مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

درس عیدانه وزیر جوان به مدیران کشور/از تغییر لهجه در سر پیچ قطب‌آباد تا وعده‌ای که 3 روزه محقق شد!

[box] مخابرات ما – جوان‌ترین وزیر دولت، ایام عید را بدون هیاهو و تشریفات معمول میان مردم سپری کرد و مسائل و مشکلات موجود را از نزدیک موردبررسی قرار داد.[/box]

مخابرات ما (محمد – خبرگزاری فارس از شیراز) – محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ایام عید نوروز 97 با سرکشی به شهرستان‌های استان فارس آن‌هم به شکلی غیرمتعارف و بدون محافظ شخصی و تشریفات خاص، از نزدیک به بررسی مشکلات و مسائل مربوط به حوزه خود پرداخت و برای حل‌وفصل آن (گاهی زودتر ازآنچه فکر می‌شد)، اقدام کرد؛ که نمونه آن عملیاتی شدن مشکل آنتن دهی یکی از اپراتورها تنها 3 روز پس از وعده وی بود.

*ترجیح دادن بررسی مشکلات مردم بر سفرهای تفریحی

حرکت مردمی، انقلابی و جهادی این وزیر جوان و خوش آتیه در سفر به روستاهای شهرستان‌های مرودشت، داراب، جهرم، فیروزآباد، قیر و کارزین، زرین‌دشت، فراشبند، سپیدان، گچساران و حتی به چند شهرستان استان خوزستان همچون دزفول، اندیمشک، ایذه، خرمشهر و… آن‌هم در ایام نوروز که معمولاً مسؤولان به گشت‌وگذارهای تفریحی داخلی و خارجی مشغولند! نوید رویش نسل جدید مدیرانی از جنس مردم را در دل‌ها زنده می‌کند؛ مدیرانی که به‌دوراز تشریفات معمول و دست و پاگیر که معمولاً قطع کننده رابطه مردم و مسؤولان است، به دنبال کشف دردها و مشکلات اساسی مملکت بوده و خود را از مردم جدا نمی‌دانند.

 

 

*تغییر لهجه در پیچ قطب‌آباد!

یکی از برنامه‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان فارس، حضور در برنامه تلویزیونی شب‌های شیراز و گپ و گفت صمیمانه وی با مردم بود که با چاشنی طنز نیز همراه شد.

در این برنامه، آذری جهرمی به نکته‌ای جالب اشاره کرد و گفت: بنده در سفر به استان و در سر پیچ قطب‌آباد جهرم، تغییر لهجه می‌دهم و به زبان محلی با مردم صحبت می‌کنم که این هم‌زبانی و هم‌سنخی نشان از همان روحیه مردمی این وزیر جوان است که در نوع خود جالب بود.

*هم‌سفره شدن با خادمان مردم

در سفر آذری جهرمی به شهرستان سپیدان، این وزیر جوان صبحانه را در کنار کارکنان زحمت‌کش ناجا میل می‌کند آن‌هم به‌دوراز تکلف و تشریفات خاص. این هم‌سفره شدن با خادمان مردم و قدردانی از آنان نیز از حرکت‌های زیبا و تحسین‌برانگیزی بود که از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دیده شد.

 

 

*یک انتخاب هوشمندانه

بی‌گمان انتخاب آذری جهرمی از سوی حسن روحانی انتخابی داهیانه، هوشمندانه و اصلح بود؛ انتخابی که علاوه بر پائین آوردن میانگین سنی وزرای کابینه و کم شدن انتقادها از رئیس‌جمهور به دلیل انتخاب وزرای مسن، اعتماد حاکمیت به مدیران جوان و شایسته را در بر داشت؛ اعتمادی که بجا و به‌موقع صورت گرفت و اثرات خود را نیز زودتر ازآنچه فکر می‌شد، نشان داد.

*خبر خوش آقای وزیر به روستائیان

یکی از مزایای سرکشی حضوری وزرا و مدیران کشور از محیط زندگی مردم کوچه و بازار، دیدن و لمس نواقص و کمبودهایی است که مردم با آن مواجه هستند. این دیدارهای حضوری و بدون تشریفات رسمی برکات فراوانی برای مردم و پیشرفت کشور دارد که نمونه آن در سفر آذری جهرمی به شهرستان داراب مشاهده شد.

در سفر نوروزی آذری جهرمی به شهرستان داراب، وی به مردم قول داد که تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان فارس تا پایان سال 97 تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار خواهند گرفت که این خبری خوش برای اهالی این روستاها بود.

 

 

*وعده‌ای که 3 روزه محقق شد

در سفر آذری جهرمی به روستاهای استان فارس یکی از مشکلات این روستاها عدم آنتن دهی یکی از اپراتورهای کشور بود که با وعده این وزیر جوان تنها در 3 روز این مشکل برطرف و برای تمام روستاهای کشور نیز تا پایان تعطیلات قول برطرف شدن آن داده شد. این هم از برکات دیگر بازدید حضوری مدیران و دیدار چهره به چهره با مردم کوچه و بازار!

*رویش نسل جدید مدیران

برای نکته‌بینان و باریک اندیشان، دفاع منطقی، تخصصی و به‌دوراز سوء گیری‌های مرسوم سیاسی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از خود و برنامه‌هایش در روز رأی اعتماد نمایندگان به وی در مجلس شورای اسلامی، همگی حاکی از آن بود که بالاخره نسل جوان انقلابی باوجود انبوه مدیران سنتی و فسیل‌شده و مقاومتی که برای به‌کارگیری نسل جوان در دولت‌ها دیده می‌شود، راه خود را در دستگاه حاکمیتی پیداکرده و باید در آینده نزدیک شاهد رویش‌های جوان بیشتری از جنس آذری جهرمی‌ها در سطح بالای مدیریتی کشور بود.

 

 

*مدیران از مردم جدا نیستند

ازنظر نگارنده این سطور یکی از دردناک‌ترین آسیب‌های انقلاب، جدایی بین برخی مدیران و مردم ازنظر سطح زندگی و تعاملات روزمره بود؛ حقیقتی که نمی‌توان آن را انکار کرد و اتفاقاً پیش از انقلاب اسلامی همین شکاف طبقاتی، تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها بود که مردم را رنج می‌داد؛ بنابراین باید برای ریشه‌کن کردن چنین تفکری که به‌هیچ‌عنوان با آرمان‌های انقلاب و امام راحل همسویی ندارد، اقدام عاجل و جدی کرد تا بیش از این مردم نسبت به زعمای قوم خود بدبین نشوند.

اتفاقاً یکی از مسائلی که در همین ایام از زبان آذری جهرمی شنیده شد، همین بحث اعتماد مردم به مسؤولان بود. به اعتقاد آذری جهرمی برای جلب اعتماد مردم نباید کاری کرد که برعکس مردم اعتمادشان را از دست بدهند.

 

 

*نیاز به مدیرانی از جنس مردم

مردم وقتی‌که اختلاف فاحشی بین سطح زندگی خود و مدیران عالی نبینند، اعتماد خود را نیز نسبت به حاکمیت از دست نخواهند داد و این اعتماد برای پیشبرد انقلاب و اهداف کشور لازم و ضروری است؛ اعتمادی که شوربختانه به سبب عملکرد اشرافی و غیر اسلامی برخی از مدیران در دولت‌های مختلف، دستخوش شکاف جدی شده است.

به‌هرحال در میان مردم بودن و از نزدیک مشکلات را دیدن و کنار آنان قرار گرفتن، تفکری خیرخواهانه و هوشمندانه است، تفکری که حس تعامل بیشتر و اطمینان و آرامش را برای مردم به ارمغان می‌آورد، به‌ویژه برای مردمی نجیب که سال‌ها در کوران تحریم‌های ظالمانه و فشار معیشتی و اقتصادی، روزگار را به سر می‌برند اما همچنان به کشور و مبانی انقلاب وفادار مانده‌اند.

امید است که حرکت وزیر جوان دولت، الگویی برای سایر مدیران ما باشد؛ مدیرانی که باید قبول کنند عصر دیوان‌سالاری دولتی و تفکراتی ازاین‌دست در این کشور تقریباً رو به افول می‌رود و مردم به‌ویژه قشر عظیم جوان، مدیرانی از جنس خود، متخصص، جهادی، شفاف و آگاه به مسائل روز و مشکلات مملکت می‌خواهند.

***

886190cookie-checkدرس عیدانه وزیر جوان به مدیران کشور/از تغییر لهجه در سر پیچ قطب‌آباد تا وعده‌ای که 3 روزه محقق شد!

Please rate this

0 1 2 3 4 5

نظرات بسته شده است.