مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

باطني مي گويد: انتصاب براساس اعلان شغلی ( Apply) در شرکت مخابرات

مخابرات ما- ظاهرا يك به يك آرزوهاي ما در مخابرات در حال تحقق است.اينكه براي يك شغل متقاضيان تقاضا بفرستند ، طرح و برنامه بدهند و گروهي بي غرض انتخاب كنند، سالهاست كه در رشته خواستني هاي ما بوده است.

بنا به گزارش سايت مخابرات ايران باطني معاون توسعه نيروي انساني از تحقق اين امر مي گويد  : « در این فرایند، مدیران متقاضی نیروی انسانی ، می توانند به سیستم جامع منابع انسانی شرکت( HRIS) ، مراجعه کرده ودر زیرسیستم «جابجایی» ، فرم درخواست نیرو را تکمیل وبه اداره جذب ، انتصاب وجابجایی ارسال نمایند. دراین بخش، واحد متقاضی    می تواند ، نیروی انسانی پیشنهادی خود را نیزدر پست مورد نظر، اعلام نماید.»

 در ادامه گزارش سايت مخابرات ايران را ميخوانيد:

معاون توسعه سرمایه انسانی شرکت مخابرات ایران افزود: « اداره جذب ، انتصاب وجابجایی ، در منوی « فرصت های شغلی فعال » ، پست اعلام شده را بارگذاری می کند تا تمامی کارکنان ازخالی بودن این پست مطلع شده و بتوانند با توجه به تجربه و مدرک تحصیلی خود، داوطلب تصدی این پست گردند.»

وی تاکید کرد: « اعلام نیاز برای احراز پست مورد تقاضا از طریق پیامک، سیستم اتوماسیون اداری ، سامانه اطلاع رسانی داخلی و سامانه HRIS ، به مدت یک تا سه هفته، اطلاع رسانی می شود. »

 باطنی افزود:« فهرست داوطلبان واجد شرایط برای تصدی پست مورد نظر در اختیارحوزه متقاضی نیرو قرار گرفته، وتنها سه تا 5 نفر از این فهرست گزینش می شود.سپس این تعداد از داوطلبان توسط کارگروهی متشکل از نماینده حوزه متقاضی ، نماینده معاونت توسعه سرمایه انسانی و یک نفر متخصص شغل مورد تقاضا (برای کارشناسان) و یک ارزیاب حرفه ای خارج از سازمان (برای مدیران)، مورد ارزیابی قرار می گیرند.»

معاون توسعه سرمایه انسانی شرکت مخابرات ایران همچنین تاکید کرد که در این رابطه دستورالعمل اجرایی آماده شده است که به زودی از طریق اتوماسیون اداری و سایر کانال های ارتباطی شرکت ، در اختیار کارکنان قرار می گیرد.

616990cookie-checkباطني مي گويد: انتصاب براساس اعلان شغلی ( Apply) در شرکت مخابرات

Please rate this

0 1 2 3 4 5
28 نظرات
  1. جعفري می گوید

    اين سامانه كه ايشون ميگن فقط اسم پرسنل را درست دارد ، واقعا همه اطلاعات ان مشكل داره ،
    همه همكارا گله دارند ، گوش شنوايي نيست ،

  2. مدنی می گوید

    یک خواهش :(مورد توجه جناب آقای دکتر سرائیان مدیر عامل محترم): آقای باطنی میشه لطفا در مورد سطح حقوق کارکنانتون هم توضیح بدید. این تخصص محوری با شرایط استخدام شرکتهای بین المللی با این حقوق های کم ؟ من یه کارشناس ساده هستم که 3 سال پیش با آزمون اومدم مخابرات و دکترای صنایع دارم.تقریبا همه مون35 ماه سابقه داریم ولی هنوز همه کارشناسیم با حداقل حقوق و گروه 3 سال قبل. چرااااا؟ سیاستهای منابع انسانی شما طوری برنامه ریزی شده که تا 6 سالمون پر نشه بهمون پست نمی تونن بدن. چرااااا؟ انصافه؟ درسته؟ باکدوم منطق آخه؟مگه یک کارشناس تحصیل کرده باید 6 سال آزگار با کمترین گروه و حقوق کار کنه تا مثلا رئیس اداره بشه؟ یادمه تو یک شرکت مشهور طبقه بندی مشاغلشون بگونه ای بود که لیسانس 2 سال و دیپلم 6 سال باید سابقه کارشون رو پر می کردن تا ترفیع بگیرن. درکل که ما جدیدیالاستخدامیها از شرایط قرارداد و گروه و پایه و سطح حقوق و ردیف شغلی مون با توجه به حجم وحشتناک کارمون بدلیل تعداد زیاد بازنشستگی همکاران راضی نیستیم.لطفا فکری به حال ماها بکنید.

  3. استخدامی جدید می گوید

    آیا شامل پرسنل قراردادی هم می شود یا اینکه تا تغییر وضعیت باید صبر کنیم؟ همه جا حتی برای انجام کار مالی هم مراجعه می کنیم اول می پرسند رسمی هستی یا قراردادی؟ در حالی که در فیش حقوقی ما رسمی 7٪ ثبت شده است. خودمان ماندیم بگوئيم رسمی هستیم یا قراردادی؟

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      بله میشه
      همه افرادی که ردیف دارن شامل میشن

  4. رسمی. آ. غ می گوید

    سر دبیر جان واقعا خیلی خندیدم هم به خودم هم به اقای باطنی. با الفاظ بازی کردن هم حدی داره. این بنده خدا مثل اینکه تازه به ایران آمده؟! شرایط انتصاب ها را نمی دونه یا اینکه واقعا خیلی پیشرفته هست ما نمی دانیم که در مخابرات این چنین افرادی بوده و هست. البته اینهم بد نیس که یه مدتی هم ما را با hr اینها سر گرم و مشغول می کنند که هیچ نتیجه ای و ثمره ای در پی نخواهد داشت. بنده مدیر عاملین و مدیرانی را می شناسم تا اسم نماینده میاد مثل بید به خودش می لرزه.
    بقیه حساب با خودتون؟

  5. ناشناس می گوید

    جناب باطنی سلا م علیکم
    در استان لرستان پستها را طبق خواسته خودشون برای دوستانشان واقوام درجه یک زدن وتموم شد ومتاسفانه یه عده ای حتی در سیستم HRIS نیستن بقیه اش پیشکش

  6. همکار می گوید

    با سلام واحترام وآرزوی قبولی طاعات وعبادات
    جناب آقای باطنی عزیز هنوز بخش قابل توجهی از همکاران بخصوص پرسنل زحمت کش بخش خصوصی نیزوی انسانی علی رغم پیگیریهای زیاد درورودبه سامانه HRISمشکل دارند(بدلیل ثبت اشتباه یاعدم ثبت اطلاعاتشان توسط افرادذی ربط) لطفا نسبت به حل مشکل دستورات لازم رامبذول فرمایید

  7. کارشناس مخابرات می گوید

    سلام

    سردبیر عزیز

    جهت تضمین اجرای موفقیت آمیز هر گونه طرحی در رابطه با انتخاب پرسنل توانمند – خلاق –
    کارآمد بایستی موارد ذیل درشرکت جامه عمل پوشد .
    1- شفاف سازی
    2- استفاده از خرد جمعی
    3- ایجاد فضای اعتماد در بین همکاران
    4- گسترش امید و شور و نشاط و حرکت و تقویت انگیزه کاری
    5- حمایت از کارکنان با مسئولیت و متعهد
    6- پرداخت مطالبات کارکنان در اولین فرصت

  8. حسن از آذربایجان می گوید

    بدبخت پرسنل قرادادی و پیمانکاری یا همان نامی که گذاشتن روی این نو ع پرسنل (پرسنل بخش خصوصی) که اصلا همکارم حساب نمیشیم ، نه سیستم پرسنلی دارن نه سیستم جامع منابع انسانی شرکت( HRIS) ویا هر سیستم دیگری که مانند کارمندای رسمی دارند اختصاص داده نشده که این همه از تدبیر مدیران عامل و هیئت مدیره های مخابرات است که به همه چی می اندیشند. پرسنل بخش خصوصی نه هیچ پست سازمانی دارند ، نه چارت سازمانی و یا حتی کارت شناسایی معتبر

  9. ناشناس می گوید

    سلام مگر پستی مانده که متقاضی داشته باشه(پست مدیریتی )
    ……پست کارشناسی هم که از قدیم قدیما انتصابی نبوده،!!

  10. ناشناس می گوید

    سلام و طاعات قبول
    موضوعات مرتبط با سازماندهی و مدیریت نیروی انسانی که اتفاقا هر دو موضوع نیز در اختیارات معاونت منابع انسانی شرکت مخابرات می باشد از جمله مهمترین و زیربنایی ترین امور یک شرکت و سازمان می باشد و اشتباه کردن در این امور آسیبهای جبران ناپذیری را به شرکتها و سازمانها خواهد زد. و بنابر این چنین تصمیم گیریهایی معمولا در قالب قواعد و آئین نامه های مصوب مجمع که بالاترین رکن یک شرکت می باشد گرفته شده و ابلاغ می گردد. و چنین ضوابط و ائین نامه هایی برای مدتهای طولانی در سازمانها برقرار می ماند و تغییرات در آن با حساسیتهای خاصی صورت می گیرد.

    در مراجع علمی مراحل هشتگانه فرایند کارمندیابی را شامل موارد زیر می دانند:
    1- تعیین تعداد و نوع نیروی مورد نیاز سازمان؛
    2- نوشتن شرح شغل؛
    3- تعیین شرایط احراز شغل؛
    4- شناسایی مراکز و منابع کارمندیابی؛
    5- انتخاب روش کارمندیابی؛
    6- بررسی فرم‌های درخواست کار؛
    7- برگزارمصاحبات مقدماتی؛
    8- تهیه فهرستی از افراد واجد شرایط؛

    قسمت 6 یعنی انتخاب روش کارمندیابی از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا با نوع روش مناسب است که می‌توان به انتخاب و جذب بهترین و مناسب‌ترین فرد برای شغل دست پیدا کرد. برای انتخاب مناسب‌ترین روش از میان روش‌های کارمندیابی به عوامل متعدد از جمله نوع شغلی که برای آن کارمندیابی می‌شود، شرایط بازار کار (میزان عرضه تخصص مورد نظر) و قوانین و مقررات بستگی دارد و با توجه به این قبیل عوامل، باید روشی را انتخاب کرد که مناسب‌ترین و موثرترین روش برای دستیابی به نیروهای مورد نظر و جذب آنها باشد.
    پستها یا کارشناسی هستند و یا مدیریتی و برای پستهای کارشناسی هم می توان از داخل سازمان افراد را انتخاب کرد و هم از خارج سازمان ولی برای پستهای مدیریتی که نیاز به تجربه و مهارت وجود دارد (مگر در موارد خیلی خاص و به ندرت) تنها می توان از منابع انسانی داخلی بهره جست. بدیهی است برای انتخاب یک رئیس مرکز نمی توان فراخوان بیرونی گذاشت و آنگاه فردی را از بیرون سازمان انتخاب کرد.
    در سازمانهایی مثل شرکت مخابرات مسیر ارتقای شغلی برای افراد ترسیم شده است و پرسنل انتظار دارند پس از گذشت زمان مشخص و کسب مهارتهای لازم و بنا به نیاز در پستهای بالاتر قرار گیرند. و بنابر این یکی از شرایط احراز مهم شغلها، داشتن شرایط مناسب در مسیر ارتقای شغلی می باشد.
    دلیل استفاده از چنین روشهایی در سازمانهایی مثل مخابرات شامل موارد زیر می باشد:
    – کمک به ایجاد روابط دوستانه میان کارکنان و بین آن‌ها و سرپرستانشان و ایجاد جو مناسب در سازمان
    – تاثیر در تقویت روحیه اعضای سازمان؛
    – باعث تشویق کارکنانی می‌شود که خواهان پیشرفت سریع و پیمودن مدارج ترقی در سازمان هستند؛
    – به انتخاب صحیح و شایسته کارکنان کمک می‌کند، زیرا می‌توان از اطلاعات موجود در سازمان درباره سوابق و عملکرد کارمند استفاده کرد؛
    – هزینه آن از یافتن و استخدام کارمند از خارج از سازمان کمتر است؛
    – اعضایی که ارتقا می‌یابند و برای تصدی پست جدیدی انتخاب می‌شوند، با سازمان آشنایی کامل دارند.
    این روش البته ضعفهایی نیز دارد که قابل بحث خواهد بود ولیکن در هر صورت شرکت مخابرات چنین روشی را طبق آئین نامه استخدامی و پرسنلی خود انتخاب کرده است.
    روشی را که هم اکنون آقای باطنی در حال تبلیغ آن هستند معایبی دارد که این معایب بطور خلاصه شامل موارد زیر می باشد:
    – بسیاری از افراد واجد شرایط به دلایل مختلف از پاسخ دادن به یک فراخوان اکراه دارند. یکی از این دلایل ممکن است ترس از این باشد که فرد واهمه دارد که مسئولان فعلی اش از تقاضایش مطلع شوند.
    – برعکس، واحدی که نیاز به نیرو دارد خود یکی از عوامل مهم در جذب افراد است. بنابراین بی‌نشان بودن آن واحد، ممکن است حمل بر معتبر نبودن و در نتیجه عدم پاسخ به فراخوان گردد.
    – در بعضی مواقع مسئولین واحدها و یا معاونت نیروی انسانی(کارگزینی) به دلیل اینکه آئین نامه، برای جلوگیری از تبعیض در بکارگیری، آنها را مکلف به دعوت از تمام افراد حائز شرایط در شرکت می‌نماید، فراخوان را منتشر می‌کند در حالی که تصمیم خود را قبلاً گرفته و فرد مورد نظر را نیز انتخاب نموده است.
    – کسی که از تخصص و شایستگی زیادی برخوردار است و هم اکنون در جایگاه مناسبی نیست، ممکن است مدت زیادی در سازمان نماند و تا قبل از اینکه در سازمان پستی خالی شود جذب سازمان دیگری گردد.

    تا آنجا که ذهن من یاری می کند این سومین موضوعی است که معاونت سرمایه های انسانی مدیرعامل یعنی آقای باطنی در یک سال گذشته مطرح نموده اند و بدون اینکه کسی نتایج آنها را از قبل و یا بعدا ارزیابی کرده باشند بصورت متوالی در حال اجرا می باشند.
    اولین موضوع ابلاغ ساختار سازمانی جدید بود که متاسفانه با وجودیکه در بسیاری از استانها نیز تا لایه هایی اجرا شده است ولیکن خیلی از افرادی که برخی از پستهای سازمانی جدید را اشغال نموده اند هنوز اطلاعی از نوع کارشان ندارند و کماکان کارهای قبلی خودشان را انجام می دهند. و برخی از شغلها نیز حذف شده است بدون اینکه کارشان از بین رفته باشد!! و این نشاندهنده عدم تطابق بین فرآیندهای اصلی و ذاتی شرکت مخابرات ایران و استانها با مستندات موجود و روی کاغذ گرفته شده از مشاوران غایب می باشد.
    دومین موضوع بحث ارزشیابی در شرکت مخابرات ایران می باشد که علی رغم ابلاغ آن و حتی نرم افزاری کردن ان متاسفانه بدلیل هدف نداشتن مقطوع مانده و اثربخشی ندارد.
    سومین موضوع نیز همین بحث اخیرالطرحشان می باشد که احتمالا این موضوع را نیز با ابزار نرم افزار سریعا و در کل سازمان پیاده می کنند ولی چقدر این موضوع بتواند به شرکت کمک کند جای بسیار شک و تردید دارد.
    بهتر است بجای اینکه بگوئیم آقای باطنی در حال اجرایی کردن فرآیندهای مدیریت منابع انسانی هستند بهتر است بگوئیم ایشان در حال پیاده کردن یک نرم افزار از قبل طراحی شده بنام hr هستند که شاید برای شرکت و سازمانی دیگر طراحی شده است ولی ما در شرکت مخابرات ایران در حال اجرای آن هستیم.
    احتمالا گزینه بعدی که آقای باطنی ار آستین خود بیرون خواهند کشید، پیاده کردن یکی دیگر از ماژولهای موجود نرم افزار hr می باشد!!!
    آقای سرائیان شنیده ایم شما تحصیلات تکمیلی تان را در خصوص مدیریت گذرانده اید. لطفا به موضوعات نیروی انسانی که بسیار مهم می باشند و ما در کشور از اساتید بسیار خوبی نیز بهره مند هستیم توجه کنید و نگذارید در آینده ای نه چندان دور به جای داشتن سیستمهای نیروی انسانی کارا دارای یک سیستم نرم افزاری مرده و بدون اثربخشی لازم باشیم.
    آقای سردبیر و همکاران ببخشید طولانی شد ولی حس کردم لازم بود.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ممنونم از توضیحات شما
      سعی میکنم در جای مناسبی از سایت منتشر کنم که تلاش شما را قدر دانسته باشم

  11. م می گوید

    حتماً عکس مربوط به قبل از ماه رمضانه! شایدم بعد از افطار ویا قبل از سحر!!!!

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      اي بابا!
      اين عكس ها آرشيوي است.
      اينقدر سخت نگيرين به ما!

      1. م می گوید

        راست می گی،گیر دادم ، ولی اصل موضوع اینه که اعتقادی به آقای باطنی و HRIS ندارم وراه نجات انسانی مخابرات رو ، طبقه بندی مشاغل میدونم

  12. عباس می گوید

    در مازندران چه خبر است ایا تغییر مدیر عامل کلید خورده است ایا ع ن جانشین است یا ع ر یا ع ا کدامیک همگی یک اشتراک اساسی دارند ( ع ) جالب است

  13. م می گوید

    شغل های پر شده فعلی!!!!!!!مثل شغل خود ایشان ،چگونه بررسی می شود ؟
    HIRSباید حتی برای شاغلین موجود نیز بررسی شود در استان ما نیروهای کارشناس ارشد مدیریت انسانی داریم.آیا نباید شغل های موجود بر رسی مجدد شوند؟
    تعداد زیادی از افراد مدارک آکادمیک بالا ارائه داده اند، نباید در ارزیابی و ارتقائشان منظور شود.

  14. ناشناس می گوید

    با سلام درلحظه اول که خبر رو دیدم فکر کردم که پول مدارک مارو میخوان بدن راستش این شبهای عزیز برای برقراری پول مدرک خیلی دعا کردم بعضی اوقات خوابش رو می بینم ای بزرگان شرکت شمارو بخدا تا فرصت خدمت و دادن حق باقیست پول مدرک مارو که با خون دل گرفتیم بدین والا حداقل بچه هامون دیگه انگیزه تحصیل رو از دست میدن ای خدا میشه یه روزی مخابرات ما تتر بزنه که پول مدارک کارشناسی رو میخوان ……

  15. ناشناس می گوید

    سلام
    چطور ممکن است اینکار برای 30 هزار پست سازمانی محقق گردد.
    فکر نمی کنید چنین چیزی که ایشان می گویند در شرکتی به بزرگی شرکت مخابرات ایران محال باشد.

  16. لرستان 60 می گوید

    سلام
    سردبیر جان این هم خوبه اما چرا به نیروهای بخش خصوصی فرصت داده نمیشه که تواناییهاشون رو ارایه بدهند؟
    خیلی از ماها از بخت بد و یا از نسل سوخته ایم که زمانی به بازار کار وارد شدیم کا دیگه استخدام رسمی وجود نداشت یا هرچی. من خودم سال 85 تو استخدام دو اداره دیگه قبول شدم ولی همون موقع تو مخابرات قرارداد مستقیم شدم و چون به مخابرات علاقه داشتم اینجا موندم اما سال 87 یکطرفه لغو قرارداد شدیم و به بخش خصوصی واگذارمون کردند.
    الان هم زیر مجموعه کسی باید کار کنیم که بعد از 28 سال سابقه کار در مخابرات لرستان هنوز به پیکتل فیبر نوری میگه پیکسل!!!!!! اونوقت انتظار پیشرفت و بهره وری از مخابرات داریم؟!!! تازه به ما هم اجازه ابراز نظر نمیده و میگه شماها بخش خصوصی هستین؟!!!!
    بخدا مدیران مخابرات ایران میتوانند با جذب نیروهای کاری و فعال بخش خصوصی به پیشرفت شرکت کمک کنند. استخدام فرزندان شهدا که سال گذشته انجام شد اکثرا به ضرر مخابرات بود. چون اکثر کسانی که در استان ما تبدیل وضعیت شدن یا نگهبان بودن و یا خدمات و راننده و به تعداد انگشتان یک دست نیروی فنی توشون نبود.
    واسه یکیشون دیگه نمیدونستن چکار کنن اومدن یه اتاق به اسم انبار دیتا درست کردن و گفتن تو انبار داری که فقط بار مالی شرکت بیشتر شد.
    حالا هم دیر نشده یکبار هم که شده مدیران مخابرات ایران تصمیم درست بگیرند و کسانی که به درد شرکت میخورند را تبدیل وضعیت کنند.
    اگر و واقعا اگر میخواهند مخابرات پیشرفت کند؟؟؟؟؟

  17. زاگرس می گوید

    هر جایی یک راه در رو دارد

  18. قراردادی از محل طرح می گوید

    سلام

    واقعا طرح جالبی است خدا کند تبعیضی بین رسمی و قراردادی وجود نداشته باشد.

  19. علی می گوید

    این منو در کدام قسمت هستش لطفا منوی مربوطه را راهنمایی بفرمایید

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      من كار نكردم
      كسي از همكاران ميتونه راهنمايي كنه؟

  20. همکار می گوید

    این پروژه بازی با افکار عمومی کارکنان هست در مخابرات به جایی نمیرسد بعداز شش ماه از اجرای طرح کاملا مشخص خواهدشد که افراد ستاره دار را از کیسه در می آورند نه افراد با تجربه :
    درزبان آذری می گویند” ایشی ور ایش بولنه بیر چوره ده آرتیخ ور “

نظرات بسته شده است.