مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

“اینترنت اشیاء” برای ادارات دولتی اجرایی می‌شود.

مخابرات ما-

تابستان امسال‌ پرونده خوبی را برای صنعت برق رقم نزد، چراکه شاهد خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده‌ای بودیم؛ موضوعی که حساسیت مسئولان برقی را بالا برده و موجب شده برای سال آینده، تدابیر اساسی در نظر بگیرند که یکی از آنها، استفاده از اینترنت اشیاء برای کنترل بار سرمایشی ادارات دولتی است.
به‌گزارش ایسنا، در مفهوم کلی، اینترنت اشیاء، سیستمی است که وسایل و تجهیزات فیزیکی را به فضای مجازی یا اینترنت مرتبط می‌کند؛ این سیستم که درصدد اتصال فضای واقعی و مجازی با یکدیگر است، می‌تواند در پروژه‌های عظیم انتقال آب یا انرژی، ساختمان‌سازی، حمل و نقل، ترافیک شهری، حراست و حتی حوزه‌های پزشکی مورد استفاده قرار بگیرد. اما سود استفاده از این فناوری، درنهایت افزایش بهره‌وری از طریق ایجاد مدیریت یکپارچه، اتوماتیک و جایگزینی تکنولوژی به‌جای نیروی انسانی است.
همین موضوع نیز موجب شد تا مسوولان برقی ایران نیز به فکر استفاده از این سیستم برای مهار خاموشی بیفتند و تدابیری را در این مسیر اتخاذ کنند تاجایی که بر اساس گفته‌های محمودرضا حقی‌فام – سخنگوی صنعت برق کشور – به ایسنا، برای سال آینده و گذر از خاموشی طرحی را تحت عنوان  (اینترنت اشیاء) IOT در نظر گرفته‌ایم که طبق آن در زمان پیک، بارهای سرمایشی مشترکان دولتی را از راه دور مدیریت و آن را برای مدت زمان محدود قطع خواهیم کرد.
وی با تاکید بر این مساله که از هم‌اکنون برنامه‌های گذر از خاموشی را در نظر گرفته‌ایم، اظهار کرد: به‌منظور کاهش و مدیریت مصرف، سیستمی را برای کنترل از راه دور بارهای سرمایشی مشترکان دولتی در نظر داریم که بدین وسیله بتوانیم تابستانی بدون خاموشی داشته باشیم.
او افزود: هدف این است که بارهای سرمایشی مشترکان غیرخصوصی را در ساعاتی از روز که مصرف برق افزایش می‌یابد، برای ساعاتی قطع کنیم که امسال نیز به‌صورت پایلوت در سه شرکت تهران، خراسان شمالی و غرب مازندران این طرح را اجرایی کردیم.
سخنگوی صنعت برق کشور با بیان این‌که این کار را با کمک مجموعه‌های مختلف انجام خواهیم داد، ادامه داد: هدف این است که با اجرای این طرح، کمترین خاموشی برای مشترکان خانگی، تجاری و صنعتی پیش نیاید، بنابراین از شرکت‌های فعال در این حوزه درخواست کرده‌ایم که برای رسیدن به این مهم ما را یاری کنند.
البته صنعت برق ایران، با طراحی برنامه ۰۹۸، تدابیر متعددی را برای گذر از خاموشی‌ها در نظر گرفته که استفاده از اینترنت اشیاء یکی از طرح‌هاست و مقرر شده در کنار این طرح، به موضوع‌های افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها و مدیریت مصرف نیز توجه شود؛ در همین راستا نیز ۱۱ برنامه ازسوی وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق تدوین شده است . حدود ۳۰۰۰ مگاوات برق از این محل صرفه‌جویی خواهد شد که اصلاح تعرفه مشترکان پرمصرف، از مهم‌ترین آن‌هاست؛ به این صورت که میزان برق مصرفی مشترکان پرمصرف، به‌صورت تساعدی محاسبه خواهد شد.
علاوه بر این نیز چندی پیش، شرکت توانیر، با هدف مدیریت مصرف برق، طرحی با عنوان خرید تابستانه برق درنظر گرفت تا بر اساس آن، از ظرفیت نیروگاه‌های موجود صنایع و مولدین خود تامین ادارات، سازمان‌ها، ارگان‌ها، بیمارستان‌ها و… استفاده و برق تولیدی این نیروگاه‌ها با را قیمت‌های جذاب خریداری کند.
براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، برای تابستان سال آینده، ۸۰۰۰ مگاوات، کمبود عملی برق خواهیم داشت که ۵۲۲۳ مگاوات آن توسط نیروگاه‌های حرارتی و مابقی توسط نیروگاه‌های برق آبی تجدیدپذیر و هم‌چنین مدیریت مصرف و برنامه‌های مدون‌شده تامین می‌شود.
998640cookie-check“اینترنت اشیاء” برای ادارات دولتی اجرایی می‌شود.

Please rate this

0 1 2 3 4 5
1 نظر
  1. رصدگر می گوید

    ?

نظرات بسته شده است.