این اینره کیست که به جای همه آزمون استخدامی برگزار می کند؟
مخابرات ما- موسسه ای بنام اینره اقدام به برگزاری یک آزمون استخدامی کرده است برای همه شرکتهای خصوصی. کوچک و بزرگ, فنی و غیر فنی, خواسته یا ناخواسته!
ابتدا خواستیم ببینیم برگزار کنندگان این آزمون چه کسانی هستند.به این تصویر توجه کنید:
چه کسانی از این آزمون حمایت معنوی و مادی می کنند؟
اسامی بسیار بزرگی است.
حالا می خواهیم بدانیم چه کسانی از این آزمون استخدام می کنند.برای این امر به لیست چند شرکت دقت کنید.
تعداد 1187 شرکت نامشان در لیست متقاضیان استخدام وجود دارد. 1187 شرکت بزرگ و کوچک!
از آنجا که ما عرق مخابراتی داریم می خواهیم بدانیم شرکت مخابرات ایران هم در ابن لیست وجود دارد یا خیر!
کتابچه راهنما را ورق می زنیم تا به ردیف 30 میرسیم:
معنی و مفهوم آن این است که شرکت مخابرات ایران تقاضای استخدامش را به موسسه اینره (برگزار کننده آزمون) داده اند تا این موسسه برایش آزمون برگزار کند.
آیا مخابرات از طریق این موسسه اقدام به برگزاری آزمون کرده است؟
ارتباطی می گیریم با شرکت مخابرات ایران.مدارک را نشانشان می دهیم هر چند که خودشان هم از قبل دیده بودند.
شرکت مخابرات ایران می گوید هیچ اطلاعی از این آزمون, نحوه برگزاری, دلایل اجرا و شکل اجرائی آن ندارد! در حقیقت مخابرات ایران فعلا به هیچ وجه استخدامی ندارد که بخواهد از طریق این شرکت انجامش دهد یا برنامه دیگری داشته باشد.
در حقیقت فعلا مخابرات با حجم زیادی از نیروهای شرکتی مواجه است که برای ساماندهی آنان نیاز به برنامه ای جدی دارد.
در این حالت چرا باید مخابرات خود را با استخدام یا آزمونی درگیر کند که جز نارضایتی کارکنانش حاصلی ندارد!
وظیفه مخابرات چیست؟
اینک شرکت مخابرات ایران باید با اینره برخورد کند.این حرکت او – که یک موسسه خصوصی و شخصی است – کاملا غیر قانونی و غیر اخلاقی است.
با اطمینان می گویم از این پس اولین سوال نیروهای شرکتی این خواهد بود که :”آیا بهتر نیست محض اطمینان در این آزمون شرکت کنیم؟”
این همان سوالی است که اینره در پی ایجاد آن در ذهن شماست ولی ما پاسخی برای آن نداریم.
موردی بسیار جالب!
موسسه برگزار کننده این آزمون در پیوست این دفترچه و در لیستهای متفاوت, ابتدا لیست شرکتهای متقاضی نخستین دوره را ذکر میکند.سپس لیست شرکتهای دانش بنیان را و در ادامه لیست شرکتهای خلاق, سپس شهرک های صنعتی کشور و …. را بطور مجزا ارائه می کند بدون اینکه نشان دهد این لیست های پراکنده چه رابطه ای با هم دارند.
مشابه آزمون سراسری
اینره از طرحی مشابه آزمون سراسری برای آزمون خودش استفاده میکند.
بنظر می رسد امتیازات و مجوزهای مناسب را از سازمانهای دولتی اخذ کرده.اما این مجوزها هرکز به او اجازه نمی دهد بدون موافقت شرکتی مثل مخابرات برایش آزمون استخدامی برگزار کند.
چه باید کرد؟
این سوالی است که تا بحال هیچ دولت مردی به آن پاسخ نداده است.
سلام ، کلا همه چیز جالبه !!! بدون هماهنگی با شرکت ها آزمون برگزار می کنند براش
اگر به کامنتهای ذیل صفحات این شرکت در سایتهای مرتبط با اطلاعرسانی آزمونهای استخدامی مراجعه کنید، ملاحضه خواهید کرد که شرکتکنندگان سالهای گذشته در آزمونهای این شرکت هیچ وقت برای استخدام به جایی دعوت نشدهاند! ظاهرا سازوکار این شرکت به این صورته که با دریافت مبلغی تحت عنوان ثبتنام و برگزاری آزمون، دو مرحله آزمون، یکی به صورت اینترنتی (اگر درست به خاطر بیارم) و دیگری حضوری (که شامل تستهای روانشناسی هم هست) برگزار میکنه و سپس امتیازی به متقاضی اختصاص میده، در نهایت به متقاضی گفته میشه که به شرکتها و سازمانهای ذکر شده در دفترچه معرفی میشه که در صورت نیازشون به نیرو در اولویت استخدام قرار بگیره و از طرف شرکتها و سازمانها با متقاضی تماس گرفته خواهد شد! ولی ظاهرا این معرفی و اولویت نه تنها در مورد شرکتهای بزرگ، بلکه حتی در مورد شرکتهای کوچک هیچوقت به مرحله دعوت به مصاحبه و اشتغال نرسیده و حداقل از کامنتها برمیاد که هیچگاه نتیجه نداشته!!!