همه پیمانکاران در مناقصات شرکت می کنند.
پیش از این -از دو سال قبل تا امروز – مناطق مخابراتی استانی می توانستند با شرایطی امورات خود را با درصدهای مشخصی به شرکتهای شسکام و خدمات اول بسپارند چرا که حدود ۵۰ درصد از سهام این شرکتها به مخابرات تعلق دارد.
اخیرا چند مورد پیش آمده است که می تواند اثرات خود را در فعالیت های مخابراتی بگذارد.
اول- شرکت مخابرات ایران دستور جدیدی به شرکتهای خدمات اول و شسکام داده است و آن اینکهاینان باید فعالیت های خود را به تمامی ارگانها و ادارات و شرکتهای سطح کشور گسترش دهند یعنی فقط متکی به مخابرات نباشند.با این کار هم درآمد این شرکتها افزایش پیدا می کند هم کارکنان با درآمدهای بیشتری در این شرکتها مشغول کار خواهند بود.
در مورد شسکام، احتمال دارد اگر بتواند از جاهای دیگری کار بگیرد برای فعاللیت های جدید، افراد مورد نیاز خود را از میان سهامداران و خانواده آنان تامین کند یعنی به اساسنامه قبلی خود برگردد. (منظور من فقط در جاهای جدید و غیر از مخابرات است نه مخابرات).
.
دوم – به مخابرات استانها توصیه شده است شرکتهای پیمانکاری با مبالغ واقعی در مناقصه شرکت کنند.یعنی انان را وادار نکنند با کاهش مبلغ مناقصه حقوق کارکنان را کم کنند.
.یعنی سودشان را با کاهش حقوق کارکنان تامین نکنند.
سوم-نظارت بر شرکتهای پیمانکاری از سوی مخابرات بسیار شدیدتر خواهد شد تا بهیچ وجه حقی از کارکنانشان ضایع نشود.
.
چرائی این امر را باید در فشار نمایندگان مجلس و پیمانکاران محلی از طریق سازمان های استانی دانست. ضمن اینکه شکایت های نیروهای شرکتی هم بسیار موثر بوده است. یعنی ارگانهای نظارتی با سپردن کار به دو شرکت مخابراتی مشکل داشته اند و شکایتهای نیروهای شرکتی باعث شده مخابرات راه حلی جایگزین پیدا کند.
هر چند که با این شویه واگذاری امور پیمانکاری در کل کشور توزیع خواهد شد اما باز هم رد پای فشارهای بیرونی مطرح است.
.سود و زیان ورود پیمانکاران محلی
البته فعلا هنوز بسیار زود است که از سود و زیان این امر صحبت کنیم اما گذشته تاریک کار با پیمانکاران محلی باعث شده است حساسیت بیشتری ایجاد و نگرانی های زیادی در بین نیروهای شرکتی پیدا شود.
در گذشته حتی پیمانکاران محلی حقوق حداقلی را نیز به درستی پرداخت نمی کردند بطوریکه هنوز هم شکایت های مفتوح در حوزه های قضائی وجود دارد.
چنانچه نظارتهای قوی و گشاده دستی در واگذاری پیمانها بر استانها حاکم باشد می توان به این طرح امیدوار بود.یعنی با افزایش حقوق نیروها ضریب امیدواری را بالا برد. اما اگر باز هم استانها دنبال کاهش هزینه باشند متاسفانه گذشته تکرار خواهد شد و باز روزگار تلخ تکرار می شود.
مخابرات ایران و استانها، نظارت بیشتر
مخابرات ایران قصد دارد با نظارت محکم و دقیق به اجرای این طرح بپردازد.در حقیقت نیروهای رسمی و قراردادی و بخشی از نیروهای شرکتی بعنوان ناظر بر عملکرد پیمانکاران بطور جدی نظارت خواهند کرد.
آیا این نظارت کافی خواهد بود؟
خوب خانواده هزار فامیل باید چکارکنه؟؟!!
بالاخره باید به نحوی پاشون تو مخابرات بازبشه!!!!!
افتاد!!!!
مگه پیمانکاری هم مونده شماها که همه پیمانکارها رو جذب شسکام کردین
نکنه باز باید به این طریق پای فامیلهاتون باز کنین
مرید فقیر و بدبختی به پیش شیخ آمد
و به شیخ گفت یا شیخ از زندگی خسته شدم و چند باریست فکر خودکشی به ذهنم آمده
شیخ گفت ایا مشکلی پیش آمده ؟؟
مرید فقیر گفت از روی زن و بچه هایم خجالت می کشم، با زن، شش فرزند قد و نیم قد، مادر و خواهرم در یک اتاق کوچک مخروبه زندگی می کنیم و اصلا جابی برای نشستن و خوابیدن نداریم.
شیخ گفت دارایی دیگری هم داری؟
مرید گفت: همه دار و ندارم یک گاو، یک خر، دو بز، سه گوسفند، چهار مرغ و یک خروس است
شیخ گفت: من به یک شرط به تو کمک می کنم و آن این است که قول بدهی هرچه گفتم انجام بدهی
مرید که چاره ای نداشت، ناگزیر شرط را پذیرفت و قول داد
شیخ گفت: امشب وقتی خواستید بخوابید باید گاو را هم به داخل اتاق ببری
مرید برآشفت که: یا شیخ ، من به تو گفتم که اتاق آنقدر کوچک است که حتی من و خانواده ام نیز در آن جا نمی گیریم. تو چگونه می خواهی که گاو را هم به اتاق ببرم؟
شیخ گفت: فراموش نکن که قول داده ای هر چه گفتم انجام دهی وگرنه نباید از من انتظار کمک داشته باشی
صبح روز بعد، مرید پریشان نزد شیخ رفت و گفت: دیشب تا چشمانم گرم شد گاو شاخی به همسرم زد و هیچ یک نتوانستیم بخوابیم
شیخ گفت: امشب علاوه بر گاو، باید خر را نیز به داخل اتاق ببری
مرید فقیر هر روز باز میگشت و برای شکایت از وضع خود نزد شیخ می رفت ، و شیخ دستور می داد که یکی دیگر از حیوانات را نیز به داخل اتاق ببرد تا این که همه حیوانات هم خانه روستایی و خانواده اش شدند
روز آخر روستایی با سر زخمی و لباس پاره نزد شیخ رفت.
شیخ گفت: دوره سختی ها به پایان رسیده و به زودی گشایشی که می خواستی حاصل خواهد شد. پس از آن به روستایی گفت که شب گاو را از اتاق بیرون بگذارد
ماجرا در جهت معکوس تکرار شد و هر روز که روستایی نزد شیخ می رفت، به او می گفت که یکی دیگر از حیوانات را از اتاق خارج کند تا این که آخرین حیوان، خروس نیز بیرون گذاشته شد
روز بعد وقتی روستایی نزد شیخ رفت، شیخ از وضع او سئوال کرد و مرید گفت:خداوند به تو هر چه می خواهی بدهد یا شیخ ، پس از مدتها، دیشب خواب راحتی کردیم به راستی نمی دانم به چه زبانی از تو تشکر کنم.
بزودی جهت ماندن در خدمات اول و شسکام کلی تشکر و التماس خواهیم کرد، بدون هیچ خواسته و حرف اضافه
😔😔😔😔
جناب اقای مهندس جهرمی وزیر محترم و جناب اقای مهندس صدری مدیر عامل محترم مخابرات ایران خودتون هم میدونین نیروهای شرکتی زحمت زیادی تو اداره میکشن خواهشا بجای اینکه دست بخش نیروهای خصوصی رو بگیرین از چاه بکشین بیرون لاقل هل ندین که بیافتیمتو چاه.خودتون هم میدونین که پیمانکار محلی بی سواد با پارتی میاد کار برمیداره پول تو جیبی ندارن چه برسه که حقوق مارو بدن.قبلا که با پیمانکار محلی کار میکردیم درباره این حقوق و مزایا همیشه بحث داشتیم و چندین بار هم به حراست به بازرسی به تنظیم قرار داد ها اداره مخابرات استان مراجعه کردیم که پیمانکارها تو قرار داد نوشتن طبق قانون کار باید پول بدن ولی نمیدن و حراست و بازرسی و تنطیم قرار داد اداره مخابرات استان رک بهمون گفتن به ما ربط نداره برین از پیمانکار شکایت کنین به اداره کار .حالا هم شکایت کردیم ولی فعلا هیچجوابی نگرفتیم.جناب اقای مهندس صدری و جناب اقای مهندس جهرمی عاجزانه خواهشمندیم مارو تو چاه نندازین.
سلام.
خدا شاهده پیمانکار قبلی ما مطالبات مارو که مال سال ۹۶ و ۹۷ هست تا حالا تسویه نکرده.
به نظر من فقط با اعتصاب و تجمع مسالمت آمیز میشه. اداره کار باید بفهمه تو این مخابرات چه خبره. گرچه همه دستشون تو ی کاسس. این قضیه رو حل کرد.همکاران تهرانی مقابل مجلس و همکاران استانی مقابل استانداری ها الان هم نزدیک انتخاباته و اگ ازین زمان استفاده نکنیم کلاهمون پس معرکس.
با سلام و احترام
چند سوال مبهم؟؟؟؟
منظور از نظارت چی هستش؟
نظارت بر عملکرد صحیح یا نظارت جهت راضی بودن پرسنل زیر مجموعه پیمانکاران؟
تکلیف نیروهای موجود چی میشه؟ پیمانکار اگه گفت اینهارو نمی خوام اونوقت چی؟؟ خواست خودش نیرو بیاره؟
ایا بر حقوق پرداختی هم نظارت میشه؟؟ زنمان و مبلغ پرداختی؟؟؟؟ یا فقط حجم کار مهم هستش؟؟؟
سلام سردبیر .الان هم دارن به قول خودشون نظارت دقیق انجام میدن .چجوری مثلا تو شهرستان ما .۱.کارگران همه فنی با مدرک اما حقوق کارگر ساده ۲. اضافه کاری به هیچ عنوان ولی مجبوری کار کنی چون اگر کار انجام نشه جریمه . اخراج یعنی امنیت شغلی صفر.تازه رئیس اداره ما تا چیزی میشه میگه نامه اخراجشو بزن بیرونش کن.۳ لوازم پیمانکار تا جایی که تونستن از اداره گرفتن و خود پیمانکار فقط پیچ گوشتی و سیم چین آورده۴ماشین های پیمانکار همه مدل پایین مثلا پیکان وانت ما مدل ۷۶ هستش لاستیک مثل سر خودم کچل .موارد زیاد اقای سردبیر .شما حاضرید حقوق ما ناحق بشه ولی هزینه ها بیاد پایین .از اول هم هدفتون همین بوده فقط یه وعده هایی میدید تا ما رو نگه دارید .
برای آقای صدری متأسفم ….
برگشت به عقب ….
این بدترین خبری بود که می توانستید بدهید ….
به خدا واگذارتان می کنیم …
یک سؤال اساسی
این شرکت مخابرات واقعا مدیر عامل داره؟
یا این آقای صدری که میگن یک شخص حقیقیه یا فقط یک اسمه و وجود خارجی نداره؟
انسانه یا رباط یا… 😕😕😕
آخه یک انسان که نمیتونه اینهمه تصمیمای متضاد بگیره مگر اینکه…
نکنه اداره شما بی انضباته وگرنه اداره رییس داره .ساعت ورود وخروج داره .هر کی به هر کی نیست که.
شدیم عین توپ فوتبال که مدام داریم به این سو ان سو پرتاب میشیم هیچی هم نمیتونیم بگیم.طبقه بتدی هم شدیم بسلامتی.ممنون اقای صدری
ای کاش فوتبال بودیم.
بگو برده ای که به ثمن بخس فروختندرفت.
بدبخت شدیم رفت