامه کار تشکل های کارگری پس از ادغام شرکتهای استانی و ایجاد یک شرکت بنام شرکت مخابرات ایران , قانونی نیست و باید مجددا با ساز و کاری جدید تشکیل گردد.

بدنبال انتشار این مطلب در سایت مخابرات ما ,  لسان صدق عضو هیئت مدیره شورای کار شرکت مخابرات استان یزد در پاسخ یه آنچه در سایت مخابرات ما با انتشار نامه وزارت کار عنوان شده پاسخی ارسال کرده است که در اینجا می خوانید:

 

[box]

همکاران گرامی

بدنبال انتشار متن دعوت برای ایجاد تشکل سراسری لازم دیدم مواردی را با امید به جلب دقت نظر همکاران تقدیم دارم:

* بدنبال تغییر وضعیت شرکت مخابرات ایران و بر اساس حق مصرح در قانون اساسی و قانون کار جمهوری اسلامی ایران کارکنان مخابرات برخی از استانها بمنظور پیگیری حقوق صنفی خود اقدام به ایجاد تشکل های قانونی اعم از انجمن صنفی و شورای اسلامی کار نمودند تا بتوانند در امور مرتبط با خود از جمله طبقه بندی، انضباط کار و ایمنی و بهداشت و البته سایر مطالبات صنفی محلی و کارگاهی و سراسری را پیگیری کنند.

از آنجا که در بسیاری از موارد اشتراک مطالبات بین استانها وجود دارد، تشکل ها از یکسال پیش برای استفاده از هم افزایی و مشاوره اقدام به تماسهای مختلف نمودند و بر آن شدند برای تداوم یکپارچگی و اتحاد، جمعی از نمایندگان خود را بعنوان وکلای هر تشکل برای انجام امور گردهم آورند.

ویژگیها و اصولی که از ابتدا که مد نظر بوده عبارتند از :

1- اصالت وجودی تشکل های استان ها همواره حفظ شود زیرا از این طریق امکان حضور و دخالت حداکثری و مستقیم کارکنان در امور مرتبط با خود بهتر و بیشتر فراهم می آید. و همچنین مطالبات در سطح کارگاه و استان که ناشی از شرایط فرهنگی و جغرافیایی و محلی است و طبعا اشتراکی با سایر استانها ندارد در محیط خود پیگیری شده و همچنین امکان حضور کارکنان مخابرات در تشکلهای محلی قانونی وابسته و زیر نظر اداره های تعاون، کار و رفاه اجتماعی (از جمله هیات های تشخیص و …) فراهم آید تا از این طریق جایگاه مخابرات در بین موسسات استانی ارتقاء یافته و زمینه ساز ایفای نقش هرچه بیشتر در زمینه مسئولیت های اجتماعی شرکت در سطح جامعه محلی باشد.

2-  حضور تشکل استانها در جمع، فارغ از وسعت استان، تعداد کارکنان و  … باشد تا از این طریق امکان ایفای نقش بطور عادلانه برای تمامی تشکل های استانی فراهم آید و با دور شدن از شائبه تاثیر گذاری استانها برخوردار و ارزش نهادن به رای و نظر همه تشکل ها بصورت یکسان، امکان همدلی هرچه بیشتر کارکنان در سراسر کشور را فراهم نموه و از این طریق فرهنگ سازمانی ارتقاء داده شود.

3- این مجمع بخودی خود استقلالی نداشته و مجریان بعنوان وکلای تشکل ها امور را بطور هماهنگ و بر اساس تصمیم و تصویب جمع تشکل ها انجام می دهند. بدیهی است که هر تشکل بعنوان شخصیت حقوقی می تواند برای انجام بعضی کارها نسبت به استفاده از افراد مختلف اقدام نماید و استبعادی ندارد که فرد یا افرادی از جانب چند تشکل مجری انجام کارهایی باشند

انتخاب نام “شورای عالی هماهنگی” برای جمع دقیقا بر این نکته تاکید دارد که استقلال کلیه تشکل ها باید حفظ شده و این مجمع وظیفه هدایت را بر عهده ندارد بلکه پایه فعالیت آن وفاق همه تشکل های است. .

شعار این شورا «وحد عمل با حفظ تکثر است»

[/box]

 

854960cookie-checkپاسخ به یک شبهه, از عضو هیئت مدیره شورای کار مخابرات استان یزد.

Please rate this

0 1 2 3 4 5

نظرات بسته شده است.