آقای وزیر! دخل و خرج مخابرات با هم نمی خواند، فکری بکنید!
مخابرات ما- آنقدر موضوع صحبت ما واضح و شفاف است که نیاز به هیچ دلیلی ندارد! در دوره ای که هر شرکت یا کارخانه ای قیمت محصولاتش را ماهانه افزایش می دهد، در شرکت مخابرات ارزش خدمات و هزینه سرویس ها طی دوازده سال گذشته ثابت بوده است.
اما در وضعیت کنونی کار از این حرفها گذشته است.مثال هایی برای شما از تمامی استانها و مناطق مخابراتی می آورم! دریکی از استان ها که درآمدش ۲۱ میلیارد تومان است فقط برای حقوق کارکنان خود ۲۴ میلیارد تومان هزینه می کند! و این هزینه جدای از هزینه های برق گاز و آب است!
هزینه پیمانکاری را نیز در نظر نگرفته ایم! یعنی حتی بقدر حقوق هم درآمد نداریم! این را باید به چه کسی بگوییم؟
آیا کمبود درآمد بدلیل ضعف مدیریتی است؟
در دوره ای که هر محصولی به تناسب هزینه هایش قیمت گذاری می شود چرا نباید محصولات مخابرات بر اساس هزینه های واقعی و تمام شده آن محاسبه شود؟
کدام عقل سلیم حکم می کند که بیش از یک میلیون تومان برای احداث یک خط تلفن ثابت هزینه کنیم و آن را به قیمت ۲۰۰ هزار تومان بفروشیم؟ دویست هزار تومان حتی کفاف پول سیم کشی آن را نمی دهد!ممکن است با خودتان بگویید از پول مکالمات ماهانه درآمدش جبران می شود! ولی خودتان این را باور می کنید؟
درآمد مکالمات چقدر است؟
یکی از مدیران استانی برایم مثالی زد! او گفت :اگر کسی از یک گوشه استان پهناوری به گوشه دیگرش زنگ بزند و ده دقیقه تمام گفتگو کند، مبلغ این مکالمه فقط ۴۵ تومان است، با این پول حتی یک آدامس هم به شما نمی دهند!
او واقعیت را می گفت ! ۴۵ تومان بابت ۱۰ دقیقه مکالمه! آخر انصافتان کجا رفته است!؟
در بیشتر موارد، درآمد مخابرات از تلفن های ثابت حتی بقدر هزینه نگهدای آن نمی شود( با پول سال گذشته، هزینه نگهداری هر خطی را که به پیمانکاران داده می شود سه هزارتومان در نظر بگیرید)به هزینه نگهداری هزینه خرابی و سرقت ها را نیز اضافه کنید!
و یا مثالی دیگر : اینترنتی که در دسترس مردم قرار می گیرد نیاز به تامین کارتهای خاصی دارد که هر یک از آنان میلیون ها تومان ارزش دارد اما این سرویس مجانی دایر می شود. کاش حداقل درآمد حاصل از اینترنت هزینه هایش را جبران می کرد! اما ظاهرا مخابرات باید زیرساخت هایش را مفت و مجانی در اختیار دیگران قرار دهد و همچنان به تامین زیربنای (مجانی) مشغول باشد.
وقتی وارد محاسبه هزینه های بی تی اس و موبایل می شویم دیگر صد میلیارد تومان پولی به حساب نمی آید.
سرقت ها سرمایه گذاری را بی اثر کرده است
در کنار تمام این محاسبات سرقت ها را نیز بگنجانید! طی دو روز گذشته و طبق اعلام صریح مخابرات یکی از استانها از چاله مخابراتی، دو سری کابل به سرقت رفته است.یک فقره ۱۸۰۰ زوجی و یک فقره ۲۴۰۰ زوجی! یعنی در یک شب علاوه بر زیان مالی، ۵۲۰۰ مشترک را قطع کرده اند!
اطمینان دارم که اگر همین امشب مشکل قطع ارتباط حل شود، فردا شب دوباره همه چیز به سرقت می رود!
آیا مخابرات باید در این وضعیت اسفناک اقتصادی، هزینه نگهبانی از کابل ها و تجهیزات را هم بپردازد؟
همه به درآمد موبایل اشاره می کنند
تا می گوییم درآمد کم است بلافاصله به درآمد موبایل اشاره می کنند! نمی دانم چرا همه فراموش می کنند که ۱۰ سال است موبایل را از تلفن ثابت جدا کرده اند! گوشت خالص را برده و استخوانش را برای ما گذاشته اند! اینجا هم ما مقصریم؟
یک جو انصاف کافی است!
هیچ عقل سلیمی برای این هزینه ها توجیه اقتصادی ندارد. ۱۰-۱۲ سال است که قیمت هر پالس مکالمه ثابت مانده یا کاهش یافته است!
نحوه محاسبه اینترنت برای مشترکین نیز کاملا به زیان مخابرات و بخش ثابت محاسبه می شود!
اخیرا دولت هم یاد گرفته و مخابرات را بر سر راه fcp ها ذبح می کند!
همه فراموش کرده اند که شرکت مخابرات (بدون موبایل) صد هزار کارمند و کارگر دارد! درست است که خریدارش به بهای اندکی آن را خریده و حاضر نیست از جیبش برای حقوق کارگران هزینه کند!
اما مگر مخابرات نادار است! فقط حقش را از این اقتصاد می خواهد! اقتصادی که همه چیزش بر مخابرات استوار است اما سودش را دیگران می برند!
سلام اگر مخابرات سود نداره چرا پیمانکاران سود بیش از۴۰۰درصد به سهامداران میده عجیب نیست
رسول جان
بخش ثابت رو از موبایل جدا کن
اون سود به سهامداران داده میشه برادر ولی آیا از اون برای سیستم هم هزینه میشه؟
سود بخش ثابت رو حساب کنید
عزیزان مشکل عدم افزایش تعرفه ها از روی منطق و قانون و عرف و شرع نمی باشد مشکل از جناح بندی در مملکت می باشد که تاثیرش در مخابرات نیز ظاهر شده است و کش و قوسی که در تمامی موارد بین سهامدار عمده و دولت وجود دارد باعث عدم افزایش تعرفه ها شده و تا این جناح بندی هست درآمد مخابرات به حد معقول و قانونی نخواهد رسید و مخابرات مجبور است با فروش مایملک خود و با وام گرفتن از بانکها با به رهن گذاشتن املاک خود هزینه های جاری را نامین کند و اگر این پروسه طولانی تر از این شود دور نیست که بانکها صاحب قسمت اعظمی از مخابرات می شوند آنوقت دیر است در مقابل کارشنکنیهای دولت یک هفته تعطیلی مخابرات ضروری و واجب به نظر می رسد
سلام برای وزیر فرق نمیکنه که نعرفه بالا بره یا نره او صندلی ریاستش را دارد اونو از اینجا بردارن میداند جای دیگه براش ریاست اماده است انها که مشکلی ندارند برایشان همه چی اماده است ابا او نمیداند چرا عزیزان بهتر از من و شما میداند کجای دنیا سراغ دارید کارمندان یک مملکت میخواهند حقشان را بگیرند باید برن دم در وزارتخانه و دم درمجلس تحصن کنند تا حقشان را بگیرند یا برای حقوق مشکل داشته باشند با ابن همه در امد بخدا قسم به هر کس این حرف را می زنیم که برای حقوق مشکل دارند مردم به ما میخندند چون ادمهای که راس کار قرار می گیرند منافع خودشان را می بینند تمام این مسئولین کشور بخدا قسم بند پوتین این بسیحیان عزیز نمیشند چرا چون این عزیزان بدون کوپکترین مناقع شخصی برای این مملکت جان شریفشان را فدای اسلام و مملکتشان کردند سلام بر این عزیزان .
کارم از گریه گذشته است به آن میخندم
باتشکر از همکاری که این متن کامل و واقعا بی نقص را تهیه نمودند. واقعیت هم این است که با تنوع خدماتی که هم اکنون در مخابرات ارایه می گردد در مقابل شرکت خدمات رسان دیگر مانند آب و برق و گاز که در نهایت یک یا دو خدمت ارایه میکنند ولی از بودجه کلان دولتی ارتزاق میکنند ولی مخابرات با تعرفه های ۱۲ سال قبل و به قول شما با ۱۰۰هزار نیرو هم خودش حقوق پرسنل را پرداخت می کند هم هزینه نگهداری و هم سهم دولت را می پردازد و فشار اصلی بر گرده کارکنان مخابرات می باشد.
سلام سردبیر محترم
یکی از وظایف ما خوانندگان در قبال زحمات ارزشمند شما یاداوری نکاتی است که در تصحیح خبرها از چشم تیزبینتان مخفی مانده
نه تنها نوشتار این همکار بدور از ادب است بلکه دقت کنید ….
از دقت نظر شما ممنونم
با بخش اول حرفتون موافقم
از دست در رفته. در روز ۳۰۰ تا کامنت … حتما از دست در میره
در مورد فامیل هم به نظر میرسه نظرتون درست نیست لاتین اون نوشته در بخش آخر sal است
باز هم از توجهتون ممنونم
اصلا” مخابرات کجاش به کجاش میخورد؟؟
این شتر بدقواره
وقتی دوستی مثل شما اینجوری میگه مطمئن باشید هیچ تغییری تو کار و درامد شما ایجاد نمیشه.وقتی دید شما اینطوری باشه هیچ پیشرفتی تو زندگیت نمی کنی
سلام
در صورت عدم موافقت با افزایش هزینه پالس تلفن ثابت
پیشنهاد می شود مبلغ ده تومان ازهزینه پالس تلفن همراه کم شود(هزینه تماس از دقیقه ای ۶۲۵ریال به دقیقه ای ۵۲۵ ریال)تغییر یافته و به مبلغ پالس تلفن ثابت اضافه گردد(از۵۲ ریال به ۱۵۲ریال) تغییر یابد
مزایا
۱_ با کاهش نرخ همراه تماسهای ان افزایش میابد
۲_باعث درامد بهتر تلفن ثابت می گردد
سلام سردبیر جان
مدتها بود توی فکر بودم چنین مطلبی را بخواهم تا شما آنرا روی سایت ببرید واقعا هزینه های نگهداری برای مناطق بسیار بالا رفته بخصوص در حال حاضر که سرقت کابلهای مخابراتی بیداد می کند گاهی ما برای بر قراری ارتباط مشترکین که سیم و کابلش سرقت شده مجبوریم حدود ۱۰۰ متر کابل ده زوج بکشیم اگر هر متر کابل ده زوج را دوازده هزار تومن فرض کنیم یعنی یک میلیون دویست باید خرج کنیم یعنی به آزا هر مشترک صد و بیست تومن اما گاهی پس از کابل کشی مجدد باز هم برای چندمین بار کابل سرقتمیشود.
برای افزایش تعرفه های مخابراتی در حوزه ثابت باید دست به دامان نماینده های مجلس هم شد چون آنها باید در مجلس افزایش تعرفه ها را مصوب کنند از طرفی این فشار باید از طریق تشکل های کارگری به وزارت خانه؛ رئیس جمهوری نمایندگان مجلس و رئیس مجلس هم آورده شود
بهرحال نان ما مخابراتی ها در افزایش تعرفه های تلفن ثابت هست و باید برای آن اقدامی انجام دهیم گرچه مدیران مخابرات ایران ثابت کرده اند اگر از سر و روی مخابرات طلا هم ببارد فقط با زور حاضر به پرداخت حق و حقوق پرسنل خود هستند
ممنونم
بردم روی سایت
سلام سردبیر جان
طبق سایت ،فیش مخابرات ایران صادر شده،شما اطلاع دارید خبری از پرداخت معوقات هست؟
مرسی
سلام
نه توی فیش از معوقات چیزی نبود
فیش ما رو هم زدن
فقط سبد کالای ماه مبارک رمضان توی فیش بود
دیگه هیچی نداشت
به خداوندی خدا که این متن و این توضیحات باید برسد به دست مقام معظم رهبری ، به رئیس جمهور ، به رئیس مجلس ، به اقای رئیسی که حق را بر مخابرات اجرا کنند…
وگرنه یعنی وزیر ارتباطات ما ازین وضعیت بی خبر است ؟؟؟؟؟ اگر بی خبر است لطفا باخبرش کنید که خدا میداند وزیر ارتباطات بعدی چه کسی باشد و اهل مخابرات باشد یا خیر…
واقعا من به عنوان نیروی شرکتی ، نیروی که حتی مخابرات انرا نیروی خود نمیداند ، دلم به حال این وضعیت مخابرات میسوزد، کم یا زیاد زشت یا زیبا من نونی که خانه میبرم از همین مخابرات است باید نگرانش باشم باید بهش ارق داشته باشم مگر میشه بهش بی تفاوت باشم وقتی میبینم انقدر بی مهری میشه ، چه کسی چه کسانی از ضعیف شدن مخابرات نفع میبرند ، این همه خانواده از طریق این اداره نان میخورند…
من در قسمت طراحی مشغول به کار هستم و قبل از اون در قسمت نظارت بودم و چون همسرم در دفتر پیشخوان مشغول به کار هست از وضعیت مشترکین اطلاع دارم… کار من در طراحی اکثرا شده طرح دادن برای خاکی کردن کابل های هوایی مخابرات که بعد از سرقت چندین بار اجرا شده اند و دوباره سرقت شده اند…
خیلی دردناک هست که بدونی این همه هزینه میشود برای چه مقدار درامد ماهانه.. از همه جا به مخابرات فشار میاورند که فلان روستا ارتباطش قطع است… درستِ باید ارتباط وصل شود تا دانش اموزان هم بهره ببرند از اینترنت ولی دولت چه حمایتی کرده از مخابرات ، مخابراتی که به قیمت حراج ، زیر قیمت فروخته شد…
آقا درد زیاد است… درمان گر کیست … ؟
سلام سردبیر عزیز خدا خیرت بده ای کاش گوش شنوایی بود همه چیز ۱۰۰۰برابر شده ولی مخابرات در درامدش تغییری ایجاد نشده باور کنید هزینه خط تلفن خیلی بیشتر از یک میلیون است اینطور که ارگان های دیگر برای مخابرات شاخ و شانه میکشند مثلا شهرداری برای ۱۲متر اسفالت شکافی تقاضای ۲۰میلیون خسارت کرده است……
مگر ۵۰درصد سهم برای دولت نیست طوری مخابرات را رها کرده که انگار سهامدار عمده ببخشید گرگ است و دولت باید به هر بهانه ای ان را بکوبد و دفع کند ما کارمندان مخابرات هم جزیی از مردم این کشوریم و تعدادمان هم کم نیست فشار زیادی بر همه خانواده ها وجود دارد چطور اداره برق اب و گاز این همه هزینه خدمات را افزایش دهند و حقوق کارمندانشان را افزایش دهند ولی مخابرات نه؟؟؟؟؟!!!!!
سلام
همچین دقیق و درست گفتی خداییش
همه میخوان مخابرات رو بکشن لگدش کنن از رووش رد شن
آخه چرا؟
ای خدا از دهنتون بشنوه خیلی راحت و شیوا بیان کردی یا به عبارتی حق مطلب و ادا کردی امیدوارم وزیران فکری بکنند
تعرفه رو دوبرابر کنن باید
سیار از تمام امکانات مراکز ثابت بهرمند است چه در مورد فضای اشغال شده تجهیزات و چه در مورد استفاده کابل های فیبر نوری نمیدانم اخه کجا سیار جدا از ثابت است بله درآمد و پولش جداست واقعا عجب روزگاری شده
سردبیر عزیز سلام
واقعیتهایی را بیان فرمودی که فریادهای ۱۰ ساله خفه شده در گلوی ماست. آیتمهای اضافه شده در قبوض گاز و آب و برق هر سال اضافه میشود.دولت توسعه را از جیب مردم میگیرد.ولی بخاطر ساکت کردن مردم به مخابرات فشار میارن تا تعرفه بالا نرود و برای اینکه اعتراض نشود هر سال مخابرات قرباتی میشود. در حقیقت هزینه بالا نرفتن تعرفه مخابرات از طرف کارمندان پرداخت میشود. حق و حقوق های بحا مانده ما در جهت جبران کسری بودحه مخابرات هزینه میشود. سازمان تنظیم نمیخواهد درک کند.خفته ای که خودش و به خواب زده !بیدار کردنش مشکل است
سلام
از یک جوان باد ریاست جمهوری به کله داشته باید پرسید اقای با مرامام . خوش فکر و به اعتقاد من بی تدبیر سالی چند بار تعرفه های پست را بالا می بری و اصولا به چه جق وتدبیری در شرایطی که در سال اخیرا بعضا بهای برخی خدمات عام تا ده برابر افزایش یافته چکمه بی تدبیری و کج فهمیت روی گلوی مخابرات کذاشته ای جوان ناکام میدانی با سرمایه ۷۰ میلیون در تلفن تابت چه کرده ای قطعا خارج جوی ری هم به باد ریاست در کلهات هم نمی رسد یقین دار
سلام بر سردبیر عزیز ، مخابرات و پرسنلش سالهاست دارد زجر خصوصی خوری عده ای خدا نشناس را میخورد هیچ کس هم در این مملکت به داد ما نمیرسد ستاد اجرایی هم که آمده کاری انجام نمیدهد ، مخابرات را با بیش ۱۰۰ هزار پرسنل و بدون درآمد کافی واگذار کردند که عملا ساهاست باید اعلام ورشکستگی میکرد اما شما آیا اعتراض پرسنل همراه اول را میشنوید ؟؟؟؟ حقوق های پرسنل همراه اول بسیار بهتر از مخابراتی هاست .
خودتان بهتر میدانید . عملا همراه اول را با درآمد بالا گذاشتن کنار برای خودشان و مخابرات ورشکسته را با صد هزار پرسنل گذاشتن طرف دیگر که هر از گاهی صدایی اگر بلند شد خفه اش کنند . انشالله که خدا جوابشان را در همین دنیا بدهد .
گاو نهمن شیرده را دوشیده اند و پیر و فرسوده و بی رمق و به پوست استخوان رسیده فقط بدرد گور میخورد و دیگر هیچ