ابهام در طرح ایثارگری برای کارمندان مناطق جنگی
مخابرات ما- یکی از خوانندگان مخابرات ما در شرح مشکلش چنین توضیح داده است:
یک سری از کارمندان دولتی از جمله در همین مخابرات هستند که در زمان جنگ در مناطق شش گانه جنگی حضور داشته اند و در کنار رزمنده ها به امور ادارات خود را سر و سامان داده اند. به این افراد گواهی ایثارگری داده شده به عنوان ایثارگر موظفی در مناطق جنگی شناخته می شوند.
گواهی را هم سازمان بسیح مستضعفین صادر کرده و در آن تاریخ خدمت در مناطق جنگی ذکر شده و آن را مشمول سند راهبردی رزمندگان دانسته اند. گواهی این افراد را مدیریت منابع انسانی فعلا نگه داشته و ترتیب اثر نمی دهد. پیگیر که شدیم امور ایثارگران بما گفت بروید از سازمان بسبج گواهی جدیدی بگیرید که در آن نوشته شده باشه سه چهارم (یا چقدر) از این مدت زمان جزو جبهه داوطلبانه محاسبه می شود.به سازمان بسیج که مراجعه کردیم میگویند که همین گواهی اولیه مورد تایید امور استخدامی است و باید مخابرات آن را بپذیرد.
اگر زحمتی نیست لطف بفرمایید با مخابرات صحبت کنید با توجه به اینکه گواهی رزمندگی این افراد معتبر و مورد تایید سازمان امور استخدامی کشور است توسط مخابرات بدون صدور گواهی جدید پذیرفته شود.
به دنبال تبیین این مشکل با مراکز مختلفی صحبت کردیم. ظاهرا مخابرات ایران معتقد است تا این لحظه هیچ بخشنامه ای به دستشان نرسیده است تا بدانند چه مقدار از مدت خدمت موظفی این افراد جزو خدمت داوطلبانه محاسبه می شود یا حداقل چنین بخشنامه ای که از سوی ستاد کل نیروهای مسلح که خدمت موظفی را بعنوان جبهه داوطلبانه می پذیرد برای تغییر وضعیت نیروهای شرکتی به دست ما نرسیده است.لذا مخابرات با ارسال نامه ای به ستاد کل نیروهای مسلح منتظر دریافت پاسخ است.
خواننده محترم مخابرات ما در تایید حرف خودش سه نامه از سایت های رسمی برای ما ارسال کرده است که در زیر می بینید.
در این نامه ها صریحا ذکر شده است که برای این کارکنان سه چهارم از زمان خدمت را همانند نیروهای وظیفه به عنوان خدمت داوطلبانه منظر کنند.
اینکه پذیرش قوانین توسط شرکت مخابرات ایران چگونه است و آیا باید به ازای هر فرد نامه ای از ارگانهای مربوطه برسد یا اینکه نامه کلی هم مورد قبول است، چیزی است که مخابرات باید آن را به روشنی اعلام کند.
انتظار می رود مخابرات برای جلوگیری از سوء استفاده قطعا اقدامات احتیاطی منظور کند اما از آنجا که اجرای این قانون زمان مشخصی دارد و خانواده هایی را دچار فشار روحی و روانی کرده است، راهی سرعتر برای رسیدن به پاسخ پیدا کند.
بخش های نظامی عموما روند خاصی برای پاسخگویی دارند که مخابرات خود با آن طرف شود بسیار بهتر است.
در پایان از شرکت مخابرات ایران و همکاران گرامی بابت راهنمایی های لازم و پاسخ مناسب تشکر می کنیم اما منتظر اقدامات سریعتر خواهیم بود.
من فرزند کارمند مخابرات هستم وسراسر جنگ پا به پای پدر در منطقه حضور داشتیم اصلا زندگی تو شرایط جنگ اسون نیست هر روزمرگ رودیدن چه تاثیری تو روحیه ما گذاشت فقط خدا میدونه .برادران نیرو مسلح موظف نبودنددفاع کنند.چرا حضور اونا باید داوطلبانه عنوان بشه ولی حضور کارکنان دولت موظفی.کارکنان دولت هم میتونستن انتقالی بگیرند ودر امان باشند ولی نکردن حالا حقش نیست فقط تسهیلات شامل اونا بشه.با سپاس از پیگیری شما
با سلام
پدر بنده بازنشته خود مخابرات است که در زمان جنگ مشغول خدمت در مخابرات استان کرمانشاه بوده و تنها مدرکی که موجود هست در سال ۵۷ تا ۶۲ بخاطر اینکه در منطقه جنگی کرمانشاه مشغول خدمت بوده افزایش حقوق خورده
اما الان خود مخابرات میگه چون نوشته کرمانشاه حساب نیست باید ماموریت به شهرستان هایی که جز منطقه جنگی هستند داشته باشه
این بی عدالتی است و من نمیدونم چطوری پیگیری کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
با عرض سلام و احترام خدمت سردبیر محترم
سوالی داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
ایا حقیقت داره که طرح ایثارگری مثل همکارای کارگزار اجرا میشه؟؟؟ یعنی فقط قرارداد مستقیم میشن ولی افزایش حقوق ندارن؟؟؟
دوست من
نمیدونم این حرفها از کجا میاد
اما اونا در الگوی سازمانی جای جدیدی براشون مصوب شد و چارتش هم مصوب شد مصوبه رو از اداره کار هم گرفتن
همینجوری الکی که نمیشه کاری کرد
مگر در متنی که برای استانها فرستادن ننوشتن که (جای خالی در چارت براشون در نظر بگیرین) یعنی بذارین توی الگو. در الگو خودش میزان حقوق و مزایا معلومه
سردبیرجان میشه لطف کنی بپرسی ازمدیرعامل مخابرات ایران که فرزندان ایثارگران وجانبازان وازاده هاوشهداکه میخوان قرارداد مستقیم بشن
ایامخابرات مدرک تحصیلی معادل لیسانس تادکترهم قبول داردیاخیر
با سلام وخسته نباشید خدمت سردبیر محترم
لطفاً در مورد تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر که پدرشان دوره احتیاط شش ماهه که بصورت داوطلبانه بوده ( پدر بنده شغلشون هم آزاد بوده و وابسته به دولت نبوده اند )اما از تیر ماه امسال زمزمه های هست که فقط سه چهارم داوطلبانس و بقیه اجباری پیگیری بفرمایید. آخه این چه استدلالیه
ببینید قانون رو کسی نمیتونه عوض کنه
بر اساس مصوبات مجلسه
سلام سردبیرجان خوب هستید
راسته که فرزندان جانبازان وایثارگران که مدرک لیسانس تادکتردارن رسمی میشن وکسانی که فوق دیپلم یادیپلم دارن قراردادمستقیم میشن
اگه اینطوری باشه من ازمخابرات شکایت میکنم
نه اصلا چنین چیزی نیست
اصولا مخابرات میگه رسمی نداریم. قرارداد مستقیم داریم. همین
برای هر کسی که بخواد فقط قرارداد سالانه و مستقیم میده بهشون
فعلا هم برای لیسانس و بالاتر داره مدارک جمع میکنه
فرزندان مخابراتی که پدرانشان در سال های جنگ در مخابرات در حال خدمت بوده اند را کاش درنظر می گرفتند چون مخابرات هم جز ارگانهای آماده باش و تلفن از ملزومات مهم جنگ بوده است و نیاز زمان جنگ بوده است.
اگر در مناطق جنگی بوده باشند شاملند
مادر من دو سال توي مخابرات ابادان تو سالهاي جنگ بودن خودمم ليسانس دارم و هجده سال خدمت ولي گفتند فقط سوابق جبهه داوطلبي رو ما قبول داريم
حضور رزمنده در منطقه جنگی را ارج می نهمیم . اما کسی به فکر ساکنین مناطق جنگی هم هست آیا ساکنین مناطق جنگی غرب که تا مدتها در محاصره بودند وبا تلفات جانی و مال چندین بار مجبور به آوارگی و سپس بازگشت به منطقه شدند بحساب می ایند . گلوله توپ و کاتیوشا که فرسنگها از ما هم رد می شد فقط ترکش اصابت نکرد خانه هایمان را زدند و زمینها وخانه هایمان را گرفتند بعد از بازگشت هم مرزدار دارن پشت سر نیروها بودیم و…
سلام.چرا گفتن باید ۶ ماه در جبهه حضور داشته باشه؟!!!!!!اونی که یک ماه رفته،دوماه رفته،سه ماه رفته و … آیا هیچ سختی متحمل نشده؟!!!اگه سختی متحمل نشده چطور خیلی ها تو همون یک ماه هید یا جانباز شدن؟؟؟؟هیچ فرقی نباید باشه بین کسی که رفته جبهه با کسی که اصلا نرفته؟؟؟؟قانون شش ماه حضور در جبهه بی عدالتی محضه…..
سلام خدمت سردبیر
گویا قرار هست دستور العمل یا بخشنامه ای از طرف ستاد کل به ارگانها داده بشود و سه چهارم مدت حضور موظفی ها به عنوان داوطلبانه اعلام بشود لطفا در مورد این بخشنامه پیگیری بفرمایید. گویا تو ستاد کل نیروهای مسلح در حال بررسی است. لینک توضیحات نماینده مجلس در این خصوص رو هم می ذارم:
https://www.iribnews.ir/fa/news/3279544/%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82-%D8%AC%D9%86%DA%AF%DB%8C
سلام
لطفا می شه سوال کنید که مرحله دوم و سوم
طرح ایثارگران کی اجرا میشه
سلام شرط سنی برای تبدیل وضعیت چقدر است؟ ۳۵ یا ۴۵ سال یا بیشتر هم ممکن است؟
سلام خدمت سردبیر وهمکاران محترم
بنده فرزند جانباز هستم و مدرک مرتبط با سابقه ۱۶ سال که فعلا هیچ مدارکی ازما نگرفته اند و هیچ خبری نیست .حالا تا پایان سال هم خبری نخواهد بود با این ابهامات .جالب تر اینکه چرا بخش نامه مجلس با بخش نامه مخابرات از هر نظر متفاوت هست . بخش نامه امور استخدامی گفته قرارداد دائم و بخش نامه مخابرات گفته قرارداد مستقیم یکساله ..و تاریخ عقد قرارداد ۲۵ اسفند در حالی که باید فروردین ۱۴۰۰ باشه و…؟؟فعلا که همه بلاتکلیف هستیم .
من خیلی دوست دارم مشکل این افراد بر طرف بشه اما آیا این جوری در حق اون بقال یا تعمیرکار یا هر کی کار آزاد داشته در دوران جنگ و در مناطق جنگی بوده اجحاف نمیشه؟؟
چرا نسنجیده حرف میزنید فرق این افراد با بقال و چقال اینه که خانوادشون آواره و چادر نشین بودن و خودشون رزمنده و در کنار رزمنده ها فعالیت داشتن مگه میشه بدون فعالیت کارت و گواهی بدن . وقتی چیزی نمیدونید چرا نظر میدید
برای اصناف امتیازاتی در نظر گرفته شده…
طبق قانون همون بقال و … اگر بتونن مدرک مستدل از جمله پروانه کسب رو ارائه بدن شامل انها هم میشه
سلام جناب سر دبیر
در خصوص بحث موظفی ها. اگه اینطور باشه بیشتر مناطق کشور (غرب) شامل این تبدیل وضعیت میشن. چرا که اکثرادر آن هشت سال جنگ کارمند ادارات و سازمانی بودن. لذا اون دسته از موظفی هایی مورد تایید هست که در این زمان از طرف آن اداره یا سازمان به مدت مشخص به جبهه های حق علیه باطل رفته و در یک مدت خاصی از سوی آن اداره یا سازمان به ارتش سپاه معرفی شده و اونجا خدمت کرده باشن . نه اینکه هرکسی کارمند بوده الان برگه بیاره بگه من تبدیل وضعیت میشم. قانون رو باید دقیق بررسی کنند. چرا برای ما ایثارگرا و رزمنده ها که زمان جنگ خدمت کردیم گیر دادن و گفتن حتما باید ذکر شده باشه تو معرفی نامه که حضور در جبهه های حق علیه باطل.مگه ما حضور برای چی داشتیم رفتیم جشن عروسی.پس اون افرادی که نامه از ادارات دارن و میگن کارمند بودیم باید نامه بیارن که در یک بازه زمانی در زمان جنگ به مدت مشخص در اختیار ارگان نظامی قرار گرفتن مثل سپاه یا ارتش ولی حقوق رو اداره خودشون با حق ماموریت بهشون پرداخت کرده نه اینکه هرکی کارمند بوده و بعد تایم اداری رفته خونه بگه منم رزمنده هستم. قانون رو که تصویب شده دقیق ذکر شده که مناطق عملیاتی حتی منطقه امنیتی هم قبول نکرده. لطفا برای بررسی و رفع مشکل همکاران مخابرات دقت لازم رو بعمل بیارید.
میدونید مشکل شما چیه مشکل شما اینه میگید چون مدرک ما رو قبول نکردن برا دیگران هم نکنند . دل بزرگ و نیت خوب رو هر کسی نداره متاسفانه . خیلی از همین افراد که راحت قضاوتشان میکنید بارها مورد اصابت تیر و ترکش بودند بدون ادعای جانبازی و مزایای آن ، منزل خود ما در اثر اصابت دو بار بمباران شد و از نو با هزینه شخصی ساختیم و دم نزدیم هر چند امثال ما که فرزندان این افراد هستیم آواره و چادر نشین بودیم و از پدر به دور بودیم . چه حق ماموریتی چه آشی چه کشکی ؟؟ تازه کلی هم اجحاف شده در حق این افراد که چرا علیرغم دستور مجلس و تذکرات نماینده ها و حتی توصیه مقام معظم رهبری ، ستاد کل سر چه مقدار داطلبانه بودنش به نتیجه نرسیده و مسکوت نگه داشته . سازمان هم محض گل رویشان به آنها گواهی نداده اسم همه کارمندان را هم منظور نکرده صرفا افرادی که فعالیت رزمندگی داشته اند . لطفا قضاوت بیجا نکنیم و در مورد چیزی که نمیدانیم نظر ندهیم .
اگر قرار بر عدل و منطق بود کلا این قانون باید اجرا نمیشد الان که شامل خودت شده نمیخوای شامل کس دیگه بشه 😂😉
سلام و احترام
بله مناطق غرب همه شامل میشن …ببخشید اونی که دو سال رفته سربازی در زمان جنگ الان سه چهارمش و میگیرن داوطلبی …. چه فرقی هست بین اونها و شخصی که کل 8 سال رو تو پالایشگاه آبادان ایستاده و مقاومت کرده و زن و بچش اواره شهرهای دیگه شدن؟؟؟؟
شما لطفا سعی کنید به فکر حل مشکل خودت باشی همشهری عزیز . . .
30سال از جنگ گذشته هیچ کمکی در حق این عزیزان و خانواده هاشون نشد … فقط به جرم اینکه شانس اوردن جانباز یا شهید نشدن. . .
با تشکر از سردبیر محترم
اصلا همه کسانی که کارمند بودن شاملشون بشه چی از شما کم میشه
مثلا بابای من مدرسه ای که درس میداد در نقطه مرزی زلزله زده ها بوده همیشه موشک میخورده میتونن رزمنده حساب بشن از سال 60 تا 71 اونجا خدمت کرده. اول جنگ هم که همه فرار کردند این بنده های خدا ایستادن. منتها مدرک ندارند . جز حکم محل کارشان
سلام
همه از محل کارشون مدرک دارن دیگه. محل کارشون نامه میده به ستاد نیروهای مسلح و اونا بر اساس پرونده ها نظر میدن
اگر پدرتون دنبال کار رو بگیرن راهشو پیدا میکنن
سلام
جناب سردبیر موضوع داوطلبانه حساب شدن کارکنان موظفی مناطق جنگی هنوز تایید نشده یعنی ستاددکل نیروهای مسلح داوطلبانه بودن رو تایید نکرده.
نه تنها در مخابرات بلکه در هیچ ارگانی نامه های این عزیزان ترتیب اثر داده نمیشه.
در دست بررسی است مجلس اوکی داده منتها سر مقدارش اختلاف هست چون این افراد مثل سرباز وظیفه ها بودند
با سلام و عرض ادب
خواهشمند است خبری شد اطلاع رسانی کنید … به شدت بلاتکلیف هستیم.
و بابت روال انجام کار و نامه نگاریهایی که مورد قبول مخابرات است راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
سلام
یکی از دوستان شما با من صحبت کرد توصیه کردم مثل سربازان و خدمت سربازی اقدام کنید. شخصی نامه ای بگیرید از ستادنیروهای مسلح که در آن نوشته باشد چقدر از دوران کاری پدر شما جبهه اختیاری محاسبه می شود.
از طرفی مخابراتهم دنبالش هست که کارها رو انجام بده
اماخودتون نشینین
سلام ، تکلیف ما شسکامی ها که مدرک لیسانس داریم و ۲۰ سال تو مخابرات کار کردیم ولی مدرک مرتبط با مخابرات نداریم چه میشود؟؟؟؟؟؟
دوست خوبم
البته اینطوری نمی ماند و فکری برایتان می کنند
اما باید بدانید تا آخر خدمت شما همیت مشکل را در مخابرات دارید
حکم نمی زنند گروه نمی دهند انتقالی نمی توانی بگیری چون مدرک شما را نمیخواهند
این زندگی شماست و خودتان تا اینجا را آمده اید لطفا فکری اساسی برای خودتان بکنید برادر من
یعنی چه؟؟؟
آیا مگر می شود کسی به جنگ نرود و اعادی ایثارگری بکند. آیا مگر می شود مثلا کسی در زمان جنگ در یک منطقه جنگی مانند دزفول در اداره ثبت احوال خدمت کند و الان ادعا داشته باشد که ایثارگر است . چون در شهر جنگی خدمت کرده است؟ خوب اگر اینطور است باید آن زمان از طرف اداره خود بصورت داوطلب 6 ماه در جبهه جنگی و اسلحه بدست حضور داشته باشد. فکر کنم پیگیری این قضیه آب در هاونگ کوبیدن است.
دوست من
زندگی کردن در مناطق جنگی آنطور که شما هم میگویید نبوده
وگرنه معادل رزمنده گی نمی گرفتن
ایثارگر هستند و در کنار رزمنده ها خدمت کرده اند منتها عنوان این گواهی موظفی است چون کارمند دولتی بوده اند گواهی هم معتبر است دوست عزیز
کلا بخشنامه اعلامی مخابرات ابهام دارد قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در نگاه کلی میگوید همون 3 بند اولی که خود مخابرات در اول بخشنامه آورده باید تبدیل وضعیت بشوند. بقیه ماده هارو عزیزان یه قانون از من درآوردی اضافه کرده اند اصلا نه درباره مدرک تحصیلی حرفی زده شده. درباره این مدرک تحصیلی طبق ابلاغیه سازمان اداری و استخدامی کشور در تاریخ 15 مرداد 1400. که ایثارگران با هر مدرکی میتوانند استخدام شوند.رو کلا مخابرات نگاه به ابلاغیه نگاه نمیکند. دوماً تاریخ اجرایی آن باید از 1400.1.1 باشد آورده اند به 25 اسفند ماه. ثالثا دربین همین ایثارگران عزیز افرادی با سابقه 22 سال حضور دارند آقا حق این اقایونه قانون و باید در تمامی دستگاه اجرایی. کشور اجرا شود. نمیتواند منت بر سر کسی بگذارید همه این آقایون به خاطر همین ایثارگران پست میز های خود تکیه داده اند قانون از خود درآوردی امضا میکنند این باید به طور کامل و جامع اجرا شود نه کم نه زیاد مخابرات نباید الان دغدغه پول داشته باشد با این همه درامد آقا. نمیتونن منابع مالی فراهم کنید. واگذار کنید همون دولت خودش کاری خواست بکنه.تو همین جامعه عزیز ایثارگران هم دکتری هست هم لیسانس هم دیپلم و در سایر کارکنان شاید این اندازه مدرک نباشد. در آخر منت نیست وظیفه مخابرات و سایر دستگاه ها است که قانونی را که در سال 98 و قبل آن. تصویب شده باید اجرا کند چه شده اگر قانون درباره کسر از حقوق مالیات. و افزایش تعرفه تلفن ثابت است. همتون پیرو قانون هستید میگوید قانون دستمان را باز گذاشته ولی در تبدیل وضعیت کند عمل میکنید قانون کامل همراه با وظیفه مخابرات باید اجرا بشه نه کم نه زیاد