مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

آنلاین – سوالات سهامداران در مجمع ۱۴۰۱

مخابرات ما- سوالات پایانی حاضران در مجمع پاسخ داده شد.

مجمع آنلاین

 

تاکنون چه فکری کرده اید تا مخابرات از زیان خارج شوید؟

  • مدیر عامل : دو برنامه افزایش درآمد و کاهش هزینه داریم از سال ۱۴۰۰ . مخابرات در بخش مکالمات ۱۲ سال است تعرفه اش تغییر نکرده ارز و هزینه تجهیزات ارزی ۳۰ برابر شده و هزینه های ریالی ما ۱۵ برابر شده. اما برای تعرفه اتفاقی نیفتاده. در سال۱۴۰۰ از مهر احتمال افزایش تعرفه را دادیم که تامین نشد لذا  برای تامین ۱۵۰۰ میلیارد مشکل پیدا کردیم
  • چابک سازی بهینه سازی نیروی انسانی و حذف هزینه های زائد در استانها پایش می شود.از سوی دیگر مصوبه ۴۶۶ شورای رقایت خرداد ۱۴۰۰ به تصویب رساندیم شورای رقابت تعرفه خطوط تلفن ثابت را به وزارت ارتباطات ابلاغ کرد منتهی تا امروز هنوز اتفاقی نیفتاده است.همین  امر ۲۰۰۰ میلیارد تومان زیان به شرکت وارد کرده است.تغییر و تحولاتی صورت گرفته است. در پایان ۱۴۰۰  تعرفه برق اصلاح شد به روز شد. هزینه رانژه اصلاح شد عدد کمی بود که به ۶۰ هزار تومان اضافه شده.چند المان دیگر هم برای پیگیری داریم که موافقت ضمنی سازمان تنظیم را هم گرفته ایم.امسال افزایش درآمد خوبی داشته ایم اما باید از هزینه های زائد  پرهیز کنیم.
  • این مسائل در شرکتهای بزرگ طبیعی است نیروهای جوانتر باید جایگزین شوند. برای جایگزینی نیرو برنامه ای تدوین کرده ایم .نظام بودجه ریزی بسیار دقیق و علمی است ولی  این تحول طول می کشد.روش و سیر تحول شروع شده.کسانی که دانش فناوری اطلاعات دارند منصفانه قضاوت کنند می دانند تغییرات کم نظیر و بی نظیر بو.ده است.

 

سوال- با وجود اینکه اختیارات محدود است چرا در ستاد متمرکز شده است

  • محمودزاده : این مطالبه هیئت مدیره مخابرات ایران است.

 

چرا شرکت مخابرات تاکنون افزایش سرمایه نداده است؟

  • زارع:  تجدید ارزیابی – افزایش سرمایه- دارائی های مخابرات با بازار تفاوت دارد.  راهی را برای ما تعیین کرده اند.اگر بخواهیم از مسیر تجدید ارزیابی، افزایش سرمایه بدهیم باید کلا دارائی ها را تجدید کنیم. همه باید دارای اسناد و مدارک مثبته  باشند وگرنه نمی توانیم ببریم تجدید ارزیابی اگر بتوانیم این محدودیت را برداریم در خصوص نتایج ارزیابی خبرهای خوبی اعلام خواهیم کرد.

 

چرا احکام ۱۴۰۱ کارکنان صادر نشده؟

  • سلطانی- در حالی ۱۴۰۱ را شروع کردیم که تعرفه حل نشده بود نظام بودجه ریزی حساس است مخابرات باید نظام ارتباطی کشور را نگهداری کند اینها حساسیت بودجه ریزی را بالا برد و دست هیئت مدیره  و ما را بست.جلسات متعددی برگزار کردند که بصورتی رفع و رجوع کنند حالا د رپایان مراحل هستیم تا با منابع مالی پیش بینی شده احکام را صادر کنیم در آینده با عادی شدن درآمد مخابرات ما و هیئت مدیره بهتر به کارکنان خود رسیدگی خواهیم کرد.ولی صادقانه بگویم وضعیت بودجه ای مخابرات تصمیم گیری را سخت کرده کمی صبور باشید .
  • زارع – درآمد ما همان درآمد گذشته است اما سطح حقوق چقدر بالا رفته است؟
  • زارع – حق جذب جزو بدهی ها شناسائی شده به محض تامین نقدینگی پرداخت خواهد شد.

 

حق جذب چرا کاهش پیدا کرده؟ بخش خصوصی و پرداختی؟

  • زارع- حق جذب بر اساس امتیاز مدیران داده خواهد شد.
  • سال گذشته تمام آیتم ها انجام شد. حدود ۴۰ میلیارد پرداختی های ما به بخش خصوصی بیشتر شده تاکنون هم معوقه ای در پرداختی به آنان نداشته ایم.

 

سوالات و صحبت های حضوری مهمانان:

  • ۱- امیر تاجیک :چرا ۱۲ سال است ارزان فروشی می کنید؟ دارائی را ارزان فروشی می کنید.خدمات را هم ارزان می فروشید.کمک مجانی هم از سهامدارانتان نمی خواهیم. شما همه چیز دارید فقط باید مدل کسب و کارتان را تغییر دهید. روز اول که ساختمان را می خواستید درست کنید به شما گفتم کار شما ساختمانسازی نیست.الان تغییر کاربری بدهید مسکونی کنید هزاران میلیارد تومان سود خواهید داشت.اصل مهم بهره وری، زمان است.شما تنها چیزی که ارزش نمی دهید زمان است. چه اولویتی در کشور هست؟ چه کسی جز شما افزایش تعرفه را نداده؟ یکی از مسئولیت های سهامدار عمده این است که نسبت به ارزش سهمش حساس است. همه ضرر می کنیم.با ۵ مورد پیشنهادی من به راحتی  اینها حل می شود.

 

  • ۲- احمدرضا دینی-سهامدار و بازنشسته- سوالاتی هست که شبهه برانگیز است.شرکتهای زیرمجموعه مخابرات برگزار نشده است لذا چطور بپذیرم این گزارش شفاف است./ در مالی صحبت از مطالبات هست ولی از دیون ذکری نشده. هیئت مدیره چطور اجازه دارد هزار میلیارد بذل و بخشش کند.اگر قانونی است چرا در جای خودش ننشسته. برخی آیتم ها در فیش ها آمده ولی در صورتهای مالی نیامده. /صندوق ۹ درصد بلاتکلیف است. / شما همه چیز را به هیئت مدیره قبلی نسبت داده اید.همه اش نوشته اید تا سال آینده انجام خواهیم داد کدام فعالیت را در سال گذشته انجام داده اید؟ / چرا شرایطی فراهم نمی کنید که سهامداران بیایند. سالن را با کارکنان پر کرده اید. جایی را انتخاب کرده اید که رفت و آمد سهامدران ممکن نیست.

پاسخ رادفر -حسابرس- در خصوص بند ۱۸ آقای زارع بطور کلی گفتند قوانین و مقررات رعایت شده. مسئولیت مجمع در اختیار رئیس مجمع است.اول هم گفتم گزارش کامل خوانده شود.آقای زارع کامل پاسخ بدهند. ضمن اینکه سوال همه سهامداران  باید حتما پرسیده شود و پاسخ داده شود.

پاسخ زارع- ۸ تا از بندهای اساسی در سال گذشته از جمله بدهی به دولت، طرح های اختصاصی، نحوه طبقه بندی حسابها در صورتهای مالی و .. همه اصلاح شد. همچنین هر آیتمی که لازم بوده به عنوان هزینه و درآمد شناسائی شود شناسائی شده. هیچ سالی به اندازه امسال برای شفاف سازی سرفصل ها تلاش  نداشته ایم. بورس می گوید باید  سهامداران با مراجعه به کدال بتوانند شفاف همه چیز را بررسی کنند بدون پرسیدن سوال از ما!

بند ۱۸، جنبه ای در کتمان ندارد.مهمترینش (نماینده هیئت مدیره باید مالی باشد) (یکی از شرکتهای زیرمجموعه را بموقع در کدال نگذاشته اید) دلیل اینها روشن است …. دلیل اینکه برخی جاها بدون حسابرسی شده در کدال بگذاریم همین بوده که قوانین را رعایت کنیم …. تا این تاریخ همه شرکتهای ما مجامعشان برگزار شده.شرکت شسکام هم عصر امروز برگزار می شود.همه حسابرسی شده به ما رسیده.این تلفیق بر اساس گزارش های حسابرسی شده است.

 

  • سوال سهامدار- زهره حسینی -بازنشسته شرکت تلفن-  شرکت تلفن باید اکچوئری حساب شود.باید هیئت امنا داشته باشد من به عنوان ناظر بر عملکرد صندوق ذخیره انتخاب شده ام. الان ذخیره نگرفته اید. ما با تلاش و زحمت مخابرات را به اینجا رساندیم. سهام به ما داده نشد. من آزاد خریدم. نماینده ۳۷۰۰ نفر  شرکت تلفنی هستم که بیمار هستند الان از بیمه و درمان و رفاهیات محرومیم حقوق های ما دیر داده می شود. عضو هیئت مدیره کانون هم هستم لذا بازنشسته ها سوالاتی از من می پرسند مثلا  حقوق ها با تاخیر زیاد پرداخت می شو یا . چرا با ۱۵ روزتاخیر حقوق ما پرداخت میشود. حسابرس هم گفته ذخیره احتیاطی گرفته نشده. چرا؟ باید اندوخته داشته باشید و به ما برگردانید.میخواهم ناظر باشم برای اندوخته خودمان.

 

  • زارع- در این صندوق چند مسئله را باید بتوانیم تعیین تکلیف کنیم. این صندوق با دفاتر مخابرات ایران ثبت شده.در تعیین اکچوئری همین مشکل ساز بوده است نداشتن شخصیت جداگانه در صندوق مشکل اصلی ماست.تا بتوانیم اعداد و ارقامش را جداگانه داشته باشیم.
  • محمودزاده- جلسه ای با سوال کننده داشته باشید پس از پایان جلسه.

 

سوال- فقط در وضعیت جنگی است که قصد جان کسی را داریم. با وضعیت بیمه تکمیلی شما وضعیت را جنگی کرده اید.از انصاف صحبت می کنید.۷ ماه است رفاهیات را قطع کرده اید.وقتی سیاست اصل ۴۴ اعلام شد ، توسعه عدالت اجتماعی هم جزو آن بود.بازنشسته مخابرات از آن بهره ای نبرده است. من سهامدار شرکتی هستم که ۵۷ سال تمام به اسم خواربار به بازنشستگانش پرداخت شده تا این ۷ ماه اخیر! رفاهیات ما به واسطه قانون  از زمان دولتی بوده به واسطه قانون کار اجرانشده که بتوانید با قانون کار از بین ببرید.آقایان بازرسین و ناظرین! کجای کار دستورالعمل نوشته میشه تا خود قانون لغو شود. همه دستورالعمل مینویسند تا قانون اجرا شود نه اینکه قانون اجرا نشود.

ما زمان دولتی یک دوازدهم حداقل حقوق را به عنوان خواربار می گرفتیم حالا تبدیل شده به ۵۵ درصد حداقل حقوق امروز. کسانی که افتخار میکنند رای دیوان گرفته اند باید بدانند  امسال حداقل حقوق ۳۹ میلیون تومان است اگر ۵۵ درصد  حداقل حقوق فعلی را  اجرا نکنند باید این یک دوازدهم  آن ۳۵ میلیون تومان را پرداخت کنند. میشود حدود ۴ میلیون تومان.

 

سوال- مدیر عامل گفته است ۲۳ درصد افزایش درآمد داریم. ……………… (اینجا پخش مستقیم قطع شد…. واقعا به عنوان بیننده اساسا به من برخورد- سردبیر )

متاسفانه در بدترین شرایط ارتباط مستقیم ویدئویی قطع شد.

پس از مدتی که تصویر آمد صدا نداشت

 

سوال- اقای دکتر یک سری موارد بصورت ابتر باقی مانده.همه حتما سهامدار هستند در اینجا. نماینده سازمان بودرس و بازرس قانونی اشاره کردند. روزی مخابرات  با دو ریال تلفن همگانی حقوق آموزش و پرورش هم پرداخت می شد آیا تعرفه باید در مجمع ذکر بشود؟ اگر تعرفه بالا نرفت چه باید بکنید؟ آیا می پذیرید که امروز مطالبات سهامدار وبازنشسته را ثبت و ضبط کنید؟ چرا ۷ ماه مطالبات بازنشسته پرداخت نشده؟

 

نتیجه توزیع سود 

ناظر مجمع- پیشنهاد ما ۷۹ ریال سود به ازای هر سهم است.

محمودزاده- پارسال ۱۰۰ درصد سهام توزیع شد.همه اعتراض کردند که شرکت نیاز به توسعه دارد.از سهامداران اجازه گرفتیم ۵۰ درصد از سود را توزیع کنیم.

(رای گیری شد موافقت اعلام شد) 

توافق شد به ازای هر سهم ۷۹ ریال سود پرداخت شود. ابتدا سهامداران خرد دریافت کنند سپس سهامدران اصلی .  اگر  نقدینگی نبود از منابع شرکت تامین شود.

پاداش هیئت مدیره   ۵۰۰ میلیون تومان بوده که به سهامداران حقوقی تعلق خواهد گرفت.

مقرر شد برای حضور افراد غیر موظف، در هر جلسه ای یک میلیون  و دویست هزار تومان دستمزد پرداخت شود.

باز هم قطع شد ...

1379860cookie-checkآنلاین – سوالات سهامداران در مجمع ۱۴۰۱

Please rate this

0 1 2 3 4 5
5 نظرات
  1. رضا می گوید

    سلام.
    لطفا این مورد را یکی برای ما شرح دهد!
    ما که هر چی خوندیم نفهمیدیم چی به چیه؟!
    ۵۵ درصد که بیشتر از یک دوازدهم است!؟
    چجوزی به ۴ میلیون رسید؟
    {{{ما زمان دولتی یک دوازدهم حداقل حقوق را به عنوان خواربار می گرفتیم حالا تبدیل شده به ۵۵ درصد حداقل حقوق امروز. کسانی که افتخار میکنند رای دیوان گرفته اند باید بدانند امسال حداقل حقوق ۳۹ میلیون تومان است اگر ۵۵ درصد حداقل حقوق فعلی را اجرا نکنند باید این یک دوازدهم آن ۳۵ میلیون تومان را پرداخت کنند. میشود حدود ۴ میلیون تومان.}}}
    ممنون

  2. رضا می گوید

    خجالت نمی کشند ۵۰۰ میلیون پاداش برای زیان گرفتید شرکتی که با مدیریت شما زیان دیده سود از کجا توزیع شده اگر سود داره چرا طلب کارکنان وبازنشسته ها را ندادند

  3. بسم الله القاصم اجبارالجبارین می گوید

    کسی تو جلسه نبوده در مورد عدم پرداخت مطالبات بازنشستگان اعم از جیره غیر نقدی . سه چهارم سربازی . حق ایثارگری . وسایر مطالبات از مسولین بی مسولیت شرکت مخابرات سوالی بکنه وجواب درست حسابی مطالبه بکنه

  4. ناشناس می گوید

    با این تفاسیر این ماه هم خبری از احکام نیست

  5. ناشناس می گوید

    قطع_________؟

نظرات بسته شده است.