مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

از میان کامنتها : وضعیت مديريت استانها بعد از ادغام

[box]مخابرات ما – شايد اين يك آرزوي محال باشد كه قبل از اجراي يك طرح، به زواياي آشكارش فكري كرده باشيم.ادغام شركتها، استانها را بلاتكليف كرده.اين نوشته را بخوانيد.[/box]

 

مخابرات ما (دبير دوم) –  يكي از همكاران و اعضاي سايت مخابرات ما ، از روزگار استانها پس از ادغام مي نويسد:

[box]سلام
مکاتبات در استان ما حسابی شیر تو شیر شده است.
آقای سرائیان یک بار مدیرعامل سابق استان را مدیرعامل خطاب می کنه و یه بار مدیر استان !
مدیرعامل مخابرات استان اولین مکاتبه خودش را به انتصاب عضو هیات مدیره به مشاور امور فنی اختصاص داد.
جالبه مدیر دفتر مدیرعامل کماکان با همان عنوان خودش مکاتبات را انجام می دهد در صورتیکه خود مدیرعامل سابق دیگر با عنوان قبلی خود نامه امضا نمی کند.
مدیران ستادی مکاتبه با مدیر عامل را کماکان به عنوان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل می نویسند.
با وجودیکه هنوز آئین نامه جدید برای امور استخدامی و پرسنلی نیامده است ولیکن هنوز مدیرعامل استان ابلاغ احکام را می زند.
همه مسئولین تمام کارهای اصلی خود را رها کرده اند و مرتب در حال سند زدن خرجهای قبلی و بعدی خود هستند و جالبه برخی چیزهایی که هنوز هم خریداری نشده است را برایش سند می زنند که جزو تعهدات شرکت مخابرات ایران وارد شود.
لااقل برای ما که هنوز از آئین نامه های معاملاتی و استخدامی خبری نیست.
آقای دکتر سرائیان حکمی را برای مدیرعامل سابق زده اند و تمام امور تلفن ثابت در محدوده استان را به مدیر مخابرات استان سپرده اند.
جالبه ما همین عنوان مدیر مخابرات استان را در دو جای دیگر هم داریم یکی مدیر مخابرات مرکز استان و یکی هم مدیر مخابرات برخی شهرستانها.
در سلسله مراتب شغلهای تدوین شده قبلی در استانها کارشناس و کارشناس مسئول و رئیس مرکز و رئیس اداره و مدیر و معاون تعریف شده بودند و اگر به شخص اول استان مدیر بگوئیم عملا وی را تا رده زیر مجموعه معاون پائین آورده ایم و معلوم نیست چطور می خواهند این عنوان را اصلاح کنند.
به راحتی با یک مصوبه می توانستند عنوان مدیر کلی و یا مدیر امور را برای شخص اول استان انتخاب کنند که اینکار را نکرده اند و دلیل آن نیز این است که احتمالا قصد دارند بازهم سمتهای مدیران در استانها را کاهش و تنزل بدهند.
رده و رتبه مدیر مخابرات استان با مدیر دفترش یکی شده است چونکه از لحاظ عنوان هر دو مدیر هستند و بنابر این علی القاعده می باید حقوق و دریافتیهای مدیر استان با مدیران هم سطح خودش یکی باشد و البته از معاونینش نیز کمتر خواهد گرفت.
شاید با این کارهایی که دارند انجام می دهند قصد دارند مدیری منطقه ای را تعریف کنند و نهایتا مدیر استان را در زیر مجموعه وی ساماندهی نمایند.
در حکم آقای سرائیان امده است امور مربوط به ارتباطات ثابت در حیطه استان با مدیر مخابرات استان است و صحبت از امور سیار نکرده است و با این تفاسیر نمی دانیم چه به سر مسایل و امور سیار استان خواهد آمد. شاید قصد دارند با این حربه مدیر ارتباطات سیار استان را زیر مجموعه همراه اول تعریف کنند و اگر بشود مجددا این شائبه بوجود خواهد آمد که چگونه از طرفی شعار می دهند که قصد دارند شرکت ارتباطات سیار را با شرکت مخابرات ایران یکی کنند ولی از ان طرف امور سیار را از استانها تفکیک می کنند.

معلوم نیست چه بلايي می خواهند سرمون در بیاورند.[/box]

 

پي نوشت سردبير-  از نويسنده كامنت تشكر ميكنم كه اينقدر دقيق وقايع را تشريح كرده است.

از دبير بخش كامنتها ، بخاطر انتخاب خوبش تشكر ميكنم ضمن اينكه اگر تاريخ و نويسنده كامنت را هم در مطلب كپي كند ، بهتر خواهد بود.

 

660900cookie-checkاز میان کامنتها : وضعیت مديريت استانها بعد از ادغام

Please rate this

0 1 2 3 4 5
6 نظرات
  1. رسمی می گوید

    سر دبیر عزیز اصلاح بهتر از تغییر است در شرکت ما هر کسی می آید فکر می کند با تغییر ساختار یا با تغییر و حذف شرکتها و پستها و غیره موارد که انجام داده اندکارها درست می شود ولی نتیجه صفر بوده باید با تعقل و با عقل و هوش روشها را اصلاح نمود ودر یک پروسه زمانی مناسب بطوری که هیچ همکاری از اون طرحها متضرر نگردد مهم است باید به همکاران روحیه انرژی و ایجاد اشتیاق نمود نه اینکه هر روز یه استرس تازه وارد نمود با این اوضاع احوال شرکت ما کار سختی در پیش دارد.

    1. ناشناس می گوید

      سلام
      به نظر من هم اصلاح بهتر از تغییر است.
      تغییر حرف بزرگی است که انجام نمی شود ولی در قبل آن سهامداران به خواسته های نامعقول خود می رسند.
      سهامدار از ابتدا می خواست شیره شرکت مخابرات ایران را بمکد که مکید.
      سهامدار از ابتدا می خواست با استثمار شرکت مخابرات ایران تمام اجزای حیاتی و بدرد بخور شرکت مخابرات را در دم و دستگاه خود بکار بگیرد که کرد.
      سهامدار می خواست شرکت مخابرات ایران را از دست ملت و دولت بگیرد که گرفت.
      آنچه برای سهامدار مهم نیست کارمندان و بازنشستگان شرکت مخابرات ایران هستند

  2. همکار می گوید

    استان ما هم وضیعت مشابه بالا را دارد خدا به داد کارکنان مخابرات استانها برسد

  3. همکار می گوید

    یکی از بیشمار مشکلات شرکت در دوره گذار کنونی عدم توجه به تجربه ما کارگران!!! 30 سال سابقه است! مدیران بالای هرم فکر میکنند ما در این 30 سال در محل کارخود بازی می کردیم واساسا” اندیشه ما فاقد پشتوانه علمی منطقی وتجربی است.کار از این هم وخیم تر است .هنوز وادی بخشهای فنی ومالی را شخم نزده اید تا ببینید چه از هم گسستگی در شرکت مخابرات ایران ایجاد شده است .نگاه شرکت مانند تمام فرایند های توسعه می بایست بخشی باشد . بارها نامه نوشته شده استوتوسط قاطبه همکاران توضیح داده شده است .یقینا” شرکت در بحران مالی قراردارد ولی این را بدانیم که این مشکل نیز ناشی از عملکرد خودسرنه مدیران ارشد شرکت است .عملکرد شرکت مدیریت املاک- شرکت ارتباطات ثابت- شرکت های خارجی پیمانکار- سفره کام – فایبر هوم- …همگی بدلیل بی برنامه گی مدیران ماضی منجر به شکست شد.حال نوبت مدیران جدید است .پیش بینی شکست دور از ذهن نیست.!!حرکت های بخشی موفقیت را بهمراه داردونه حرکت های شتابزده وبی برنامه.ترتیب برنامه رهنگاشت در صورت تغییر در فرایند منجر به موفقیت است .1-تعدیل نیروی انسانی اعم از رسمی-بازنشستگی – ویا قراردادی( تغییروضعیت استخدامی- حذف ردیف های سازمانی زائدوموازی- عدم انتصاب مجدد در قالب مشاور ان فنی ومالی- اصلاح وابلاغ سازمان مناسب وانتصاب نیرو های شایسته!-سپس بررسی وضع ایجاد شده ودر مرحله بعد نگاه به اصلاح سیستم های فنی وانعقاد قرارداد های خارجی .

  4. ناشناس می گوید

    سلام
    خبر فوری
    طبق اعلام روابط عمومی مخابرات تبریز
    همایش منطقه ای ی امور فنی و راهبردی ثابت و سیار در سالن 29 بهمن تبریز با حضور آقای سرائیان
    از همکاران تبریز دعوت به شرکت شده است .
    متاسفانه تاریخ قید نشده است

    1. ناشناس می گوید

      سلام
      ببخشید تاریخ 12 مهر 95 از ساعت 10.5تا 13

نظرات بسته شده است.