قابل قبول نیست که مخابرات در حوزهی مدیریت و مالکیت از ابهام برخوردار باشد.
مخابرات ما – همهی نهادها و شرکت هایی که مستقیما شامل این قانون نمی شوند هم تقاضا می کنم که در این مسیر گام بردارند.
مخابرات ما (محمد – سیتنا) – “محمدرضا نجفی” پیرامون انتشار خبر چندی پیش مبنی بر واگذاری سهام بنیاد تعاون سپاه در شرکت مخابرات، اظهار کرد: بنده هم منتظر شفاف سازی این مساله هستم، به هر حال شرکت مخابرات ایران مجموعه ای است که متولی بخش اساسی و استراتژیک حوزهی ارتباطات عمومی است، لذا قابل قبول نیست که در حوزهی مدیریت و مالکیت از ابهام برخوردار باشد.
نمایندهی مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس، افزود: دست کم این ضرورتی است که مجلس و کمیسیون صنایع به صورت دقیق و با اطلاعات کافی در جریان اتفاقاتی که در مالکیت این مجموعه رخ داده، قرار بگیرند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، پیرامون نحوهی پیاده سازی قانون عدم بکارگیری بازنشستگان در دستگاه های دولتی در بخش هایی مانند شرکت مخابرات که سهامدار دولتی دارد، گفت: این قانون الزام مستقیم برای شرکت مخابرات ایجاد نمی کند، ولی بسیاری از شرکت ها و نهادهایی که مستقیما مشمول الزامات این قانون قرار نگرفتند نیز به طور داوطلبانه با توجه به روح و ماهیت این قانون، آن را اجرا کردند.
وی خاطرنشان کرد: از همهی نهادها و شرکت هایی که مستقیما شامل این قانون نمی شوند هم تقاضا می کنم که در این مسیر گام بردارند.
***
با سلام خدمت سردبیر محترم وشاغلین رسمی وبازنشسته ها (جهت اطلاع )
فایل رفاهیات مصوب سا ل ۱۳۸۹ را میخواستم بفرستم متاسفانه نشد
………….
عذرخواهی میکنم
بسیار تکراری بود
به موضوع ربطی نداشت
چرا سپاه سهام رو جهت واگذاری محدد در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار نمی،دهد؟
بله؟!
چرا باید چنین کند؟
شما یک دلیل بیار من زورشون کنم به انجام چنین کاری …
مال خودشه!
مال خودش!
مگر نگفت من دیگه میخام خارج بشم؟؟همی یک ماه پیش گفت
بغلی بگیر…
بده بغلی
بغلی بگیر ….
بده بغلی …
در ظاهر امر به هم پاس میدهند
جابجایی صوری…….
وگرنه تو بغل هم هستند
محکم و باریک همدیگرو بغل کردند!!
دوستی است دیگر.
با سلام
چرا مخابرات منطقه سمنان افرادی که چند سال است بازنشسته شده اند در این شرکت کارمیکنند ؟؟؟؟
خلاف قانون است؟
فعلا نیست برادر من
سلام
در قانون ذكر شده است سازمان هاي دولتي و عمومي
شركت مخابرات ايران تنها ده درصد سهامش در بورس مي باشد و 90 درصد سهام آن در اختيار دولتي ها و سازمان هاي عمومي مثل ستاد اجرايي و تعاون سپاه مي باشد و بايد طبق قانون عمل كند.
مگر اينكه همانطور كه اين نماينده تهران گفته است بنياد تعاون سپاه، سهام خود را مخفيانه به شركت خصوصي صوري ديگري منتقل كرده باشد كه از شرايط اين قانون خارج شده باشد و لازم است رفع ابهام شود.
جایی هست که بشه تحقیق کرد؟
ماده واحده- از تاریخ ابلاغ این قانون، بهکارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات مربوطه بازنشسته یا بازخرید شده یا بشوند، در دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و کلیه دستگاههایی که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی کل کشور استفاده میکنند، ممنوع میباشد.
….
ماده 5 قانون مديريت خدمات كشوري چه مي گويد؟
ماده یادشده اشعار میدارد «واحد سازمانی مشخصی است که دارای استقلال حقوقی است و با تصویب مجلس شورای اسلامی ایجاد شده یا میشود و بیش از ۵۰ درصد بودجه سالانه آن از محل منابع غیردولتی تامین گردد و عهدهدار وظایف و خدماتی است که جنبه عمومی دارد.»