گروه ره نگاشت مطرح کرد -ارزیابی عملکرد با روش های نوین.
[box]مخابرات ما- میدانید که سایت مخابرات ما گروهی تلگرامی ایجاد کرده است که بسیاری از مدیران و متخصصان و کارشناسان در آن به بحث تخصصی ره نگاشت می پردازند.[/box]
مخابرات ما- یکی از همکاران ما در گروه ره نگاشت به روشی علمی و عملیاتی برای ارزیابی عملکرد اشاره کرده است.
[box]
nabi mohamadi :
ضمن عرض سلام
يكي از روشهاي ارزيابي عملكرد استفاده از روش تحليل پوششي داده هاست( Data Envelopment Analysis)
در اين روش ابتدا شاخص هاي مختلف و موثر در سيستم بر اساس ماهيت آنها به شاخص هاي ورودي و خروجي تقسيم ميشوند. اين روش اولين بار در ١٤ شعبه بانك آمريكا انجام شد. روشي كه توسط چارلز و رودز و كوپر ابداع شد . اين روش داراي امتيازات فراوان نسبت به روشهاي ارزيابي سنتي دارد. منجمله افزايش تعداد شاخص هاي سنجش كارايي. و دقت فراوان اندازه گيري كارايي واحدهاي تصميم گيرنده …
در روش DEA هر شاخص بر حسب وزن و ارزشي كه در سيستم دارد تعريف ميشود و نهايتا اين وزن هاي مختلف در نتيجه تاثيرگزار مي باشند…
در سال ١٣٨١ اينجانب با دعوت يكي از جانشينان معاونت وزارتخانه ( دكتر رضوي زاده معاون رمضانپور نرگسي) اين روش را براي شركتهاي مخابرات استانها براي نخستين بار در كشور بكار بردم. نتايج ارزيابي با پيش بيني هاي سنتي تفاوت مشهودي داشت. تا جاييكه مديركل دفتر نظارت بر توسعه وقت آقاي مسعود چيت ساز علنا طرح را غير علمي و ناكارا خواندند و نتايج ارزيابي را غير واقعي خواندند. در حاليكه هيچ توجيه منطقي براي ادعاي خود نداشتند. در مقابل بنده با دلايل زياد از نتيجه اندازه گيري دفاع كردم و ان را مناسب ترين روش براي ارزيابي واحدهاي تصميم گيرنده ميدانستم و ميدانم. متاسفانه نفوذ ايشان در وزارتخانه موجب شد اين نتايج مورد توجه قرار نگيرد و نتيجتا ظلم بزرگي به شركت شد…
لازم به ذكر است اين روش اندازه گيري كارايي در حال حاضردر شركتهاي بزرگ دنيا مرسوم بوده و بسيار كاربرد دارد. اميدوارم مديران جديد مخابرات ، اين روش علمي را براي ارزيابي واحدها و شركتها و مديران بكار برده و نتايج انرا مدنظر قرار دهند
بنده ماحصل اين طرح را در جزوه اي تحت نام ارزيابي شركتهاي مخابرات كشور با استفاده از روش تحليل پوششي داده ها گرداوري كرده ام و در آن درصد كارايي هر استان بر اساس شاخصهاي مختلف و كارايي كل هر استان مشخص شده است…
البته براي آشنايي بيشتر با اين روش نسبتا مدرن و كاربردي كه با استفاده از روشهاي تحقيق در عمليات انجام ميشود ، ميتوان اطلاعات خوبي از اينترنت گرفت…
اين روش به دليل ماهيت آن از دخالت نيروي انساني عاريست و به همين خاطر نتايج آن به واقعيت بسيار نزديكتر است…
در صورتيكه اراده اي براي انجام چنين طرحي در شركت مخابرات وجود داشته باشد ميتوان هر شركت و هر واحد تصميم گيرنده را به راحتي مورد ارزيابي قرار داد…
بنده حاضرم تجربيات شخصي ام را در اختيار دوستان متولي ارزيابي قرار دهم.
پی نوشت :
جای سوال دارد که شرکت مخابرات با وجود چنین نیروهایی در ساختار خود، چگونه و توسط چه کسانی پشت درهای بسته چند خط سرمشق مبهم را به عنوان ره نگاشت منتشر میکنند!
[/box]
این اسامی که گفتی، چه ربطی به آقایان سید هاشمی،فیضی،پوررنجبر،باطنی و…داشت؟