مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

نوشته شما- انقراض مخابرات، حتی با همراه اول!

مخابرات ما- یکی از مخاطبان  مخابرات ما نوشته زیر را برای انتشارر ارسال کرده است که در مورد ادغام ثابت و سیار و راه های برون رفت از مشکلات موجود است.

مخابرات ما – در بین کامنت‌ها و تو گروه‌ها و صفحات اینستاگرامی خیلی زیاد دیده میشه که از همراه اول انتقاد میشه و راه حل ادغام با همراه اول داده میشه. اولا در خصوص هزینه‌های همراه اول در زمینه اسپانسرینگ و مسئولیت اجتماعی باید این نکته رو در نظر داشت که اینها هزینه های بازاریابی و برندینگ هستند و برای کسب درآمد باید از این کارها کرد. همراه اول با این کارها سهم بازار حفظ میکنه و درآمد کسب میکنه. اگر این کارها رو نکنه درآمدش کم میشه. این خرج کردن ها از جنس سرمایه گذاری هستند. بازدهی دارند. به چشم هزینه اضافی نباید به این مساله نگاه کرد. رایتل و ایرانسل هم از این کارها میکنند. همراه اول هیچ چاره ای نداره جز اینکه اونم از اینکارها بکنه وگرنه از رقابت عقب میمونه.

نکته دوم هم این است که در صورت ادغام همراه اول با مخابرات، بار مالی سنگینی بر همراه اول تحمیل می شود و هر دو شرکت با هم به مشکل میخورند. همراه اول ماهانه حدود ۳ هزار میلیارد تومن درآمد داره. ۱۳ درصد هم حاشیه سود داره. یعنی ۳۹۰ میلیارد تومن سود ماهانه. از اون طرف معاون مالی مخابرات هم گفت ماهی ۴۰۰ میلیارد کم دارند. در واقع این دو شرکت سر جمع به سوددهی صفر میرسند. اگر ادغام شوند هم هزینه هایشان بالاتر می‌رود چون کارکنان مخابرات چند برابر همراه اول است و اگر بخواهند مثل کارکنان همراه اول به کارکنان مخابرات هم حقوق و مزایا بدهند هزینه ناگهانی بالایی ایجاد می‌شود. خود سازمان هم متورم می‌شود و شوک وارد شده به سازمان باعث می‌شود حداقل تا دو سال شرکت در حالت گیج و معلق باشد. همراه اول در وضعیت فعلی هم چندان در توسعه شبکه مثل ایرانسل موفق نیست و به دلیل هزینه بالا، با تردید و آهسته در حال توسعه ۵G است. اگر همین سود اندک را هم از دست دهد قطعا در بازار ارتباطات هم شکست خواهد خورد.

مخابرات ایران باید راه حل خودش را بدون همراه اول پیدا کند. حتی در صورت ادغام هم مشکل حل نخواهد شد و باز هم باید آن موقع به فکر راه حل جدید بود. واقعیت این است که تلفن ثابت و adsl در حال منقرض شدن هستند. تغییر تعرفه هم فقط مدت کوتاهی مشکل را حل می‌کند. مخابرات باید خود را بازتعریف کند. به طور قطع باید تغییر تکنولوژیک داد اما ماجرا فقط در فیبر نوری خلاصه نمی‌شود. رویکرد سازمانی شرکت باید تحول دیجیتال و چابکی باشد. رویکرد مالی شرکت باید افزایش بازده دارایی ها باشد. رویکرد بیرونی شرکت باید حداکثر همکاری هوشمندانه با دولت و سایر بازیگران باشد. مخابرات نباید انگیزه ایرانسل برای فیبر کشی مستقل را تقویت میکرد. باید پروژه های فیبر و شبکه دوربین های شهری شهرداری ها انحصارا در دست مخابرات میبود و …

فرصت‌های زیادی از دست رفته است اما هنوز در نقطه غیرقابل بازگشت نیستیم. البته زمان زیادی تا آن نقطه باقی نمانده است.

1453590cookie-checkنوشته شما- انقراض مخابرات، حتی با همراه اول!

Please rate this

0 1 2 3 4 5
80 نظرات
  1. ناشناس می گوید

    با سلام و احترام
    مطالب نگارنده کاملا درست است ولی بنظرم مشکل جای دیگر است
    ارتباط مالی شرکت مخابرات با شرکت سیار چند وجهی است
    اولا شرکت سیار خود یکی از خریداران عمده خدمات از شرکت مخابرات است به نظر می‌رسید مبلغ تعرفه فروش خدمت به شرکت مذکور هیچ تناسبی با قیمت تمام شده آن خدمات ندارد شرکت مخابرات باید مبلغ فروش خدمات خود را بر اساس حداقل قیمت تمام شده به شرکت مذکور بفروشد نه زیر قیمت ؟!!!!
    که این خود یکی از عوامل زیان دهی شرکت مخابرات است .
    دوم اینکه شرکت مخابرات خود سهامدار عمده نظارت عالیه بر منابع و مصارف شرکت ندارد .
    سوم اینکه شرکت مخابرات می تواند به عنوان سهامدار عمده می توانند بخش عمده هزینه های عمومی مثل بخش حقوق و دستمزد از یک دستورالعمل مشترک استفاده نمائید تا عدالت در نظام پرداخت شرکت های زیر مجموعه رعایت شود.
    علاوه بر مطالب فوق باید مدیران ارشد شرکت به این موضوع توجه خاصی داشته باشند که صدای پای تکنولوژیهای جدید جهانی می‌آید و خطر کاهش منابع با ‌ورود بازارهای جهانی در حوزه ارتباطات کاملا مشهود است و کاهش فروش خدمت در این حوزه حتمی و اگر مسئولان این حوزه با همین فرمان جلو روند و عقب ماندن از رقیب و ورشکستگی برای شرکت کاملا نمایان است.
    باید به روز و مشتری مدار و رقیب را هر لحظه تعقیب کنیم وگرنه شاید حتی فردا هم دیر باشد.

  2. نویسنده مطلب می گوید

    در کامنت ها دیدم که نوشتند با ادغام شدن هزینه ها کاهش می یابد و میتوان شرکت های زیرمجموعه را حذف کرد و … . سوالی که از دوستان دارم اینه که با حذف و ادغام شرکت‌های استانی آیا عملکرد مخابرات بهتر شد یا بدتر؟

    متاسفانه همکاران خیلی مهندسی به قضیه نگاه می کنند. مخابرات و زیرمجموعه هاش فک کنم حدود ۳۵ هزار کارمند داره. همراه اول هم با زیرمجموعه هاش ظاهرا حدود ۷ هزارتا. ما در ایران توانایی مدیریت یک سازمان ۴۲ هزار نفری رو در سطح جغرافیایی یک کشور نداریم. ادغام این شرکت‌ها منجر به ایجاد یک سازمان خیلی بزرگ و کند میشه که آدما تو فرایندهاش گم میشن و مدیریت همه چیز از دستش در میره! سروته شرکت معلوم نیست کجاست. یک ایده و طرح هیچوقت از یک واحد کارشناسی تو جزیره کیش به تهران نمیرسه. ساختمان سردار جنگل بدون شناخت دقیق و کامل داره نسخه یکسان واسه همه جا میپیچه.

    چنین شرکتی تا بیاد به تغییرات بازار واکنش نشون بده فرصت ها همه از دست رفتن. اتفاقا خود شرکت مخابرات هم همین الان باید تقسیم بشه به شرکت های کوچک تر و تخصصی با ماموریت های مشخص. شما همین الان برو دیجی کالا و اسنپ رو ببین. با وجود این همه جوان بودن و چابک بودن، حتی اونها هم مجموعه هاشون رو از یه حدی بیشتر بزرگ نمیکنن. هر محصولشون رو یک شرکت جدا کردند.دیجی کالا الان شرکت پرداخت دیجی پی رو ساخته. دیجی اکسپرس رو ساخته. اسنپ شرکت های اسنپ فود و اسنپ دکتر رو داره. آیا اینها عقلشون نمیرسه ادغام کنن هزینه ها رو کاهش بدن؟

    مخابرات هم باید تکه تکه بشه. مثلا یک شرکت توسعه و نگهداری شبکه باید داشته باشیم که نیروها رو متناسب آموزش بده و بتونه از ظرفیت ها درست استفاده کنه. خودشم بتونه مستقلا تو پروژه های دیگر مثل فیبرهای شهری شرکت کنه. یک شرکت فناوری اطلاعات باید داشته باشیم که نیازهای نرم افزاری شرکت رو توسعه بده نه اینکه برای هر سامانه بریم سراغ یک شرکت بیرونی. ساختار و فرهنگ سازمانی فعلی مخابرات اجازه رشد بهش نمیده. الان کم کاری و هزینه های هر واحد مستقل حساب نمیشه. همه تقصیر رو میندازن گردن همدیگه.

    من از مدیریت فعلی هیچ دفاعی ندارم. اتفاقا مدیران فعلی هم چندان متوجه این مسائل نیستند.

    1. . می گوید

      عالی بود امیدوارم یه آدم حسابی مثل شما مدیر بشه.

    2. محمدی می گوید

      تکه تکه شدن مخابرات جز اینکه درآمد را کم کند چیزی در پی ندارد. مگر کاراشاپ نیروی انسانی خودش را ندارد فقط آمده تا درآمد راببرد بعد میگویند ما نیروی انسانی زیاد داریم و باید تعدیل بشن. شما یا خودتون رو زدید به اون راه یا وقعا نمیدونین شرکتهایی نظیر کاراشاپ و ژرف نگر و ناک و … تافته جدابافته و خورنده درآمد مخابراتند . زمانی صحبت شما صحیح بود که حداقل نیروی انسانی آنها از کارکنان خود مخابرات بود نه اینکه شرکتهایی با کارکنان جدید
      ضمنا نظر قبلی بنده درج نشده !!!

      1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

        بیش از ۵۰ کامنت شما منتشر شده
        اگر چیز خاصی هست بگین دنبالش بگردم

    3. باشناس می گوید

      در پاسخ به نویسنده مطلب: ایجاد شرکتهای تخصصی در صورتی موجه هست که از نیروهای انسانی موجود خودش استفاده کند نه اینکه با وجود ساختار تعریف شده در شرکت برای کارهای تخصصی ، شرکتهای جدید با نیروی انسانی و هزینه های سربار چندبرابر ایجاد شوند یا کارهای تخصصی به شرکتهای جدید ، موازی با ساختار تعریف شده برونسپاری شوند. این فاجعه در مخابرات اتفاق افتاده و دلیلش فقط منافع شخصی و گروهی و باندی بوده نه صرفه و صلاح شرکت مخابرات و حالا بجای اصلاح آن اشتباهات به توجیه میپردازید و از دیجیکالا و اسنپ مثال میزنید. با ادغام شرکتهای استانی اگر آن برونسپاریها و تاسیس شرکتهای موازی انجام نمیشد با همگرایی حداکثری که از ادغام نیروهای استانها بوجود می آمد میشد تحولاتی بسیار مثبت در درامدزایی و توسعه مخابرات شاهد باشیم اما ورود آن شرکتهای حیاط خلوتی باعث هرز رفتن توان و انگیزه نیروهای فنی و با تخصص مخابرات شده و میشود و مخابرات علاوه بر هزینه برای نیروهای از قبل در ساختار مانده که بی انگیزه شده و هرز میروند باید هزینه های چندصد برابری این شرکتها را هم بپردازد و مسلم هست که این هزینه ها بسیار بیشتر از درامد هست.

  3. ناشناس می گوید

    ظاهرامخابرات قصدداره اعلام ورشکستگی کنه بنظرتون کشوربدون مخابرات چه شکلی میشه 😀

  4. همکار می گوید

    خیلی توجیه قشنگی بود …..همراه اول و شرکت ناک از امکانات مخابرات استفاده کردن و بزرگ شدن و حال که به سود خوبی رسیدند آن هم از طریق همان زیر ساخت های ثابت و همکاری همکاران مظلوم مخابرات !! حال دوست ندارند که مثل همان قبل یک شرکت یکپارچه بشند چون باز سودشان خیلی کم می شود!!!

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      باور کنید شما آدم رو تا سر حد جنون اذیت می کنید
      همراه اول چه ربطی به اون دو تا کشور داشت؟
      بعدش هم یه جوری می نویسی (حذف نکن) انگار ۵۰ تا پیامت حذف شده ضمن اینکه اگر متناسب با فرهنگ ما نباشه حذف میکنم تعارف هم ندارم
      واقعا دلخور شدم ازت

  5. ناشناس می گوید

    مطلب منتشر شده درست است. باید برای شبکه ثابت فکری کرد. وگرنه از همراه اول بگیریم بدیم به مخابرات که مشکلی حل نمیشه.

  6. lplnd می گوید

    با سلام و احترام
    انقراض مخابرات به دست مدیران و سهامداران مخابرات صورت میگیرد با برون سپاری فعالیتهای درآمد زا به شرکتهایی نظیر ناک-کاراشاپ-ژرف نگر و … که هرکدام به ترتیب درآمدهای سیار-ثابت و دیتا را تصاحب نموده اند. با این فرمان مخابرات فقط در حال تکه تکه شدن و سهم خواهی شده و نهایتا ورشکست خواهد شد.
    ادغام با ثابت در کنار حذف شرکتهای مذکور و مشابه و افزایش تعرفه نجات بخش است.
    خطاب به همکار محترمی که این نظر را داده اند عرض میکنم
    چرا در شرکتی که یکپارچه واگذار شد باید کارکنان با شرایط بسیار متفاوت حقوق کارکنند. هزینه های تبلیغات و حقوق کارکنان سیار در حالیکه شرکت مخابرات ایران در حال ورشکستگیست چه توجیهی دارد؟ چرا سیار تافته جدابافته است؟ اگر لقمه چرب ادغام شود از این بریز و بپاشها خبری نخواهد بود و شما هم نگران سود سیار نباشید اکنون هم سود مخابرات ایران بصورت کلی بسیار پائین است و مسئله جدیدی بوجود نخواهد آمد فقط جلو هزینه تراشیهای سیار گرفته می شود و کنترل بیشتری خواهد شد.

  7. ناشناس می گوید

    سردبیر جان فک کنم این متن توسط خود آقای سلطانی نوشته شده چون دیدگاه ایشان همیشه بر مبنای یأس و نا امیدی و بری دانستن مدیریت ارشد شرکت از هر مشکلیست.چرا برای یکبار هم که شده ضعف مدیریتی شرکت مطرح نمیشود.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      نه البته که کار ایشون نیست
      اینها نوشته یک نفر فنی و آشنا به کار و دلسوز نوشته شده
      از طرف هر کس نوشته شده باشه همون اندیشه های کلان مدیریتی است که چند ساله در مخابرات دیده میشه

  8. همکار می گوید

    سلام.این دوست عزیز ما نگران همراه اول هستند ولی نگران همکاران گرفتار مشکلات در مخابرات ایران نیستند! به نظرم از اونجایی که مخابرات ایران سهامدار اصلی همراه هست بهتره حقوق دوستان در همراه اول کمتر بشه و از هزینه های اضافی یا به قول دوست عزیزمون سرمایه گذاری های احمقانه کم بشه تا عایدی مخابرات از همراه اول بالاتر برود شاید کمی از مشکلات رفع شد.

  9. سارا می گوید

    سردبیر جون
    مشکل نیروی انسانی مازاد داره مخابرات
    همه هم این رو خوب می دونیم.
    توی هر قسمت مثلا اگر ۱۰ نفر باشن کار روی دوش ۳ نفر هست یعنی عملا اون ۷ نفر بیکار بیکار هستن.
    این یک واقعیت هست.
    و به نظرم میشه با ۱پاداش خوب،طرح تشویقی،ارفاق بیمه یا مذاکره با سایر ارگانها تعدادی با دل خوش بریم از این شرکت

    1. ناشناس می گوید

      عزیزم کسی دیگه تو اداره که نیست

      1. شیراز می گوید

        جان دل تو منطقه ما تو قسمت مالی هر اتاق ۶نفر هستن که اولی سند مالی میگیره میده به دومی
        دومی ۱کد می‌نویسه میده به سومی
        سومی کد رو امضا میزنه میده به چهارمی
        چهارمی امضا رو مهر میزنه به پنجمی
        پنجمی منگنه میزنه میده به ششمی
        ششمی هم سند میزنه میگه برو اتاق بغلی
        و باز این پروسه در تمام راهروها و اتاقهای اجرا میشه

        فارس ۱۶۰۰تا بخش خصوصی داره با ۶۰۰تا رسمی(آمار تقریبی است و قابل استناد نمیباشد)

    2. سارای عزیز سلام
      بله درست است الان در مرکز ما با راننده سیزده نفریم در مرکز چهل هزار شماره ای که به زور پنج الی شش نفر مفید مابقی بیکار گفتم فشار بیش از حد روی سیم بان بوده که مدیران ما هرگز این فشار را کم نکرده و در عادلانه تقسیم کردن کار کمک نکردن هیچ بلکه خود مدیران فشار و بیش از حد به حداقل نیروهاشون اوردن تا کار در مخابرات به درستی تقسیم نشود فشاد رو چند نفر خاص باشد درآمد پایین راندمان کار پایین و ضرر بیش از حد در این نقطه زمانی که سرقتی کمر مخابرات و سیم بان و شکونده تو اکثر کامنتهام گفتم همسان سازی نیرو و حقوق دریافتی انان این راه عدالت در پیش بگیرن
      یه عزیزی هم گفته ادغام شدن با همراه اول ببنید این مشکلات موقعی برداشته میشه تا دست شرکت واسطه که خود مدیران ساختن قطع بشه که نمیشه چرا تو شرکتی که ساختن به عنوان شغل دو یا سوم و منسب های الکی حقوق جالبی برای خود در نظر گرفتند یه عزیزی هم مو شکافانه توضیح میده که شرکت عین دیجی کالا میشه درسته شرکت و تیکه تیکه کردن این بار مالی زیادی برای یه سری سودجویان منفعت طلب داشته
      اما تا موقعی انگیزه کاری نباشه و امنیت شغلی نباشه راندمان کار همینجور پایین و درآمد هم پایین چرا انگیزه شغلی یعنی تبعیض قائل شدن بین نیروهاشون امنیت شغلی یعنی قراردهای در سال دو الی چهاربار امضا گرفتن برای سود و منفعت خود برای شرکتهای زیر مجموعه و دور زدن قانون کشور و اداره کار اجتماعی مخابرات را مدیران و شرکتهای ساختگی زمین زدن یه سری افراد سودجو منفعت طلب امیدوارم کار به تعدیل نیرو نکشه که قطعا مخابرات به دو چیز داره فکر میکنه
      یک ؛تعدیل نیرو که بشدت در معرض خطر هستیم .
      دو :جمع آوری مراکز روستایی و زدن کافو نوری برای پایین آوردن هزینه ها و فروش ان مرکز به عنوان زمین خالی و ملک تجاری که اگر اتفاق بیفتد برای رفت و آمد خیلی از عزیزان به مراکز شهری سخت میشود

  10. ناشناس می گوید

    حیرت آور است این تحلیل:
    ۱- دنیای امروز دنیای تبلیغ هدفمند است توجیه سرمایه گذاری بودن امر تبلیغ(که در هیچ صورت مالی هم آن را بعنوان سرمایه گذاری حساب نمی کنند) حرف عجیبی است .
    ۲- چگونه حساب کردید که اگر همراه اول به مخابرات برگردد هزینه زیاد می شود؟
    هزینه های پیداو پنهان کارهای موازی را نمی بینید؟ ربط دادن درآمد همراه اول وسود آن به میزان نیاز مخابرات هم از آنحرفهاست
    الف – تجمیع منابع باعث بالا بردن توان سرمایه گذاری به دلیل کاهش موازی کاریهاست
    ب – کاهش هزینه های بالاسری تولید از جمله هزینه های ستادی و تبلیغ و…. قابل توجه است
    پ – فرصت هم افزایی در فروش مجموعه محصولات قابل توجه است
    ت – بعنوان نمونه هزینه نگهداری سایتهای همراه اول در دواستان تهران والبرز ( توسط ناک ) وهزنیه در دیگر استانها را مقایسه کنید .( از تراکم جمعیتی و فواصل کم سایتهای این دو استان هم گذشت می کنیم)
    ث – استفاده بهینه از نیروی انسانی متخصص که عملا در حال هرز رفتن است مزیت ارزشمند دیگر تجمیع است .

    و ….

  11. کارمند می گوید

    اگه مدیرهای مخابرات ایران هم برن همراه اول، اونا هم مثل ما میشن.

  12. ناشناس می گوید

    آقای سردبیر سلام یا شما اطلاعات کافی و وافی ندارید یا بی جهت سنگ همراه اول را به سینه میزنید،وقتی تمامی ورودی های مدیران رده میانی به بالا ، ایجاد و گسترش چارت سازمانی و فربه نمودن مخابرات ایران با توجه به عدم درآمد زایی آن ، ایجاد شرکت های زیر مجموعه همراه و مخابرات بصورت کاملا بی مورد و ظاهری،خرید سهام و سهم شرکتهای بورسی بدون توجه به زیان شرکت و عدم توجه به بهسازی و توسعه زیر ساختها و تجهیزات مخابرات کشور،استفاده از نیروهای خارج از سازمان و بازنشستگان که هیچ تعهدی به مخابرات ندارند و قراردادهای جانبی بی مورد و هزینه زا با آنان با رابطه بازی بدون توجه به نیروهای متخصص داخل سازمان از بالاترین سمت تا پایین ترین رده سازمانی، ورود نیروهای شرکتی بوده ضابطهبا قدرت از طریق رابطه بازی از بیرون سازمان به مخابرات ایران (نمایندگان و …)و به مناطق و همراه بدون ضابطه،پرداخت پیش پرداختهای بدون ضابطه و بدون توجه به آئین نامه معاملات مربوطه به شرکتهای رابطه ای و عدم وصول آن و عدم اجرای تعهدات توسط شرکتهای طرف قرارداد و تخصیص سود صوری در هر سال فقط و فقط به جهت نگه داشتن سمت های سازمانی خود و دریافت پاداش بدون توجه به منابع درآمدی مخابرات ،دریافت وامهای بدون داشتن برنامه ریزی سرمایه ای و عدم بازپرداخت آن و فقط و فقط تمدید سود آن و ….موارد بسیار دیگر که باعث شده مخابرات ایران و همراه به این نقطه برسند.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ببینم
      شما اصلا میدونید اینو من ننوشتم؟
      اگر با همین دقت نظر داده باشین که …

      1. سکرت می گوید

        فکر کنم بهتره که،کامنتها رواتومات وار ویکی درمیون توضیح بده والله بالله …مطلب ازمن نیست!!چرا اینا ایقد کم دقت وکم حوصله اند!!!اینقدر تفسیروتوضیح میدندولی اصلا دقت نمیکنندمخاطبشان کی هست!!

  13. محمد ا. می گوید

    مطالب نوشته شده دقیقا نظرات مدیران ارشد شرکت بوده که نقل قول شده ولی هدف از ادغام نه یکسان سازی حقوق است و نه حذف تبلیغات و برنامه های بازار یابی بلکه استفاده بهتر از ظرفیت های دو طرف میتواند باشد. چرا پرداخت مالیات اضافه جهت سود های کاذب ،شرکت های تو در تو ، بهره برداری همراه از مزیت های ثابت ولی بعکس نه و…

  14. مخابراتي بدبخت می گوید

    با سلام
    لطفا در خصوص سفر آقای دکتر زارعیان با هیئت همراه به دبی برای شرکت در نمایشگاه Gitex یه خبر منتشر کنید. واقعا چه لزومی داره وقتی در معاونت تحت امر ایشون پول برای خرید قند و چایی وجود نداره و همکاران از جیب خودشون این هزینه ها رو پرداخت میکنند. یا پرداخت فاکتورهای اسنپ همکاران که برای شرکت در جلسات از جیب همکاران هزینه میشه ماه ها به تعویق میوفته ایشان باید به دبی بروند، نمایشگاه Gitex یک نمایشگاه کاملا تخصصی در زمینه فناوری های نوین است آقای زارعیان با تحصیلات روابط عمومی چه بهره برداری ای از این نمایشگاه برای معاونت تجاری مخابرات خواهد کرد؟ دستاورد سفر سال گذشته ی اسپانیای ایشان چه بود؟وقتی شرکت با بحران مالی با این شدت مواجهه که حتی امکان خرید چایی وجود نداره! وقتی حقوق ماه قبل ۲۰ روز بعد از گذشت ماه بعد پرداخت میشه! وقتی سنوات نیروهای شرکتی هنوز پرداخت نشده! وقتی بیمه ی همکاران شرکتی یک ماه درمیان پرداخت میشه! وقتی مطالبات همکاران رسمی و بازنشستگان سر به فلک کشیده! وقتی هر روز حساب های شرکت توسط یه سازمان مسدود میشه!وقتی همکاران به ماموریت فرستاده میشن ولی مجبورند هزینه ی غذا و حمل و نقل را خودشون پرداخت کنند. واقعا چرا باید شرکت این هزینه ها بدون هیچ دستاوردی انجام بده؟
    اگر شرکت با مشکل مالی دست به گریبانه و شرکت رو به شعب ابی طالب تبدیل کردن همه باید رنج و سختی رو تحمل کنند. نه اینکه آقایان سفرهای خارجی خودشون رو داشته باشن.ناهارشون رو هر روز از تنخواه شرکت خریداری کنند.تعمیرات غیر ضروری رو برای محل کار خودشون انجام بدن اما وقتی میخوان حقوق ۱۰ میلیونی نیروی شرکتی رو پرداخت کنند بگن بودجه نداریم.

    1. سکرت می گوید

      ۲۵ساله ازمخابرات یه دانه قندنگرفتیم،دلت به چی خوشه؟؟؟چایی،اسنپ،سنوات وتعهدات سرجایش خودش…!!

    2. طغرل از شیراز می گوید

      سلام دلاور خسته نباشی شیر مادرت حلالت واقعیت همینه که گفتی

    3. ناشناس می گوید

      احسنت درود به شرفت

  15. مسعود می گوید

    با سلام و خسته نباشید به اعضا محترم تحریریه و همه همکاران خسته دل و بزرگ منش
    ی مطلبی در این تحلیل دوستان مغفول مانده و اونکه لزوما قرار نیست حاشیه سود ثابت بمونه و از این استدلال نتیجه بگیریم که پس ادغام همراه اول با مخابرات زیانبارتر خواهد بود.به نظرتون همراه اول فقط با حذف شرکت واسط ناک چقدر میتونه از هزینه مالیه خودشو کم کنه و این کار چند درصد میتونه حاشیه سود ماهانه این شرکت رو افزایش بده؟ از این شرکتهای زائد تو دلی در مخابرات و همراه اول چند مورد داریم ؟ پس دوستانی که اصرار دارن برای ادغام دو شرکت بیشترین هدفشون همین کاهش هزینه های زائد و افزایش بهره وری میباشد. هر چند اگر تصمیم سازان این دو شرکت قصد و هدف بهتر کردن شرایط مخابرات برایشان اولویت داشت قطعا با همین شرایط موجود هم میشود. موفقیت خانواده بزرگ مخابرات آرزوی ماست

  16. بابای تیا می گوید

    ما فرض رو بر این بذاریم که این دو تا شرکت ادغام بشن… تا دو یا نهایتاً چهار سال دیگه اینترنت استارلینک به مرحله ای میرسه که با گوشی میشه بهش وصل بشین پس پر واضحه که این درآمد همراه اول که فقط و فقط به واسطه ی فروش بسته اینترنت هست هم زیاد دوامی نداره و نمیشه روش حسابی باز کرد. اونایی که تا اون موقع بازنشسته میشن که هیچ، انشاءالله که مشکلی نداشته باشن… ولی اونایی که مثل من ۱۰ سال از خدمتشون می مونه به فکر یه مهارتی شغلی درآمدی چیزی باشین من وظیفه ی خودم دونستم هشدار بدم حالا پند و ملالش با خودتون

    1. . می گوید

      راست میگه یه سری بازنشست میشن یه سری که میمونن هم از الان به دوستاشون و رابطه ایاشون ریاستها رو دادن که بعدا به مشکل نخورن. سر بقیه بیکلاه میمونه.

  17. چواد می گوید

    من جواد مهری پیمانکار مخابرات بودم اونایی که میگن مخابرات خصوصیه اوناییم که میگن مخابرات پول نداره اشتباه کردن بیا من دزدای مخابرات چه رسمی چه پیمانکار و داستان اوردم از اصفهان شروع کردم دارم تو گونیشون میکنم اون بازنشته هاییم که ادعای طلب میکنن اشتباه کردن اینقدر تلفن فروختن نوبت اونام میرسه

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      جوا آقا
      من نمیدونم چرا این حرفها رو می زنید و گطور شده که شما یکک نفر هم پیمانکار هستید و هم سالم مانده اید
      تا مستندات ندین حرفهاتونو باور نمی کنم

  18. پور پژ همدان می گوید

    این تحلیلهای آبکی رو بزار در کوزه آبشو بخوررررررر
    ….
    ….
    نترس نمیشه
    سر دبیر جان این یارو ستون پنجم دشمنه ،،، حواست به سنگر ها باشه

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      بی جهت به من نگو سردبیر جان!
      آخه بی معرفت از این کلمه ها در کامنت استفاده میکنن؟
      حتی شتر هم شایسته اینجور نوشتن نیست
      یه نفر پیدا شده نظر داده.کامنت نوشته.جرات نظر دادن داشته.اون وقت شما باید اینجوری ……….
      من که خیلی دلخورم ازت
      یک کارت زرد بهت میدم دفعه بعدی یک هفته امکان نوشتن کامنت رو ازت میگیرم

  19. باشناس می گوید

    آیا ایجاد شرکتهای تو در تو که وظایف ساختار اداری موجود در مخابرات را انجام داده و تبدیل به حیاط خلوت عوامفریبان شده اند هم جزئی از کارهایی هست که ایرانسل و رایتل برای درامدزایی میکنند؟! مثلا شرکت سامان سازه غدیر که مثلا !!! وظیفه مدیریت املاک و ساختمانهای مخابرات را دارد دقیقا کار مدیریت تدارکات و ادارات حقوقی و املاک مخابرات مناطق را انجام میدهد منتها با هزینه سربار هزاران برابر نسبت به آن ادارات .
    یا مثلاً شرکتهای ریز و درشت نرم افزاری که با هزینه های ده ها میلیارد تومانی کلیه سیستمهای نرم افزاری کلیدی مخابرات را قبضه کرده اند (که با ورود هر مدیرعامل جدیدی طیف تازه ای از شرکتهای آشنا و فامیل به مخابرات سرازیر میشوند) در صورتی که برای این امر مدیریت عریض و طویل فناوری اطلاعات در ستاد و مناطق وجود دارد که میتواند به راحتی و با هزینه ی بسیار کمتری به تولید و پشتیبانی سیستمهای نرم افزاری بپردازند مانند همه موسسات بزرگ بانکی و اقتصادی موجود در کشور که قسمت فناوری آنها انحصارا سیستمهای کلیدی را در اختیار دارد. آیا ایرانسل و رایتل هم سیستمهای کلیدی نرم افزاری خودشان را به شرکتهای دوست و فامیل برونسپاری کرده اند که گاه و بیگاه بخاطر عدم وصول طلب کل مخابرات را بخوابانند؟! نویسنده مطلب فوق اگر انصاف داشت همه خصوصیات ایرانسل و رایتل را با مخابرات مقایسه میکرد نه اینکه فقط تبلیغاتشان را مقایسه کند. امثال نویسنده بدانند بعد از گذشت ۱۴ سال از خصولتی شدن مخابرات با دسته کورها طرف نیستند و همه ماجرا از پرده بیرون افتاده و فقط خیاطان که ادعا میکردند لباس نامرئی میدوزند به پادشاه میگویند لخت نیست.

    1. نفس می گوید

      شرکتهای رابطه ای با سامانه هاید غیراستاندارد توی فناوری زیاد داریم آدم میمونه کی این شرکتها رو میاره

  20. ناشناس می گوید

    مدیران با آگاهی از اینکه در لبه پرتگاه قرار داریم چطور شب خوابشون میبره؟ سفر دوبی و بارسلونا که بماند. خودشون که یا در آستانه بازنشستگی هستند و یا همین الان هم دارن با ارفاق و تک ماده در سن بازنشستگی خدمت میکنن و دیر یا زود میرن. ای کاش مدیران خودشون و جزو خانواده مخابرات میدیدن. ای کاش دلشون کمی برای خانوادشون میسوخت. ای کاش کمی دغدغه آینده همکارانشون رو داشتن

نظرات بسته شده است.