ایران, در اینترنت اشیاء
مخابرات ما (همراه)- در سالهای اخیر، پیشرفت فناوریهای شبکه و ارتباطات بیسیم، بهبود توان محاسباتی وکوچکسازی ادوات الکترونیکی، منجر به از راه رسیدن موج بعدی نوآوریهای وابسته به اینترنت با عنوان اینترنت اشیا شده است.
اینترنت اشیا در زندگی روزمره، به مجموعهای از اشیای متصل، از لوازم خانگی و اتومبیلها گرفته تا دستگاههای پزشکی اشاره دارد که میتوانند دادههایشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند .این دادهها با حداقل مداخله انسان، مورد پردازش و تحلیل قرار میگیرند تا در نهایت خدمات ارزشافزوده را برای کاربران نهایی ارائه کنند.
*اینترنت اشیا در ایران
در ایران در بهمن 1394، نخستین سکوی آموزشی و پژوهشی اینترنت اشیا در دانشگاه علم و صنعت به مناسبت دهه فجر راهاندازی شد. این دانشگاه با راه اندازی این فناوری، نام خدود را به عنوان پنجمین دانشگاه دنیا که اینترنت اشیا را تدریس و پژوهش میکند، ثبت کرد.
در حال حاضر ایران بیستمین کشوری است که از این فناوری پیشرفته و مدرن استفاده کرده و با استفاده از این فناوری تمام اشیا از طریق شبکههای اینترانت و اینترنت به هم متصل شده و قابلیت فرمانپذیری اشیا از طریق شبکههای مخابراتی فراهم شده است. این فناوری پس از بومی سازی، اکنون به محصولی ایرانی تبدیل شده است.
اینترنت اشیا در کشورهای پیشرفته دارای استاندارد جهانی است و سعی شده در ایران نیز این استانداردها رعایت شود. همچنین این سکو با شبکه مخابرات کشور کاملاً مطابقت دارد.
نظرات بسته شده است.