مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

تحمیل هزینه سرویس ارزش افزوده به ۲ میلیون مشترک

مخابرات ما- محمدجواد آذری جهرمی افزود: روز سه شنبه بحثی در کمیسیون صنایع مجلس طرح تحقیق و تفحص نمایندگان از مذاکرات با تلگرام مطرح شد که ادعا شده محرمانه بوده است؛ نمایندگان ما حضور یافته و توضیح داده شد.

وی گفت: باوجود ادعای مطرح شده، مذاکرات محرمانه نبوده و با دستور دادستان وقت و کمیته تعیین محتوای محرمانه مذاکرات انجام و گزارش آن نیز منتشر خواهد شد.

** تحریم و قطعی اینترنت بعید است

آذری جهرمی تحریم و قطعی اینترنت را بعید دانست و گفت: برای مقابله با تحریم‌ها در وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی کمیته‌های موازی تشکیل شد تا برنامه های مختلف بررسی شده و برای بدترین حالت‌های ممکن حاضر باشیم.

موضوع قطع کامل اینترنت را بسیار غیرمحتمل می‌دانیم و معتقدیم تحریم‌ها بیشتر از این نمی‌تواند محدودیتی را ایجاد کند؛ با این حال آمادگی‌های لازم در این خصوص اندیشیده شده و مشکلی نیست.

وی ادامه داد: آنچه در عمل اتفاق افتاده این است که بسیاری از سرویس‌های ابری، ارایه خدمات به سرویس‌های ایرانی را متوقف کرده‌اند.

فضای ابری، مجموعه ای از رایانه های به هم متصل است که به عنوان یک سیستم واحد عمل می کنند. در این حالت هر کاربر تنها با اتصال به این سیستم و بدون نصب برنامه خاصی قادر خواهد بود تا از یک یا چند سرویس مختلف استفاده کنند.

وزیر ارتباطات افزود: یک سری سرویس‌های بی.تو.بی (B۲B – بنگاه به بنگاه) پس از تحریم‌ها به ویژه در حوزه صدور گواهینامه‌های SSL محدودیت‌هایی اعلام شد. این گواهینامه ها یک استاندارد وب برای کدکردن اطلاعات بین کاربر و وب سایت است.

** تغییر روند به سمت جایگزینی اروپا به جای سرویس‌های آمریکایی

آذری جهرمی اظهارداشت: مجموع سرویس‌های خدماتی ایرانی (از نظر hit و نه حجم ترافیک) که در سرویس‌های خارجی میزبانی می‌شد حدود هفت درصد بود که اکنون به ۲ درصد رسیده است. از سوی دیگر روند به سمت استفاده از سرویس‌های اروپایی به جای آمریکایی در حال تغییر است.

وزیر ارتباطات گفت: به طور کلی آن چیزی که بیشتر صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را دچار مشکل کرد نوسانات ارز بود که البته به رونق صنعت در داخل کمک کرد.

** قطع شدن واردات گوشی همراه مسافر رد شد

وزیر ارتباطات درباره قطع شدن واردات گوشی مسافری از روز شنبه آینده (۱۴ مهر) گفت: روند واردات گوشی مسافری قطع نمی شود بلکه اصالت مسافر بودن واردکننده مشخص می شود.

وی ادامه داد: به دلیل متصل نبودن سامانه تردد نیروی انتظامی و سامانه گمرک، تاکنون تشخیص مسافری بودن فرد ممکن نبود که اکنون این موضوع محقق شده است.

آذری جهرمی افزود: بنابرین از روز شنبه هر فردی با هر پاسپورتی نمی تواند به صرف مسافر بودن گوشی وارد کند بلکه ابتدا اصالت این فرد احراز می شود.

وزیر ارتباطات درباره کاهش قیمت گوشی به دلیل افت نرخ ارزهای عمده گفت: هنوز قیمت ها به دلیل کمبود کالا در بازار کاهش نیافته است.

وی درباره رایزنی با مقام های قضایی برای تعیین تکلیف گوشی هایی که مدیران شرکت های آنها در بازداشت هستند، گفت: هنوز پاسخ مثبت به این موضوع داده نشده است.

وی گفت: اکنون ۳۰ درصد حباب در بازار گوشی ناشی از کمبود کالا است که این میزان زیاد است.

وزیر ارتباطات گفت: بازار به یک میلیون گوشی تلفن همراه نیاز دارد و تلاش می شود با همکاری وزارت صنعت شرکت های توانمند بیشتری با ساز و کار مناسب واردات را انجام دهند.

**کاهش ۲۰ درصدی قیمت گوشی

وزیر ارتباطات درباره تنظیم بازار گوشی، با بیان اینکه کاهش قیمت ارز در روزهای گذشته تاثیر کمی بر کاهش قیمت گوشی‌ها داشته، گفت: هنوز از سمت دستگاه قضایی ۷۲۰ هزار گوشی مسدودشده، کاملا وارد بازار نشده و روند کاهش قیمت به‌طور کامل رخ نداده است. از وزارت صمت می‌خواهیم محدودیت واردات شرکت‌ها را کاهش دهد و آن‌ها هم قول مساعد دادند.

آذری جهرمی با اشاره به تنظیم قیمت بازار گوشی اظهار کرد: وزیر صمت درخواست کرد که وزارت ارتباطات مدیریت بازار گوشی را به دست بگیرد که ما مسئولیت مدیریت را نپذیرفتیم اما قول کمک دادیم. برخی از شرکت‌ها واردات با ارز غیرتخصیصی انجام داده بودند و با توجه به موانعی که شرکت‌ها برای واردات دارند، برای حل این موانع صحبت‌هایی داشتیم.

وی ادامه داد: هنوز از سمت دستگاه قضایی ۷۲۰ هزار گوشی مسدودشده به طور کامل وارد بازار نشده است. موضوع دیگر بحث ارز است که برنامه‌های دولت و بانک مرکزی در کاهش نرخ ارز در بازار اثر گذاشته و البته کاهش ۲۰ درصدی را در قیمت گوشی شاهد بودیم. با حل مشکل نرخ ارز، ۳۰ درصد از حباب قیمت هم کاسته می‌شود.

** یک معاون و دو مشاور بازنشسته اند

آذری جهرمی درباره قانون منع بکار گیری بازنشستگان در وزارت ارتباطات گفت: رسول سرابیان رییس سازمان فناوری اطلاعات تنها معاون بازنشسته این وزارتخانه است و صادق بیک پور و محمود خسروی که مشاوران وزارت هستند نیز جزو بازنشسته ها به شمار می روند که هستند که جایگزین آنها به زودی معرفی می شود.

** پرونده های جدید ارزش افزوده معرفی می شوند

وزیرارتباطات به استفاده از هوش مصنوعی در سامانه ۱۹۵ که منجر به افشای فعالیت خلاف شرکت ها در ارزش افزوده شد، اشاره کرد و گفت: تاکنون ۶ شرکت با ۱۰۰ خدمت ارزش افزوده شناسایی شده اند که حدود ۲ میلیون مشترک را ناخودآگاه عضو کرده بودند.

وی افزود: با اقدام های صورت رفته ۳۳ میلیارد تومان پول مردم برگشت داده شد و پرونده این ۶ شرکت به مقام قضایی ارجاع شد.

آذری جهرمی از شناسایی پرونده های جدید خبر داد که شرکتی با طراحی برنامه نرم افزاری تلفن همراه مشترکان را عضو سرویس های ارزش افزوده می کند.

وی گفت: بررسی ها در این زمینه شروع شده و با کامل شدن اطلاع رسانی می شود.

به گفته وی با شفاف سازی صورت گرفته جلوی فساد در این بخش گرفته شد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این رابطه گفته بود، در نخستین روز از برگزاری این نمایشگاه، محصولات شرکت های تولیدی داخلی با حضور وزیر ارتباطات رونمایی می شود.

سیدجمال هادیان افزود: در سال حمایت از کالای ایرانی با وجود مشکلات متعدد این روزها، متخصصان و محققان ایرانی توانسته اند محصولات جدید در صنعت مخابرات را طراحی، تولید و آماده عرضه کنند.

چهار پنل تخصصی در حاشیه نمایشگاه برگزار می شود که نخستین آن، روز چهارشنبه با موضوع «اینترنت اشیا؛ فرصت ها و چالش ها» در سالن کنفرانس شماره یک نمایشگاه بین المللی از ساعت ۱۵ است.

گفتنی است در این نمایشگاه که محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آن را افتتاح کرد، شرکت های فعال داخلی و خارجی در بخش ارتباطات از کشورهای مختلفی همچون ایتالیا، آلمان، لهستان، روسیه و چین کشور، محصول های تازه خود را به نمایش درآوردند.

یکی از اهداف این نمایشگاه ها، شناسایی ظرفیت های بومی و معرفی آنها به صنعت مخابرات اثرگذار است.

معرفی دستاوردهای صنعت مخابرات در حوزه های جدید همچون اینترنت اشیا، رمزارزها و توسعه پوشش ارتباطات روستایی، از دیگر ظرفیت های نمایشگاه تلکام نوزدهم به شمار می رود.

نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی (تلکام ۲۰۱۸ ) ار امروز تا شنبه ۱۴ مهرماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ پذیرای علاقه مندان است.

958890cookie-checkتحمیل هزینه سرویس ارزش افزوده به ۲ میلیون مشترک

Please rate this

0 1 2 3 4 5
4 نظرات
  1. ناشناس می گوید

    با سلام خدمت جناب دکتر سراییان
    با تشکر از طرح دعوا و تبریک به نتیجه رسیدن مشکل ذخیره مرخصی کارکنان شرکت مخابرات .
    به شخصه من و خیلی از دوستان مخابراتی که میشناسم راضی به زحمت شما نیستیم و توصیه میکنیم که اصلا عذرخواهی نکرده و دوران پرافتخار بازنشسنکی خود صرف استراحت و سیاحت در سواحل لاجوردی اروپا نمایید .

  2. علی تنها می گوید

    با سلام خدمت جناب دکتر سراییان
    با تشکر از طرح دعوا و تبریک به نتیجه رسیدن مشکل ذخیره مرخصی کارکنان شرکت مخابرات .
    به شخصه من و خیلی از دوستان مخابراتی که میشناسم راضی به زحمت شما نیستیم و توصیه میکنیم که اصلا عذرخواهی نکرده و دوران پرافتخار بازنشسنکی خود صرف استراحت و سیاحت در سواحل لاجوردی اروپا نمایید .

  3. بازگشت سرائیان به شرط عذرخواهی! می گوید

    سلام
    نه اینکه بد جنس باشم ولی وقتیکه آقای دکتر سرائیان معاونت وزارت را به مدیرعاملی مخابرات ایران ترجیح داد و برنامه های خود را ناتمام گذاشت و رفت خیلی به من برخورد و حالا که می بینم بدلیل بازنشستگی می باید معاونت وزارتخانه را نیز ترک کند آنچنان ناراحت نیستم. هر چند خیلی راغب هستم که مجددا با یک عذرخواهی به شرکت مخابرات ایران بازگردد.

    1. علی تنها می گوید

      با سلام خدمت جناب دکتر سراییان
      با تشکر از طرح دعوا و تبریک به نتیجه رسیدن مشکل ذخیره مرخصی کارکنان شرکت مخابرات .
      به شخصه من و خیلی از دوستان مخابراتی که میشناسم راضی به زحمت شما نیستیم و توصیه میکنیم که اصلا عذرخواهی نکرده و دوران پرافتخار بازنشسنکی خود صرف استراحت و سیاحت در سواحل لاجوردی اروپا نمایید .

نظرات بسته شده است.