پروژه های ره نگاشتی مخابرات(2)- اجرای شبکه آی پی نوین در کشور
[box]مخابرات ما -پس از ره نگاشت پروژه های بسیار مهمی در مخابرات ایران کلید خورده است که در این دوره زمانی به سه تای آن اشاره میکنیم.اینک بخش دوم این مطلب را می خوانید. [/box]
سردبیر: انتشار اطلاعات پروژه ها, بدون دسترسی به اطلاعات فنی بسیار دشوار است.
مخابرات در این زمینه هیچ کمکی نمی کند.
KT چه کرد؟
مدتی قبل شرکت KT , فاز شناخت از پروژه ای بزرگ را انجام داد .این شرکت وضعیت فعلی استانها را از نظر ساختار و توپولوژی شبکه IP شناسائی کرد.
این شرکت کره ای طرح پیشنهادی خود را برای هر استان و هر مرکز به تفکیک بر اساس اطلاعات ترافیکی سال 2015 برای سه سرویس مهم استخراج و با رنکینگ جهانی و ایران ضریب رشد را برای سالهای آتی مثلا 2018 و 2020 به تفکیک محاسبه و ارائه نمود.
کاری بسیار پیچیده و زمان بر.
سه سرویس پر مشتری که KT اطلاعات ترافیکی آن را استخراج و سپس ضریب رشد سالهای آتی را برایش محاسبه کرد این سرویسها بودند: موبایل, دیتا و IMS.
پس از آن مخابرات ایران جهت هم گرائی شبکه IP تصمیم به اجرای پروژه IPNI گرفت.
کارشناسان استانهای بزرگ مشارکت کردند.
با کمک همکاران استانهای بزرگ مانند تهران, خراسان رضوی, اصفهان, فارس, آذربایجان شرقی جلسات فشرده فنی با پارتنرهای بین المللی به مانند شرکت ایتال تل (برند سیسکو) شرکت نوکیا (برند آلکاتل) و شرکت هواوی (برند هواوی) و شرکت اریکسون (برند اریکسون) برگزار نمود و در حال برگزاری مناقصه است.
با سه شرکت اول , مناقصه در حال برگزاری است و هدف این پروژه اجرای یک پارچه شبکه IP با استفاده از روش های طراحی و معماری پیشرفته جهت سرویس دهی مشترکین است.
وضعیت امروز ما
در حال حاضر سه جزیره متفاوت در استانها داریم.
- یک شبکه IP تجاری دیتا
- یک شبکه IP موبایل (همراه اول)
- و یک شبکه آی پی IMS در برخی از استانها
این امر کار طراحی را پیچیده کرده است چرا که توسعه سه شبکه متفاوت هزینه بیشتری تحمیل خواهد کرد اما با یکپارچه کردن آن در راستای اهداف ره نگاشت و اجرای شبکهALL-IP اقدام خواهد شد.
شرکت KT با جمع آوری داده های موبایل , دیتا و IMS , پیش بینی خود را برای مصرف سالهای 2018 و 2020 به تفکیک مراکز اعلام کرد که اعداد آن بطور کلی ضریب رشد مصرف پهنای باند می باشد. مخابرات بر اساس آن می تواند به خرید تجهیزات و توسعه شبکه اقدام کند.
کار بسیار بزرگی بوده است.
در ادامه آن یک پروزه جدیدی در مدیریت فناوری اطلاعات تعریف شده است.بنام IP-OSS.
بخش بعدی را هم بخوانید.
آقای سردبیر این شاه کلید هم به آقای سرائیان ارائه فرمایید که با این برنامه های که تا الان جز سورپرایزکردن جماعت کارگری زیردستشان هیچ بهره ای نداشته و مهره های خودشون رو از ی جایی به جای دیگه می برند و میارند و از پاداش و انگیزه کارکنان می کاهند، اگر نتیجه ای را که از این برو و بیاها نگیرند مدیرعامل AT&T هم جای ایشان بیاد و بخواهد کار کند، نیروهای زیرمجموعه دیگه دلسرد دلسردند.
-کارگران که طبق معمول مشغول کار و خدمت اند و دلخوش اند به پاداش که چون یخی در حال محو شدن است
-نظام مدیریت عملکرد برخلاف نامش و بر اساس دیدگاه آقایان محترم نقش چاقوی بریدن حقوق را خواهد داشت( دقت کنید حقوق نه پاداش – این موضوع مهم و خطرناک است)
-فرهنگ سازی در سازمان نمرش نه صفر بلکه منفی است. سورپرایز شدیم که دیدیم بی برنامه تغییر ساختار انجام شد(البته اینجا مخابرات ایران است)
-همه جای دنیا طبق اصول سازمانی و اداری ابتدا ساختار را مشخص می کنند، بعد تاییدیه را می گیرند بعدش ابلاغ و چینش نفرات انجام میشه . اینجا سرپرست مشخص میشه حالا برو دنبال ساختار و تایید وزارت کار
– از سال ۹۲ تا به حال ۴ مدیرعامل تغییر، یک شرکت(ارتباطات ثابت) منحل و nبار تغییر ساختار داشته . بعید نیست با این سابقه و اینگونه عملکرد ره نگاشت بر سیمرغ سوار شود و به افق بپیوندد.
– این شرکت واقعاً بی برنامه است و نیاز به انسجام دارد. آقای سرائیان اگر به آنچه که می خواهید نمیرسید علتش از کارگران زیرمجموعه تان نیست از مدیرانی است که شما از جایی به جای دیگر منصوب می کنید بدون آنکه تخصصی در آن زمینه داشته باشند. گرچه در نهایت کاسه و کوزه به سر همین کارگران خواهد شکست.
– جالب است که در بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور قحط الرجال است. طرف بازنشسته است، انرژی و حوصله نداره پست کلیدی که آقای سرائیان همش بر آن اشاره دارد را به او می سپارند. اگر خوب بود تو تهران می موند خوب!!!!
از تجربه و تخصصش میخوای استفاده کنید خوب بزار مشاور از ایشان نظر و ایده و راهکار بگیر . آقای سرائیان نشوند پاشنه آشیل که ره نگاشت مثل سیمرع میشه خدای ناکرده
– راستی از Apply چه خبر؟! اینم نمونه ای دیگر از ابتکارات فکر نشده . مدیرعامل بزرگوار و معاون محترم لااقل برنامه ریزی ساختار می کردید بعد دنبال این کارها رو می گرفتید. دقیقاً مثل این میمونه که تند و تیز گازشو گرفتید رفتید جلو بعد خوردید به مانع و کار رو خوابوندید. خوب یقیناً کارکنان با این کارهای شما دلسرد میشوند و روی همکاری نشان نمی دهند.
– با این وضع و با این مدیریت عملکرد پیمانکاری نشیم صلوات
* همه صحبتها از سر دلسوزی است که خدا یاری کند تا شرکت دوباره به همچون گذشته هم در جامعه ارتباطی و هم در بین کارکنان جای تعریف و تمجید داشته باشد نه ذکر مصیبت
سلام. خوب و نکو فرمودید. ولی افسوس که گوش شنوائی نیست. هر کسی به فکر خودش است و جائی خبر از تفکر ، تصمیم و کار جمعی و هم راستا نیست. …..