مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

باز هم “مدیران چهار ساله” و طرح جابجایی آنان.

مخابرات ما- این نوشته بر اساس مطلبی نوشته شده است که در اینجا و با این عنوان خوانده اید: شنیده هایی از طرح “مدیریت های ۴ ساله, ارزیابی و جابجایی!

 

مخابرات ما (حاصلی) -ارزیابی مدیران محترم چند هدف را برآورده میکند ،
۱. ایجاد انگیزه برای بالاتر بردن کیفیت و کمیت در انجام وظایف سازمانی
۲. ارتقاء نظام شایسته سالاری در شرکت
۳. ایجاد و تزریق افکار و استعدادهای جوان یا غیر جوان! جدید و اهمیت به نظرات جدید و پیشرو
۴. جلوگیری از رکود و عقب گرد مدیریتی در سطح شرکت
۵. ……..
تمامی این اهداف در جهت تحرک و تقویت نظام مدیریتی و سازماندهی و ادراره بهتر شرکت می باشد ، البته در صورتیکه :
الف_هماهنگ با سایر برنامه های ارتقاء کلیت شرکت به عنوان یک مجموعه با اهداف صحیح و پیشرو باشد،که خود نیاز به بازتعریف برنامه ها ، اهداف ، سازماندهی جدید براساس این برنامه ها و در یک کلام نیاز به راهبرد اساسی و استراتژیک شرکت دارد .
ب_در صورتیکه عوامل ارزیابی کامل و جامع باشد و بدرستی اجرا شود ، مثلا یکی از مراجع مد نظر در ارزیابی مدیران محترم ، پرسنل زیرمجموعه ایشان هستند و در این گزارش سردبیر محترم از آنها نام برده نشده است . مگر اینکه ارزیابی فقط مدیر از مدیر باشد که ارزیابی کاملی نخواهد بود .
ج_برای دستیابی به این اهداف مشارکت پرسنل با رضایتمندی و همراهی کامل نیازمند است و رضایتمندی با اجرای یکطرفه برنامه ها بدست نمی آید . مشارکت امری دوجانبه است .

 

977210cookie-checkباز هم “مدیران چهار ساله” و طرح جابجایی آنان.

Please rate this

0 1 2 3 4 5
4 نظرات
  1. همراه می گوید

    مگه قراره تمام پرسنل خواسته غیر معقول داشته باشن
    شاید در موارد اینچنینی تعداد انگشت شمار از روی غرض ورزی و شخصی رای به عملکرد بدهن
    بالاخره یک مجموعه باید خود را با نظرات و تصمیمات مدیران وفق دهد
    این که نمی شود هر طرح از حس قدرت و نارضایتی فقط با اجبار انجام شود
    اگه طرح و هدفی که مدیریت ها ارائه کنن و کارکنان خود را در ان ها دخیل بدونن تاثیرش به مراتب بهینه تر خواهد بود!!

  2. شرکتی می گوید

    ((با سلام و ارادت خدمت مدیرعامل و سردبیر محترم))
    تغییرات مدیریتی و گردش شغلی یکی از ابزارهای مدیریت کارکنان و مدیران محسوب شده و قطعا این تغییرات البته بصورت مثبت موجب بالا رفتن انگیزه کاری کارکنان شرکت می گردد. این مهم مستلزم طراحی مدل مناسب جهت تغییرات مثبت و نظارت مستمر بر روند اجرا و گردش کار آن به منظور انتخاب شایسته کارکنان و جایگزینی نیروهای با انگیزه با مدیران فعلی می باشد که موجب بهبود روند کاری در سطح شرکت مخابرات خواهد گردید.
    در شرایط کنونی مخابرات که به دلیل چارت سازمانی نامناسب امکان ارتقاء شغلی در بسیاری از واحدها و ردیف های شغلی وجود ندارند باقی ماندن طولانی مدت برخی مدیران در سطوح مختلف مدیریتی خوشایند نبوده و موجب شده تا امکان رشد و جابجایی برای سایر کارکنان در مناطق مخابراتی وجود نداشته باشد و این شرایط باعث بروز پدیده توقف شغلی شده است به نحوی که کارکنان مستعد و با انگیزه شرکت به دلیل عدم امکان ارتقاء و جابجایی در مدت زمان طولانی در پستهای سطوح پایین مشغول به فعالیت بوده و این روش مدیریتی موجب دلسردی و بی تفاوتی آنها شده است.
    علاوه بر موارد فوق قطعاً موفقیت شرکت در گرو فعالیت کارکنان راضی و با انگیزه است که با تغییرات مدیریتی و گردش شغلی و توجه به مسائل و مشکلات منابع انسانی و رفع آنها در سطوح مختلف شرکت موجب رشد کارکنان و بروز استعدادهای نهفته و ایجاد فرصت برای پرورش این استعدادها جهت بهبود و ارتقاء روش ها و آینده شرکت خواهد شد
    توجه: همه این تغییرات در گرو وجود نیروی انسانی با انگیزه است!!!
    سئوال اینجاست آیا در حال حاضر در شرکت مخابرات کارکنان راضی و باانگیزه وجود دارد؟؟؟ آیا کارکنان رسمی، قراردادی و شرکتی که هر یک درگیر مسائل و مشکلات خاص خود هستند انگیزه ای به غیر از پیگیری مطالبات خود دارند!!!! هرچند برخی از مشکلات از جمله پرداخت رفاهیات و .. با تلاش مدیریت محترم مرتفع گردید.
    ولی قشر اعظم کارکنان مخابرات را نیروهای شرکتی تشکیل می¬دهند که خواسته آنها یعنی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل بیشتر از یکسال است بطول انجامیده است. آیا با تغییرات صرف مدیریتی مشکل این نیروها حل می¬شود و انگیزه در آنها ایجاد می شود و عملکرد شرکت بهبود پیدا می کند؟؟؟؟ آیا بهتر نیست که با ایجاد یک ساز و کار مناسب و رفع برخی از مشکلات این نیروها از توان و استعداد آنها نیز در سطوح مختلف استفاده نمود.
    می¬دانیم که چالش¬های گاه و بی گاه مختلف و تحمیلی به شرکت مخابرات مانند حذف ابونمان و … عدم صبر و شکیبایی سهامداران و کرسی نشینان ارشد در جهت اجرای طرح های توسعه ای و توجه به مسائل نیروی انسانی به دلیل نگاه سودآوری فوری و کوتاه مدت- به فراموشی سپردن و عدم اجرای طرح های مخابراتی در سنوات گذشته که هزینه های کارشناسی و اجرائی فراوانی را به شرکت تحمیل کرده اند- عدم ادغام شرکت¬های ثابت و سیار- عدم تأمین منابع مالی جهت اجرای طرح های توسعه ای جهت بالا بردن سطح درآمد شرکت و همچنین حفظ و نگهداری بسترهای موجود فعلی- عدم توجه به زیرساخت ها و ورود به ارائه خدمات نوین و خرید تجهیزات و تکنولوژی های روز ارتباطی به دلیل مجموعه عوامل جاری شرکت و کشور از جمله تحریم و افزایش بی رویه هزینه¬ها و …. شرایط کنونی شرکت مخابرات را رغم زده اند.
    با مدیریت مدبرانه و شجاعانه و توجه به خواسته های معقول نیروی انسانی و رفع آنها و ایجاد ارتباط مستقیم با کارکنان می توان اعتماد آنها را جلب نمود و صد البته تغییر مدیران غیرفعال از بدنه مدیریتی و با استفاده از نیروهای توانمند خروج از وضعیت کنونی غیرممکن نیست

  3. ناشناس می گوید

    سلام ارزیابی توسط کارکنان نیز ایراد دارد چون اگر خواسته نامعقولی از مدیر خواسته باشید و انجام نشده باشد در ارزیابی تاثیر میگذارد در هر صورت بنای ارزیابی باید عملکرد مدیر باشد

    1. ناشناس می گوید

      چطور مدیران باید کارکنان را ارزیابی کنند پس آنهم ممکن است از روی زورگویی و غرض ورزی باشد. از طرفی یک نفر با او غرض داشته باشد و نمره ندهد اگر واقعا مدیر خوبی باشد از بقیه نمره قبولی می آورد. اتفاقا” ارزیابی مدیران توسط کارکنان بسیار مفید است وقتی اکثر کارکنان مدیری را نخواهند دیگر اصلا معقولانه نیست که مدیر در آن سمت بماند چون با زور نمی توان حکومت کرد باید همه را راضی نگهدارد

نظرات بسته شده است.