قانون در مورد طبقه بندی مشاغل چه می گوید.
[box]مخابرات ما- قانون در مورد مشاغل و طبقه بندی آن به چه نکاتی اشاره میکند و انتظارش از کارفرما چیست؟[/box]
مخابرات ما از طبقه بندی مشاغل در قانون می نویسد
تنظیم: همراه
مخابرات ما – قانون کار ، کلیه کارگاههایی که دارای حداقل ۵۰ نفر کارگر دائم و یا بیشتر مشمول قانون کار هستند ملزم به اجرای قانون طبقه بندی مشاغل هستند و تاریخ مشمول آنان برای تهیه طرح برای ۵۰ تا ۳۰۰ نفر از ۱/۴/۷۵ و برای کارگاههای بین ۳۰۰تا۵۰۰ نفر از ۱/۴/۷۲ و بالای ۵۰۰ نفر از ۱۷/۱۰/۶۹ میباشد . ضمناً کلیه کارگاههایی که کارکنان دائم نداشته و یا تعداد آنان کمتر از ۵۰ نفر بوده و لی با احتساب کارکنان موقت در مجموع دارای بیش از ۵۰ نفر کارگر اعم از دائم و موقت باشند از تاریخ ۱/۴/۷۶ در مشمول اجرای طرح طبقه بندی قرار گرفته اند .
کارگران موقت نیز مشمول اجرای طرح میباشند . چنانچه در کارگاهی طبقه بندی مشاغل اجرا شود کلیه کارکنان مشمول قانون کار اعم از دائم و موقت مشمول اجرای طبقه بندی مشاغل خواهند بود . اگر کارفرمایی از اجرای طبقه بندی خودداری کند کارکنان ذیربط بایستی مراتب را به اداره کار اعلام نمایند تا مورد رسیدگی واقع شود .
اعتبار طرحهای تهیه شده که به تصویب اداره کار رسیده باشد محدودیتی از نظر اعتبار نداشته و تجدید نظر در آن منوط به موافقت مدیریت میباشد .
طرحهای طبقه بندی مشاغل که به تصویب رسیده و به مورد اجرا گذارده میشود از لحاظ زمانی مدت مشخصی برای اعتبار آنان درنظر گرفته نشده و محدودیت زمانی ندارند ولی چنانچه تغییراتی در کارگاه از نظر وضعیت تولیدی و اقتصادی و بهره صورت گیرد که موجب تغییرات در ماهیت مشاغل و شرح وظایف آنان گردد ، مدیریت بایستی نسبت به لحاظ نمودن این دو طرح با همکاری اداره کار اقدام نماید ، در غیر این حالت انجام اصلاحات و تغییرات در طرح طبقه بندی و یا تهیه طرح جدید منوط به موافقت مدیریت کارگاه خواهد بود.
هر چیز که بگندد نمکش میزنند
وای به روزیکه ….
مگر ماده 36 حذف نشد؟ خوب در این صورت مسئولیت اجرای طبقه بندی مشاغل از دوش پیمانکار میافتد
بهر حال یک نفر باید آن را اجرا کند.
عدم اجرای طبقه بندی مشاغل در مخابرات ، بزودی معضل بودن خود را نشان خواهد داد، گو اینکه پاسخگو نبودن برای آقایان یکی از حقوق مدیریت بحساب آمده، ولی مدیران کار سختی پیش رو دارند.