شما نوشته اید- برای نجات مخابرات دولت فقط باید به همان 8 درصد قبلی اکتفا کند.
[box]مخابرات ما – در بین حرفهای همکاران ما،هم درد دیده میشه هم درمانش.به این مطلب توجه کنید.[/box]
مخابرات ما – بررسی مشکلات مخابرات از زوایای گوناگون انجام شده است.گروهی مدیران،گروهی دولت و گروهی کارکنان و سهامداران را مسئول مشکلات امروز آن میدانند.
این دیدگاه از سوی یکی از اعضای سایت مطرح شده است.بنظر من، دقیق به دل مشکل زده اند:
[box]
فاضل …
[/box]
در مطلب فوق به اعدادی اشاره شده است که بنظرم باید اصلاح شود.دولت قبل از افزایش تعرفه 8 درصد از درآمد ناخالص دریافت می کرد. طبق توافق طرفین،در صورت افزایش تعرفه,دولت می توانست سهم خود را تا 28 درصد افزایش دهد. اینک دولت این سهم را تا 18 درصد افزایش داده است.هر چند که هنوز بطور رسمی اعلام نشده است.
اشکال کار در این است که رقم افزوده شده به تعرفه،ارزش این امتیازات را نداشته است.اصلا این مبلغ عدد مورد نظر مخابرات نبوده است.اما … درصد سهم دولت،سر جایش باقی مانده است ….
این که از این … اما بعد ..
مشکلات امروز مخابرات فقط با پول حل می شود! نه می توان نفرات را کاهش داد و نه میتوان انتظار داشت در این عصر همه در راه شرکت خصوصی فداکاری کنند.
یکی از راههای افزایش درآمد همان است که در اینجا گفته شد.
یعنی دولت نمی تواند از سهم یارانه ها به شرکتی سهم بدهد که حداقل برای 100 هزار نفر بطور مستقیم کار ایجاد کرده است؟
با سلام
.من فکر می کنم دلیل اینکه مخابرات به این روز افتاده برداشت های غیر کارشناسی و زیاد سازمان تنظیم مقررات (دولت) می باشد.
وزیر محترم بعد از سه سال افزایش ناچیز تعرفه ثابت را پذیرفت ولی از آنطرف حق سهم وزارت از سهم تلفن ثابت را که در پروانه پنج درصد بود به شانزده درصد افزایش داد و عملا تمام مبلغ مازاد درآمد را به حساب وزارت واریز کرد .
حال وزیر محترم که نظارگر شرایط سخت مخابرات و فشار روز افزون نمایندگان مجلس برای افزایش دریافتی گارگزاران که جذب آنها جز وظایف وزارت بوده نه شرکت خصوصی می باشد بایستی متقاعد شده و حق سهم وزارت بابت پروانه را کاهش تا مخابرات بتواند به شرایط خوب گذشته برگردد و مخابرات مجبور نشود دوباره افزایش تعرفه را مطرح نماید .افزایش تعرفه ای که به جیب وزارت واریز شود مشکلی را حل نخواهد کرد.(سالانه نزدیک به شش هزار میلیارد تومان به حساب وزارت واریز می شود)