۱۵۰۲ روستای استان از مزایای تلفن خانگی بهرهمند هستند
مخابرات ما-
آزاد حکمت امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: از آنجاییکه تلفن ثابت به عنوان اولین بستر ارتباطی از سوی مخابرات مورد استقبال مشترکان بوده، تلاش برای توسعه خدمات در این حوزه با بهرهگیری از تکنولوژی روز همواره در اولویت است.
وی با اشاره به اینکه تعداد تلفنهای منصوبه در استان 571 هزار و 304 شماره است، افزود: از این آمار، تعداد 518 هزار و 742 شماره با ضریب نفوذ 31.80 درصد مشغول بکار هستند.
وی ارائه خدمات تلفن ثابت به روستاییان را اولین محصول مخابراتی در برقراری عدالت اجتماعی عنوان کرد و بیان داشت: با تلاش و همت همکاران مخابرات منطقه کردستان در حال حاضر یک هزار و 502 روستای استان از مزایای تلفن خانگی بهره میبرند.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه تعداد 44 مرکز تلفن شهری در استان وجود دارد، خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ضریب نفوذ تلفن شهری ثابت 33.50 درصد است.
حکمت بیان کرد: استراتژی و برنامه بلند مدت این شرکت علاوه بر توسعه کمی خدمات مخابراتی، افزایش کیفیت خدمات به مشترکان است، که توجه به ارتقای کیفیت خدمات حوزه تلفن ثابت هم همواره مد نظر است.
وی تعداد روستاها و اماکن دارای ارتباط را در سطح استان یک هزار و 601 روستا اعلام کرد و اظهار داشت: ضریب نفوذ تلفن روستایی ثابت و 27.44 wll درصد است.
وی با اشاره به اینکه مخابرات منطقه کردستان علاوه بر توجه به خدمات کمی و کیفی در حوزه تلفن ثابت، تلاش برای تسهیل در ارائه خدمات غیر حضوری به مشترکان این حوزه را یکی دیگر از برنامههای مهم در عرصه مشتری مداری و حفظ حرمت شهروندان میداند، افزود: فعالیت های سامانه 2000 مهر تاییدی بر این مهم است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان ضمن تشریح خدمات سامانه 2000 گفت: مشتریان تلفن ثابت میتوانند با برقراری ارتباط با سامانه 2000 از خدمات غیر حضوری همچون پرداخت قبوض تلفن ثابت، اعلام مبلغ قبض بروز تلفن، رفع مشکلات اینترنت پرسرعت بهره.مند شوند.
حکمت با اشاره به اجرای طرح.های حمایتی شرکت مخابرات از مشترکان تلفن ثابت، همچون همکدسازی، مکالمات تشویقی رایگان و غیره در چند سال اخیر یادآور شد: استقبال چشمگیر مشترکان از این طرحها بستر را برای تداوم و ماندگاری تلفن ثابت در جامعه مهیا میکند.
نظرات بسته شده است.