۱-گفتگوی ویژه مخابرات ما با دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره مخابرات(۱)- طرح ایثارگری و وضعیت مالی شرکت
مخابرات ما – (مقدمه سردبیر) – همیشه به همکاران سایت می گویم کلمات زنده اند ،وزن و طول عمر مشخصی دارند، تا در استخدام کلمات دقت بسیاری داشته باشند با این وجود افراد معدودی به این نکات توجه دارند. حتی با اینکه با افراد مختلفی گفتگو داشته ام، کمتر کسی را دیده ام که با دقت و ظرافت کلماتش را انتخاب کند!
امروز دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره مخابرات ایران طرف گفتگوی ما بود! او کلماتش را چنان با دقت انتخاب می کرد که با جابجا کردن یک کلمه، یا با تغییر در تلفظ و آوای یک کلمه، مفهوم جمله تغییر می کرد.
او جزو کسانی است که نمی توانید گفته هایش را خلاصه نویسی کنید!دلیل آن البته می تواند رفتار عمومی ایشان باشد اما شرایط حساس فعلی مخابرات و وزارت ارتباطات هم در این امر دخالت دارد.
به شما توصیه می کنم برای درک کلی محتوای این گفتگو، آن را چند بار بخوانید.
**************
سردبیر – آقای دکتر! می توانید نما و یا تصویری روشن و شفاف از وضعیت جاری شرکت مخابرات ایران ارائه کنید؟ بویژه از مخابرات یک سال گذشته!
دکتر محمودزاده – حضور من در مشهد علاوه بر توفیق زیارت حرم مظهر امام هشتم(ع) و حضور در مراسم افتتاح پروژه نجما فرصت خوبی است تا گفتگویی هم با شما داشته باشم.من باید به سوال شما از دو جنبه عام و خاص پاسخ بدهم. لذا در این فرصت از چند شاخص صحبت می کنم تا هم عموم همکاران را بصورت عام ، هم برنامه سه ساله ما برای مخابرات ایران را بصورت خاص پوشش دهد که یک سال آن گذشته است.
گزارش مالی سال ۱۴۰۱
مورد اول که برای شما مطلب نو و تازه ای است گزارش مالی سال ۱۴۰۱ است که در جلسه هیئت مدیره ارائه و پذیرفته شد که نتیجه آن نیز با اصلاحاتی بیرون خواهد آمد. دریافت من و اعضای کمیته راهبردی این بود که در سال (۱۴۰۱) نسبت به سالهای گذشته وضعیت مالی به نقطه قابل قبول تر و قابل کنترل تری رسیده است.البته هنوز هم در شرکت اصلی در وضعیت زیان و در شرکت تلفیقی در وضعیت سود هستیم ولی ارزیابی شرکت برای بورس و سهامدارانش در قالب تلفیق مهم است. در سال ۱۴۰۱ علیرغم اینکه با پرداخت هزینه ۵۷ درصدی برای نیروی انسانی زیان داده ایم اما زیان کنترل شده است.
البته برخی افراد افزایش درآمد و بهبود شرایط را به تغییر تعرفه از اول شهریور ۱۴۰۱ نسبت می دهند اما من آن را درآمد زیادی نمی بینم.این افزایش درآمد حتی هزینه های تلفن ثابت را هم پوشش نمی دهد. این را شما و همه مخاطبانتان خوب می دانید.به هر حال وضعیت قابل کنترل شده و به نظر می آید شرکت به حالت پایداری در تصمیم گیری های مالی و سود و زیان برای سال آتی یعنی ۱۴۰۲ تغییر وضعیت داده است. این یک خبر خوب است.
بحث طرح ایثارگران و قرارداد مستقیم
در سال ۱۴۰۱ در شرکت مخابرات ایران برای اجرای طرح ایثارگری آمادگی لازم پیدا شد و با آقای امیرآبادی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان وزرای ارتباطات، کار و رفاه اجتماعی توافقی شد که بتوانیم برای تغییر وضعیت ایثارگران به جمع بندی برسیم.
بعد از صحبتهای زیاد در مجلس-در میان نمایندگان مجلس، وزارت ارتباطات ، وزارت کار و شرکت مخابرات ایران به این جمع بندی رسیدیم که وضعیت ایثارگران تقریبا شفاف شد.پس از آن جلسه ما صورت جلسه ای که با حضور نماینده وزارت ارتباطات و آقای امیر آبادی تنظیم کرده بودیم، هفته گذشته آن را امضا کردم و برای امضای وزرای کار، ارتباطات و اقای امیرآبادی ارسال کردم تا آنها هم آن را را امضا کنند.
از طرفی آیین نامه اجرائی آن نیز آماده شده، برای هیئت مدیره هم ارسال و نهایتا تایید شد و الان مشکلی برای اجرا نداریم یعنی برای این مورد فرآیندی تعریف شده است که طرح تغییر وضعیت ایثارگران بتواند در شرکت مخابرات عملیاتی شود. فقط منتظر هستیم که این آیین نامه از سوی طرف های دیگر امضا شود و برگردد. البته این امر بر اساس نیازها و اولویت های واقعی شرکت مخابرات ایران و مطابق فرآیند تعریف شده مجریان، مطرح و اجرا می شود تا کار جلو برود.
این فرآیند باید توسط وزارت ارتباطات، وزارت کار و آقای امیرآبادی امضا شده و به مخابرات برگردد.به بیان دیگر در فرآیند اجرا مشکلی نداریم بلکه در حالت انتظار هستیم.
موضوعات خاص برای طرح ایثارگری
برای اجرای طرح ایثارگری با فرآیند تعریف شده مشکلی نداریم با این وصف چند موضوع باید روشن و شفاف شود. یکی اینکه وزارت ارتباطات نسبت به هزینه ای که مخابرات بصورت ثابت پرداخت می کند، متعهد به پرداخت شود. البته در این فرآیند تغییرات حقوقی اتفاق نمی افتد بلکه قراردادشان مستقیم می شود و شرایط خاصی هم خواهد داشت تا مشمولین طرح بتوانند بصورت مستقیم با شرکت مخابرات قرارداد منعقد کنند.به هر صورت این تعهد برای تلفن ثابت (مخابرات ایران) هزینه دارد و باید از طریق وزارت ارتباطات تامین شود.
سردبیر – پیش از این گفته می شدبر اساس قانون مصوب مجلس، هر فرد باید با شرکت خودش قرارداد مستقیم ببندد یعنی در حقیقت کارکنان شرکتی باید با خدمات اول، شسکام یا … قرارداد مستقیم و یا دائمی ببندند ….
دکتر محمودزاده – نه! البته اینها در اختیار تیم اجراست اما آنچه تیم اجرا برای ما آورده در قالب قرارداد مستقیم با شرکت مخابرات ایران است.
پایان بخش اول-
ادامه گفتگو را در بخش بعدی بخوانید.
حقوق خرداد ماه کی پرداخت می شود؟؟؟؟؟؟
یعنی چی در حالت انتظار هستیم؟!!!
چرا باز نظر من رو انتشار ندادید ؟
این بار چه مشکلی داره ؟
منتشر شد
مشکلی نداشته
سلام وقتی افزایش حقوقی در کار نیست هون بهتر اجرا نشود
مگه همه شرکت مخابرات این چند نفر ایثارگرند،بقیه که حقوق سی ساله شان به باد رفته چی،آقا همون اول آب پاکی را ریخت هزینه ۵۷ درصدی نیروی انسانی ،انگار این ماشین ها هستند که مخابرات را اداره میکنند ،و نیروی انسانی یک وصله ناچسب بدرد نخور،ضمنا اینها فقط وقتی میخواهند سر کیسه را شل کنند حرفهایشان دقیق میشود ،چون حرف پول در میان است
اگه یه نفر رو بخوان جون به لب کنند باید دکتر محمود زاده رو به عنوان متخصص این کار ببرند
باسلام شرکت مخابرات چه طرحی قبول کرده برای کارگزاران مخابرات من باسابقه ۲۵س و۲۱ماه ایثارگری درمخابرات استان فارس تازه گفتند شاید فقط حقوق ناچیز بین ۳۰۰یا۴۰۰بدند دیه خبری ازطرح تبدیل وضعیت نیست لطفا سردبیر عزیز صدای من ایثارگر به گوش مسئولین برسان ممنون وتشکر
خوشبحال ایثارگران…. حقوق چی شد مهندس؟!(ماکه ایثارگر نیستیم باید فقط حسرت بخوریم)
خوب وقتی تغییرات حقوقی رخ نمی دهد چرا باید وزرات ارتباطات هزینه را تقبل کند؟ عجب کلاهبرداری که از نام ایثارگران می کند؟
ترجمه حرف های آقای مدیر: ایثارگران، تبدیل وضعیت می وشوند، افزایش حقوق ندارن، قراردادشون مثل کارگزارن روستایی است، در اچ آر شرکت وجود ندارن؛ بیمه متفاوت دارن و پست نخواهند گرفت، دوستان کاری باشما خواهند کرد که التماس می کنید برگردید به شرکت خدمات اول. بماند در تاریخ این متن بنده
حداقلش این خوبه که امنیت شغلی دارن …..
باشه ممنون از دلسوزی و توجه شما . نیست الان تو اچ از هستیم بهمون پست و مقام میدن ! کجا زندگی میکنی شما اخوی ،؟!
نایب رئیس مجلس: پیگیر مطالبات و مشکلات شهرداریها هستیم
سوال اینجاست که پس چرا نایب رئیس مجلس از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون پیگیر مطالبات و مشکلات بازنشستهها شرکت مخابرات نیست و نبوده است چرا؟
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران
سلام سردبیر عزیز .
سردبیر جان به نظر خودتون که خبرنگار مستقیم این گزارش بودید آیا مخابرات طرح تبدیل وضعیت ایثارگران انجام خواهد داد ؟؟؟؟
ممنونم ازتون ..
(دریافت من و اعضای کمیته راهبردی این بود که در سال (۱۴۰۱) نسبت به سالهای گذشته وضعیت مالی به نقطه قابل قبول تر و قابل کنترل تری رسیده است)!!!!!!!
البته با ندادن حق و حقوق پرسنل
– نه! البته اینها در اختیار تیم اجراست اما آنچه تیم اجرا برای ما آورده در قالب قرارداد مستقیم با شرکت مخابرات ایران است.
میشه اینو ترجمه کنید….تیم اجرا برای ما آورده یعنی چی….؟
خیلی خوب
زمینه شکایت در نوع قرارداد رو دارید خودتون جور میکنید
خدا رو شکر در بندهای دستورالعمل ایثارگران صریحا نوشته قرارداد رسمی . ( جمله ای شازده که گفته در حقوق تغییراتی ایجاد نمیشه ) به شدت جای کار داره
آقای محمودزاده بچرخ تا بچرخیم
در دادگاه و دیوان عدالت بعد از انجام امور اولیه و عقد قرارداد میبینیمت
تغییرات حقوقی فکر کنم از منظر حق و حقوق فردی باشه
حالا که درآمدتون خوبه حقوق و سنوات شرکتی هارو سریعتر بریزید.
سلام سردبیر محترم .
ممنون بابت گفتگو تون با دکتر محمود زاده .
سردبیر منظور دکتر در نهایت چی بود ؟؟
گفتن ما طرح اجرا میکنیم ؟؟ ؛
یا نه گفتن باید تکلیف بودجه از وزارت خونه مشخص بشه بعد طرح اجرا کنیم؟؟
چون اولش که گفتند با مجلس و وزارت خونه و وزارت کار به تفاهم رسیدیم و در حال اجرا هستیم باز دوباره گفتند فعلا در حالت انتظار هستیم 😵💫😇😵💫😇
لطفا منظورشون میتونید بفرمایید چی بود دقیقا؟؟؟
ممنون از شما
سلام
قسمت آخر در مورد نیروهای شرکتی رو متوجه نشدم میشه توضیح بدین
با کارگزارهای روستایی اشتباه گرفتند
جناب سردبیر یعنی از لحاظ حقوقی هیچ فرقی نمیکنه فقط قرار داد مستقیم با مخابرات میشیم درست جناب سردبیر
قسمتی که گفتند تغییرات حقوقی اتفاق نمیفته خیلی با حال بود 😂
یعنی واقعا این همه ایثارگران عزیز استرس داشتید واقعا ارزشش رو داشت
مخابرات با این مدیریت فکر کردید چیزی به شما میده
شب دراز است و قلندر بیدار اخوی 😂
شما چرا خوشحالی؟
[…] مطالعه بخش اول- […]