یک پاسخ جلوی اکثر سوالات؛ سیاست انقباضی تا تامین نقدینگی!
- در سیاست انقباضی هیچ شرکتی استخدام ندارد.شرکتی که پول ندارد حقوق جاری افراد را بدهد هرگز نمی آید افراد جدیدی در حد ۶ هزار نفر را به خود اضافه کند.یعنی بحث ایثارگران تا وقتی وضع نقدینگی به این صورت است اجرا نمی شود. وضعیت شرکتی ها نیز تبدیل نمی شود چرا که سیاست شرکت امسال انقباضی است.
- در سیاست انقباضی هر چه جز حقوق شاغلین حذف می شود.اضافه کاری، ماموریت های غیر ضروری و حتی پرداختی های بازنشستگان را. در سیاست انقباضی وقتی شرکت حقوق شاغل را نمی تواند بدهد قطعا رفاهیات بازنشسته ها را پرداخت نمی کند.بنابراین به گمانم تا وقتی نقدینگی وارد شرکت نشود رفاهیات بازنشستگان پرداخت نخواهد شد.تاکید می کنم رفاهیات بازنشسته ها از بودجه حذف نشده لذا در صورت وجود نقدینگی قطعا پرداخت می شود.
- وقتی سیاست انقباضی است هر چه جز حقوق است به می نیمم حالت خود می رسد.رفاهیات، حق جذب ، کمک های غیر نقدی و …. در صورت وجود نقدینگی پرداخت می شود.در حال حاضر میزان حق جذب را از محل صرفه جویی در یک سری هزینه ها به ۷۵ درصد رساندند .لذا جذب ۲۵ درصد انقباضی شده است.
- برای شاغلین می گویم اگر شرایط مثل امروز باشد رفاهیات شاغلین هم پس از پرداخت حقوق به قدر موجودی پرداخت می شود.در سیاست انقباضی همین است.
- شرکتی که حقوق کارکنانش را با وام پرداخته باشد هرگز خاصه خرجی نمی کند.یعنی دیگر برای پرداختی های خارج از حقوق وام نخواهد گرفت.
- بودجه بسته شده اما همه پرداختها بسته یه وجود نقدینگی است! درست مثل مطالبات ما از مخابرات است! هر یک از شما میلیونها تومان مطالبه دارید ولی روی یک ریالش هم نمی توانید حساب کنید.بنابراین وضع بیمه های تکمیلی گمان نمی کنم بهتر شود.
آنچه خواندید برداشت من از شنیده ها و گفته های جلسات است.چیزی که دیگران در پرده می گویند من شفاف و واضح نوشتم.آدم های بهانه گیر بدانند اگر من نظرم را می نویسم مفهومش این نیست که با اجرای این شیوه موافقم با آن را تبلیغ می کنم. بلکه دارم پیش بینی می کنم و اگر آینده با آنچه نوشته ام متفاوت بود پاسخش را خواهم داد.
سال گذشته هم نوشتم! مخابرات از این کویر برهوت بی پولی نجات پیدا نخواهد کرد مگر اینکه دو کار با هم انجام شود:
- مانند تمام شرکتهای دیگر خصوصی، اجازه بدهند قیمت محصولات را خود تعیین کنیم.(با توجه به قیمت تمام شده محصول)
- شرکتهای ثابت و سیار در هم ادغام شوند و محصولات مشترکی بفروشند.
هرگز درک نکرده ام چرا همه فشارهای دولتی باید روی مخابرات باشد.
سیاست گذاران بدانند مخابرات و ارتباطات در این کشور امری حکومتی و امنیتی است.چراغ مخابرات خاموش شود همه چیز به خطر می افتد.از ما گفتن!
در حالی که قیکت گذاری ها در کشور ازاد و دلخواه شده، تعرفه مخابرات ۶ سال بدون تغییر مانده! یک دلیل قانع کننده بیاورند …! اگر بحث کیفیت سرویس ها را بهانه می کنند شرایط امروز را با سال ۹۵ مقایسه کنند!
آقای سردبیر عزیز شما نظرات محترم ولی قانون تبدیل وضعیت ایثارگران اجرا نکنند مسعول برکنار میشه طبق قانون پولم هست خوبم هست معلوم نیست کجا میره میگه اینترنت تعرفه دو برابر نکردن پس این پولا کجا میره
فوری برای خرید مسکن ۷۰۰ میلیون وام بگیرید چند ماه و چند سال طول می کشد
پیرو خبر بازگشت حق جذب که خبر خوب و امیدوارکننده ای بود، این خبر که مجدداً همه چیز در هاله ای از ابهام قرار دارد، سبب نگرانیست. آخر سر نفهمیدیم امسال چه خوابی برامون دیدند!
چرا بیمه تکمیلی ۱۲ ماه است هزینه های پزشکی را پرداخت نمیکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سبد ماه رمضان کی به حساب بازنشستگان مخابرات واریز میشود ماه مبارک رمضان روبه پایان است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بن خواربار بازنشستگان ۵ ماه است پرداخت نشده ؟ تا کی باید منتظر بمانیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
😄😄😄😄😄
ساغ اول سردبیر
به جای من من کردن مثل بقیه که مسئولیت هم دارن رک وپوست کنده بدون تعارف واقعیت موجود گفتی وتکلیف همه مشخص شد
مشکل ما فقط دزدی مسئولین نیست مشکل ما کار نکردن آنان است
سوال اینجاست که چرا مدیران ناتوان و عاجز شرکت مخابرات ایران را تاکنون برکنار نکردند و هنوز هم برکنار نمی کنند
مهندس سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران مشکلات کارکنان و بازنشستکان مخابرات را در سراسر کشور رها کرده است در مشهد چه می کند؟
جنابت آقای مهندس سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران متاسفانه تاکنون هیچ کاری برای حل مشکلات کارمندان، کارگران و بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور نکرده است و همچنان نیز ادامه دارد چرا؟
پول هست ولی متاسفانه مشکلات کارکنان و بازنشستگان به خاطر بی لیاقتی مدیران و مسئولان بوده است.
چرا پرداخت پول به پیمانکار در شرکت مخابرات درسراسر کشور مشکل بودجه وجود ندارد ولی متاسفانه فقط مطالبات بازنشستگان مشکل بودجه است.
سردبیر جان تو کامنتای قبلی گفتم باز هم میگم
دیگه هیچکدوم از نیروها دلشون واسه مخابرات
نمی سوزه با وضعیت الان مخابرات بدجور زمین خواهد خورد
بازدهی و عملکرد نیروها بخاطر پرداختی کم به شدت کم شده
آمار سرقت ها بالا رفته
شبکه هوایی ۴ ساله نوسازی نشده
اکثر ام دی اف ها تجمع رانژه داره و قفل شده و چندین ساله کابل برگردان نشده
هر روز که اتفاقی تو وضعیت مالی شرکت رخ نده وضعیت بدتر خواهد شد
و اون موقع اس که هیچکس قادر نیس این کشتی به گل نشسته رو نجات بده
هرچند که همین الانم خیلی خیلی دیر شده
امروز ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ هنوز بن خواربار دی، بهمن و اسفند ماه سال ۱۴۰۰ و فروردین و اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ بازنشستگان مخابرات نریختن چرا؟
چرا پول برای پیمانکاران مخابرات هست ولی فقط برای بازنشستگان مخابرات نیست
چرا پول برای پرداخت اضافه کاری ۱۰۰ الی ۱۲۰ ساعت مدیران و مسئولان شرکت مخابرات هست ولی فقط برای پرداخت بن خواربار بازنشستگان مخابرات نیست شرم آور است.
عملکرد و رفتار مدیران و مسئولان شرکت مخابرات با بازنشستگان مخابرات که بدون پاسخ و بدون جواب نخواهیم گذاشت
شرم آور و تاسف بار است که از آبان ماه سال ۱۳۸۸ تاکنون هیچ دستگاهی در کشور به دنبال حل مشکلات کارکنان رسمی و بازنشستگان شرکت مخابرات نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
والله خیلی ظلم بزرگی به این بازنشسته های شرکت مخابرات در سراسر کشور شده است چرا؟
اگر مخابرات پول ندارد پس چرا دو ماه حقوق عیدی را به کارکنان رسمی در اسفندماه سال ۱۴۰۰ واریز کرده است.
پس چرا بن خوار بار کارکنان رسمی مخابرات را با حقوق واریز کرده است.
ولی متاسفانه بن خواربار دی، بهمن و اسفند ماه سال ۱۴۰۰ بازنشستگان را امروز ۲۹ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ واریز نکرده است چرا؟
آقایان مدیرعامل مخابرات و وزیر ارتباطات
شما هم روزی بازنشست خواهید شد وهمه انسان ها بسوی هدف الهی در حرکتندکه مرگ شروع آن است پس بهتر است در این چند صباح زندگی فانی حق خوری نکنیم وخدا را ناظر بر اعمال خویش ببینیم والسلام
سلام ودررود برشما سردبیر عزیز و احسنت بر تحلیل درست شما …..
انشاالله که گوش شنوایی برای راهکارهای شما باشد و عمل کنند تا هم امنیت کشور وهم امنیت مالی کارکنان بیمه شود
۱- ادغام سیار وثابت
۲- افزایش تعرفه
پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۳:۰۰:۵۴
کسانی که اگر به دین، اسلام، قرآن و مسلمان اعتقادی دارند پس چرا حق و حقوق بازنشستگان شرکت مخابرات را پایمال و ضایع می کنند.
در طول سال یک بار به حقوقها در حدود ۱۰-۲۰ درصد اضافه میشود اما برخی شرکتهای تولیدی لبنیاتی در طول سال چند بار اقدام به افزایش قیمت میکنند و به کسی هم پاسخگو نیستند و دستگاههای نظارتی هم توجهی ندارند چرا؟!
اگر ۱۳۰ مدیر ناکارآمد برکنار می شد تاکنون مشکلات مردم و کشور وغیره هم حل وفصل می شد ولی متاسفانه مدیر ناکارآمد تاکنون برکنار نشده است.