باز هم یک هنر مدیریتی برای تزریق ناامیدی در آستانه سال نو
مخابرات ما – نامه ای در استان تهران علنی شده است که نشان می دهد قرار است مدیران اسامی نیروهای شرکتی خود را در سه دسته گروه بندی کنند.
- کسانی که مدیران از آنان رضایت ندارند – با آنان قرارداد یک ماهه بسته می شود
- کسانی که مدیران از آنان نسبتا رضایت ندارند – با آنان قرارداد دو ماهه بسته می شود
- کسانی که مدیران از آنان رضایت دارند – با آنان قرارداد سه ماهه بسته می شود
به نظر شما راهی بهتر از این هم برای ناراضی کردن کارکنان، یا متشنج کردن شرایط موجود در ایام سال نو وجود داشته است؟
برای این امر انتخاب خوبی بوده!
جالب آنکه با بهترین نفرات، قراردادی سه ماهه بسته می شود؟! دقیقا به مرگ گرفته اند که تب قرارداد سه ماهه فراموش شود! تا این لحظه سعی کرده ایم مشکلات شرکتهای خدمات اول و شسکام را درک کنیم اما این حرکت ها در هیچ تعریفی نمی گنجد!
صبر می کنیم تا فردا دلایل مدیران از این دسته گل جدید را بخوانیم سپس از زوایای مختلف این مشکل خالص را بررسی کنیم.
هنوز درگیریم که صدقاتون صدقاتون صدقات. فعلاتون فعلاتون فعلات. خانه ها ویران است دلها شکسته. از صدا افتاده نای شکسته. پر شده خونه ها از غم واندوه . مرده میبرن کوچه به کوچه .. بوی تعفن خیانت میاید از کوی واز هر سو ……..
واقعا جالبه کارکنان بخش خصوصی وقتی حقشو نو میخوان نامه هایی از این قبیل که کاملا برعکس خواسته هاشونه زده میشه واقعا سیاست این شرکت در قبال پرسنل بخش خصوصیشون رو درک نمیکنم…………….
این مطلب نشان می دهد که هیچ کدام از معیارهای مدیریت منابع انسانی در مخابرات ایران درک نشده است
باید به حال مخابرات گریست که به جای توسعه و توانمند سازی نیروها از روشهای ماقبل تاریخ استفاده کرده است
مقصران اصلی اولی فرقانی است که با سفارش سیدهاشمی در جایی قرار گرفته است که کتش چند وجب برایش گشاد است و دومی سلطانی که حتی شناختی از مخابرات ندارد و مدیریت مخابرات را تصاحب کرده است و هر چه شل و کور را پیدا میکند سمت میدهد
از ماست که بر ماست !!!!!
ان الله لا یغییرو ما بقومن حتی …….
تا خودتان تغییر نخواهید حتی خداوند هم به شما کمک نمی کند !!!
اینو مطمئن باشید.
باید حقیقت را پذیرفت یکی از بزرگترین عوامل کاهش کارایی شرکت افزایش بی حساب و کتاب نیروهای بخش خصوصی بویژه در بخش های ستادی و خدماتی بوده است.به یاد دارم تا قبل از خصوصی سازی در هر مرکز تنها یکنفر به عنوان خدمات انجام وظیفه می نمود که کارایی به مراتب بیش از حال حاضر که در هر مرکز حد اقل چهار نیروی خدماتی حضور دارند داشت.در بخشهای ستادی هم وضع چنین است اما در بخشهای فنی حتما بایستی با درایت زیاد نسبت به گزینش کارکنان و تقویت آن اقدام نمود.حققت تلخ است اما روزی باید با آن مواجه شد.تعداد نیروهای بخش خصوصی شرکت بیش از نیاز است و باید مورد بازنگری دقیق قرار بگیرد.
بنظرم کار بسبار درستیه….بعضی از دوستان شرکتی واقعا سربار مخابرات هستن
این دیگه شاهکارشونه
باید آفرین،گفت بهشون دارن تمام سعی خودشون رو می کنن.
از،نظر من علنی کزدن سریع و صریح این نامه فقط یه،دلیل محکم داره اونـــــــــم ترســــــوندن نیروی های شرکتی
وجلوگیری از برنامه های اونهاست.
شرکتی،هایی که برای گرفتن حق قانونی خودشون گرفتار چه آدم هایی شدن.
به نظر من در آینده باید در کتب تاریخ از،این مدیران و مسئولان گفته بشه همونطور که ما در کتاب هامون از،کفار خوندیــــم.
اما خب باید به عرض این نویسنده نامه برسونم که دوران بزن در رو آخراشه….و با این سطح آگاهی نیروها و اتحادشون بالاخره حقشون رو می گیرند.
حق دادنی نیست باید بگیریـــش.
ممنون سردبیر
مدیر عزیز
خواهش میکنم این کار رو نکن
انگیزه کشی نکن
این عزیزان با این حقوق کم دارن تو اداره زحمت میکشن انرژی میذارن اگه رییس از زیر دست راضی نیست نیرو رو جابجا کن ولی با انگیزه کاریش بازی نکن….
از آه بترسید که چه بسا آه انها اداره رو گرفته که رشد نمی کنه ….
الان مگه چند تا کارمند رسمی تو اداره داریم ؟؟؟؟!
همه شرکتی اند خب با اونها مهربان تر برخورد کنیم قدر زحماتشونو بدونیم و گاه و بیگاه دلشون رو نشکنیم بذاریم با انگیزه بمونند
با تشکر کارمند رسمی
من کارمند مخابرات نیستم قبلا پیمانکاری بودم که با دو نفر نصاب فیبرکشی می کردم هر ماه حقوقشون رو از جیبم میدادم سال ۹۷ به هر کدوم ۲/۵ میلیون میدادم اونقدر مخابرات پول نداد دیگه قرارداد نبستم . مخابرات یعنی برده داری مدرن پول که میاد دستشون فقط به فکر رسمی ها و قراردادی ها هستن بقیه رو هم مثل به برده می بینن که بابد براشو کار کنن
سر دبیر بزرگوار و حامی مظلومان – سلام صبح بخیر
از اینکه معظلات و مشکلات موجود در ارتباط با کارکنان شرکت مخابرات ایران الخصوص مربوط به کارکنان شرکتی را رسانه ای می نمایید کمال سپاس و امتنان را داریم.
فقط یک مطلبی هست که بی زحمت به سمع ونظر معاونت محترم مالی مخابرات استان تهران برسانید
…. و اینکه در چنین مکاتباتی در سربرگ اداری فرمایشات حضرت زهرا (س) را درج نفرمایند
چون هیچ سنخیتی با موضوع (عمل ظالمانه) ندارد … با تقدیر و تشکر از الطاف شما
سلام
با شما موافقم
به همین سخن گهر بار امام راحل بسنده میکنم که((نگذارید این انقلاب به دست نا اهلال و نا محرمان بیفتد))
شاید اگر شما به عنوان سردبیر مورد اعتماد ما کارگران بخش خصوصی این همه مشکلات شرکتهای خدمات اول و شستکام را در طی ابن سالیان درک نمی کردید و انگونه که جهت همکاران بزرگوار رسمی در قضیه های مختلف عمل نمودید برای ما هم بودید اوضاع امروزه فرق می کرد
شاید اگر شواری عالی کارگری مخابرات یک نماینده از کارگران خصوصی مخابرات می پذیرفت اوضاع امروز اینگونه نبود .
شاید اگر مدیریت محترم برای ما نیز قدمی برمی داشت
و هزاران شاید دیگر
حضرت فاطمه خیلی مهربان و دلسوز بودن .چرا از اسم ایشون رو سربرگ مخابرات استفاده کردین.
سردبیر مهربان سلام.از وقتی این نامه رو دیدم واقعا احساس حقارت کردم .اشکم در اومد .بعد از چندین سال کار فنی صادقانه واقعن چرا باید با ما این رفتار بشه.حق اعتراض هم نداریم. اعتراص مساوی با اخراج.التماس میکنم با ما این کارو نکنید به خدا حقمان نیست.اکثر نیرویهای شرکتی خالصانه برای شرکت کار کردند.تبعیض تا کجا.خدایا خدایا خدایا کجاییی.
مرهم نمی نهی به جراحت نمک مپاش
نوشم نمی دهی به دلم نیشتر نزن
اگر در مورد نیروهای رسمی و قراردادی هم اعمال بشه بهتر جواب میده . دوست نداریم فقط ما شرکتیها کانون اینهمه توجه باشیم شدیم تافته جدا بافته مثل خانواده ای شده ایم که همه به ته تغاری حسودی میکنند لطفا بس کنید و جمع کنید بساط تبعیض را گروهی که فکر میکنید از دماغ فیل افتاده اید چرا تنش ایجاد میکنید خدایا همانطور که دل هزاران نفر را در این روز عزیز لرزانده اند دلشانرا بلرزان . ما شرکتیها دیگر چیزی برای از دست دادن نداریم .پس حیا و حرمت خودتان را نگه دارید .
بردگی بردگی بردگی دیگه هیچ چیز نمیشه گفت اون فردی که این نامه رو تنظیم کرده از نگاه خودش بهترین کارو کرده نباید برده ها سرکش بشن و دنبال حقوق خودشون باشن چون شنیدن یه عده تویه تبریز رای گرفتن از اداره کار باید ساکت بشه این قضیه وگرنه برده ها شورش میکنن
ببخشید اگه بی احترامی کردم ارباب
ایشالا یه روزی بشه بی رحمی که در حق نیرو های شرکتی میشه رسانه ای بشه
اسم حضرت زهرا رو حداقل در سر برگ نامه ها نذارن. زشته به خدا. حضرت زهرا دستگیر ما خواهد بود ان شالله. و به این ظلمپایان خواهد داد.
این مطالب برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ویژگیهای مدیر انقلابی میباشد پس از تحقیق و بررسی منتشر نمایید.مدیر انقلابی باید ویژگیهای ذیل را داشته باشد
* انقلابیِ فعّالِ پُرتحرّک باشد
ما هرجا یک مدیریّت انقلابیِ فعّالِ پُرتحرّک داشتیم، کار پیش رفته است… باید مدیرانمان انشاءالله پُرانگیزهتر باشند، کارآمدتر باشند، تلاش بیشتری را انجام بدهند، و به حول و قوّهی الهی همینجور هم خواهد شد. من بهطور قاطع عرض میکنم که اگر مدیریّت در بخشهای مختلف کشور، متدیّن باشد، انقلابی باشد و کارآمد باشد، همهی مشکلات کشور حل خواهد شد؛ ما مشکل غیرقابل حلّی در کشور نداریم.
بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۳۹۶/۰۱/۰۱
* متعهّد، متدیّن و بانشاط و پرانگیزه باشد
ما بنبست نداریم؛ ما راهی که نتوانیم حرکت کنیم و پیش برویم نداریم؛ ما میتوانیم پیش برویم، یک خرده بایستی به خودمان تحرّک ببخشیم. یکی از الزامات، مدیریّت کارآمد و متعهّد و متدیّن است. مسئولان بالای کشور، برای بخشهایی که به تولید ارتباط پیدا میکند، مدیریّتهای کارآمد بگذارند؛ مدیریّتهای بانشاط، با حال؛ مدیریّتهای علاقهمند، پُرانگیزه، قوی.
بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۳۹۶/۰۱/۰۱
* کار را تا رسیدن به نتیجه پیگیری کند
یکی از مشکلات عمدهی ما در کشور پیگیرینکردن است؛ کار را خوب شروع میکنیم [امّا] پیگیری لازم همیشه وجود ندارد؛ در بعضی از موارد چرا؛ هرجا خوب پیگیری کردیم، به نتایج خیلی خوب رسیدیم، در بسیاری از جاها هم کار، وسط کار متوقّف میشود، پیگیری نمیشود؛ این یکی از مشکلات اساسی است. هرکدام از شماها در بخشهای مختلف، مدیریّتی دارید؛ مدیران کشور باید به این مسئله توجّه کنند که پیگیری بسیار مهم است.
بیانات در دیدار مسئولان و فعالان محیط زیست، منابع طبیعى و فضاى سبز ۱۳۹۳/۱۲/۱۷
* توجه به اولویتها داشته باشد
مدیریت جهادى مخصوص دولت نیست، شامل مجلس هم هست؛ طبعاً در حوزهى کار مسئولیت خود مجلس، یعنى تقنین و نظارت که عمدهترین مسئولیتهاى مجلس است. این مسئولیتها اگر بهطور جدى، بهدور از انگیزههاى شخصى، بهدور از هرچیزى جز انگیزهى خدمت به مصالح کشور انجام بگیرد، بزرگترین کار جهادى است؛ کار جهادى یعنى این؛ انگیزههاى گوناگون را نباید دخالت داد، اولویتها را باید نگاه کرد.
بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شوراى اسلامى ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
* نیروهای بااستعداد را تشویق نماید
امروز شما جوانهای این کشور، فعّالان این کشور و مدیران جهادیِ باارزش، توانستهاید خودتان را به رتبهی بالای ساخت نیروگاههای گازی برسانید… این خیلی مهم است. آن سالها به ما میگفتند نمیشود، امّا با پشتکار، با همّت، با توکّل به خدای متعال، با تشویق نیروهای بااستعداد، با عزم راسخی که مدیران ما به کار بردند، این کار اتّفاق افتاد.
بیانات در دیدار کارگران در گروه صنعتى مپنا ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
* اعتماد به نفس و اعتماد به کمک الهى داشته باشد
عامل مهم مدیریت جهادى عبارت است از خودباورى و اعتماد به نفس و اعتماد به کمک الهى. در همهى کارها توکل به خداى متعال و استمداد از کمک الهى [کنیم]؛ به کمکهاى الهى اعتماد کنیم. [وقتى]شما از خداى متعال کمک میخواهید، راهها بهسوى شما باز میشود: و من یتق الله یجعل له مخرجا، و یرزقه من حیث لایحتسب. این رزقى که در این آیه و در آیات دیگر گفته شده است، به شکلهاى مختلفى به من و شما میرسد؛ گاهى شما ناگهان در ذهنتان یک چیزى برق میزند، میدرخشد، راهى باز میشود؛ این رزق الهى است؛ در یک برههى فشار، ناگهان یک امید وافرى در دل شما بهوجود مىآید؛ این همان رزق الهى است.
بیانات در دیدار کارگران در گروه صنعتى مپنا ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
* با نیت الهی و مبتنی بر علم و درایت کار کند
اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد، مشکلات کشور، در شرایط کنونیِ فشارهای خباثت آمیزِ قدرتهای جهانی و در شرایط دیگر، قابل حل است و کشور حرکت رو به جلو را ادامه خواهد داد.
بیانات در دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تهران ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
* جوانب و آثار یک اقدام را ملاحظه کند
یک شاخص دیگر [از شاخصهای دولت مطلوب]، مسئلهی حکمت و خردگرایی در کارها است؛ کار کارشناسی، مطالعهی درست، ملاحظهی جوانب و آثار و تبعات یک اقدام، و حتّی گاهی ملاحظهی تبعات یک اظهارنظر. گاهی یک اظهارنظر از سوی یک مسئولِ دارای جایگاه و به اصطلاح دارای تریبون، دارای منبر، یک تأثیرات سوئی میگذارد که این تأثیرات را اگر انسان بخواهد برطرف کند، مبالغی بایستی کار کند؛ همان قضیّهی سنگِ توی چاه است؛ واقعاً مشکلات ایجاد میکند. بایستی سنجیده اظهارنظر کرد؛ اینجور نباشد که ما حالا یک مدیری هستیم، یک مسئولی هستیم، دربارهی یک مسئلهای یک مطلبی به ذهنمان میرسد، کارشناسی نشده، بررسی نشده، جوانبْ دیده نشده، این را نباید پرتاب کرد در فضای افکار عمومی؛ گاهی اوقات جمع کردنش کار سخت و مشکلی است. این خردگرایی و حکمت در مدیریّتها و در کارها است.
بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیأت دولت ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
* از ظرفیّت کارشناسی استفاده کند
از جملهی شقوق خردگرایی و حکمت در مدیریّتها، استفاده از ظرفیّت بالای کارشناسی است در مسائل کشور که خوشبختانه ما در زمینهی کارشناسی، امروز ظرفیّت خیلی خوبی در کشور داریم؛ انصافاً انسان نگاه میکند، در بخشهای مختلف، ظرفیّت کارشناسی کشور بالا است.
بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیأت دولت ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
* صداقت و مسئولیتپذیری داشته باشد
صداقت و مسئولیتپذیری باید در مدیران وجود داشته باشد. هنر یک مدیر این است که مسئولیتپذیری داشته باشد. بر مبنای یک پایه منطقی، کار را انجام دهید و مسئولیتش را هم به گردن بگیرید؛ بگویید این کار را کردم، مسئولیتش هم با من است. از مسئولیت نباید هراس داشت.
بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیأت دولت ۱۳۸۱/۰۶/۰۴
* به مردم و نظام اسلامی متعهّد باشد
من مکرّر عرض کردهام که هر جا مدیریّتهای متعهّد، مؤمن و دلسوز بر سرکار بودند و با عقل و درایت و ایمان و تعهّد نسبت به مردم و نظام اسلامی کار کردند، ما توفیق پیدا کردیم. شما به عرصه کشور نگاه کنید؛ ما در زمینه بخشی از پیچیدهترین صنایع – که یک روز صنعتگران این کشور حتّی فکرش را نمیکردند – به خاطر مدیریّتهای کارآمد، به حدّ مطلوب رسیدیم. بسیاری از بیگانگان، دشمنان و رقیبان حتّی حاضر نیستند این واقعیت را باور کنند؛ ولی بالاخره باور میکنند؛ چون آثارش را در گوشه کنار میبینند… باید مدیریّت دلسوز و متعهّد زمام کار را در دست گیرد.
بیانات در دیدار مسئولان وزارتخانههای صنایع و بازرگانی ۱۳۸۰/۰۴/۱۰
* برای انجام کار کفایت لازم را داشته باشد
جدّی بودن در کار، آرام نداشتن برای کار، احساس مسؤولیت برای اصل اقدام و کار و وظیفهای که بر عهده گرفته، [برای مدیر و مسئول] بسیار مهم است. به همین جهت هم هست که اگر کسی واقعاً در بخشی از بخشهای کشور احساس میکند که کفایت لازم برای این کار را ندارد، معلوم نیست که پذیرش آن کار، مشروع باشد. چون قبول این کار، به معنای این است که تعهّد کند و بپذیرد که این کار را به انجام برساند. این، بدون کفایت و لیاقت، امکانپذیر نیست.
بیانات در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری حجتالاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی ۱۳۷۲/۵/۱۲
* مردمدار و دلسوز باشد
بنده بارها به مسؤولین مختلف کشور، در جاهای مختلف، عرض کردهام: مردم فلان شهر یا فلان روستای دورافتادهی کشور، نظام را در چهرهی همان بخشدار یا رئیس پاسگاه نیروی انتظامی یا آن مسؤول مربوطه مشاهده میکنند. برای آنان، رئیس جمهور و وزیر و رئیس و معاون و همه، همین است که با او مواجه است. اگر او سالم باشد، امین باشد، مردمدار و دلسوز باشد، نشان این است که کل تشکیلات دولت اینگونه است. و اگر خدای ناکرده، قدم را کج بردارد، او مقایسه میکند و نمیشود جلو مقایسهاش را گرفت.
بیانات در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری حجتالاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی ۱۳۷۲/۵/۱۲
* صلاح و سلامت داشته باشد
اگر دستگاه مدیریت جامعه، صالح و سالم باشد، خطاهای متن جامعه، قابل اغماض است و در مسیر جامعه، مشکلی بهوجود نخواهد آورد. اما اگر مدیریت و رأس جامعه، از صلاح و سلامت و عدل و تقوا و ورع و استقامت دور باشد، ولو در میان مردم صلاح هم وجود داشته باشد، آن صلاح بدنهی مردم، نمیتواند این جامعه را به سرمنزل مطلوب هدایت کند. یعنی تأثیر رأس قله و هرم و مجموعهی مدیریت و دستگاه اداره کننده در یک جامعه، اینقدر فوقالعاده است.
بیانات در دیدار کارگزاران نظام ۱۳۶۹/۴/۲۰
https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif نبایدها
* ضعیف، بیحال و ناامید نباشد
بنده از ضعفهای فعّالیّتهای مسئولین کشور در سطح عموم ملّت ایران و در طول سالها، آگاهم؛ ضعفهای زیادی وجود داشته که این مربوط به مدیریّتهای ما است، مربوط به حرکت عمومی نظام اسلامی نیست… ما هرجا یک مدیریّت انقلابیِ فعّالِ پُرتحرّک داشتیم، کار پیش رفته است؛ هرجا مدیریّتهای ضعیف، بیحال، ناامید، غیرانقلابی، و بیتحرّک داشتیم؛ کارها یا متوقّف مانده است، یا انحراف پیدا کرده است. این مسئلهای است که وجود دارد؛ یک اشکالی و یک ضعفی است که وجود دارد؛ باید مدیرانمان انشاءالله پُرانگیزهتر باشند، کارآمدتر باشند، تلاش بیشتری را انجام بدهند.
بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۳۹۶/۰۱/۰۱
* سرگرم اختلافات داخل کشور نشود
چالشهاى درونى ما اینها است: سرگرم شدن به اختلافات در داخل کشور؛ اختلافات فرعى و اختلافات سطحى، ما را سرگرم بکند، در مقابل هم قرار بدهد، تعارض بهوجود بیاورد، ما را از مسائل اصلى و از خطوط اصلى غافل بکند؛ این یکى از مصادیق آن چالش اصلى است که عرض شد. از دست دادن انسجام ملت از چالشهاى ما است. دچار شدن به تنبلى و بىروحیگى، دچار شدن به کمکارى، دچار شدن به یأس و ناامیدى، تصور اینکه ما نمیتوانیم، تصور اینکه تا حالا نتوانستیم؛ نخیر، همانطور که امام فرمودند ما میتوانیم، باید عزم داشته باشیم.
بیانات در مراسم بیست و پنجمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی ۱۳۹۳/۰۳/۱۴
* دارای انگیزهاى جز خدمت به کشور نباشد
مدیریت جهادى مخصوص دولت نیست، این مسئولیتها اگر بهطور جدى، بهدور از انگیزههاى شخصى، بهدور از هرچیزى جز انگیزهى خدمت به مصالح کشور انجام بگیرد، بزرگترین کار جهادى است؛ کار جهادى یعنى این؛ انگیزههاى گوناگون را نباید دخالت داد، اولویتها را باید نگاه کرد.
بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شوراى اسلامى ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
* به دنبال جمع ثروت برای خود نباشد
در نظام اسلامی، مراکز قدرت و کسانی که دستگاههای مختلف و مدیریّتها و امضاءها را در اختیار دارند، باید به جمع ثروت شخصی برای خود، به عنوان یک گناه نگاه کنند. اگر اینطور شد، آنگاه دستها و دامنها پاک خواهد ماند؛ والّا اگر مسؤولی که فلان تجارت خارجی و فلان مناقصه بزرگ در اختیار اوست؛ فلان پروژه مهم و پُرخرج زیر امضای اوست و فلان صندوق پول زیر کلید اوست، به خودش اجازه دهد برای منافع شخصی و جمعآوری ثروت برای خود یا نزدیکانش، از این امکان – که متعلّق به کشور و مردم است – استفاده کند، همان چیزی اتّفاق خواهد افتاد که در کشورهای دچار سیستمهای ظالمانه در گذشته و امروز در دنیا اتّفاق افتاده است؛ یعنی ثروت در یک نقطه متمرکز خواهد شد و جمع کثیری دچار محرومیّت و فقر خواهند گردید.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم به مناسبت عید نیمهشعبان ۱۳۸۱/۰۷/۳۰
* تنبل، بیحال و سهلانگار نباشد
تنبلی و بیحالی و سهلانگاری و کار را به دست حوادث و قضا و قدر سپردن، اوّلین بلایی است که ممکن است یک مدیر را از صلاحیت کافی و لازم ساقط کند. جدّی بودن در کار، آرام نداشتن برای کار، احساس مسؤولیت برای اصل اقدام و کار و وظیفهای که بر عهده گرفته، بسیار مهم است. به همین جهت هم هست که اگر کسی واقعاً در بخشی از بخشهای کشور احساس میکند که کفایت لازم برای این کار را ندارد، معلوم نیست که پذیرش آن کار، مشروع باشد. چون قبول این کار، به معنای این است که تعهّد کند و بپذیرد که این کار را به انجام برساند.
بیانات در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری ۱۳۷۲/۵/۱۲
* در دستگاه تحت مدیریتاش فساد نفوذ نکند
رکن سوم [از آمادگی مسئول]، حفظ طهارت و تقواست. حفظ پاکیزگی در عمل است. اجتناب از هرگونه اختلاط با اهداف غیر مشروع یا اهداف غیر مقبول و غیراخلاقی است. این، شأن سوم است. مدیر خوب، مدیری است که هر کاری را به عهده میگیرد، با رعایت اصول اخلاقی صحیح، انجام دهد. در نظام اسلامی، چیزی که به شدّت با آن مقابله میشود، رسوخ فساد است. در نظام اسلامی، با اعتقاد بد و نادرست، اینطور مقابله نمیشود که با عمل غیر صحیح و عمل غیراخلاقی و خدای ناکرده رسوخ فساد مبارزه میشود. چیزی که امروز، در دوران بازسازی، مسؤولین کشور، همکاران دولت، مدیران درجه دو و سه در دستگاههای دولتی، تا پایینترین ردهها، باید با دقّت مراقب باشند، این است که در این دوران بدانند خطر رسوخ و نفوذ فساد، جدّی و فلج کننده است. واقعاً فلج کننده است!
سلام این حاصل مدیریت مدیران برون سازمانیست که برای مخابرات مثل من و شما زحمت نکشیده اند با روابط و زد وبند از توی لپ لپ درآمده و وارد سیستم شده اند چند صباحی به خوشی مشغولند و سپس برای اینکه پایشان به زنجیر قانون گیر نکند غیب و نافور میشوند . ولی نگران نباشید امثال این نامه ها بعضی وقایع را جلو می اندازد باعث میشود تا بخودمان بیاییم و زودتر روزنه های امید را بیابیم . بعقیده من ما شرکتیها نه تنها نان مفت در این سیستم نخورده ایم بلکه چند برابر بعضیها کار کرده ایم و نانمان را حلال کرده ایم هیچ ترس و ابایی از امثال این نامه ها نداریم چرا که ماهیت بعضی افراد باید با همین نامه ها شناخته شود چه نویسنده و چه پاسخ دهنده .گذشت آن زمانی که جامعه شرکتیها از هم خبر نداشتند و هر چه میخواستند به سرمان می آوردند حالا به لطف فضای مجازی همدل و یکصدا مابقی عمر کاریمان را در مخابرات میسازیم چرا که آنچنان بعضی افراد مفتخور شده اند که امور فنی و کلیدی بدست ما شرکتیها افتاده باید قبول کنید وزنه سنگینی آنطرف ترازو به نفع شرکتیهاست .باید ما را برسمیت بشناسید و احترام متقابل بنفع سیستم و بقیه افراد است تا حال هم حیا و ارق و غرور نسبت به شغلمان و مخابرات بوده که پرده حرمت و حیا را بالا نگهداشته پس بهتر است تذکر دهید بعضی از افراد خیلی مراقب افکار پلید و گفتار و نوشتار ناشایستشان باشند چرا که تاریخ مصرفشان که تمام شود همچون دستمالی چرکین به زباله دان خواهند رفت همانند خیلیها که تا حالا دیده اید . بهمین زودی ورق برخواهد گشت ورقی که سالیان سال روی سیاهش به سمت ما شرکتیها بوده . اندکی صبر سحر نزدیک است
من به عنوان یک کارمند رسمی به شدت با اینگونه تبعیضات آشکار مخالفم و معتقدم برای بهتر کردن روند امور تشویق بهتر از تنبیه است